New York Attraktioner

Her kan du se vores store udvalg af arrangementer i New York! Køb billetter til en af de farverige musicals på Broadway, en helikoptertur langs Manhattan Skyline, en sightseeing tur med Gospel musik i Harlem og populære ture som Frihedsgudinden, Ellis Island, Empire State Building og Woodbury Outlet. Eller hvad med en sejltur ned ad Hudson River? Bestil dine billetter på Ticmate.dk!

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Newark lufthavnstransport

Newark lufthavnstransport

3.5
(14)

Vores billige transferservice tager dig fra Newark lufthavn til dit hotel på Manhattan. Lad være med at spilde tiden på komplicerede toglinjer eller at finde en taxa. Bestil din lufthavnstransfer og ankom til dit hotel uden problemer.

Fra 158 kr
Woodbury Outlet Shopping

Woodbury Outlet Shopping

4.0
(23)

Shop amok i det berømte Woodbury Outlet i New York! Spar mellem 25-65% på designermærker! Du kan shoppe alle de bedste designere og mærker på ét sted. Busturen tager kun omkring en time fra Manhattan.

Fra 297 kr
JFK lufthavnstransport

JFK lufthavnstransport

4.0
(11)

Prøv vores pålidelige og billige delte lufthavnstransport mellem JFK lufthavn og dit hotel på Manhattan. Vores delte transferservice er nem at bruge og oftest billigere end at tage en taxa. Forudbestil og spar tid!

Fra 162 kr
Harlem gospeltur - søndag

Harlem gospeltur - søndag

3.8
(5)

Oplev en bevægende gospeltur i Harlem, New York! Denne tur kombinerer en guidet bustur rundt i det historiske Harlem med en søndagsgudstjeneste og gospelkoncert i en lokal kirke. Det er en af vores absolut bedst sælgende ture, se selv hvorfor.

Fra 434 kr
Newark privat lufthavnstransport

Newark privat lufthavnstransport

5.0
(1)

Spild ikke de dyrebare New York-minutter med offentlig transport. Bestil din private lufthavnstransfer fra Newark lufthavn til dit hotel på Manhattan og ankom til dit hotel med stil.

Fra 1005 kr
New York Lufthavnstransport

New York Lufthavnstransport

4.1
(15)

Bestil din New York lufthavnstransport mellem JFK lufthavn, Newark lufthavn eller La Guardia lufthavn til Manhattan. Her kan du bestille delt lufthavnstransfer i minibus. Køb New York lufthavnstransport her!

Fra 145 kr
One World Observatory - Freedom Tower

One World Observatory - Freedom Tower

5.0
(3)

One World Observatory er det højeste observatorium på den vestlige halvkugle. Kom helt op til toppen på under 60 sekunder! Fra toppen har du en spetakulær udsigt udover horisonten! Bestil dine billetter online og spring køen over til indgangen!

Fra 244 kr
Disney's The Lion King - Broadway

Disney's The Lion King - Broadway

4.8
(26)

Oplev en af vores mest populære musicals - The Lion King i New York! Det er en sjov og medrivende musicaloplevelse for hele familien! Nyd den smukke scenografi og kostumer, rørende musik og en spændende historie om Simbas rejse. Sørg for at få billetter inden du rejser hjemmefra!

Fra 1072 kr
Radio City Christmas Spectacular

Radio City Christmas Spectacular

Radio City Christmas Spectacular i New York er juleshowet over dem alle! Sikre dig dine billetter til det traditionsrige og imponerende juleshow der år efter år fortsætter med at betage publikummer i alle aldre!

Fra 532 kr
Empire State Building

Empire State Building

4.4
(5)

Spring køen over til Empire State Buildings observationsdæk og oplev den bedste udsigt over New York City. Magien sker helt oppe på 86. etage. Bestil dine billetter hjemmefra og spar tid!

Fra 240 kr
Dansk