La Pedrera de Dia (Casa Milà)

La Pedrera de Dia (Casa Milà)

Pris fra 179 kr

Besøg det ikoniske Barcelona-landmærke La Pedrera de Dia, det er et af de fineste eksempler på den fantastiske arkitekt Anotni Gaudis arbejde. 

La Pedrera er anset som en af de mest enestående bygninger fra det 19. århundrede på grund af det spetakulære facade og unikke tagterrasse. 

Hvorfor køb hos os?
Når du køber dine billetter til La Pedrera her kan du:

- Få dine e-billetter sendt direkte til din indbakke
- Undgå køerne med vores 'spring køen over'-billetter
- Opleve fire af bygingens mest impornerede områder 

Hvad er La Pedrera de Dia?
La Pedrera de Dia er det hjem Antoni Gaudi har designet på toppen af sin karriere, det hjem han tilbragte det sidste af sit liv i. 

The Casa Milà, populært kendt som La Pedrera, er en unik bygning designet af Gaudi (1825-1926) og bygget mellem 1906 og 1912. i 1984 kom La Pedrera på UNESCOs verdensarvsliste. 

Hvad inkluderer besøget?
Besøget inkluderer fire af bygningens mest interessante områder:

Tagterrassen med sine slangeagtige former og forskellige niveauer, det er en af Gaudis mest banebrydende rum. Trapperne og magiske formede skorsteene er de mest iøjefaldende detaljer og er blevet et symbol på Gaudi og Barcelona. 

Espai Gaudi er lokaliseret i et af de mest særprægede rum Gaudi har designet: loftet i La Pedrera. Det huser kun en udstilling dedikeret til Gaudis liv og arbejde, som fremviser arkitektens kreationer gennem modeller og plantegninger, objekter og design, fotografier og videoer. 

Pedrera periode lejlighed er en genskabning af en borgerlig families lejlighed i starten af det 19. århundrede, som giver en indsigt i, hvordan de levede med møbler og husholdningsudstyr fra perioden og dekorative elementer designet af Gaudi. 

Gårdhaverne som viser Gaudis innovationer og viser, hvordan naturen har indspireret hele bygningen.  

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 7-12 år. Børn mellem 0-6 år er gratis ifølge med en betalende voksen. 

Vigtige informationer: 
- Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Venligst print din billet ud og medbring den på din tur.  
-
La Pedrera holder lukket d. 25. december.  

Info

La Pedrera de Dia (Casa Milà)
Du afhenter dine billetter her:
Provença, 261-265
08008 Barcelona

La Pedrera de Dia (Casa Milà)
Åbningstider
November-Februar: Kl. 9-18.30. Sidste indgang: Kl. 18.
Marts-Oktober: Kl. 9-20. Sidste indgang: Kl. 19.30.

Vejviser

Vejviser
Du kan enten tage metro L3 eller L5: Diagonal eller bus nr. 7, 16, 17, 22 og 24.

Kort

Dansk