Ticmate Velgørenhed

Er det muligt at drive en profitabel virksomhed, samtidig med at hjælper med at gøre verden en smule bedre? Det tror vi på. Derfor har vi startet Ticmate Velgørenhed.

Her hos Ticmate er vi passioneret omkring, at hjælpe vores kunder med information samt adgang til internationale begivenheder. Vi vil fremme Ticmate som en social ansvarlig virksomhed, der giver mening og værdi til vores kunder, medarbejdere, leverandører og aktionærer. Men vi vil også tage et socialt ansvar og arbejde mod en bedre verden - så derfor donerer vi årligt en del af vores overskud til velgørenhed:

Siden 2009 har vi doneret 1.234.000 SEK til velgørende formål.

Ticmate Velgørenhed

Læger Uden Grænser

Læger Uden Grænser er en humanitær organisation der redder liv og hjælper nødlidende hvor der er mest brug for det. Læger Uden Grænser hjælper hvor der opstår kriser, krig og natur katastrofer uanset politik, religion eller etnicitet.
Her hos Ticmate er vi stolte over at støtte deres arbejde og siden 2011 har vi doneret 1 583 686 svenske kroner:

I 2015 donerede vi 500.000 svenske kroner til projektet 'Mennesker på flugt', der hjælper flygtninge over hele verden.

I 2014 donerede vi 450.000 svenske kroner til arbejdet mod Ebola og hjælp til katastrofen i den Centralafrikanske Republik.

I 2013 donerede vi 200.000 svenske kroner til Læger uden Grænsers hjælpearbejde i Syrien.

I 2011 og 2012 donerede vi 363.500 svenske kroner, heraf gik 70.186 svenske kr. til Læger uden Grænser.

"On behalf of MSF I would like to thank you all at Ticmate for your hard work which resulted in a generous gift to our work with Ebola and our projects the Central African Republic. We are really impressed by and thankful for your commitment to our organisation and the work we do."
-Katharina Ervanius, 'Læger Uden Grænsers'

Læs mere Om Læger Uden Grænsers arbejde her.

MSF Sweden Field Partner 2012

 

Dansk