TV-tårnet i Berlin by night

TV-tårnet i Berlin by night

Pris fra 155 kr

Tag en tur op i TV-tårnet i Berlin og spring køen over med forhåndsbestilte billetter. Når du når toppen kan du nyde den fantastiske udsigt sammen med et glas mousserende vin i Bar 203 - Berlins højeste bar!

Højdepunkter:
- Spring køen over til TV-tårnet m. en late night-billet
- Nyd et glas mousserende vin i Bar 203
- Oplev udsigten udover Berlin om aftenen

Oplev Berlin by night
TV-tårnet i Berlin er en af de mest populære attraktioner i byen med og begrænset plads er der oftest mange lange køer til billetkontoret. Hvis du bestiller dine billetter hjemmefra kan du springe billetkøen helt over!

TV-tårnet i Berlin er en af de mest kendte vartegn i Berlin og hvert år besøger over 1,2 mio. gæster tårnet. Det ligger lige midt i hjertet af byen på Alexanderplatz. Med sine 368 meter er det den højeste bygning i Tyskland og den anden højeste bygning som er åben for offentligheden i Europa. 

Observationsdækket ligger i 203 meters højde og inkluderer Berlins højeste bar, Bar 203. Her kan du nyde et glas mousserende vin sammen med den fantastiske udsigt over Berlin om aftenen. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til TV-tårnet i Berlin. 

Hvornår kan jeg besøge TV-tårnet?
Denne billet giver dig adgang til TV-tårnet i Berlin efter kl. 21. Din billet kan derfor ikke bruges tidligere end kl. 21.  

Hvornår er der sidste adgang?
Sidste adgang til TV-tårnet er kl. 23 og tårnet lukker ved midnat.  

Hvornår får jeg mit glas mousserende vin?
Du får din glas mousserende vin i Bar 203 ved at vise din billet.

Vigtig information:
- Denne billet er ikke tilgængelig d. 16. november, d. 24. og d. 31. december.

Rigtig God 3.5

3.5 4 kundekommentarer
Must see

Er man i Berlin skal man op i tvtårnet. Men der er mange mennesker på lidt plads. Det var varmt og elevatoren lille, de skal have så mange med som muligt så der kommer mange ind i elevatoren. Jeg har været der og skal ikke det op en anden gang men absolut et must see

Lena, Augustenborg
TIR, 17 MAJ 2016
3.5
Nemt at bestille billetter til TV-tårnet i Berlin.

Det går lidt hurtigere, når man bestiller hjemmefra.

Lise-lotte, Hørsholm
MAN, 18 APR 2016
3.5
aften tour

Vi var oppe i tårnet d. 2/1-16 kl. 21:30 og det var en meget stor oplevelse. Jeg vil sige man skal være heldige med vejret for er det diset/tåget er det nok ikke så sjovt. Men vores tur var i frostklart vejr og med lys ud over Berlin, så det var meget flot. Med at bestille billetter hjemme fra er absolut en fordel og kan anbefales.
hilsen
Ejlif Kristensen

Ejlif hans, Tune
TIR, 05 JAN 2016
3.5
Tv tårnet

Det var super lækkert at vi havde bestilt billetter hjemmefra, da det kun to 15 minutter fra vi afleverede billetterne til vi var oppe i tårnet. Hvis ikke vi havde gjort det, så skulle vi havde ventet halvanden time.
Selve oplevelsen syntes jeg var en skuffelse, da der blev lukket alt for mange mennesker op i tårnet af gangen så det var ikke nemt at komme hen til vinduerne, så man kunne se noget.

Lasse, Brøndby
LØR, 18 JUL 2015
3.5

Info

TV-tårnet i Berlin by night
TV-tårnet i Berlin ligger på:
Panoramastr. 1A
10178 Berlin

TV-tårnet i Berlin by night
Åbningstider
Du kan bruge din late night-adgangsbillet fra kl. 21. Sidste adgang er kl. 23.

Vejviser

Vejviser
Den nærmeste U-bahnstop er: Alexanderplatz

Kort

Dansk