Kinky Boots

Kinky Boots

Adelphi Theatre

Pris fra 384 kr

Kinky Boots er Broadways hjertevarme og højhælede hit - og nu kommer den til London! Med sange af popikonet og Grammy og Tony-vinder Cyndi Lauper, er denne festlige musical en hyldest til de venskaber vi opdager og til troen på, at du kan ændre verden, hvis bare du beslutter dig for det. 

Kinky Boots er inspireret af sande begivenheder. Historien udfolder sig fra en herreskofabrik i Northampton til catwalken i Milano. Charlie Price har svært ved at leve op til sin fars forventninger og fortsætte familieforretningen Price & Sons. Som fabrikkens fremtid hænger i en tynd tråd, kommer hjælpen i den uventede, men spetakulære, form af Lola, en entertainer som skal bruge nogle holdbare stiletter.

Kinky Boots er instrueret og koregraferet af to gange Tony-vinder Jerry Mitchell (Legally Blonde, Hairspray) og musicalen har vundet seks Tony Awards, inklusiv Bedste Musical, Bedste Musik og Bedste Koregrafi. 
 

Kinky Boots ReviewsKinky Boots Reviews

"An absolute hoot of a show - total box office family entertainment"
The Times


Info

Adelphi Theatre
409-412 Strand
London
WC2R 0NS

Forestillingens længde:
2 h 25 min

Vejviser

Vejviser

Directions
(3mins) Head out onto the main road Strand. Cross the street where possible and go right (approx. 150 metres). The theatre is on your left.

Kort

Dansk