Billetter til

Paris museumskort - 4 dage

Paris museumskort - 4 dage

Få fire dages ubegrænset adgang til over 60 af Paris' mest besøgte museer, monumenter og mere med Paris museumskortet! Kortet giver dig adgang til Versailles-slottet, Orsay-museet og meget mere! Kortet er gyldigt i fire sammenhængende dage. Køb dit Paris museumskort her!

Fra 668 kr
Rundvisning på Musée d'Orsay

Rundvisning på Musée d'Orsay

Nyd en rundvisning på Musée d'Orsay i Paris! Musée d'Orsay, eller Orsay-museet, er kendt for den største samling af impressionistiske og post-impressionistiske malerier i verden og museet er et must-see for enhver kunstelsker der besøger Paris! Sikre dig din plads på denne fascinerende rundvisning, bestil hjemmefra!

Fra 461 kr
Paris museumskort - 2 dage

Paris museumskort - 2 dage

Få ubegrænset adgang til flere end 60 af Paris' mest populære museer og monumenter med Paris museumskortet! Kortet er gyldigt i to sammenhængende dage og tillader dig at spring køen over til nogle af de mest fantastiske seværdigheder og museums i og udenfor Paris. Kortet inkluderer Versailles-slottet, Orsay-museet og meget mere!

Fra 499 kr
Montmartre og Louvre

Montmartre og Louvre

Besøg to must-sees i Paris! Nyd en guidet rundvisning af Montmartre til fods og udforsk den ikonske Sacré Cœur på toppen af den berømte bakke. Næste stop er et besøg på Louvre museet, hvor du får lov til at springe køen over med dine forudbestilte billetter!

Fra 632 kr
Orsay-museet med audioguide

Orsay-museet med audioguide

Nyd et besøg på Musée d'Orsay i Paris! Det verdensberømte museum er særligt kendt for sin kæmpemæssige samling af impressionistiske og post-impressionistiske malerier. Din audioguide og kort vil føre dig til alle de største kunstværker! Bestil dine billetter hjemmefra og spring køen over til billetkontoret!

Fra 348 kr
Louvre på egen hånd

Louvre på egen hånd

Louvre museet i Paris er et af verdens mest berømte konsumuseer! Udforsk Louvrei dit eget tempo med en informativ audioguide. Med forudbestilte billetter springer du den lange kø over til billetkontoret og får mere ud af dit besøg!

Fra 313 kr
Dansk