Thriller Live

Thriller Live

Lyric Theatre

Pris fra 507 kr

Thriller Live i London er den ultimative koncerthyldst til Kongen af Pop, Michael Jackson. Thriller Live er næsten som at opleve selveste Michael Jackson live. Bestil dine billetter hjemmefra og start nedtællingen til et show du sent vil glemme. 

Højdepunkter:
- Sikre dig billetter til det meget populære show
- Vælg dine egne pladser
- Nyd musik og dansetrin af Kongen af Pop
- Syng med på alle de store hits
- Tirs-fre kan du spare på billetter ved at bestille online

Hvad handler Thriller Live om?
Thriller Live er er en koncertoplevelse med heftige multimedie-effekter og en fantastisk koregrafi, alt sammen for at genoplive Michael Jacksons banebrydende dans og karakteristiske stød og største hits på scene igen.

Forestillingen er en musicalsk rejse og hyldst til Kongen af Pop. Michael Jacksons karriere strækte sig over 40 år, fra tiden med Jackson 5 til en utrolig solokarriere. Gennem tiden har ham solgt flere end 750 mio. album. Albummet Thriller er stadig verdens mest solgte album nogensinde. 

Under forestillingen over 2 timer lange show kommer du med garanti til at synge med på store hits som 'I Want You Back', 'I'll Be There', 'Show You The Way To Go', 'She's Out Of My Life', 'Beat It', 'Billie Jean', 'Earth Song' og naturligvis Thriller og mange mange flere! 

Andre musicals i London, hvor musikken er leveret af verdenskendte kunstnere eller bands:
The Lion King & Jersey Boys.

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret.

Hvem egner musicalen sig til?
Thriller Live passer til alle aldre. Michael Jacksom fan eller ej. 

Hvor længe varer showet? 
Forestillingen varer ca. 2 timer og 20 minutter inkl. pause.   

Hvem er holdet bag?
Med musik af ingen ringere end Michael Jackson, produceret af Derek Nicol og Paul Walden, og instrueret og koregraferet af Gary Lloyd.  

Vigtig information: 
- Bemærk venligst: Forestillingen anvender konstant blinkende LED-lys og noget strobelys.  

Fantastisk 4.4

4.4 250 kundekommentarer
Fantastisk forestilling!

Det var helt sikkert den bedste oplevelse, jeg har haft nogensinde! Skuespillerne, sangerne og danserne var top professionelle. Jeg har aldrig set en skuespiller, som lignede Michael Jackson så meget - imponerende:)
Jeg kan virkelig anbefale den. Jeg har set mange musicals igennem årene i flere forskellige lande, og denne var helt klart den bedste!

Annette gudmann, Egaa
TOR, 12 MAJ 2016
4.4
Super show

Super show, nemt at købe billetter på nettet. Afhentning ½ time før showets start.

Anette, Kastrup
TIR, 10 MAJ 2016
4.4
Absolut fantastisk

Et virkelig godt show, kan varmt anbefales, også til eventuelle skeptikere

Berit
FRE, 06 MAJ 2016
4.4
Max fed oplevelse

Sådan en fed oplevelse. Vi var så imponeret over sangerne og opsætningen af det hele. De fik alle i salen med. Vi sad i dress cirkle og det var super gode pladser. Det eneste jeg vil sige er at man skal have en forventning om at man skal se en koncert og ikke et teaterstykke for 95% af det hele er sange, med små fortællinger ind imellem. Teater ville det ikke komme ind under i min verden. Men stadig en super fed oplevelse, jeg ville gøre det igen..

Rikke, Brande
ONS, 04 MAJ 2016
4.4
Suveræn musical

En af de bedste musicals jeg har oplevet. Lyden i Lyric Theatre var virkelig god og sangerne var fantastiske. Især en af hoved sangerne Alex var så dygtig. Han havde virkelig en stemme der ramte helt i hjertet og så var han den eneste hvide sanger. At han kunne ramme Michael Jacksons toner var helt vildt. Kan kun anbefale denne musical til andre. I vil få en oplevelse over det sædvanlige.

Tenna frost, Spentrup
TIR, 22 MAR 2016
4.4
Kan anbefales

Det var en rigtig god oplevelse at se Thriller Live, kan helt klart anbefales.

Gitta, Frederikssund
ONS, 09 MAR 2016
4.4
God underholdning

En god aften med MJ musik, udført af dygtige sangere og dansere.

Dines
MAN, 07 MAR 2016
4.4
Fantastisk oplevelse!

Det var ikke en traditionel musical, men mere en dans og musik aften. Der skulle fem fantastiske sangere og en eminent danser til, at indfri de store forventninger. De blev total indfriet. Det var nærmest blasfemi at opleve det vi gjorde. To timers intens lektion i Jackson dans og sang i en sådan klasse, at man måtte knibe sig i armen af begejstring. Har man muligheden, er dette show noget der skal opleves

Tanja, Middelfart
ONS, 17 FEB 2016
4.4
Godt underholdt

Rart med et par timer i Michael's univers med gode sangere og super dansere.

Jan, Juelsminde
TIR, 16 FEB 2016
4.4
De mest fantastiske sangere og dansere- som at være til koncert!

Vi sad desværre lidt for langt fra scenen, men hvor var det bare et fuldstændig forrygende show! De mest fantastiske sangere og dansere jeg nogensinde har set, og stemningen til musicals i London er jo bare så speciel og helt fantastisk. Performerne var vildt gode til at få publikum med, og min veninde og jeg har aftalt at se musicalen igen, når vi skal til London i foråret- dog fra de aller forreste rækker næste gang :-)

Louise bruun
ONS, 10 FEB 2016
4.4
Wuhu! Vildt god!

Esben, Odense c
MAN, 01 FEB 2016
4.4
God underholdning og stemning

Rigtig god underholdning. Det er primært en hyldest til Michael Jackson, dvs der er ingen egentlig handling, men en masse musik og dans. Der er 4 primære sangere og en masse dygtige dansere + en suveræn Michael Jackson kopi som danser fænomenalt! 2 af lead sangerne danser dog ikke lige så godt som de andre, og det trækker lidt ned. Til gengæld er der virkelig god stemning, og de får folk op af stolene og synge/danse med :-)
Overordnet set en rigtig god oplevelse. Hvis man kan lide Michael Jackson musik og dans, så kan Thriller LIve helt klart anbefales.

Mai britt, Nr. alslev
TOR, 28 JAN 2016
4.4
Super oplevelse

En rigtig fantastisk oplevelse i hyggelige omgivelser.

Kitte, Nykøbing f
ONS, 27 JAN 2016
4.4
Stor oplevelse, hvis man er til Michael Jackson. Dansene var gennemførte. Eneste minus var, at man ikke kunne se toppen af skærmen fra balkonen.

Ebba
FRE, 22 JAN 2016
4.4
Thriller - Lyric theatre

Nemt - hurtigt - rigtig god oplevelse!

Jeg bestilte billetterne over londonmusicals.dk og fik dem sendt på mail med det samme.. E-billetten blev uden problemer skiftet ud med en rigtig billet, ved teatrets indgang :-)
En musical er bestemt et must, når man er en tur i London.. Første del af Thriller var ok, men anden del var klart klart bedre!
- Fed musik (der lød godt), fantastiske stemmer og lækker dans!
Stemmerne og dansen var så gode/godt, at man et øjeblik var i tvivl om, om det faktisk var Michael Jackson der stod på scenen!

Kan klart anbefales!

Clara
ONS, 13 JAN 2016
4.4
Der er meget tilbage at ønske

Vi var i The Lyric Theatre d. 30/12-15 for at se Thriller Live, men gik i pausen, fordi det kun var et par af sangerne der kunne leve op til forventningerne. Og kostumerne var tydeligvis, noget de havde avet fra tidligere kunstner, de så nærmest kominiske ud. Der udover var pladsen foran vores sæde, så begrænsed at man sidder på skrå hvilket bevirker at benene sover.

Thomas, Odense s
SØN, 03 JAN 2016
4.4
Thriller Live

En helt igennem fantastisk oplevelse. Godt show og kanon lyd.

Kim, Vallensbæk
MAN, 28 DEC 2015
4.4
Superthriller

Kæmpeoplevelse ! Dygtige sangere, fantastisk koreografi, genial idé med at lade forskellige stemmer tolke Michael Jacksons sange ! Skynd dig at se den!

Henrik, København
LØR, 26 DEC 2015
4.4
Fantastisk

Den mest fantastiske musical vi nogen sinde har set! Fantastiske dansere og sangere. Så bliver det ikke bedre! Kan absolut anbefales!

Irene weiss, Hvidovre
TIR, 22 DEC 2015
4.4
Super godt

Super godt

Dorte, Ålsgårde
TIR, 15 DEC 2015
4.4
Fantastisk oplevelse

Havde aldrig set en musical før live og kan kun sige vi gik hjem en helt fantastisk oplevelse rigere

Ann baron, Lemvig
TIR, 15 DEC 2015
4.4
Fantastisk underholdning

Kan varmt anbefale Thriller Live

Benedikte, Nykøbing falster
FRE, 11 DEC 2015
4.4
Thriller

En fantastisk forestilling som var fuld af dynamik fra start til slut. Virkelig dygtig sangere og dansere. Flot, flot show. Kan varmt anbefales.

Kirsten, Næstved
FRE, 11 DEC 2015
4.4
Jamen det var SÅ godt !

Thriller var min første forestilling i London og bliver bestemt ikke den sidste :-) Hold op en stemning, kanon musik, dygtige dansere og ikke mindst fantastisk performance af `Michael Jackson´ - jamen det var så godt - svært at få armene ned igen.

Vil anbefale alle der kan lide MJ´s musik at gå ind og se Thriller Live - jeg skal klart se den igen :-)

Mia, Kongens lyngby
TIR, 08 DEC 2015
4.4
Fantastisk

en helt igennem fatastisk forestilling, og helt igennem ukompliceret at møde frem og bytte vouceren ud med de
tilhørende billetter før forestillingen.

Leif, Gilleleje
TIR, 01 DEC 2015
4.4
Triller Live

Har set dette show 10 gange nu og jeg bliver lige begejstret hver gang, danserne og sangerne er fantastiske og det er top underholdning

Janni, Dalmose
FRE, 20 NOV 2015
4.4
Thriller

Starten var knap så god men så blev det mere og mere fantastisk og super dygtige sangere

Jack, Glostrup
ONS, 18 NOV 2015
4.4
Super oplevelse

Vi var afsted med vores 2 piger på 9 og 10 år. Det var et fantastisk show:)

Henriette, Svendborg
ONS, 18 NOV 2015
4.4
En rigtig god oplevelse !

Godt musiker, dygtigere sanger og super dygtige danser gav os en rigtig godt teater oplevelse da vi i weekenden så Thriller Live i London.
Vi kan varm anbefale andet at se denne Forestilling !

Birgitte, Køge
TIR, 17 NOV 2015
4.4
Lige så god en oplevelse 2. gang som 1. gang !

Man glædes over hvor mange af Michael Jacksons sange, der egentlig er med i musicalen - det er nærmest et rent overflødighedshorn! Super godt spillet og sunget - fantastisk live band - fantastiske dansere - fantastiske sangere !!! Helt igennem en god oplevelse både 1. og 2. gang (med 1 års mellemrum og med nye sangere/dansere). Specielt ham der spiller Michael Jackson i Thriller, Bad osv. i hvidt jakkesæt + hat, er helt fenomenal - man tror nærmest at det er Jackson selv, så meget ligner han både i udseende og dansemoves :)

Annette boeskov, Herlev
TIR, 08 SEP 2015
4.4
Skøn musik og dans

En tur gennem Michael Jacksons musikalske liv, skøn sang og dans. Er nok bedst at se om aftenen, da man er i et højspændt dansemode efter sådan en tur...

Hanne, Højbjerg
TIR, 08 SEP 2015
4.4
dejlig oplevelse

Meget dygtige sangere og dansere,fantastisk musik, men manglede at se mere til ham der spillede Michael Jackson

Holly, Vejle
MAN, 07 SEP 2015
4.4
god

Fantastisk super godt ville dog gerne have set mere til ham der spillede Michael Jackson

Holly, Vejle
MAN, 07 SEP 2015
4.4
Super show

Thriller var en super oplevelse, kan bestemt anbefales.

Ann, Esbjerg
TOR, 13 AUG 2015
4.4
Fedt show

Fed musical, og især afslutningen var kanon

Johnny, Hvidovre
SØN, 09 AUG 2015
4.4
Michael Jackson triller

Syntes der manglede noget mere hvor selve Jackson synger. Lidt for meget show.

Marianne, Nørreballe
ONS, 05 AUG 2015
4.4
Fantastisk

Den var fantastisk. Var underholdt fra start til slut. Selv min dreng på 13 var meget begejstret og smilede under hele forestillingen. At de skulle vare fire sangere for at dække hvad Michael Jackson kunne ene mand var vildt. Værd at bruge penge på at se.

Jette, Køge
SØN, 02 AUG 2015
4.4
Virkelig god oplevelse

Vi sad på upper court, der var ikke meget plads til benene, men godt udsyn. Og de optrædende var virkelige dygtige.

Susanne, Tureby
LØR, 01 AUG 2015
4.4
Fantastisk også for børn

Selvom Ingen af os var rigtige MJ fans, var showet en stor, stor oplevelse både musikalsk og stemnings mæssigt. Det er en teater koncert, anbefalelsesværdig for børn og voksne. Jeg bøjer mig i respekt for et fantastisk talent

Sandra abdo, Gilleleje
FRE, 31 JUL 2015
4.4
Fantastisk

Et helt fantastisk show, kan anbefale det til andre at få denne oplevelse.

Bettina hesselund, Sunds
SØN, 26 JUL 2015
4.4
Thriller live anmeldelse

En fantastisk oplevelse af denne musical . En super stemning, god musik. Gode skuespillere. Vi gik derfra med en super fed oplevelse og man havde bare lyst til, at danse resten af aftenen :-)

Brian, Ikast
FRE, 24 JUL 2015
4.4
Fantastisk show

Showet var godt bygget op. Kronologisk. Startende med Jackson-5 og ender i Thriller i anden halvdel af showet.
En af danserne lignede MJ så meget, at man faktisk var i tvivl om det var ham. Det var alt lige fra hans danse-trin til mimik. Klart anbefalelsesværdigt show. Man er i super humør efter showet.

Helle, Greve
TIR, 21 JUL 2015
4.4
Et helt fantastisk show

Super flot sceneopsætning, fantastisk musik, dans og hele showet er en oplevelse for livet. Mine børn elskede det og hvor fedt at man kan se og mærke hvor meget sangerne og danserne brænder for hvad de laver.
Kan da kun give topkarakter!

Janni, Holstebro
FRE, 17 JUL 2015
4.4
Thriller Live

Fantastisk musical - dygtige skuespillere/sangere - flot sceneshow ! Grunden til den ikke får den sidste stjerne er, at den ellers så formidable 'Michael Jackson' ikke sang så mange af sine egne sange og var mere på scenen :)

Tinna, Odder
TOR, 16 JUL 2015
4.4
Great Experience!

We came from Denmark with a 16 and 18 year old. We were all very impressed! Fantastic show, great atmosphere, high class singing and performance! Thank you!

Lene, Greve
TIR, 14 JUL 2015
4.4
Forrygende forestilling

Super dansere, super sangere, alt i alt en fed oplevelse.

Flemming, Kastrup
MAN, 13 JUL 2015
4.4
Thriller set 9. juli 2015

Supergodt show - kan varmt anbefales! Vi var rigtig godt underholdt.

Anette, Esbjerg
SØN, 12 JUL 2015
4.4
Teaterkoncert

Det var en rigtig fed oplevelse med dygtige sangere og super seje dansere! Jeg savnede dog en historie - en handling. Det var ikke en musical, men mere en teaterkoncert.

Marlene, København s
ONS, 01 JUL 2015
4.4
Super profesionelle sangere og dansere

Super stemmer, super dansere. En lang MJ hit parade.

Camilla, Valby
FRE, 26 JUN 2015
4.4
Thiller

Denne musical må bare ses hvis man kommer til London. Min datter på 14 år og jeg var vilde med showet og det var nogle super dygtige deltagere..

Betina, Ikast
MAN, 22 JUN 2015
4.4
En fantastisk oplevelse

Det var en helt igennem fantastisk oplevelse, med en hel fyldt sal og alle i højt humør. kunstnerne var virkelig dygtige og de virkede som om de selv nød at optræde lige så meget som publikum nød at se på det. Alle var med. God stemning.

Preben, København k
FRE, 19 JUN 2015
4.4
Skal simpelthen opleves

Se Thriller
Vi havde en fantastisk oplevelse, hele salen var i nærmest ekstase, salen buldrede løs med klapsalver
sang, dans, for Jeres/ din skyld, GÅ IND OG SE THRILLER.

Kate, Allerød
TIR, 16 JUN 2015
4.4
Fremragende show.

Thriller Live er virkelig seværdig. Jeg blev blæst tilbage i sædet af disse performere, som både sang og dansede fantastisk. Scenografien var også helt i top, så gå ind og se showet, hvis du kommer til London.

Kirsten, Soborg
SØN, 14 JUN 2015
4.4
Super oplevelse

Virkelig gode sangere og dansere... De udførte Michael Jacksons sange med stor respekt og formåede at få mig til at glemme tid og sted..

Michaela, Hornsyld
MAN, 01 JUN 2015
4.4
Fantastisk

Den bedste musical-oplevelse ever (o;

Channe, Ringe
MAN, 01 JUN 2015
4.4
Flot show med fuld fart på

Dejlig musik og flotte dansenumre

Regitze voss, Dragør
LØR, 30 MAJ 2015
4.4
God teaterkoncert

Vi så thriller live i en eftermiddagsforestilling, hvor der ikke var helt fyldt. På trods af det fik de optrædende og musikerne en rigtig god stemning. Sangere, musikere og dansere er fremragende. Der er ikke megen handling, det er blot en række af de bedste numre gennem MJs karriere. Anden halvdel er bedst, hvor man når til de klassiske numre fra bad, thriller etc.

Morten, Vedbæk
LØR, 30 MAJ 2015
4.4
Gode dansere

Vi var godt underholdt men det er ikke den bedste musical vi har set. Skuespillerne var gode til at danse og de fleste af dem sang rigtig godt. Enkelte kunne være bedre.
Teatret er ikke så stort.

Pica, Odense n
LØR, 30 MAJ 2015
4.4
Fantastisk

Fantastisk musical )))
Har lige set Thriller for anden gang, 7 mdr. efter første gang, og jeg er fuldstændig VILD med musicalen.
Kan klart anbefales til alle ))))
Anabel, Espergærde

Anabel, Espergærde
TOR, 28 MAJ 2015
4.4
Meget professionelt

Et show med dygtige artister. Både sang, musik og dans leveres med overskud og et meget højt bundniveau. En super oplevelse for hele familien!

Jesper, Silkeborg
ONS, 27 MAJ 2015
4.4
Meget professionelt

Et show med dygtige artister. Både sang, musik og dans leveres med overskud og et meget højt bundniveau. En super oplevelse for hele familien!

Jesper, Silkeborg
ONS, 27 MAJ 2015
4.4
Ubeskriveligt godt!!!

Uden sammenligning.. ... Noget af det bedste jeg har set og hørt inden for denne genre.
Der er så meget energi og nerve i deres optræden.
Det er gjort med stor respekt for Michael Jackson.

Charlotte, Havdrup
MAN, 25 MAJ 2015
4.4
Thriller Live

Det var en rigtig god oplevelse. Dygtige sangere. Fin sceneopsætning.

Birgitte, Ringkøbing
MAN, 18 MAJ 2015
4.4
Jeg kan ikke finde de rigtige ord ...

Hold da helt op ..
Vi var underholdt fra start til slut, med både jubel, tårer og gåsehud. Det er et helt igennem fantastisk show - og jeg er ikke engang kæmpe Michael Jackson fan. Alle pengene værd, og det er simpelthen så nemt at booke igennem her. Det var fuldstæding f***king fantastisk, og det er endda anden gang jeg ser det. Skal jeg til London igen - så kommer der også en tredje.
En oplevelse for hele familien, i ALLE aldre.

Tina, Greve
MAN, 18 MAJ 2015
4.4
God musikoplevelse

Super god oplevelse, super gode sangere, flot opsætning men manglede måske lidt mere " historie"

Susanne, Hobro
SØN, 17 MAJ 2015
4.4
Fantanstisk

Rigtig flot og fantastisk oplevelse. meget dygtige danser og super dygtige sangere.
Kan helt klart anbefales.

Annemarie, Hørsholm
FRE, 15 MAJ 2015
4.4
Se den :)

Super

Annette, Holstebro
ONS, 06 MAJ 2015
4.4
Helt fantastisk!

Er længe siden jeg har været så godt underholdt! Har ikke fået armene ned endnu!
Dygtige sangere og dansere, der giver alt hvad de har på scenen! En oplevelse jeg meget gerne giver mig selv igen!

Ditte brandt, Kolding
ONS, 06 MAJ 2015
4.4
Fantastisk show

Fantastisk show, også selvom man ikke har været Michael Jackson fan.

Birgitte boss, Albertslund
SØN, 03 MAJ 2015
4.4
Trip til London

En af de bedre

Børge, Hedensted
ONS, 29 APR 2015
4.4
Rigtig god stemning

Det var en fantastisk oplevelse. Der var rigtig god stemning helt fra starten.
Rigtig gode skuespillere.

Nina, Sorø
TIR, 28 APR 2015
4.4
Fantastisk!!

Ovenud fantastisk oplevelse. Vi var klar til at gå ind og se det een gang mere hvis vi ikke allerede havde andre planer. Hvis stykket går næste gang jeg er i London, kunne jeg finde på at se det igen.

Pernille, Kbh s
FRE, 24 APR 2015
4.4
FANTASTISK

Den fedeste musik, dans og stemning. Det er anden gang jeg ser thriller live i London, og ku se den igen. Kan klart anbefales,

Maria, Grindsted
ONS, 15 APR 2015
4.4
Rigtig flot musical

En rigtig god fortælling om Michael Jacksons musiske liv. Flot koreografi. Dygtige dansere. Rigtig gode sangere.
God lyd. Alt i alt en anbefalelse værd.

Marianne, Ribe
MAN, 13 APR 2015
4.4
BUM

Det var en super oplevelse, mega dygtige sangere, dansere, musikere . Fedt show. Gang I den og alle var med hele vejen.

Lars, Bryrup
MAN, 13 APR 2015
4.4
Skal bare ses ;)

Det var en fantastisk oplevelse og høre og se Triller Live. Det var lige alle Michael Jackson bedste og kendte melodier sat sammen i et forrygende show

Jette, Herning
ONS, 08 APR 2015
4.4
Fantastisk

Jeg troede at King of the Pop var levende igen

Ib, Brøndby
MAN, 06 APR 2015
4.4
Fantastisk

Meget gennemført! Kan klart anbefales.

Louise, Copenhagen
MAN, 06 APR 2015
4.4
Fantastisk musical

En kæmpe oplevelse... med fantastisk musik, der berører hele følelsesregistret!

Jeanette, Aalborg
ONS, 25 MAR 2015
4.4
Super stemning

Thriller Live set fredag den 20. marts 2015 i Lyric Theater.
Super performence fra alle dansere, sangere og suverænt band.
Som ventet super stemning i teatersalen sammen med festvante englændere, der giver kontant feedback.

Peter, Herning
TIR, 24 MAR 2015
4.4
Helt fantastisk

En forestilling man ikke ønskede skulle slutte.

Lars-erik, Korsør
MAN, 23 MAR 2015
4.4
Skøn eftermiddag

Fantastisk stemning, gode sangere og dansere. Perfekt lørdag eftermiddag i lyrik Theatre i selvskab med Michael Jackson

Birgit, Horsens
TIR, 17 MAR 2015
4.4
Musik og dans - men ikke så meget handling

Var inde og se den marts 2015. God musik og fantastisk dans dertil ... og de er gode til at sætte gang i publikum. Men der er jo ikke rigtig noget handling i det, og dermed heller ikke rigtig noget skuespil. Men vi blev underholdt, og syntes det var fint.

Charlotte, Storvorde
ONS, 11 MAR 2015
4.4
Thriller Live

Denne fantastiske musical er i den grad A-LIVE !!!!!!!

Karen bodil, Auning
TIR, 10 MAR 2015
4.4
Thriller live - for hele familien

gode vokaler - super "mooves"/dans - det hele gyngede!

Gertrud, Virum
TIR, 03 MAR 2015
4.4
Helt perfekt....næsten

Denne musical er absolut værd at opleve. Det er en fantastisk og varm fortælling om Michael Jackson's Hits. Ville godt have givet den 5/5 men det kræver at kongen selv var tilstede.

Meget interaktiv forestilling. Skuespillere, sangere og dansere for alle i salen til at være med, danse, klappe, synge og deltage i Michael's fantastiske musik fra start til slut.

Lars, Virum
FRE, 20 FEB 2015
4.4
FANTASTISK!!!!!

Det var et par timer hvor der var fart på fra start til slut, det var fantastisk musik, fantastiske sangere og dansere og stemningen helt i top. Kan varmt anbefales...... Dansede derfra :-)

Helle, Aarhus
MAN, 16 FEB 2015
4.4
God musik

Ikke en forestilling der havde meget handling. Det ene musiknummer afløste hinanden, blot afbrudt af få anekdoter fra Michaels liv og opture. Men artisterne var dygtige på scenen, og var gode til at inddrage publikum, nogle sang dog playback, hvilket var skuffende.
Vi kiggede på urerne et par gange, og var enige om, at forestillingen føltes en anelse langtrukkent.

Ditte, Glostrup
SØN, 15 FEB 2015
4.4
Underholdning i top

God musik og fede dansetrin.. De forstod at få publikum med.. Alt i alt en oplevelse værd..

Carsten, Kastrup
LØR, 14 FEB 2015
4.4
Fantastisk Forestilling

Jeg var inde og se musical Thriller med min 15 årige datter, det var en fantastisk Forestilling rigtig godt sat op. Min datter var også meget begejstret vi kan kun anbefale at gå ind og se forestillingen.

Hanne, Hvidovre
LØR, 14 FEB 2015
4.4
Meget dygtige sangere og dansere

En stor oplevelse som kan anbefales.. Godt show og god musik

Charlotte, København
FRE, 13 FEB 2015
4.4
Thriller :)

Fantastisk show, blev meget positiv overrasket over hvor godt det var. Rigtig gode sangere, og danserne var helt vild profesionelle. Rigtig god oplevelse,

Charlotte, Kolding
TOR, 12 FEB 2015
4.4
Fantastiske musiske talenter

Musicalen var en kronologisk gennemgang af MJ's karriere. Hvert nummer var spækket med masser af imponerende dans. Sangerne var helt super dygtige og til tider troede man at MJ var på scenen.
Der var ikke en decideret historie eller skuespil, men vi var alle underholdt alligevel!

Bianca, København ø
SØN, 08 FEB 2015
4.4
Musikoplevelse der fænger

Det blev et dejligt genhør med de mange MJ hits, som vi alle kender.
Solisterne sang fantastisk og dansenumrene var spækket med akrobatik og synkrondans.
En oplevelse midt i Londons travle musical-kvarter!

Ralf, Tinglev
SØN, 08 FEB 2015
4.4
Mere dansemus

Ham dansemusen skulle mere på i showet - han var for fed.

Kennet, Fredericia
ONS, 04 FEB 2015
4.4
Fantastisk oplevelse

Fantastisk musical, dans og sceneopsætning, bestemt noget at anbefale.

Jette, Svendborg
MAN, 02 FEB 2015
4.4
Super oplevelse

Imponerende at opleve dette. lukker man øjnene ER det MJ der er på scenen. Super professionelt show som hele salen er med i.

Nick, Greve
MAN, 26 JAN 2015
4.4
Super god forestilling og dygtige sangere

Forestillingen levede helt op til forventningerne.

Mette, Frederikssund
ONS, 14 JAN 2015
4.4
Elsker det show

Har været i London flere gange siden showet kom op. Har set det hver gang. Elsker musikken, som bliver spillet af et virkelig kompetent orkester. Sangere og dansere er blevet udskiftet et par gange, men er altid i topform og vildt dygtige. Elsker det show, som gør mig i fantastisk godt humør.

Anni, Brønshøj
LØR, 10 JAN 2015
4.4
En uforglemmelig oplevelse for hele familien

Kommer man til London, vil det for alle der kan se og høre, være god oplevelse

Bo, Silkeborg
TOR, 01 JAN 2015
4.4

Thriller Live ReviewsThriller Live Reviews

"Dance routines, featuring daring leaps from an on-stage bridge, break-dancing, and, yes, the moonwalk, are spectacular."
The Daily Telegraph


Info

Lyric Theatre
29 Shaftesbury Avenue
London
W1D 7ES

Aftenforestillinger
Tuesday to Friday 7.30pm, Saturday 8pm, Sunday at 7.30pm

Eftermiddagsforestillinger
Saturday 4pm, Sunday 3.30pm

Forestillingens længde:
2 hours 20 minutes

Vejviser

Vejviser

Directions
Benyt Bakerloo eller Piccadilly line til Piccadilly Circus, exit mod Shaftesbury Avenue. Herfra er der ca. 5 min. gang til teatret.

Kort

Dansk