Cabaret

Cabaret - en kunstform kendt over hele verden, men bedst kendt af alle, er cabaret i Paris og Berlin. Store navne som Bal du Moulin Rouge, Lido, Crazy Horse og Magic Mystery Show dukker op. Her kan du bestille og købe billetter til dem alle. Livet er jo en Cabaret!

Billetter til Cabaret

THE ONE på Friedrichstadt-Palast

THE ONE på Friedrichstadt-Palast

Oplev det storslåede show THE ONE på Friedrichstadt-Palast. Showet er en drømmelignende rejse gennem tid i søgen på den person, der betyder alt for os - den eneste ene. Nyd den rene glamour med kostumer af selveste Jean Paul Gaultier. Denne fantastiske show bliver hurtigt udsolgt, så bestil dine billetter i god tid!

Fra 331 kr
Lido de Paris

Lido de Paris

4.6
(7)

På Champs-Elysées finder du en af de mest berømte og populære cabareter i verden - Lido de Paris! Det spektakulære show fortsætter med at betage publikum. Vælg mellem billetter med et glas champagne eller en middag inden showet.

Fra 674 kr
Crazy Horse

Crazy Horse

Besøg Crazy Horse og oplev de legendariske og sensuelle Crazy Horse-dansere. Vælg mellem et show, et show og champagne eller middag og et show. Sørg for at bestille dine billetter hjemmefra, showet bliver hurtigt udsolgt.

Fra 853 kr
Moulin Rouge

Moulin Rouge

4.1
(33)

Du er simpelthen nødt til at opleve en cabaret i Moulin Rouge, når du er i Paris. Sørg for at bestille dine billetter hjemmefra, det fantastiske show bliver hurtigt udsolgt!

Fra 893 kr
Moulin Rouge & cruise

Moulin Rouge & cruise

4.7
(3)

Tag på et scenisk aftencruise ned ad Seinen, mens du spotter de store seværdigheder oplyst i mørket. Bagefter besøger du Moulin Rouge for en enestående cabaret fyldt med fjer, similisten, akrobater, original musik - og naturligvis can-can dans! Dine billetter inkluderer en ½ flaske champagne.

Fra 1528 kr
THE WYLD på Friedrichstadt-Palast

THE WYLD på Friedrichstadt-Palast

4.5
(2)

Friedrichstadt-Palast er Berlins mest kendte cabaret og variete. Bestil dine billetter til THE WYLD – Out of this world på Friedrichstadt-Palast i Berlin her!

Fra 305 kr
Dansk