Transport

Billetter til transport og lufthavnstransfer i Europa, U.S.A og resten af verden. Bestil lufthavnstransport i London, New York, Paris, Barcelona, Madrid, Berlin, San Franciusco, Los Angeles og mange andre byer rundt om i verdenen. Billetter til transport og til lufthavne rundt om i verdenen kan du nemt bestille online her!

Billetter til Transport

Gatwick lufthavnstog

Gatwick lufthavnstog

3.6
(14)

Kom ind til centrum af London fra Gatwick lufthavn med Thameslink-toget! Det er et billigt alternativt til ekspress-togene. Med vores forudbestilte billetter kan du hoppe direkte på toget og undgå køen til billetautomaten. Turen tager kun ca. en time.

Fra 94 kr
Barajas lufthavnstransport

Barajas lufthavnstransport

Med vores lufthavnstransfer service fra Bajaras lufthavn til dit hotel bliver din transfer let som en leg. Book en bil her på LufthavnsTransfer.dk til at komme og hente dig i Bajaras lufthavn og tage dig direkte til dit hotel i Madrid. Det er nemt og oftest billigere end en taxa!

El Prat lufthavntransport

El Prat lufthavntransport

Bestil din helt egen private chauffør til at tage dig fra El Prat lufthavn til dit hotel i Barcelona og ankom komfortabelt og med stil. Book din lufthavnstransfer her.

CDG privat lufthavnstransport

CDG privat lufthavnstransport

Charles de Gaulle er en af verdens travleste lufthavne, så ville det ikke være rart at undgå alt stresseriet og blive mødt af din helt egen private chauffør, som holder et skilt med dit navn og kører dig direkte til dit hotel i Paris? Book din Charles de Gaulle lufthavnstransport her.

Fra 804 kr
JFK privat lufthavnstransport

JFK privat lufthavnstransport

Bestil nem og komfortabel lufthavnstransportfra JFK lufthavn til dit hotel på Manhattan! Vi tilbyder stor komfort og professionelle chauffører som tager dig direkte til dit hotel. Bestil din transfer hjemmefra og undgå at stresse over, hvordan du kommer til dit hotel!

Fra 981 kr
Newark privat lufthavnstransport

Newark privat lufthavnstransport

5.0
(1)

Spild ikke de dyrebare New York-minutter med offentlig transport. Bestil din private lufthavnstransfer fra Newark lufthavn til dit hotel på Manhattan og ankom til dit hotel med stil.

Fra 1012 kr
Newark lufthavnstransport

Newark lufthavnstransport

3.5
(15)

Vores billige transferservice tager dig fra Newark lufthavn til dit hotel på Manhattan. Lad være med at spilde tiden på komplicerede toglinjer eller at finde en taxa. Bestil din lufthavnstransfer og ankom til dit hotel uden problemer.

Fra 159 kr
Oyster Card

Oyster Card

4.6
(606)

Rejs London tyndt med et Oyster Card! Med et Oyster Card kan du køre ubegrænset rundt med Londons metro og de røde busser i alle zoner! Kortet er ikke personligt og kan bruges af flere. Børn under 11 år er kører gratis! Bestil dit transportkort hjemmefra og spar tid og penge!

Fra 257 kr
Ciampino lufthavnstransport

Ciampino lufthavnstransport

Undgå at stresse over offentlig transport eller spilde tid på at vente på en ledig taxa. Lad os hente dig i Ciampino lufthavn og tage dig nemt og bekvemt til dit hotel i Rom. Læn dig tilbage og nyd turen, mens vores professionelle chauffør tager sig af resten.

Fra 553 kr
JFK lufthavnstransport

JFK lufthavnstransport

4.0
(11)

Prøv vores pålidelige og billige delte lufthavnstransport mellem JFK lufthavn og dit hotel på Manhattan. Vores delte transferservice er nem at bruge og oftest billigere end at tage en taxa. Forudbestil og spar tid!

Fra 163 kr
Vaclav Havel delt lufthavnstransport

Vaclav Havel delt lufthavnstransport

Køb billig lufthavnstransfer fra Vaclav Havel lufthavn og ankom sikkert og nemt til dit hotel i Prag. Book dit sæde i en delt minibus nu. Det er både nemt og billigt!

LaGuardia privat lufthavnstransport

LaGuardia privat lufthavnstransport

Forudbestil din lufthavnstransfer her og lad os hente dig i La Guardia lufthavn og tage dig til dit hotel på Manhattan. Rejs med din egen private chauffør. Vores priser inkluderet skat, afgifter og drikkepenge.

Fra 774 kr
CDG lufthavnstransport

CDG lufthavnstransport

4.0
(2)

Undgå besværet med offentlig transport eller at praje en taxa fra Charles de Gaulle (CDG) lufthavn. Book din delte lufthavnstransfer fra Charles de Gaulle til dit hotel i Paris, og tilbage igen. Det er virkelig nemt og er oftest billigere end at tage en taxa.

Fra 195 kr
Lufthavnstransfer fra Orlando lufthavn

Lufthavnstransfer fra Orlando lufthavn

Prøv vores prompte og pålidelige lufthavnstransfer service og undgå besværet med at forsøge at få fat i en taxa eller forstå et fremmed offenlig transport system! Vores service er tilgængelig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen! Bestil din lufthavnstransport hjemmefra!

Fra 122 kr
Gatwick Express

Gatwick Express

4.3
(417)

Tag Gatwick-ekspressen fra Gatwick lufthavn ind til centrum af London! Bestil dine billetter hjemmefra og stig direkte på toget. Turen tager kun omkring 35 min.

Fra 179 kr
Travelcards

Travelcards

4.6
(213)

Bestil dit Travelcard hjemmefra og kør ubegrænset rundt med metroen og de røde busser i en hel uge i London! Hvis du bestiller dit Travelcard online får det sendt hjem til dig, så du kan bruge det lige fra du lander i London.

Fra 169 kr
Paris Visite-kort

Paris Visite-kort

4.6
(17)

Ubegræsnet brug af Paris' metro i zone 1-5 i 3 eller 5 dage. Kortet gælder både til og fra Charles de Gaulle og Orly lufthavnene, Disneyland Paris og Versailles. Bestil dit Paris Visite-kort online her!

Fra 252 kr
New York Lufthavnstransport

New York Lufthavnstransport

4.1
(15)

Bestil din New York lufthavnstransport mellem JFK lufthavn, Newark lufthavn eller La Guardia lufthavn til Manhattan. Her kan du bestille delt lufthavnstransfer i minibus. Køb New York lufthavnstransport her!

Fra 146 kr
Privat New York Lufthavnstransport

Privat New York Lufthavnstransport

Bestil privat lufthavnstransport i New York her, and bliv kørt til Manhattan med stil i en af vores luksus biler eller vans. Dette er et godt og opgraderet alternativ til vores populære delte transfer. Bestil privat New York lufthavnstransport her!

Fra 774 kr
Stansted Express

Stansted Express

4.4
(70)

Kom hurtigt og nemt ind til London fra Stansted lufthavn med Stansted Ekspressen. Rejsetiden er kun 45 min. Bestil dine togbilletter til Stansted Expressen hjemmefra og hop direkte på toget fra Stansted lufthavn til Liverpool Street Station!

Fra 154 kr
Heathrow Express

Heathrow Express

4.5
(68)

Kom fra Heathrow lufthavn ind til Paddington Station i det centrale London på ingen tid med forudbestilte billetter! Bestil dine Dine Heathrow Express billetter online og få dem sendt direkte til din e-mail, print dem ud der hjemme og hop på toget i lufthavnen. Det bliver ikke nemmere!

Fra 212 kr
LaGuardia Lufthavnstransport

LaGuardia Lufthavnstransport

Bestil delt lufthavnstransport og undgå dyre taxature eller kompliceret offentlig transport. Lad i stedet os hente dig fra LaGuardia lufthavn i en minibus og køre dig til dit hotel på Manhattan. Det er lang oftest billigere end at tage en taxa!

Fra 146 kr
Atatürk lufthavnstransport

Atatürk lufthavnstransport

Skal du rejse til Atatürk lufhavn? Undgå at stresse over offentlig transport og lad os køre dig til dit hotel med stil. Vores chauffør vil møde dig i lufthavnen og tage dig til dit hotel. Book din lufthavnstransport her.

Fra 463 kr
Vaclav Havel privat lufthavnstransport

Vaclav Havel privat lufthavnstransport

Lad os hente dig i Vaclav Havel lufthavn i en af vores smukke BWM'er og køre dig til dit hotel i Prag. Alt du skal være er at læne dig helt tilbage, nyde turen og ankomme til dit hotel med stil. Bestil din private BWM lufthavnstransfer her.

Wien lufthavnstransport

Wien lufthavnstransport

Kom fra Wien lufthavn til dit hotel i Wien uden besværet med offentlig transport eller med at finde en taxa. Book din private lufthavnstransfer her og bliv hentet i lufthavnen af din egen private chauffør, som kører dig direkte til dit hotel, så din ferie kan begynde med det samme.

München lufthavnsbus

München lufthavnsbus

5.0
(1)

Bestil din München lufthavns billet her, og ankom nemt og sikkert til München centrum. Bestil din Lufthavnstransport til og fra München lufthavn her!

Fra 90 kr
Fiumicino lufthavnstransport

Fiumicino lufthavnstransport

4.6
(7)

Bestil din private transport fra Fiumicino Lufthavn til dit hotel i Rom. Det er så nemt og bekvemt, så hvorfor bruge tid på at finde en taxa eller den rigtige toglinje? Bare læn dig tilbage og nyd turen, vores professionelle chauffør klarer resten!

Fra 553 kr
Dansk