New York Attraktioner

Her kan du se vores store udvalg af arrangementer i New York! Køb billetter til en af de farverige musicals på Broadway, en helikoptertur langs Manhattan Skyline, en sightseeing tur med Gospel musik i Harlem og populære ture som Frihedsgudinden, Ellis Island, Empire State Building og Woodbury Outlet. Eller hvad med en sejltur ned ad Hudson River? Bestil dine billetter på Ticmate.dk!

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
JFK lufthavnstransport

JFK lufthavnstransport

4.0
(11)

Prøv vores pålidelige og billige delte lufthavnstransport mellem JFK lufthavn og dit hotel på Manhattan. Vores delte transferservice er nem at bruge og oftest billigere end at tage en taxa. Forudbestil og spar tid!

Fra 164 kr
Newark lufthavnstransport

Newark lufthavnstransport

3.5
(14)

Vores billige transferservice tager dig fra Newark lufthavn til dit hotel på Manhattan. Lad være med at spilde tiden på komplicerede toglinjer eller at finde en taxa. Bestil din lufthavnstransfer og ankom til dit hotel uden problemer.

Fra 161 kr
Woodbury Outlet Shopping

Woodbury Outlet Shopping

4.0
(23)

Shop amok i det berømte Woodbury Outlet i New York! Spar mellem 25-65% på designermærker! Du kan shoppe alle de bedste designere og mærker på ét sted. Busturen tager kun omkring en time fra Manhattan.

Fra 301 kr
Empire State Building

Empire State Building

4.4
(5)

Spring køen over til Empire State Buildings observationsdæk og oplev den bedste udsigt over New York City. Magien sker helt oppe på 86. etage. Bestil dine billetter hjemmefra og spar tid!

Fra 243 kr
Chicago

Chicago

5.0
(3)

Se Chicago, den amerikanske musical der har spillet længst tid på Broadway! Det er den nervepirrende fortælling om de to mordere Velma og Roxie. Gå ikke glip af Chicago, sikre dig dine billetter til den prisvindende musical hjemmefra!

Fra 910 kr
9/11 Memorial Museum

9/11 Memorial Museum

9/11 Memorial Museum er en af de mest populære attraktioner i New York City. Med billetterne med hjemmefra får du et præcist tidspunkt, hvor du kan komme ind på museet, så du kan undgå de timelange køer!

Fra 186 kr
Madame Tussauds New York

Madame Tussauds New York

4.0
(1)

Sikre dig dine billetter til Madame Tussauds i New York hjemmefra og spring køen over til billetkontoret! Oplev en 4D-film i Marvel SuperHeroes 4D-biografen, se de over 200 voksfigurer og meget mere!

Fra 224 kr
Harlem gospeltur - søndag

Harlem gospeltur - søndag

3.8
(5)

Oplev en bevægende gospeltur i Harlem, New York! Denne tur kombinerer en guidet bustur rundt i det historiske Harlem med en søndagsgudstjeneste og gospelkoncert i en lokal kirke. Det er en af vores absolut bedst sælgende ture, se selv hvorfor.

Fra 440 kr
Eat and Play Card

Eat and Play Card

Eat and Play-kortet er New Yorks eneste rabatkort for turister, der giver besparelser på praktisk talt alt fra restauranter til attraktioner og fra shopping til shows. Et enkelt kort er gyldigt for op til 4 personer 100 populære steder på Manhattan! Spar op til 50% - få fingrene i dit Eat and Play Card i dag!

Fra 186 kr
New York Lufthavnstransport

New York Lufthavnstransport

4.1
(15)

Bestil din New York lufthavnstransport mellem JFK lufthavn, Newark lufthavn eller La Guardia lufthavn til Manhattan. Her kan du bestille delt lufthavnstransfer i minibus. Køb New York lufthavnstransport her!

Fra 147 kr
Dansk