Berlin Segway Tur

Berlin Segway Tur

Pris fra 544 kr

Nyd Berlin fra en Segway. Den bedste og sjoveste måde at udforske Berlin på. Billetter til Berlin City Segway Tur kan bestilles her!

Tag med på vores alt-i-en Berlin Segway Tur, hvor du vil se og opleve de største seværdigheder Berlin har at byde på. Vi stopper ved alle de mest interessante steder og hører fascinerende anekdoter, tager billeder og diskuterer Berlins historie. Din kyndige guide er indfødt, og vil bl.a. forklare nutidens fakta og Berlins mange livstilsfacetter, samt være i stand til at svare på dine spørgsmål.

Du vil se og høre alt om Berlinmuren og vandre igennem Checkpoint Charlie. Du vil også stå på toppen af Hitlers Bunker, se Rigsdagen og høre alt om nedbrandingen som ultimativt førte til Hitlers magtovertagelse.

Langs Segway turen vil du også se og høre om Brandenburg Tor, Marx & Engels Platz, Postdamer Platz, Unter den Linden, ”Ingenmandsland” der delte Øst og Vest Berlin, Berlins Statsopera og meget, meget mere.

Vigtig information:
- Alle ture er på engelsk.
- Turens varighed er ca. 3 timer inkl. Segway træning.
- Mad og drikke er ikke inkluderet i prisen.
- Gravide og alle under 15 år kan IKKE deltage på Segway turen og ID skal forvises på forlangende. 
- Deltagere skal veje mellem 45 kg og 115 kg for at deltage på Segway turen!
- Alle deltagere skal kunne fremvise gyldigt kørekort til enten knallert eller bil.
- Vær opmærksom på du skal betale et depositum på EUR 200 per bestilling (ikke per person) direkte til guiden før turen starter, enten i kontanter eller som et kreditkort depositum. Beløbet vil selvfølgelig blive tilbagebetalt når turen slutter, hvis din Segway er uden skader!
- Venligst ha' tøj på der passer til vejret og flade sko, da en Segway er sikrest og mest behageligt at køre på i flade sko.
- Berlin Segway Tur starter og slutter ved TV tårnet på Alexanderplatz i Berlin

Fantastisk 5.0

5.0 1 kundekommentarer
Fantastisk måde at opleve Berlin på

Efter en halv times oplæring i kørsel på Segway gik det løs i trafikken i Berlin Mitte med guiden foran på cykel. Jeg var meget nervøs i starten, men fik alligevel hurtig føling med segwayen. Vi gjorde holdt undervejs ved bl.a. Berliner Dom, Gendarmenmarkt, Checkpoint Charlie, Holocaust Memorial, Brandenburger Tor, og alle steder fik vi en god forklaring af vores guide. Alt Vedr. bestillingen fungerede perfekt. Jeg vil dog opfordre til, at man undersøger med sit forsikringsselskab, om man er dækket, hvis der sker uheld. Der var nemlig en i vores gruppe, som kørte ind i en bus, og det var selvfølgelig ikke rart for vedkommende (fra Australien). Der måtte politi på og han får sikkert en regning. Men en fantastisk oplevelse - gør det gerne igen, og det var super nemt at bestille gennem Berlinbilletter. Vh Kirsten

Kirsten kaad, Graasten
LØR, 08 AUG 2015
5.0

Info

Berlin Segway Tur
Berlin City Segway Tour,
V/ TV Tårnet på Alexanderplatz,
10178 Berlin.

Berlin Segway Tur
Åbningstider
1. marts til 31. marts: Dagligt kl. 10:00
1. april til 31. oktober: Dagligt kl. 10:00 og 14:00

Vejviser

Vejviser
Tag S-Bahn eller U-Bahn til Alexanderplatz station

Kort

Dansk