Paris Attraktioner

Bienvenue à Paris! Stedet for alle der ønsker billetter til Cabaret, attraktioner og sightseeing i Paris. Her kan du hurtigt, nemt og sikkert at købe billetter til Moulin Rouge eller Lido de Paris, eller hvad med en middag i Eiffeltårnet, en rundvisning på Louvre, en middagscruise ned Seinen eller et besøg på Versailles Slottet?

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Frokost i Restaurant 58 Eiffeltårnet

Frokost i Restaurant 58 Eiffeltårnet

3.5
(17)

Vil du gerne prøve noget ekstra særligt på din tur til Paris? Bestil en dejlig frokost i Restaurant 58 Tour Eiffel på første sal i Eiffeltårnet og kombiner en af verdens mest populære turistattraktioner med en frokost!

Fra 155 kr
Louvre på egen hånd

Louvre på egen hånd

Louvre museet i Paris er et af verdens mest berømte konsumuseer! Udforsk Louvrei dit eget tempo med en informativ audioguide. Med forudbestilte billetter springer du den lange kø over til billetkontoret og får mere ud af dit besøg!

Fra 308 kr
Eiffeltårnet m. spring-køen-over

Eiffeltårnet m. spring-køen-over

4.8
(32)

Spring den timelange kø over til Eiffeltårnet! Køb dine indgangsbilletter hjemmefra og undgå at spilde dyrbar tid i Paris! Tag den første elevator op i Eiffeltårnet og nyd den fantastiske udsigt over lysets by!

Fra 299 kr
Paris Visite-kort

Paris Visite-kort

4.6
(17)

Få ubegræsnet brug af Paris' metros i zone 1-5 i 3 eller 5 dage. Kortet hvilket både Charles de Gaulle og Orly lufthavnene og Disneyland Paris og Versailles. Du får også en gratis cruisebillet med i købet! Bestil dit Paris Visite-kort online!

Fra 252 kr
Middag i Restaurant 58 Eiffeltårnet

Middag i Restaurant 58 Eiffeltårnet

4.6
(7)

Invitér en du holder af på en romantisk middag i Restaurant 58 i Eiffeltårnet! Spring køen over til Eiffeltårnet med dine forudbestilte billetter og tag direkte op i tårnet. Her vil du få serveret din middag med fantastisk udsigt over Paris.

Fra 212 kr
Eiffeltårnet m. spring-køen-over & sightseeingtur

Eiffeltårnet m. spring-køen-over & sightseeingtur

3.8
(24)

Få to-i-en: Spring køen over til Eiffeltårnet og få et godt overblik over Pairs med en sightseeingtur med bus. Det er en af vores bedstsælgende ture, nydt af gæster i alle aldre! Sørg for at bestil dine billetter hjemmefra og undgå at stå i kø!

Fra 437 kr
Middagscruise kl. 18.15

Middagscruise kl. 18.15

3.8
(5)

Del en skøn traditionel fransk middag med en du holder af, mens solen går ned over Paris. Dette middagscruise er meget populært blandt vores gæster, så sørg for at bestiller dine billetter i god tid!

Fra 561 kr
Lido de Paris

Lido de Paris

4.7
(9)

På Champs-Elysées finder du en af de mest berømte og populære cabareter i verden - Lido de Paris! Det spektakulære show fortsætter med at betage publikum. Vælg mellem billetter med et glas champagne eller en middag inden showet.

Fra 674 kr
Crazy Horse

Crazy Horse

Besøg Crazy Horse og oplev de legendariske og sensuelle Crazy Horse-dansere. Vælg mellem et show, et show og champagne eller middag og et show. Sørg for at bestille dine billetter hjemmefra, showet bliver hurtigt udsolgt.

Fra 853 kr
Frokostcruise kl. 12.45

Frokostcruise kl. 12.45

4.5
(4)

Inviter en du holder af på en date til historiebøgerne! Nyd en skøn frokost på Seinen på dette frokostcruise, mens du nyder udsigten til Paris' smukke bygninger og arkitektur. Have dine billetter klar, bestil dit frokostcruise hjemmefra!

Fra 317 kr
Dansk