Musicals

Her hos Ticmate.dk finder du den samlede liste af musicals på Broadway i New York og West End i London eller Las Vegas. Bestil billetter her eller få mere information om musicals ved at klikke på "Info" eller "Bestil"!

Billetter til Musicals

The Book of Mormon

The Book of Mormon

Fra skaberne af South Park kommer den hysterisk morsomme musical! Oplev en af de sjoveste Broadway-musicals nongensinde! The Book of Mormon har vundet et utal af priser, se selv hvorfor. Sørg for at få billetter i god tid, bestil hjemmefra!

Fra 1252 kr
Something Rotten!

Something Rotten!

Fra medinstruktøren på The Book of Mormon og produceren bag Avenue Q kommer nu noget original...noget friskt, noget råddent. Something Rotten! er en verdenspræmiere musical om den musicalkomedie der startede det hele. Bestil dine billetter her!

Fra 490 kr
Tuck Everlasting The Musical

Tuck Everlasting The Musical

Da Winnies Foster opdager Tuck-familiens magiske hemmelighed, starter et ekstraordinært eventyr, som vil ændre hendes liv forevigt. Tag med på en rejse du aldrig vil glemme i dette nye vovede Broadway-musical om kærlighed, famiilie og udleve livet til det fuldeste. Sørg for at se Tuck Everlasting, når du besøger New York!

Fra 821 kr
Kinky Boots

Kinky Boots

Få fingerne i billetter til Kinky Boots - den nye must-see musical på Broadway i New York! Kinky Boots er den hjertevarme fortælling om en skobutik og to umage partnere. Nyd den sensationelle musik af den Tony- og Grammy-vindende popstjerne Cyndi Lauper og gå derfra med et smil på læberne!

Fra 738 kr
The Bodyguard

The Bodyguard

4.7
(42)

Hvem har ikke set og elsket filmen The Bodyguard med Kevin Costner og Whitney Houston? Nu har du også chancen for at se den live i Londons West End. Sørg for at bestille dine billetter i god tid, musical spiller kun i en yderst begrænset periode!

Fra 307 kr
Fun Home

Fun Home

Musicalen Fun Home handler om grafikeren Alison, som pludseligt mister sin far. Tabet får hende til at grave dybt i hendes fortid for at fortælle historien om den omskiftelige, geniale og enestående mand, hvis temperament og hemmeligheder definerede hendes familie og liv. Bestil her.

Fra 903 kr
Kinky Boots

Kinky Boots

Kinky Boots er Broadways hjertevarme og højhælede hit - og nu kommer den til London! Med sange af popikonet og Grammy og Tony-vinder Cyndi Lauper, er denne festlige musical en hyldest til de venskaber vi opdager og til troen på, at du kan ændre verden, hvis bare du beslutter dig for det. Bestil dine billetter til Kinky Boots her!

Fra 313 kr
Avenue Q

Avenue Q

Avenue Q er en unik musicalkomedie, der kombinerer skuespillere og dukker i et hyldende skægt show! Forestillingen er morsom, hurtig og politisk ukorrekt. Sørg for at få bestilt dine billetter allerede i dag!

Fra 622 kr
Ragtime

Ragtime

Thom Southerland instruerer en ny produktion af Lynn Ahrens, Stephen Flaherty og Terrence McNallys Tony-vindende musical, Ragtime. Gå ikke glip af dette show i London!

Fra 348 kr
Vamos Cuba!

Vamos Cuba!

Vamos Cuba! Fra skaberne af dance-sensationen Havana Rakatan kommer Vamos Cuba! Et nyt spektakulært sommershow fra de anerkendte cubanske koreografer Nilda Guerra og Macarela. Fantastisk musik og underholdning garanteres!

Fra 513 kr
The Robber Bridegroom

The Robber Bridegroom

Roundabout Theatre Company, sammen med Daryl Roth Productions, står bag den første New York genopsætning af Alfred Uhry og Robert Waldmans musical-komedie The Robber Bridegroom. Få fat i dine billetter her!

Fra 655 kr
Show Boat

Show Boat

Den banebrydende musical-klassisker Show Boat sejler ind i Londons West End for første gang i næsten 20 år. Show Boat fortæller den kraftfulde historie om frihed, loyalitet og frem for alt kærlighed. Bestil dine billetter online og vælg dine egne pladser.

Fra 272 kr
Barbu

Barbu

Vovet, vildt og voldsomt sexet! Barbu er fyldt med imponerende akrobatik og perfekte barberede skæg. Oplev Cirque Alfonse fra Canada, som tager hæsblæsende cirkusunderholdning til et helt nyt niveau.

Fra 226 kr
Groundhog Day

Groundhog Day

Groundhog Day handler om en kynisk Pittsburgh TV verjmand, der har fået til opgave at dække den årlige Groundhog Day i den lille isolerede by Punxsutawney, Pennsylvania, alt mens han opdager, at han er tvunget til at gentage den samme dag igen og igen... og igen.

Fra 289 kr
An American in Paris

An American in Paris

'An American in Paris' er den romantiske historie om en ung soldat, en smuk fransk pige og en utæmmelig europæisk by, som alle længdes efter en ny start efter krigen. Oplev den hjertevarme musical på Broadway i New York.

Fra 912 kr
Les Miserables

Les Miserables - Broadway

4.5
(4)

Oplev Boubill og Schönbergs klassiske musical Les Misérables på Broadway i New York! Den smukke musical har vundet flere end 100 priser, se hvorfor! Bestil dine billetter online!

Fra 788 kr
Cagney

Cagney

Cagney er den dramatiske musical, der følger den legendariske James Cagney fra gadelivet i New York til hans success som en af de største stjerner i Hollywood!

Phantom of the Opera

Phantom of the Opera - London

4.7
(158)

Andrew Lloyd Webbers mesterværk Phantom of the Opera har spillet i London i over 20 år og fortsætter underholde publikum i Her Majesty's Theatre i London. Sørg for at du får gode pladser, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 360 kr
The Book of Mormon

The Book of Mormon

4.8
(20)

The Book of Mormon er en af de mest populære musicals! Fra skaberne af South Park, den hysterisk morsomme musical har vundet 9 Tony Awards inklusiv Bedste Musical. Billetterne bliver hurtigt udsolgt, så bestil dine i forvejen!

Fra 507 kr
Motown the Musical

Motown the Musical

5.0
(1)

Motown the Musical fortæller historien om det legendariske pladeselskab der ændrede musikhistorien. Musicalen indeholder 50 Motown hits, såsom “My Girl”, “Dancing In The Street” og “Ain’t No Mountain High Enough”.

Fra 401 kr
Aladdin - London

Aladdin - London

Forudbestil dine billetter til Disneys nyeste Broadway musical Aladdin, når den åbner på Prince Edward Theatre i London til juni 2016! Aladdin vil tage dig med til en verden fyldt med magi, eventyr, komedie og ørehængende sange i en bjergtagende opsætning.

Fra 472 kr
Matilda The Musical

Matilda The Musical - London

4.8
(5)

Børn som voksne elsker historien om en særlig lille pige Matilda med den noget usædvanlige fantasi. En dag opdager Matilda, at hun har en helt særlig evne og beslutter sig for, at det er de voksnes tur til en lærestreg. Oplev den søde musical i London, bestil billetter i forvejen!

Fra 336 kr
The Threepenny Opera

The Threepenny Opera

The Threepenny Opera er en milepæl inden for musicals i det tyvende århundrede, og nu kommer musicalen til National Theatre i en stor, ny produktion. Simon Stephens mørke og komiske nye oversættelse af Brechts bog og tekster møder Kurt Weills ekstraordinære score.

Fra 226 kr
Naked Boys Singing!

Naked Boys Singing!

Naked Boys Singing! er en musical komedie med original musik, der hylder mandlig nøgenhed. Bestil dine billetter til Naked Boys Singing på Broadway i New York her!

Jesus Christ Superstar

Jesus Christ Superstar

Jesus Christ Superstar vender tilbage til London i en ny storslået produktion instrueret af Timothy Sheader. Bestil dine billetter nu til denne legendariske musical, der spiller i Regent's Park Open Air Theatre i London.

Fra 584 kr
Disneys Aladdin - Broadway

Disneys Aladdin - Broadway

4.7
(3)

Disneys nye musicalkomedie Aladdin vil vise dig en helt ny verden fra et magisk tæppe. Fra produceren bag The Lion King kommer nu den fantastiske historie om Aladdin. Denne nye og flotte Broadway-produktion er alt du nogensinde kunne ønske dig! Forudbestil dine billetter og begynd at planlægge dine tre ønsker!

Fra 925 kr
Les Miserables

Les Miserables - London

4.8
(33)

Oplev den prisvindende musical Les Misérables i Londons West End. Den klassiske musical er en episk fortælling om passion og ødelæggelse med en nation under revolution som baggrund. Sørg for at bestille dine billetter hjemmefra!

Fra 307 kr
Hamilton

Hamilton

Hamilton er en ny musical om en sej ung immigrant som kom til at ændre USA for evigt - ingen ringere end Alexander Hamilton. Fra forældreløs til George Washingtons højre hånd, rebel til krigshelt til finansoverhoved, som fik en skeptisk verden til at tro på Amerikas økonomi, Hamilton er en udforskning af et politisk geni. Bestil her!

Fra 1401 kr
Burn The Floor - Fire in the Ballroom

Burn The Floor - Fire in the Ballroom

5.0
(1)

Burn The Floor spiller i London - Først gang opført til Sir Elton John's 50 års fødselsdag. Se den flotte musical Burn The Floor i London. Køb billetter her!

Fra 566 kr
Chicago

Chicago

5.0
(2)

Se Chicago, den amerikanske musical der har spillet længst tid på Broadway! Det er den nervepirrende fortælling om de to mordere Velma og Roxie. Gå ikke glip af Chicago, sikre dig dine billetter til den prisvindende musical hjemmefra!

Fra 854 kr
The Go-Between

The Go-Between

Oplev Michael Crawford i rollen som Leo Colston i musicalen The Go-Between, hvor han spiller en mand, som ikke længere kan løbe fra sin fortid. Denne rørende musical er baseret på den klassiske roman af samme navn.

Fra 266 kr
Stomp

Stomp - Broadway

5.0
(4)

Stomp er ikke som noget show du har set før! Det er en blanding af rytmer, teater, komedie og dans. Stomp er et unikt og energifyldt show, som ikke kan forklares, det skal opleves!

Fra 539 kr
Jersey Boys

Jersey Boys

Oplev den Tony-prisvindende musical Jersey Boys! Den er set af over 1,5 mio. mennesker på verdensplan. Hitmusicalen baseret på historien om Frankie Valli and the Four Seasons er et must-see!

Fra 804 kr
The Marvelous Wonderettes

The Marvelous Wonderettes

The Marvelous Wonderettes i New York er en musikalsk rejse tilbage i tiden til 1958. Nyd de vidunderlige tylskørter og retrohits fra 50'er og 60'erne.

Fra 516 kr
The Snowman

The Snowman

For 14. år i træk sættes den fantastiske musical og danseforestilling The Snowman op i London hen over julen. Oplev The Snowman i London, en hjertevarmforestilling for hele familien.

Fra 490 kr
Matilda the Musical

Matilda The Musical - Broadway

Matilda er den søde og sjove familiemusical om den særlige pige, Matilda, med en ekstraordinær fantasi. Det er en klog, sød og hjertevarmende musical for alle aldre. Oplev den prisvindende musical Matilda på Broadway, få fat i dine billetter inden du rejser hjemmefra!

Fra 903 kr
The Raunch

The Raunch

Velkommen til verdenspremieren på The Raunch! En piskesmældende, højtflyvende, twerking, rodeo-rockende aften i London.

Fra 174 kr
The Merchants of Bollywood

The Merchants of Bollywood

The Merchants of Bollywood er et festfyrværkeri af farver og sensationelle dansenumre koregraferet af en af Bollywoods allerbedste koregrafer, Vaibhavi Merchant. Bestil dine billetter hjemmefra og få de bedste pladser!

Fra 238 kr
Mamma Mia - London

Mamma Mia - London

4.7
(192)

Musicalen Mamma Mia skal opleves i London. Med ABBA bag musiken, kan du godt gøre dig klar til en musical fyldt med hits! Bestil dine billetter online!

Fra 336 kr
Showstopper! The Improvised Musical

Showstopper! The Improvised Musical

The Showstoppers er en helt ny musical skabt fra bunden ved hver eneste forestilling af dette prisvindende show. Hver aften bliver publikums forslag nemlig transformeret til en syngende, dansende produktion med uforudsigelige og hylende morsomme resultater! Bestil billetter her!

Fra 372 kr
Thriller Live

Thriller Live

4.4
(250)

Oplev hitshowet Thriller Live i London! Showet er en festlig hyldest til Michael Jackson og the Jackson 5 fyldt med alle de største hits! Bestil dine billetter hjemmefra og gør dig klar til et moonwalkende show!

Fra 378 kr
Mrs Henderson Presents

Mrs Henderson Presents

Gå ikke glip af Mrs Henderson Presents, en morsom, spritny, femstjerners musical, som har efterladt anmelderne henrykte! Musicalen har sin debut i Londons West End i februar 2016. Køb dine billetter til denne fantastiske musical i dag!

Fra 122 kr
Wicked - London

Wicked - London

4.6
(32)

Wicked er den 10. længst tid spillende West End musical nogensinde og den populære musical har vundet 100 internationale priser! Wicked er en klassisk musical der fortsætter med at henrykke publikummer i alle aldre. Oplev en af de mest populære London musicals, bestil billetter her!

Fra 246 kr
In The Heights

In The Heights

5.0
(4)

Megahittet og den Tony Award-vindende musical In the Heights er en medrivende oplevelse med uforglemmelige sange og fantastisk koregrafi tilsat hedebølge på Manhattans rytmer og energi. Denne livsbekræftende musical vil underholde og henrykke publikummer af alle aldre. Bestil dine billetter hjemme fra og få de bedste pladser!

Fra 203 kr
Disneys The Lion King

Disney's The Lion King - London

4.8
(298)

Sørg for at bestille billetter til den ekstremt populære musical The Lion King hjemmefra! Historien om Simba bliver fortalt med en kombination af betagende scenografi, innovative kostumer, masker og hånddukker i en fantastisk musical. Det er et medrivende show for hele familien!

Fra 472 kr
The Secret Garden

The Secret Garden

The Secret Garden: Spring Edition er en helt ny 70-minutters version af den Tony-prisvindende Broadway musical The Secret Garden fra 1991 af Marsha Norman & Lucy Simon.

Fra 264 kr
Cats

Cats

Den prisvindende musikalske Cats er endelig tilbage på Broadway. Gå ikke glip af denne legendariske musical komponeret af Andrew Lloyd Webber, som vil tage dig med på en magisk rejse. Bestil dine billetter til Cats, og "let the memory live again"!

Fra 1374 kr
Funny Girl

Funny Girl

Den klassiske musical Funny Girl fortæller den fascinerende bittersøde historie om Fanny Brice (Smith), hvis sangstemme og komiske evner fører hende til stjernestatus på Broadway. Få fat i dine billetter her!

Fra 336 kr
Sistas: The Musical

Sistas: The Musical

Sistas The Musical er en opløftende musical om en afro-amerikansk familie igennem generationer. Baseret på en række interviews med sorte kvinder, med en playliste med sange fra kendte kunstnere, inklusiv Billie Holiday og Beyoncé m.fl., fortæller Sistas the Musical om de kampe, glæder og triumfer ved at være sort og en kvinde i Amerika. Bestil billetter til Sistas The Musical ...

Fra 348 kr
Zik'r

Zik'r

ZIK'R kommer tilbage til London efter at have været på turné i Indien, Morrocco, Frankrig og Edinburgh i 2015. Oplev en magisk og enestående rejse med ZIK'R! Bestil dine billetter i dag!

Fra 472 kr
The Color Purple

The Color Purple

Oplev den glædefyldte musical The Color Purple (Farven lilla) på Broadway med Jennifer Hudson i hovedrollen. Musicalen The Color Purple giver nyt liv til den Pulitzer Prize-vindende fortælling med sjælefyldt jazz, gospel, ragtime og blues. Bestil dine billetter i god tid!

Fra 821 kr
Stomp

Stomp - London

4.6
(75)

Stomp er et af vores bedst sælgende shows i London, se selv hvorfor! Oplev forestillingen opført af otte skuespillere, der laver fantastisk musik med hverdagsgenstande og showet eksploderer med dans og komik. Stomp er et af de show der ikke kan forklares, det skal bare opleves!

Fra 221 kr
Disney's The Lion King - Broadway

Disney's The Lion King - Broadway

4.8
(26)

Oplev en af vores mest populære musicals - The Lion King i New York! Det er en sjov og medrivende musicaloplevelse for hele familien! Nyd den smukke scenografi og kostumer, rørende musik og en spændende historie om Simbas rejse. Sørg for at få billetter inden du rejser hjemmefra!

Fra 1094 kr
Wicked - Broadway

Wicked - Broadway

5.0
(1)

Wicked er en musical der vil få dig til at grine, græde og tænke! Oplev den populære familiemusical som har vundet over 100 priser! Bestil dine billetter hjemmefra og glæd dig til en fantastisk musicaloplevelse!

Fra 1003 kr
Fiddler on the Roof

Fiddler on the Roof

En Broadway musicalklassisker vender tilbage - Fiddler on the Roof. Den originale produktion vandt 10 Tony Awards, inklusiv en særlig Tony for den længst tid spillende Broadway musical nogensinde. Sikre dig dine billetter, bestil online i dag!

Fra 903 kr
Shuffle Along

Shuffle Along

I 1921 blev den nye musical Shuffle Along mod alles forventning et stort Broadway-hit, og vi er sikre på, at succesen atter vil gentage sig!

Fra 1318 kr
New York Spectacular

New York Spectacular

New York Spectacular med legendariske The Radio City Rockettes fejrer sommeren i New York. Tag din familie med til Radio City Music Hall og glæd jer til en mindeværdig sommertur! Book dine billetter til New York Spectacular i dag!

Fra 428 kr
Beautiful: The Carole King Musical

Beautiful: The Carole King Musical

5.0
(1)

Beautiful: The Carole King Musical er den ufortalte historie om Carole Kings rejse fra skolepige og superstjerne. Oplev den prisvindende musical på Broadway! Køb dine billetter hjemmefra og gør dig klar til en uforglemmelig musical!

Fra 1036 kr

The Great Comet

Natasha, Pierre & The Great Comet Of 1812 stars multi-platinum recording artist Josh Groban in his Broadway debut. Inspired by a 70-page slice of War and Peace, this "vibrant, thrillingly imagined new musical" (NY Times) is "stunning and blazingly original" (Entertainment Weekly) and brings us just inches from Tolstoy’s brash young lovers as they light up Moscow in a “heaven-sent ...

Fra 1111 kr
Sunny Afternoon

Sunny Afternoon

4.1
(10)

Oplev den populære musical Sunny Afternoon i Londons West End! Sunny Afternoon er historien om et af de største britiske rockbands The Kinks vej til succes. Sørg for at bestille dine billetter til Sunny Afternoon hjemmefra og vælg dine egne pladser!

Fra 174 kr
The Phantom of the Opera

The Phantom of the Opera - Broadway

4.8
(5)

Oplev Andrew Lloyd Webbers Phantom of the Opera, den længst tid spillende musical på Broadway! Forkæl dig selv med en klassisk musicaloplevelse, sikre dig dine billetter inden du rejser!

Fra 821 kr
Cirque du Soleil Paramour

Cirque du Soleil Paramour

Forbered dig på at blive blæst bagover af Paramour, en vild og passioneret ny oplevelse der på bedste vis forener det spetakulære Cirque du Soleil med den magiske historiefortælling og musik som definerer Broadway! Sørg for at få fat i dine billetter hjemmefra og få de bedste pladser!

Fra 953 kr
Murder Ballad

Murder Ballad

Murder Ballad er en ny spændende ny musical om kærlighed, besættelse og morderisk begær. Gå ikke glip af Murder Ballad i London! Bestil dine billetter i dag!

Fra 336 kr
American Psycho

American Psycho

Musicalen American Psycho tager sin designermærke stil, sex og synthesizere med til Broadway! American Psycho er baseret på den bedstsælgende roman af Bret Easton Ellis. Bestil dine billetter her og få de bedste pladser i din valgte kategori!

Fra 638 kr
Radio City Christmas Spectacular

Radio City Christmas Spectacular

Radio City Christmas Spectacular i New York er juleshowet over dem alle! Sikre dig dine billetter til det traditionsrige og imponerende juleshow der år efter år fortsætter med at betage publikummer i alle aldre!

Fra 469 kr
Fuerza Bruta

Fuerza Bruta

Fuerza Bruta på Broadway i New York bør ses hvis du besøger "the Big Apple". Billetter til Fuerza Bruta på Broadway i New York kan købes lige her!

Fra 373 kr
Finding Neverland

Finding Neverland

Sørg for at få fingerne i dine billetter til Findingen Neverland inden du rejser hjemmefra! Musicalen Finding Neverland er den fascinerende historie om, hvordan Peter blev Pan. Det er en fantastisk fortælling for hele familien og med musik af Take That-sangeren Gary Barlow.

Fra 920 kr
She Loves Me

She Loves Me

Oplev Tony Award-vinder Laura Benanti (Gypsy) og tv-stjerne Josh Radnor fra How I Met Your Mother i den romantiske musicalkomedie She Loves Me på Broadway. Få fingerne i dine billetter her!

Fra 903 kr
Cinderella

Cinderella

Det mest fortryllende eventyr om Askepots rejse fra fattigdom til rigdom, Cinderella, kommer på scenen på et af West Ends mest berømte teatre London Palladium til jul for første gang i næsten 30 år. Den musiske forestilling Cinderella spiller kun i 5 uger, så sørg for at få fat i dine billetter nu!

Fra 802 kr
Exposure

Exposure

Dette er verdenspremieren på en ny britisk musical ung, der handler om den unge fotograf Jimmy Tucker, der står over for den største og mest spændende udfordring af sit liv.

Fra 272 kr
The King and I

The King and I

Lincoln Center Theater er begejstrede for at kunne annoncere genopsætningen af Rodgers og Hammersteins elskede musical 'The King and I' fra foråret 2015. I 2008 vandt musicalen hele 7 Tony Awards, inklusiv bedste genopsatte musical, bedste musicalinstruktør, bedste scenografi, bedste kostumer, lys og lyd. Køb dine billetter her!

Fra 1177 kr
Waitress

Waitress

Waitress the Musical på Broadway i New York er herlig og gribende. Tony-vinderen Jessie Mueller spiller rollen som Jenna. Gå ikke glip af den sjove musical Waitress, når du kommer til New York!

Fra 838 kr
Blue Man Group - New York

Blue Man Group - New York

The Blue Man Group er en enestående og morsom forestilling med tre blå mænd i hovedrollen. Forestillingen er så unik, at man ikke rigtig kan forklare den, du er bare nødt til at se den! Showet er både sjovt, originalt og sprængt fyldt med energi. Forbered dig på at blive underhold, bestil billetterne hjemmefra!

Fra 542 kr
Bright Star

Bright Star

Den nye, originale musical Bright Star er inspireret af overraskende og sande begivenheder og er en rørende historie om kærlighed og tilgivelse i Amerikas sydstater i 1920-40'erne. Bestil dine billetter i dag og spring køen over til billetkontoret!

Fra 738 kr
Dreamgirls

Dreamgirls

Den sensationelle r&b og Motown-inspirerede musical Dreamgirls kommer til London! 35 år efter den fantastiske originale Broadway-produktion får denne ikoniske musical endelig premiere i West End i London. Bestil dine billetter nu og glæd dig til en aften med musicalunderholdning i topklasse!

Fra 401 kr
Billy Elliot

Billy Elliot

4.4
(30)

Nyd den hjertevarme fortælling om Billy Elliot i Londons West End. Den populære musical er baseret på filmen af samme navn og med musik af Elton John. Gå ikke glip af den fortryllende musicaloplevelse for voksne som børn, bestil dine billetter til Billy Elliot i god tid!

Fra 537 kr
Guys and Dolls

Guys and Dolls

Den hotte fortælling om gamblere, gangstere og natklubsangerinder Guys and Dolls vil begejstre og betage dig! Forestillingen spiller kun i en begrænset periode i West End, så skynd dig og bestil dine billetter!

Fra 271 kr
Daddy Long Legs

Daddy Long Legs

Den nye musical Daddy Long Legs er baseret på den klassiske roman af Jean Webster, som inspirerede filmen af samme navn fra 1955 med Fred Astaire. Kritikkerne er ellevilde! Bestil dine billetter før din nabo!

Fra 489 kr
American Idiot

American Idiot

Hitmusicalen American Idiot er baseret på Green Days Grammy-vindende og platinalbum af samme navn. Historien følger tre barndomsvenner, der alle søger efter mening i en post 11. september-verden.

Fra 266 kr
Bugsy Malone

Bugsy Malone

5.0
(1)

Grib din pistol og gør dig klar til Alan Parkers verdensberømte musical Bugsy Malone i London. Bestil dine billetter her!

Fra 372 kr
Beautiful - The Carole King Musical

Beautiful - The Carole King Musical

5.0
(3)

Forudbestil dine billetter til Beautiful: The Carole King Musical i London! Oplev den Tony-vindende musical Beautiful og se rejsen fra førte til, at hun fandt sin stemme.

Fra 266 kr
Jersey Boys - London

Jersey Boys - London

4.3
(4)

Jersey Boys the Musical i London handler om en gruppe unge mænd fra arbejderklassen der endte på berømmelsen top som Frankie Valli and The Four Seasons. Køb billetter her!

Fra 331 kr
Charlie and the Chocolate Factory

Charlie and the Chocolate Factory

4.1
(15)

Nyd den elskede fortælling om Charlie og Chokoladefabrikken live på scenen i Londons West End! Charlie finder en guldbillet og vinder et besøg på den mystiske chokolademager Willy Wonkas chokoladefabrik. Det er en fortryllende fortælling for store som små.

Fra 246 kr
Radio Times

Radio Times

Kan stjernen i showet, Sammy Shaw, fastholde sin kærlighed og samtidig for første gang transmittere live til Amerika? Gør dig klar til en forrygende underholdende aften.

Fra 348 kr
Titanic

Titanic

Historien om Titanic aldrig bliver gammel. Maury Yeston (Nine, Grand Hotel) og Peter Stones fantastiske musical er baseret på personer, der var med ombord på Titanic, og historien fokuserer på deres håb og ambitioner.

Fra 348 kr
An American in Paris

An American in Paris

An American In Paris er den smukke musical, der ikke kun er prisbelønnet, spændende iscenesat og indeholder fantastisk dans. I An American In Paris finder du også nogle af de bedste sange og tekster, der nogensinde er skrevet af George and Ira Gershwin.

Fra 361 kr
Himself and Nora

Himself and Nora

Det er en af verdens største romancer skrevet af Jonathan Brielle og instrueret af Michael Bush. Træd ind i en utraditionel og lidenskabelig kærlighedsaffære, der ændrede litteraturen for altid.

On Your Feet! The Story of Emilio and Gloria Estefan

On Your Feet! The Story of Emilio and Gloria Estefan

Gloria Estefan har solgt over 100 millioner pladser og optrådt på fyldte stadiumer over hele verdenen. Sammen med sin mand Emilio Estefan, har de sammen vundet 26 grammy-priser, men deres musik er kun halvdelen af historien. Få historien bag dette ikoniske par her!

Fra 589 kr
School of Rock

School of Rock

School of Rock er en spritny musical baseret på den berømte film med Jack Black i hovedrollen. Med sin sensationelle live børnerockband er School of Rock en kærlig påmindelse om musikkens transformerende evner. Sikre dig dine billetter i god tid, det bliver helt sikkert en populær forestilling!

Fra 903 kr
Dansk