Trabi Safari Berlin

Trabi Safari Berlin

Pris fra 398 kr

Oplev Berlin på en sjov måde fra en Trabant på en af vores Trabi Safari Ture. Vi tilbyder 3 forskellige Berlin Trabi ture; The Wall Ride, City West Berlin og Wild East Tur. Bestil billetter til Berlin Trabi Safari her!

THE WALL RIDE (Berlinmur Turen): Kør langs de steder hvor Berlinmuren delte byen i to, og se de berømte steder hvor Berlin blev forenet i 1989! I din Trabant styrer du din bil langs en 'resterne' af Marxismen og Leninismen til East Side Gallery (et ca. 1-2 km langt stykke af Berlinmuren som er bevaret). Her gør vi et kort stop for at indtage lidt te, brød og salt(Meget Østtysk!). Udforsk ”Ingenmandsland” og passér den strenge Checkpoint Charlie inspektion, som man skulle ”i de gode gamle dage”, hvis man boede i det delte Berlin.

THE WALL RIDE (Berlinmur Turen) tager 2 timer og et kvarter og starter kl. 13:00.  

THE CITY WEST RIDE (Den Klassiske Tur): City West Berlin Trabi tur er turen for dig der gerne vil have en overordnet tur rundt i Berlin og gerne vil opleve Berlins klassiske steder. Denne tur tager dig rundt til bl.a. Potsdamer Platz, KaDeWe, Straße des 17. Juni, Brandenburger Tor, Unter den Linden og Checkpoint Charlie, se kort over turen HER!

City West Tur tager 1 time og et kvarter og starter kl. 10:00, 11:30, 15:30 og 17:00.

THE WILD EAST RIDE (Det Vilde Øst turen): Denne Trabi tur er for dig der gerne vil opleve Berlins mindre kendte steder, og som ikke er så besøgt af turister. Det meste af denne tur foregår igennem det tidligere Østberlin og inkluderer højdepunkter som: Checkpoint Charlie, TV Tårnet, Alexanderplatz, Unter den Linden, Brandenburger Tor, Holocaust Mindemærket og Postdamer Platz. Se kort over turen HER!

Det Vilde Øst turen tager 1 time og et kvarter og starter kl. 10:00, 11:30, 15:30 og 17:00.

Alle ture foregår på engelsk. 

Vigtig information:
- Prisen er per person, og ikke pr. bil. 
- I skal være mindst 2 personer når I bestiller billetter. Du kan ikke bestille til kun 1 person.
- Da alle Trabi Safari ture er selvkørende ture, skal mindst én af jer have et gyldigt kørekort. Hvis ingen deltagende på turen har kørekort, kan du ikke bestille denne tur!
- Hvis flere af jer ønsker at køre Trabanten, skal i huske at medbringe kørekort for alle der gerne vil køre.
- Kørekort skal fremvises ved turens start.
- Turen kræver IKKE et internationalt kørekort, et dansk kørekort er nok.
- En Trabant passer til 4 personer. Så er i 2 til 4 personer vil i få 1 Trabant, er i flere end 4 personer får i 2 Trabanter osv.
- Turens pris er inkl. fuld forsikring, men der er en selvrisiko på EUR 300,-, hvis der skulle ske et uheld som du er ansvarlig for som chauffør.
- Alle Berlin Trabi Safari ture starter og slutter ved Trabi Safari/Trabi World, Zimmerstraße 97(på hjørnet af Wilhelmstraße), 10117 Berlin.

Fantastisk 5.0

5.0 3 kundekommentarer
Super god oplevelse

Alt fungerede upåklageligt både med booking, betaling og modtagelse på stedet. Vi havde en rigtig sød guide, som sørgede for, at vi følte os godt tilpas. Vi var på den tur, der tager 2 timer og fik et stykke af Berlin, som man nok ikke selv ville have opsøgt. Herlig tur :)

Birthe, Bælum
FRE, 07 AUG 2015
5.0
Et tur tilbage til østblok tiden

At tage en Trabi safari må være et "must" på alles dagsorden, hvis man vælger at besøge Berlin. Det er super morsomt, og der bliver taget godt om én af guidebilen, så man føler sig i trygge hænder. Vi valgte en en-times tur, og det var passende; bilen kører ikke ligefrem strålende, så man skal koncentrere sig en del - men det tog vi som en del af oplevelsen! Endelig kan det nævnes, at det bringer smil - og ikke mindst kameraerne - frem, hos dem man passerer på ruten! Varm anbefaling herfra!

Inge merete, København s
ONS, 15 JUL 2015
5.0
Har nu for 2. gang prøvet en sightseeing tur rundt i Berlin i en ’konvoj’ af Trabanter, og det er stadig lige skægt og informativt.

En Trabi Safari er en vildt morsom måde at se Berlin på, også områder du normalt ikke ville se, og helt unikt for denne by, da jeg ikke tror at Trabant sightseeing safari findes i andre byer en Berlin. Kan klart anbefales!

Kim Global Product Manager Ticmate, Copenhagen
TIR, 10 SEP 2013
5.0
Dine billetter er på forespørgsel Dine billetter er på forespørgsel
Vores lokale leverandør skal endeligt bekræfte, at der er billetter til denne forestilling. Det tager sjældent mere end 48 timer.

Info

Trabi Safari Berlin
Trabi Safari / Trabi World
Zimmerstraße 97
10117 Berlin

Trabi Safari Berlin
Åbningstider
Forskellige afgangstider afhængigt af tur - Venligst se under hver tur her til venstre!

Vejviser

Vejviser
Tag U-bahn til Stadtmitte eller Kochstrasse station

Kort

Dansk