Musicals

Her hos Ticmate.dk finder du den samlede liste af musicals på Broadway i New York og West End i London eller Las Vegas. Bestil billetter her eller få mere information om musicals ved at klikke på "Info" eller "Bestil"!

Billetter til Musicals

Cirque du Soleil Paramour

Cirque du Soleil Paramour

Forbered dig på at blive blæst bagover af Paramour, en vild og passioneret ny oplevelse der på bedste vis forener det spetakulære Cirque du Soleil med den magiske historiefortælling og musik som definerer Broadway! Sørg for at få fat i dine billetter hjemmefra og få de bedste pladser!

Fra 953 kr
The Book of Mormon

The Book of Mormon

Fra skaberne af South Park kommer den hysterisk morsomme musical! Oplev en af de sjoveste Broadway-musicals nongensinde! The Book of Mormon har vundet et utal af priser, se selv hvorfor. Sørg for at få billetter i god tid, bestil hjemmefra!

Fra 1252 kr
Murder Ballad

Murder Ballad

Murder Ballad er en ny spændende ny musical om kærlighed, besættelse og morderisk begær. Gå ikke glip af Murder Ballad i London! Bestil dine billetter i dag!

Fra 306 kr

The Babies

If you were ever a baby, The Babies is the musical for you. Going all the way from the womb to preschool, watch the babies as they sing and dance and tell you what they really think.A musical by the family of the creators of The Brady Bunch and Gilligan's Island.

A Pacifist's Guide to the War on Cancer

A Pacifist's Guide to the War on Cancer

An all-singing, all-dancing examination of life with a cancer diagnosis. This brand new musical confronts the highs and lows of the scariest word we know.

Fra 370 kr
Kinky Boots

Kinky Boots

Få fingerne i billetter til Kinky Boots - den nye must-see musical på Broadway i New York! Kinky Boots er den hjertevarme fortælling om en skobutik og to umage partnere. Nyd den sensationelle musik af den Tony- og Grammy-vindende popstjerne Cyndi Lauper og gå derfra med et smil på læberne!

Fra 738 kr
She Loves Me

She Loves Me

Meet Amalia and Georg, who work as clerks in Maraczek’s Parfumerie and aren’t exactly the best of friends. However, they have something in common. They both rapturously write to romantic pen pals. Despite the anonymity of their secret admirers, they live for the love letters that they exchange and the day they will finally meet. 

Fra 552 kr
Rent

Rent

Du må ikke gå glip af denne legendariske, multi-prisvindende og nyskabende rockmusical Rent, når den fejrer 20-års-jubilæum i London. Bestil dine billetter nu og få en musikalsk oplevelse, du sent vil glemme!

Fra 365 kr
The Bodyguard

The Bodyguard

4.7
(43)

Hvem har ikke set og elsket filmen The Bodyguard med Kevin Costner og Whitney Houston? Nu har du også chancen for at se den live i Londons West End. Sørg for at bestille dine billetter i god tid, musical spiller kun i en yderst begrænset periode!

Fra 279 kr
Matilda The Musical

Matilda The Musical - London

4.8
(5)

Børn som voksne elsker historien om en særlig lille pige Matilda med den noget usædvanlige fantasi. En dag opdager Matilda, at hun har en helt særlig evne og beslutter sig for, at det er de voksnes tur til en lærestreg. Oplev den søde musical i London, bestil billetter i forvejen!

Fra 306 kr
Kinky Boots

Kinky Boots

Kinky Boots er Broadways hjertevarme og højhælede hit - og nu kommer den til London! Med sange af popikonet og Grammy og Tony-vinder Cyndi Lauper, er denne festlige musical en hyldest til de venskaber vi opdager og til troen på, at du kan ændre verden, hvis bare du beslutter dig for det. Bestil dine billetter til Kinky Boots her!

Fra 242 kr
Radio City Christmas Spectacular

Radio City Christmas Spectacular

Radio City Christmas Spectacular i New York er juleshowet over dem alle! Sikre dig dine billetter til det traditionsrige og imponerende juleshow der år efter år fortsætter med at betage publikummer i alle aldre!

Fra 506 kr
School of Rock

School of Rock

School of Rock følger Dewey Finn, en falleret, wannabe rockstjerne, som forvandler sit klasseværelse til et fantastisk børnerockband. Bestil online!

Fra 729 kr
La Soiree

La Soiree

Stjernerne fra La Clique, The English Gents og alle de andre vender tilbage til London i La Soiree. Køb billetter her!

Fra 279 kr
Wicked - London

Wicked - London

4.6
(34)

Wicked er den 10. længst tid spillende West End musical nogensinde og den populære musical har vundet 100 internationale priser! Wicked er en klassisk musical der fortsætter med at henrykke publikummer i alle aldre. Oplev en af de mest populære London musicals, bestil billetter her!

Fra 224 kr
On Your Feet! The Story of Emilio and Gloria Estefan

On Your Feet! The Story of Emilio and Gloria Estefan

Gloria Estefan har solgt over 100 millioner pladser og optrådt på fyldte stadiumer over hele verdenen. Sammen med sin mand Emilio Estefan, har de sammen vundet 26 grammy-priser, men deres musik er kun halvdelen af historien. Få historien bag dette ikoniske par her!

Fra 589 kr
Hamilton

Hamilton

Hamilton er en ny musical om en sej ung immigrant som kom til at ændre USA for evigt - ingen ringere end Alexander Hamilton. Fra forældreløs til George Washingtons højre hånd, rebel til krigshelt til finansoverhoved, som fik en skeptisk verden til at tro på Amerikas økonomi, Hamilton er en udforskning af et politisk geni. Bestil her!

Fra 1401 kr
Disneys The Lion King

Disney's The Lion King - London

4.8
(318)

Sørg for at bestille billetter til den ekstremt populære musical The Lion King hjemmefra! Historien om Simba bliver fortalt med en kombination af betagende scenografi, innovative kostumer, masker og hånddukker i en fantastisk musical. Det er et medrivende show for hele familien!

Fra 461 kr
Les Miserables

Les Miserables - London

4.8
(33)

Oplev den prisvindende musical Les Misérables i Londons West End. Den klassiske musical er en episk fortælling om passion og ødelæggelse med en nation under revolution som baggrund. Sørg for at bestille dine billetter hjemmefra!

Fra 242 kr
Lazarus

Lazarus

Lazarus den nye musical af David Bowie og Enda Walsh har premiere i London i oktober 2016. Lazarus er bygget over bogen 'The Man Who Fell To Earth', og musikken er selvfølgelig af David Bowie. Bestil dine billetter til Lazarus the Musical i London her!

Fra 483 kr
Stomp

Stomp - Broadway

4.8
(6)

Stomp er ikke som noget show du har set før! Det er en blanding af rytmer, teater, komedie og dans. Stomp er et unikt og energifyldt show, som ikke kan forklares, det skal opleves!

Fra 539 kr
Cats

Cats

Den prisvindende musikalske Cats er endelig tilbage på Broadway. Gå ikke glip af denne legendariske musical komponeret af Andrew Lloyd Webber, som vil tage dig med på en magisk rejse. Bestil dine billetter til Cats, og "let the memory live again"!

Fra 1374 kr
In The Heights

In The Heights

5.0
(4)

Megahittet og den Tony Award-vindende musical In the Heights er en medrivende oplevelse med uforglemmelige sange og fantastisk koregrafi tilsat hedebølge på Manhattans rytmer og energi. Denne livsbekræftende musical vil underholde og henrykke publikummer af alle aldre. Bestil dine billetter hjemme fra og få de bedste pladser!

Fra 185 kr
Phantom of the Opera

Phantom of the Opera - London

4.7
(164)

Andrew Lloyd Webbers mesterværk Phantom of the Opera har spillet i London i over 20 år og fortsætter underholde publikum i Her Majesty's Theatre i London. Sørg for at du får gode pladser, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 268 kr
Burn The Floor - Fire in the Ballroom

Burn The Floor - Fire in the Ballroom

5.0
(1)

Burn The Floor spiller i London - Først gang opført til Sir Elton John's 50 års fødselsdag. Se den flotte musical Burn The Floor i London. Køb billetter her!

Fra 515 kr
Funny Girl

Funny Girl

Den klassiske musical Funny Girl fortæller den fascinerende bittersøde historie om Fanny Brice (Smith), hvis sangstemme og komiske evner fører hende til stjernestatus på Broadway. Få fat i dine billetter her!

Fra 218 kr
Vanities The Musical

Vanities The Musical

Vanities er en klassisk Broadway musical der endelig får sin London premiere. Vanities er en morsom og varm historie om 3 bedste venner der vokser op i Dallas i 80'erne hvor image, stil og attitude var vigtigere en intelligens og ambitioner.

Fra 206 kr
Judy Garland in Concert

Judy Garland in Concert

En hyldest af Judy Garland's legendariske stemme. Du vil nyde nogle uforglemmelige øjeblikke sammen med et fantastisk orgestra, og høre masser af hendes største hits.

Fra 386 kr
Sistas: The Musical

Sistas: The Musical

Sistas The Musical er en opløftende musical om en afro-amerikansk familie igennem generationer. Baseret på en række interviews med sorte kvinder, med en playliste med sange fra kendte kunstnere, inklusiv Billie Holiday og Beyoncé m.fl., fortæller Sistas the Musical om de kampe, glæder og triumfer ved at være sort og en kvinde i Amerika. Bestil billetter til Sistas The Musical ...

Fra 348 kr
Mamma Mia - London

Mamma Mia - London

4.6
(208)

Musicalen Mamma Mia skal opleves i London. Med ABBA bag musiken, kan du godt gøre dig klar til en musical fyldt med hits! Bestil dine billetter online!

Fra 306 kr
Holiday Inn

Holiday Inn

Holiday Inn, den nye musical af Irving Berlin, fortæller historien om Jim, der forlader showbusiness for at slå sig ned på sin gård i Connecticut. Gå ikke glip af denne musical - bestil dine billetter på forhånd!

Fra 970 kr
The Color Purple

The Color Purple

Oplev den glædefyldte musical The Color Purple (Farven lilla) på Broadway med Jennifer Hudson i hovedrollen. Musicalen The Color Purple giver nyt liv til den Pulitzer Prize-vindende fortælling med sjælefyldt jazz, gospel, ragtime og blues. Bestil dine billetter i god tid!

Fra 821 kr
Stomp

Stomp - London

4.6
(78)

Stomp er et af vores bedst sælgende shows i London, se selv hvorfor! Oplev forestillingen opført af otte skuespillere, der laver fantastisk musik med hverdagsgenstande og showet eksploderer med dans og komik. Stomp er et af de show der ikke kan forklares, det skal bare opleves!

Fra 218 kr

Miss Saigon

Direct from its smash London run, Cameron Mackintosh's stunning new production of Boublil and Schonberg's legendary musical Miss Saigon lands on Broadway in March, 2017, featuring its acclaimed stars Eva Noblezada and Jon Jon Briones. Set in 1975 during the final days of the American occupation of Saigon, Miss Saigon is an epic love story about the relationship between an ...

Fra 1069 kr
Disneys Aladdin - Broadway

Disneys Aladdin - Broadway

4.7
(3)

Disneys nye musicalkomedie Aladdin vil vise dig en helt ny verden fra et magisk tæppe. Fra produceren bag The Lion King kommer nu den fantastiske historie om Aladdin. Denne nye og flotte Broadway-produktion er alt du nogensinde kunne ønske dig! Forudbestil dine billetter og begynd at planlægge dine tre ønsker!

Fra 925 kr
Aladdin - Lyric Hammersmith

Aladdin - Lyric Hammersmith

Aladdin flyver til Lyric Hammersmith i London på sit flyvende tæppe for at skabe masser af skæg morskab. Bestil billetter til Aladdin på Lyric Hammersmith i London her!

Fra 290 kr
Jersey Boys

Jersey Boys

Oplev den Tony-prisvindende musical Jersey Boys! Den er set af over 1,5 mio. mennesker på verdensplan. Hitmusicalen baseret på historien om Frankie Valli and the Four Seasons er et must-see!

Fra 804 kr

Hello, Dolly!

Bette Midler stars in Hello, Dolly! on Broadway!Bette Midler returns to Broadway in one of the theater's most cherished musicals when she takes on the role of Dolly Gallagher Levi in Jerry Herman and Michael Stewart’s masterpiece Hello, Dolly! David Hyde Pierce also stars.Based on Thornton Wilder’s farce, The Matchmaker, Hello, Dolly! caused an instant sensation ...

Fra 1721 kr
Wicked - Broadway

Wicked - Broadway

5.0
(1)

Wicked er en musical der vil få dig til at grine, græde og tænke! Oplev den populære familiemusical som har vundet over 100 priser! Bestil dine billetter hjemmefra og glæd dig til en fantastisk musicaloplevelse!

Fra 920 kr
Charlie and the Chocolate Factory

Charlie and the Chocolate Factory

4.1
(18)

Nyd den elskede fortælling om Charlie og Chokoladefabrikken live på scenen i Londons West End! Charlie finder en guldbillet og vinder et besøg på den mystiske chokolademager Willy Wonkas chokoladefabrik. Det er en fortryllende fortælling for store som små.

Fra 224 kr
The Go-Between

The Go-Between

Oplev Michael Crawford i rollen som Leo Colston i musicalen The Go-Between, hvor han spiller en mand, som ikke længere kan løbe fra sin fortid. Denne rørende musical er baseret på den klassiske roman af samme navn.

Fra 242 kr
Blue Man Group - New York

Blue Man Group - New York

The Blue Man Group er en enestående og morsom forestilling med tre blå mænd i hovedrollen. Forestillingen er så unik, at man ikke rigtig kan forklare den, du er bare nødt til at se den! Showet er både sjovt, originalt og sprængt fyldt med energi. Forbered dig på at blive underhold, bestil billetterne hjemmefra!

Fra 542 kr
Fiddler on the Roof

Fiddler on the Roof

En Broadway musicalklassisker vender tilbage - Fiddler on the Roof. Den originale produktion vandt 10 Tony Awards, inklusiv en særlig Tony for den længst tid spillende Broadway musical nogensinde. Sikre dig dine billetter, bestil online i dag!

Fra 903 kr
Dreamgirls

Dreamgirls

Den sensationelle r&b og Motown-inspirerede musical Dreamgirls kommer til London! 35 år efter den fantastiske originale Broadway-produktion får denne ikoniske musical endelig premiere i West End i London. Bestil dine billetter nu og glæd dig til en aften med musicalunderholdning i topklasse!

Fra 247 kr
Alan Cumming Sings Sappy Songs

Alan Cumming Sings Sappy Songs

Alan Cumming's musical show; I Bought a Blue Car Today i London, er også hans comeback til de skrå brædder i London. Billetter til Alan Cumming I Bought a Blue Car Today i London købes her!

Fra 327 kr
Ragtime

Ragtime

Thom Southerland instruerer en ny produktion af Lynn Ahrens, Stephen Flaherty og Terrence McNallys Tony-vindende musical, Ragtime. Gå ikke glip af dette show i London!

Fra 402 kr
Pillars of New York

Pillars of New York

Pillars of New York er en autentisk kronik og en gruppe New Yorkeres hverdag, som blev ændret efter d. 11. september. Bestil dine billetter her!

Chicago

Chicago

5.0
(3)

Se Chicago, den amerikanske musical der har spillet længst tid på Broadway! Det er den nervepirrende fortælling om de to mordere Velma og Roxie. Gå ikke glip af Chicago, sikre dig dine billetter til den prisvindende musical hjemmefra!

Fra 854 kr
The Phantom of the Opera

The Phantom of the Opera - Broadway

4.8
(5)

Oplev Andrew Lloyd Webbers Phantom of the Opera, den længst tid spillende musical på Broadway! Forkæl dig selv med en klassisk musicaloplevelse, sikre dig dine billetter inden du rejser!

Fra 821 kr
The Marvelous Wonderettes

The Marvelous Wonderettes

The Marvelous Wonderettes i New York er en musikalsk rejse tilbage i tiden til 1958. Nyd de vidunderlige tylskørter og retrohits fra 50'er og 60'erne.

Fra 516 kr
Something Rotten!

Something Rotten!

Fra medinstruktøren på The Book of Mormon og produceren bag Avenue Q kommer nu noget original...noget friskt, noget råddent. Something Rotten! er en verdenspræmiere musical om den musicalkomedie der startede det hele. Bestil dine billetter her!

Fra 490 kr
Matilda the Musical

Matilda The Musical - Broadway

Matilda er den søde og sjove familiemusical om den særlige pige, Matilda, med en ekstraordinær fantasi. Det er en klog, sød og hjertevarmende musical for alle aldre. Oplev den prisvindende musical Matilda på Broadway, få fat i dine billetter inden du rejser hjemmefra!

Fra 903 kr
Cinderella

Cinderella

Det mest fortryllende eventyr om Askepots rejse fra fattigdom til rigdom, Cinderella, kommer på scenen på et af West Ends mest berømte teatre London Palladium til jul for første gang i næsten 30 år. Den musiske forestilling Cinderella spiller kun i 5 uger, så sørg for at få fat i dine billetter nu!

Fra 338 kr
Beautiful - The Carole King Musical

Beautiful - The Carole King Musical

5.0
(5)

Forudbestil dine billetter til Beautiful: The Carole King Musical i London! Oplev den Tony-vindende musical Beautiful og se rejsen fra førte til, at hun fandt sin stemme.

Fra 402 kr
Show Boat

Show Boat

Den banebrydende musical-klassisker Show Boat sejler ind i Londons West End for første gang i næsten 20 år. Show Boat fortæller den kraftfulde historie om frihed, loyalitet og frem for alt kærlighed. Bestil dine billetter online og vælg dine egne pladser.

Fra 249 kr
Half a Sixpence

Half a Sixpence

Efter flotte anmeldelser og en rekordbrydende sæson i Chinchester, kommer den anmelderroste forestilling 'Half a Sixpence' nu til Londons West End. Bestil dine billetter her!

Fra 306 kr
Showstopper The Improvised Musical

Showstopper The Improvised Musical

The Showstoppers er en helt ny musical skabt fra bunden ved hver eneste forestilling af dette prisvindende show. Hver aften bliver publikums forslag nemlig transformeret til en syngende, dansende produktion med uforudsigelige og hylende morsomme resultater! Bestil billetter her!

Fra 247 kr
Jersey Boys - London

Jersey Boys - London

4.4
(5)

Jersey Boys the Musical i London handler om en gruppe unge mænd fra arbejderklassen der endte på berømmelsen top som Frankie Valli and The Four Seasons. Køb billetter her!

Fra 301 kr
Beautiful: The Carole King Musical

Beautiful: The Carole King Musical

5.0
(1)

Beautiful: The Carole King Musical er den ufortalte historie om Carole Kings rejse fra skolepige og superstjerne. Oplev den prisvindende musical på Broadway! Køb dine billetter hjemmefra og gør dig klar til en uforglemmelig musical!

Fra 1069 kr
The Great Comet

The Great Comet

The Great Comet har den multiplatin-sælgende musiker Josh Groban i hovedrollen i sin debut på Broadway. Inspireret af 70 sider fra "Krig og fred" er denne nye musical blevet kritikerrost som levende og original. Bestil dine billetter her!

Fra 1111 kr
Avenue Q

Avenue Q

Avenue Q er en unik musicalkomedie, der kombinerer skuespillere og dukker i et hyldende skægt show! Forestillingen er morsom, hurtig og politisk ukorrekt. Sørg for at få bestilt dine billetter allerede i dag!

Fra 622 kr
The Snowman

The Snowman

For 14. år i træk sættes den fantastiske musical og danseforestilling The Snowman op i London hen over julen. Oplev The Snowman i London, en hjertevarmforestilling for hele familien.

Fra 445 kr
An American in Paris

An American in Paris

'An American in Paris' er den romantiske historie om en ung soldat, en smuk fransk pige og en utæmmelig europæisk by, som alle længdes efter en ny start efter krigen. Oplev den hjertevarme musical på Broadway i New York.

Fra 912 kr
Radio Times

Radio Times

Kan stjernen i showet, Sammy Shaw, fastholde sin kærlighed og samtidig for første gang transmittere live til Amerika? Gør dig klar til en forrygende underholdende aften.

Fra 317 kr
Cagney

Cagney

Cagney er den dramatiske musical, der følger den legendariske James Cagney fra gadelivet i New York til hans success som en af de største stjerner i Hollywood!

Disney's The Lion King - Broadway

Disney's The Lion King - Broadway

4.8
(26)

Oplev en af vores mest populære musicals - The Lion King i New York! Det er en sjov og medrivende musicaloplevelse for hele familien! Nyd den smukke scenografi og kostumer, rørende musik og en spændende historie om Simbas rejse. Sørg for at få billetter inden du rejser hjemmefra!

Fra 1020 kr
An American in Paris

An American in Paris

An American In Paris er den smukke musical, der ikke kun er prisbelønnet, spændende iscenesat og indeholder fantastisk dans. I An American In Paris finder du også nogle af de bedste sange og tekster, der nogensinde er skrevet af George and Ira Gershwin.

Fra 200 kr
Waitress

Waitress

Waitress the Musical på Broadway i New York er herlig og gribende. Tony-vinderen Jessie Mueller spiller rollen som Jenna. Gå ikke glip af den sjove musical Waitress, når du kommer til New York!

Fra 838 kr
Titanic

Titanic

Historien om Titanic aldrig bliver gammel. Maury Yeston (Nine, Grand Hotel) og Peter Stones fantastiske musical er baseret på personer, der var med ombord på Titanic, og historien fokuserer på deres håb og ambitioner.

Fra 365 kr
The Book of Mormon

The Book of Mormon

4.7
(21)

The Book of Mormon er en af de mest populære musicals! Fra skaberne af South Park, den hysterisk morsomme musical har vundet 9 Tony Awards inklusiv Bedste Musical. Billetterne bliver hurtigt udsolgt, så bestil dine i forvejen!

Fra 410 kr
Sunny Afternoon

Sunny Afternoon

4.0
(12)

Oplev den populære musical Sunny Afternoon i Londons West End! Sunny Afternoon er historien om et af de største britiske rockbands The Kinks vej til succes. Sørg for at bestille dine billetter til Sunny Afternoon hjemmefra og vælg dine egne pladser!

Fra 158 kr
Motown the Musical

Motown the Musical

4.5
(2)

Motown the Musical fortæller historien om det legendariske pladeselskab der ændrede musikhistorien. Musicalen indeholder 50 Motown hits, såsom “My Girl”, “Dancing In The Street” og “Ain’t No Mountain High Enough”.

Fra 242 kr
42nd Street

42nd Street

Oplev Broadways største show på West Ends største scene! Musicalhittet 42nd Street er sange- og danseversionen af den amerikanske drømmefortælling om Broadway. Denne længeventede musical bliver nok hurtigt udsolgt, så sørg for at bestille dine billetter i god tid!

Fra 205 kr
Thriller Live

Thriller Live

4.4
(271)

Oplev hitshowet Thriller Live i London! Showet er en festlig hyldest til Michael Jackson og the Jackson 5 fyldt med alle de største hits! Bestil dine billetter hjemmefra og gør dig klar til et moonwalkende show!

Fra 271 kr
A Bronx Tale The Musical

A Bronx Tale The Musical

Få fingrene i dine billetter til A Bronx Tale i New York, den nye musical The New York Times kalder: “den slags fortælling der både får dig til at grine og græde" og som Variety hylder som “underholdende, autentisk og enestående”.

Fra 821 kr
Aladdin - London

Aladdin - London

Oplev Disneys vidunderlig fortælling og gadedrengen Aladdin, der forelsker sig i Prinsesse Jasmin live i London. Musicalen Aladdin vil tage dig med til en verden fyldt med magi, eventyr, komedie og ørehængende sange i en bjergtagende opsætning. Bestil dine billetter i dag og få de bedste pladser!

Fra 456 kr
Million Dollar Quartet

Million Dollar Quartet

Et kæmpe hit på Broadway og i Chicago, MILLION DOLLAR QUARTET åbner endelig i London. Køb billetter til musicalen MILLION DOLLAR QUARTET i London her!

Fra 158 kr
School of Rock

School of Rock

School of Rock er en spritny musical baseret på den berømte film med Jack Black i hovedrollen. Med sin sensationelle live børnerockband er School of Rock en kærlig påmindelse om musikkens transformerende evner. Sikre dig dine billetter i god tid, det bliver helt sikkert en populær forestilling!

Fra 903 kr
Naked Boys Singing!

Naked Boys Singing!

Naked Boys Singing! er en musical komedie med original musik, der hylder mandlig nøgenhed. Bestil dine billetter til Naked Boys Singing på Broadway i New York her!

Dansk