Dubai

Her finder du billetter til seværdigheder og sightseeingture og mere i Dubai. Forudbestil dine billetter og ture hjemmefra og sikre din plads på populære ture! Tag på en klassisk sightseeingtur, spring køen over til Burj Khalifa, køb Hop-af Hop-på billetter, bestil et cruise eller book en frokost i Burj Al Arab.

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Dubai Hop-af Hop-på

Dubai Hop-af Hop-på

Nyd friheden og fleksibiliteten med sightseeing i dit eget tempo! Bestil dine Hop-af Hop-på billetter hjemmefra og så er du klar til at udforske Dubai og alle byens seværdigheder. Der er gratis audioguides og særlige guides til børn ombord!

Fra 471 kr
Dubais top fem

Dubais top fem

Oplev Dubais top fem seværdigheder på denne fantastiske sightseeing tur. Besøg Saga World Dubai, udforsk Dubai Marina med båd, besøg den kunsigte ø Palm Jumeirah og Soak Al Bahar. Kom op i Burj Khalifas 'At The Top' og nyd en fusionsbuffet på Armani hotel. Bestil din tur hjemmefra!

Fra 1173 kr
Burj Khalifa - Spring køen over

Burj Khalifa - Spring køen over

Spring køen over til Dubais mest ikoniske bygning - Burj Khalifa! Burj Khalifa er den højeste bygning i verden og et must at besøge når du besøger Dubai! Du kan vælge mellem billetter til At The Top på 124. etage eller At The Top Sky Experience på 125. og 148. etage.

Fra 263 kr
Dansk