Wien Sightseeing og Schönbrunn

Wien Sightseeing og Schönbrunn

Pris fra 382 kr

Bestil billetter til Wien Sightseeing og Schönbrunn og oplev alle de store seværdigheder i Wien. Denne tur giver dig et overblik over alt Wien har at tilbyde, såsom operahuset, det Kunsthsitoriske Museum, Schönbrunn Slot og Parlamentet. 

Denne tur er særlig god, hvis du gerne vil opleve nogle af de mest betydningsfulde historiske sider af Wien. På Ringstrasse vil du se mange af de kendte bygninger, som foreksempel MAK (Museet for Anvendt Kunst), operahuset, det Kunsthistoriske Museum med sine verdenskendte kunstskatte fra Habsburg-dynastiet og det Naturhistoriske MuseumMuseumsQuartierParlamentet, rådhuset and Burgtheatret

Vi kommer også forbi Belvedere-paladset, som huser den største Gustav Klimt kollektion i verden. Turens absolutte højdepunkt er besøget til Schönbruun slottets udstillingslokaler.  

Varighed: 3 timer

Vigtig information: 
- Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Venligst print din billet ud og medbring den på din tur. 
- Dine billetter er kun gyldige på den dato du har booket dine billetter til. 
- Turen er tilgængelig på både tysk og engelsk.
- Børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 3-12 år. Børn mellem 0-2 år er gratis i følge med en betalende voksen. 
- I tilfælde af, at Wien Sightseeing og Schönbrunn-turen ender ved Südtiroler Platz, vil der være gratis transport til operahuset.

Info

Wien Sightseeing og Schönbrunn
Turen afgår på hjørnet af Wiedner Gürtel og Laxenburger Strasse ved denne plads:
Südtiroler Platz,
1040 Vienna

Wien Sightseeing og Schönbrunn
Åbningstider
Daglig afgang:
Sommer: kl. 09:45 og kl. 14:45
Vinter: kl. 09:45 og kl. 14:00

Vejviser

Vejviser
Südtiroler Platz U-Bahn

Kort

Dansk