Paris Attraktioner

Bienvenue à Paris! Stedet for alle der ønsker billetter til Cabaret, attraktioner og sightseeing i Paris. Her kan du hurtigt, nemt og sikkert at købe billetter til Moulin Rouge eller Lido de Paris, eller hvad med en middag i Eiffeltårnet, en rundvisning på Louvre, en middagscruise ned Seinen eller et besøg på Versailles Slottet?

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Eiffeltårnet m. spring-køen-over

Eiffeltårnet m. spring-køen-over

4.8
(32)

Spring den timelange kø over til Eiffeltårnet! Køb dine indgangsbilletter hjemmefra og undgå at spilde dyrbar tid i Paris! Tag den første elevator op i Eiffeltårnet og nyd den fantastiske udsigt over lysets by!

Fra 203 kr
Moulin Rouge

Moulin Rouge

4.1
(34)

Du er simpelthen nødt til at opleve en cabaret i Moulin Rouge, når du er i Paris. Sørg for at bestille dine billetter hjemmefra, det fantastiske show bliver hurtigt udsolgt!

Fra 893 kr
Paris Visite-kort

Paris Visite-kort

4.6
(17)

Få ubegræsnet brug af Paris' metros i zone 1-5 i 3 eller 5 dage. Kortet hvilket både Charles de Gaulle og Orly lufthavnene og Disneyland Paris og Versailles. Du får også en gratis cruisebillet med i købet! Bestil dit Paris Visite-kort online!

Fra 268 kr
Sightseeing, cruise & Eiffeltårnet

Sightseeing, cruise & Eiffeltårnet

4.1
(24)

Vil du gerne opleve det bedste Paris har at tilbyde til en god pris, så behøver du ikke leder mere! Denne tredelte sightseeingtur til vands, til lands og i luften er en sjov måde at udforse Paris på. Den inkluderer endda spring køen over indgang til Eiffeltårnet! Bestil din pakke i dag!

Fra 467 kr
Middag i Restaurant 58 Eiffeltårnet

Middag i Restaurant 58 Eiffeltårnet

4.6
(7)

Invitér en du holder af på en romantisk middag i Restaurant 58 i Eiffeltårnet! Spring køen over til Eiffeltårnet med dine forudbestilte billetter og tag direkte op i tårnet. Her vil du få serveret din middag med fantastisk udsigt over Paris.

Fra 212 kr
Eiffeltårnet m. spring-køen-over & sightseeingtur

Eiffeltårnet m. spring-køen-over & sightseeingtur

3.8
(24)

Få to-i-en: Spring køen over til Eiffeltårnet og få et godt overblik over Pairs med en sightseeingtur med bus. Det er en af vores bedstsælgende ture, nydt af gæster i alle aldre! Sørg for at bestil dine billetter hjemmefra og undgå at stå i kø!

Fra 410 kr
VIP-middagscruise kl. 20.30

VIP-middagscruise kl. 20.30

4.1
(14)

Prøv en af vores bedstsælgende ture - en VIP-middagscruise på Seinen ved aftentid! Læn dig tilbage, slap af og nyd en aften fyldt med dejlig mad og en spektakulær udsigt over Paris.

Fra 804 kr
Louvre på egen hånd

Louvre på egen hånd

Louvre museet i Paris er et af verdens mest berømte konsumuseer! Udforsk Louvrei dit eget tempo med en informativ audioguide. Med forudbestilte billetter springer du den lange kø over til billetkontoret og får mere ud af dit besøg!

Fra 308 kr
Aften sightseeing

Aften sightseeing

Illuminations i Paris, er sightseeingturen der viser dig det meste af Paris by night! Billetter til denne bustur igennem Paris i aftenlyset kan købes her!

Fra 247 kr
Cykelsightseeing i Paris

Cykelsightseeing i Paris

Kom susende forbi turgrupper til fods og turbusser på din blå cykel og kom helt tæt på nogle af de mest populære monumenter i Paris på en sjov og sikker måde! Med dig hjem vil du have nogle af de bedste minder og billeder fra din tur til Paris. Bestil din cykeltur her!

Fra 256 kr
Dansk