Kontakt os

Hvad gælder dit spørgsmål? Vælg en kategori nedenfor.

Bestilling

Den nemmeste og hurtigste måde du kan lave en bestilling på er ved at bestille billetterne on-line på vores sites. Du kan også ringe til vores kundetjeneste på telefon 70 14 53 77 (Nordisk talende personale). Eller maile din bestilling via vores kontaktformular her på siden.

Mere information Hjælp

Afbestilling

Generelt kan man ikke ændre eller afbestille billetter, hvilket vi informerer om tidligt i bestillingsprocessen.

Naturligvis vil vi stadig gøre alt i vores magt for at hjælpe dig, hvis uheldet er ude. Bliver du nød til at af- eller ombestille, så e-mail os via kontaktformularen til højre og opgiv dit bestillingsnummer så skal vi nok, uden at love noget, se på muligheden for at ændre din bestilling, alternativt, gensælge dine billetter til anden side.

Får vi gensolgt dine billetter, skal dette først godkendes af teatret, og siden skal vi modtage kredit fra teatret/klubben/spillestedet. Det er ikke usædvanligt, at denne proces tager ret lang tid. Derfor kan der godt gå 1 til 2 uger fra forestillingsdaten, før vi har klar besked om, at dine billetter er gensolgt eller ej. Vi forstår godt, at denne ventetid ikke er optimal for jer, men det er desværre sådan proceduren er, og derfor en nødvendighed for os. Du skal også påregne et gensalgsgebyr pr. billet hvis det lykkeds at få gensolgt dine billetter.

Mere information Hjælp

Afbestillingsdækning

Her hos Ticmate kan du købe afbestillingsdækning, der dækker dit billetkøb, hvis der mod alt forventning skulle ske et uheld med dig, dem du rejser med og nærmeste familie, eller hvis i bliver ramt af sygdom.

Pris:
Vores afbestillingsdækning koster 5% af den totale købssum.

Afbestillingsdækning dækker:
Du får alle pengene tilbage, på nær prisen for afbestillingsdækningen, uden selvrisiko, hvis du som har bestilt billetterne, nære slægtninge(mand, kone, barn, søskende eller forældre) eller nogen i dit rejseselskab, der skal med til Wien, rammes af akut sygdom, ulykke eller dødsfald. Vores afbestillingsdækning dækker indtil i fysisk rejser, typisk indtil i på stiger (boarder) flyet i Danmark.

Bestilling af afbestillingsdækning:
Afbestillingsdækningen kan kun bestilles samtidig med dine billetter, og kan ikke bestilles som et separat tilkøb. Afbestillingsdækningen er gyldig fra du har bestilt og betalt. OBS: Summen af afbestillingsdækningen betales ikke tilbage ved en evt. afbestilling af billetter.

Anmeldelse af afbestilling:
Anmeldelse af afbestillingen skal ske pr. e-mail til helpdesk@ticmate.com inden forestillingsdatoen, hvis dækningen skal være gyldig.

Lægeerklæring:
Ingen refusion kan ske uden en lægeerklæring. Senest to uger efter event-datoen skal vi have modtaget lægeerklæringen sammen med en kopi af din afbestillingsdækning. På lægeerklæringen skal lægens navn, adresse og telefonnummer tydeligt fremgå.
Send lægeerklæringen samt bestillingsbekræftelsen pr. post til vores hovedkontor:
Ticmate
Magstræde 10C, st.
DK - 1204 København K.

Hvis andre end billetbestilleren afbestiller:
Hvis det er andre i selskabet, end bestilleren af billetterne, der bliver nødt til at afbestille, behøver vi, foruden lægeerklæring og bestillingsbekræftelsen, et bevis på at I skulle med til eventet/turen sammen med bestilleren af billetterne. Dette kan f.eks. være en kopi af fly- eller hotel bestillingen.

Afbestillingsdækningen dækker ikke:
-Hvis du har glemt at tage voucher/e-billet med til destinationen.
-Hvis du kommer for sent til eventet/turen, og dermed ikke får adgang til eventet/turen.
-Hvis du fortryder dit køb af billetter.
-Hvis du ikke kan komme med på eventet/turen grundet transport omstændigheder som vi eller arrangøren ikke har skyld i, f.eks. strejke i lufthavn, blandt flyselskaber eller hos andre offentlige transportselskaber.
-Hvis du kommer for sent til flyet.
-Bliver I syge, ramt af ulykke eller dødsfald, når I er på destinationen, gælder vores afbestillingsdækning ikke, her henvises til en evt. privattegnet rejseforsikring.
-I tilfælde af naturkatastrofer, så som vulkanudbrud, oversvømmelse, snestorm eller jordskælv.

Afbestillingsdækningen kan ikke tegnes for grupper på over otte personer.

Mere information Hjælp

Ledelsen

Vil du i kontakt med ledelsen af Ticmate, så udfyld venligst formularen til højre. Ledelsen vil tage sig af spørgsmål så som; Manglende hjælp/svar fra kundetjenesten, jobansøgning, spørgsmål fra arrangører eller ønsker om at blive leverandør m.m.

Mere information Hjælp
En kopi sendes til din e-mail adresse

Ticmate.dk powered by Ticmate

Magstræde 10 C, st,
DK - 1204 København K.
Danmark
Telefon: 70 14 53 77
CVR – Nummer: 31798582

Hovedkontor:
Ticmate AB ®
Nygränd 10, 1tr
111 30 Stockholm, Sverige
Org.nr. 556710-6017

E-mail E-mail 70 14 53 77 70 14 53 77

Ticmate
Dansk