Rihanna på Wembley Stadium

Pris fra 774 kr

Rihanna LIVE på Wembley Stadion i London d. 24. juni 2016. Bestil dine billetter til koncerten med Rihanna i London her! 

Vi har billetter i følgende sektioner: 
BLOCK 250 - se ARENA OVERSIGT HER!!

Vores Box Billetter inkluderer:
- Rigtigt godt udsyn til scenen
- Adgang til mad og drikke(ikke gratis)

Vigtig information:
- Når du har gennemført din bestilling og din betaling er godkendt, vil du modtage en e-mail med din e-billet vedhæftet som et PDF dokument.
- Det er meget vigtigt at du læser alle informationerne der er påtrykt din PDF e-billet, specielt vedrørende hvor du skal hente dine originale billetter. 
- Hvis koncerten bliver rykket til en ny dato, vil din billet være gyldig til den nye koncert på den nye dato, og ingen refundering vil være mulig. Kan du ikke deltage på den ny koncertdato, vil vi selvfølgelig gøre hvad vi kan for at hjælpe med at sælge dine billetter til andre kunder, men vi kan ikke give nogen garanti for at det lykkes.
- Bliver koncerten aflyst, dvs. der bliver ikke oplyst nogen ny koncertdato, vil du få alle dine penge du har betalt for din koncert billet tilbage.
- Du SKAL medbringe et gyldigt Foto ID sammen med din e-billet, når du henter dine originale billetter i London.
- Venligst observer, at prisen du betaler for dine billetter her, er højere end den pris der er påtrykt de billetter du får udleveret i London. Priserne her kan være op til 40 % dyre end billettens 'face value'. Denne merpris dækker udgifter til producenten og levering samt gebyr til vores agent i London og os. 

Info

Rihanna på Wembley Stadium
Wembley Stadium:
Wembley,
London, HA9 0WS

Vejviser

Kort, Rihanna på Wembley Stadium

Vejviser
Kort

Dansk