THE WYLD på Friedrichstadt-Palast

THE WYLD på Friedrichstadt-Palast

Pris fra 305 kr

Friedrichstadt-Palast i Berlin er ikke kun en fantastisk cabaret, det er glamour, musik og dans i ét helt utroligt show. Bestil billetter til THE WYLD - Out of this world på Friedrichstadt-Palast i Berlin her! 

Friedrichstadt-Palast har en begivenhedsrig historie bag sig, der går helt tilbage til 1919. Friedrichstadt-Palast i Berlin er kendt for dets unikke program, teaterstørrelse og her lever den store revy tradition videre i bedste velgående, hvor Friedrichstadt-Palast leverer state-of-the-art shows til de mange besøgende. 

Fra okt. 2014 til 2015 er THE WYLD - Out of this world det aktuelle show på Friedrichstadt-Palast!

Se pladsoversigt af Friedrichstadt-Palast HER!

THE WYLD - Out of this world er Friedrichstadt-Palast helt nye ultra moderne, bizarre & futuristiske show! 
På den største teater scene i verden, vil Berlins nye glitrende og himmelske show, kombinere exceptionelle artister og talenter i et ekstraordinært show. Med over 100 medvirkende, og et budget på mere end 100 millioner EURO, er THE WYLD det mest gennemførte show & cabaret udenfor Las Vegas.
 
Ta' din flotteste & mest skinende 'rumdragt' ud af klædeskabet og fly med THE WYLD's igennem en fantastisk kosmisk kærlighedshistorie.
THE WYLD er evig smuk og ikke fra denne verden!

Vigtig information: 
- Se pladsoversigt af Friedrichstadt-Palast HER!
- Friedrichstadt-Palast er meget populær og kan tit være udsolgt fredag og lørdag flere måneder i forvejen. Så jo tidligere du bestiller jo større er chancen for du få fat i billetter. Hvis du har mulighed for at besøge Friedrichstadt-Palast andre dage end fredage og lørdage anbefales dette, da der er større chance for der er ledige pladser! 
- Friedrichstadt-Palast spiller kl. 19:30 stort set alle tirsdage til søndage. Og kl. 15:30 på nogle lørdage og søndage også.

Fantastisk 4.5

4.5 2 kundekommentarer
The Wyld

En meget fantastisk oplevelse. Vi havde ikke købt de dyreste billetter, men sad godt alligevel. En meget flot oplevelse, hvor alle sanser var i spil. God længde på forestillingen.

Laila, Haderslev
SØN, 24 APR 2016
4.5
Vild show i Berlin

Et meget flot show med fantastisk sceneshow, lysshow, scenografi, dansere og ikke mindst nogle flotte og helt eventyrlige akrobater i flere discipliner. En helt igennem stor oplevelse.
Mvh Jes Freisner DK

Jes, Tisvildeleje
SØN, 05 JUL 2015
4.5
Dine billetter er på forespørgsel Dine billetter er på forespørgsel
Vores lokale leverandør skal endeligt bekræfte, at der er billetter til denne forestilling. Det tager sjældent mere end 48 timer.

Info

THE WYLD på Friedrichstadt-Palast
Venligst mød op 50 min. før showet starter:
Friedrichstadt-Palast,
Friedrichstrasse 107,
10117 Berlin

THE WYLD på Friedrichstadt-Palast
Åbningstider
Forskellige tider fra tirs. til søn. Lukket mandage!

Vejviser

Vejviser
Kort

Dansk