Seværdigheder

Du har ikke rigtig oplevet en by, indtil du har set nogle af dens mest berømte attraktioner. Bestil dine billetter på forhånd her og du vil ofte kunne springe køen over samt spare penge

Billetter til Seværdigheder

Warner Brothers VIP studio tur

Warner Brothers VIP studio tur - Los Angeles

5.0
(1)

Få et sjældent indblik i underholdningsbranchen på vores Warner Brothers VIP Studio tur. Eftersom intet er iscenesat, er det ikke til at sige, hvad der kan ske eller hvem du måske render ind i, så hold udkig efter din yndlingsfilmstjerne, da der er indspilninger i gang over det hele. Gå ikke glip af denne enestående tur! Bestil nu!

Fra 602 kr
Universal Studios tur

Universal Studios tur

Er du klar til en dag fyldt med action-spækket underholdning? Så er Universal Studios Hollywood helt sikkert stedet! Dit besøg vil være fyldt med nervepirrende forlystelser, shows, et rigtigt filmstudie, samt nogle af Los Angeles' bedste butikker, restauranter og biografer.

Fra 1168 kr
Disneyland Resort

Disneyland Resort - Los Angeles

Besøg stedet, hvor drømme bliver til virkelighed til en hel dag med sjov og eventyr! Fra Main Streets charme til Mickeys underfundige Toontown, der er masser at udforske. Med masser at tilbyde både voksne og børn, Disneyland er det perfekte sted at tilbringe en dag fyldt med sjov, som hele familien vil nyde! Køb dine billetter her!

Fra 1416 kr
Disneyland Resort Park hopper

Disneyland Resort Park hopper - Los Angeles

Denne fantastiske tur inkluderer adgang til hele to forlystelsesparker: Disneyland og Disneys California Adventure, så gør dig klar til en sjov og action-spækket dag din familie aldrig vil glemme! Bestil din tur allerede i dag!

Fra 1762 kr
Six Flags Magic Mountain

Six Flags Magic Mountain

Kom med os til en dag fyldt med sjov og spænding i Six Flags Magic Mountain. Med over 100 forskellige forlystelser er Six Flags Magic Mountain LAs mest populære forlystelsespark. Parken har nogle af USAs mest nervepirrende vandrutchebaner og rutchebaner, så der er mere end nok sjov til en hel dag.

Fra 1034 kr
Sea World San Diego

Sea World San Diego

Dyk ned i SeaWorld of San Diegos mange seværdigheder. I SeaWorld får du den unikke mulighed for at komme tæt nok på til at røre en delfins finne, se eksotiske fisk, hajer, pingviner og opleve masser af shows, forlystelser og udstillinger. Bestil dine billetter her!

Fra 1281 kr
Legoland Californien

Legoland Californien

I Legoland er der masser af sjove aktiviteter for hele familien. Der er flere end 60 forlystelser, shows og attraktioner rettet mod de 2-12-årige. Køb dine billetter allerede i dag!

Fra 1196 kr
Warwick Castle

Warwick Castle

Bestil billetter til Warwick Castle udenfor London her, og oplev 1000 års ufattelige historie helt tæt på. Warwick Castle er Englands ultimative borg, som du ikke bør gå glip af, så bestil dine billetter nu til Warwick Castle!

Fra 143 kr
St Pauls Cathedral

St Pauls Cathedral

4.4
(17)

Spring køen over til St. Paul's Cathedral i London med billetterne med hjemmefra. Tag en 90-minutters gratis rundvisning og lær om domkirkens fascinerende historie. Eller du kan tage trappen op til kuplen og nyd udsigten udover London.

Fra 168 kr
CSI: The Experience

CSI: The Experience

Spil rollen som crime scene investigator i CSI: The Experience i Las Vegas. Du vil blive guidet af videoer med medvirkende fra serien samt rigtige forensiske videnskabsmænd, du får lov at undersøge patronhylstre, sammeligne DNA og identificere kilden til et enkelt hårstrå. Book din tur til CSI: The Experience her.

Fra 227 kr
Aquarium of the Bay

Aquarium of the Bay

Besøg Aquarium of the Bay, San Franciscos eneste akvarium med havudsigt, som ligger på Pier 39 i Fisherman's Wharf. Oplev de interaktive bassiner, det helt nye søløve center og gå en tur gennem de næsten en kilometer lange tunneller lavet af krystalklart akryl som holder 2649788.25 l vand fra San Franciscos bugt. Bestil dine billetter her.

Fra 177 kr
ZSL London Zoo

ZSL London Zoo

2.0
(1)

Spring køen over til billetkontoret til ZSL London Zoo med billetterne med hjemmefra! Den flotte zoologiske have er fyldt med sjov for hele familien! Lad børnene lege i børnezooen eller besøg Londons eneste levende regnskov!

Fra 191 kr
London-passet

London-passet

3.7
(6)

Køb dit London Pass hjemmefra og få gratis adgang til over 60 attraktioners, ture, museer og seværdigheder i London, samt spring-køen over-adgang til et udvalg af de mest populære attraktioner! Vælg mellem en 1, 2, 3 eller 6 dages billet.

Fra 498 kr
The Berlin Pass

The Berlin Pass

Berlin Sightseeing Pass giver dig gratis adgang til over 50 seværdigheder uden du skal have pungen frem. Top seværdigheder inkluderer Berliner Dom, Pergamon museet, Checkpoint Charlie museet og meget mere. Få dit Berlin Pass her.

Fra 421 kr
Mirador de Colom

Mirador de Colom

Besøg det ikoniske Barcelona monument Mirador de Colom, også kendt som Columbus Monumentet. Du kan tage en elevator inden i søjlen til udsigtsgalleriet i toppen. Herfra har du en fantastisk udsigt udover Barcelona, 60 meter over jorden. Køb dine billetter her!

Fra 54 kr
Vatikanet m. spring-køen-over

Vatikanet m. spring-køen-over

Spring køen over til Vatikanet med forudbestilte billetter! Bare print din billet ud, gå direkte udenom den lange kø og direkte ind i Vatikanet. Undgå at spilde din dyrebare tid med at stå i kø, bestil dine indgangsbilletter til Vatikanet med spring-køen-over hjemmefra!

Fra 289 kr
Yas Waterworld med transfer

Yas Waterworld med transfer

Plask rundt i Abu Dhabis største vandland - Yas Waterworld! Med 43 fantastiske forlystelser og rutchebaner er du garanteret en sjov dag for hele familien! Med billetterne med hjemmefra kan du springe køen over til det populære vandland og undgå at spilde dyrebar familietid på at stå i kø.

Fra 949 kr
Titanic The Experience

Titanic The Experience

Spring køen over til det populære museum Titanic The Experience med forudbestilte billetter! Oplev de imponerede genskabte rum fra Titanic i fuld størrelse, nyd skuespillere i tidssvarende kostumer spille personligheder fra skibet og se de mange artifakter og historiske skatte fra det berømte skibsvrag. Gratis rundvisninger hver time.

Fra 191 kr
VIP tur til Uffizi-galleriet

VIP tur til Uffizi-galleriet

Besøg Uffizi-galleriet i Firenze, et af de ældste og største museer i verden og et absolut must-see, når du er i Firenze. Vores guide tager dig på en to timers fyldstgørende tur af museets mange mesterværker med max. 6 deltagere på hver tur. Bestil nu!

Fra 240 kr
Tur til Vatikanet & Colosseum m. spring-køen-over

Tur til Vatikanet & Colosseum m. spring-køen-over

4.3
(4)

Denne 2-i-1-billet- og turoplevelse kombinerer en af vores mest populære guidede ture i Vatikanet (inklusiv Peterskirken) med en spring-køen-over-billet til Colosseum. Billetten giver også adgang til Forum Romanum og Palatinerhøjen. Denne tur er virkelig populær, så sørg for at bestille din tur i god tid!

Fra 652 kr
Svøm med delfiner i St. Augustine

Svøm med delfiner i St. Augustine

Gør din tur til Orlando ekstra særlig og bestil en svømmetur med delfiner! Nyd 30 minutter i vandet sammen med de elegante og stærke delfiner. Turen inkluderer også en rundvisning i USAs ældste by St. Augustine og hotelafhentning.

Fra 2271 kr
Svøm med søkøer

Svøm med søkøer

Undslip forlystelsesparkerne for en dag og se det ægte Florida! Svøm og snorkel i det krystalblå vand, hvor søkøerne bor, og nyd en af Floridas bedstbevarede hemmeligheder. Det er den perfekte tur for hele familien! Bestil din tur hjemmefra og få sendt dine billetter per e-mail.

Fra 926 kr
Delfinen Winters liv

Delfinen Winters liv

Mød delfinen Winter i Clearwater Marine Aquarium og hør hendes fantastiske historie. Besøg Winter's Dolphin Tale Adventure og kom bag om kulisserne på flimen Dolphin Tale, der er bygget på Winters liv. Akvariet er også hjem til mange andre reddede marinedyr! Det er en sjov oplevelse for hele familien, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 671 kr
Space Pass med transport

Space Pass med transport

Oplev det bedste Kennedy Space Center har at tilbyde på én dag! Besøg Kennedy Space Center, spis frokost med en astronaut og kom på en guidet bustur og oplev nogle af de områder du ikke får lov at se på de andre ture! Denne tur inkluderer transport fra Orlando, Kissimmee, Disney eller Lake Buena Vista mødesteder.

Fra 1435 kr
NASCAR Coke Zero 400

NASCAR Coke Zero 400

Kom med os og oplev årets andet store NASCAR-event - Coke Zero 400. Dette populære event bliver hurtigt udsolgt, så bestil dine billetter i god tid!

Fra 0 kr
NASCAR Daytona 500

NASCAR Daytona 500

Kom med os og se Daytona 500 NASCAR Sprint Cup Race - højdepunktet i NASCAR-sæsonen! Det er ligemeget om det er fra førersædet eller fra tribunen, at være en del af NASCAR Daytona 500 er nok spænding for en livstid. Gå ikke glip af det nervepirrende racerløb, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 1409 kr
Delfinen Winters liv inkl. frokost

Delfinen Winters liv inkl. frokost

Nyd en hel dag med sjov for hele familien! Slap af og svøm på Clearwater Beach, nyd en valgfri frokost og besøg akvariet i Clearwater, hvor delfinen Winter bor, som er kendt fra filmen Dolphin Tale. Turen inkluderer også retur transport fra dit hotel eller nærmeste mødested i Orlando. Bestil din tur online!

Fra 765 kr
Speedbåd- og delfintur

Speedbåd- og delfintur

Sejl med den største speedbåd på USAs østkyst og svøm eller bare nyd den hvide sandstrand ved den Mexicanske Golf. Se delfinerne springe op ad vandet og nyd den skøn dag ved stranden for hele familen! Frokost er inkluderet! Denne tur er en kundefavorit, så sørg for at bestille billetter i god tid!

Fra 765 kr
Luftballon ved solopgang

Luftballon ved solopgang

Tag på en smuk tur med en varmluftsballon og oplev Orlando oppefra! Din tur i luftballon starter ved solopgang, så du kan nyde en afslappende time svævende over Orlando, som solen står op. Sørg for at bestille din tur i luftsballon hjemmefra!

Fra 1587 kr
Delfinoplevelse i St. Augustine

Delfinoplevelse i St. Augustine

Foder og rør ved delfinerne i Marineland Dolphin Sanctuary. Denne tur inkluderer en sjov delfinoplevelse om formiddagen og en rundvisning i USAs ældste by, St. Augustine, om eftermiddagen. Sørg for at bestille din plads hjemmefra og få dine billetter sendt direkte til din indbakke.

Fra 841 kr
Space Pass

Space Pass

Tag på den ultimative oplevelse for rumentusiaster! Oplev det bedste Kennedy Space Center har at tilbyde på én dag! Besøg Kennedy Space Center, spis frokost med en astronaut og kom på en guidet bustur og se områder du normalt ikke for lov at se! denne populære tur bliver hurtigt udsolgt, så bestil dit rumpas i god tid!

Fra 902 kr
WonderWorks & et magisk middagsshow

WonderWorks & et magisk middagsshow

WonderWorks er en forlystelsespark for din hjerne med over 100 interaktive udstillinger! Udforsk alle udstillingerne, samt 4D-biografen, laser-tag, rebbanen der lyser i mørket og meget meget mere! Vælg WonderWorks & et middagsshow og nyd en enestående oplevelse!

Fra 460 kr
WonderWorks

WonderWorks

WonderWorks er en forlystelsespark for din hjerne med over 100 interaktive udstillinger som kan nydes af alle aldre! Nyd alle udstillingerne, samt 4D-biografen, laser-tag, rebbanen der lyser i mørket og meget meget mere! Du må ikke gå glip af denne unikke forlystelsespark, køb dine billetter til WonderWalk i dag!

Fra 260 kr
Wimbledon Lawn Tennis Museum

Wimbledon Lawn Tennis Museum

Udforsk evolutionen af tennis - fra tidsfordriv til havefester til en professionel sport i multimillionklassen. Wimbledon tennismuseet har medrivende interaktiver og film, intuitive touch-skærme og gratis audioguide på 10 forskellige sprog. Du kan vælge mellem en indgangsbillet til museum med en gratis audioguide eller booke en guidet rundvisning. Køb her!

Fra 75 kr
One World Observatory

One World Observatory

5.0
(3)

One World Observatory er det højeste observatorium på den vestlige halvkugle. Kom helt op til toppen på under 60 sekunder! Fra toppen har du en spetakulær udsigt udover horisonten! Bestil dine billetter online og spring køen over til indgangen!

Fra 227 kr
Berlin WelcomeCard

Berlin WelcomeCard

4.6
(25)

Berlin WelcomeCard er (næsten) alt du behøver, når du besøger Berlin. Et Berlin WelcomeCard giver dig ubegrænset offentlig transport (zone AB eller ABC) og store rabatter til over 200 museer, guidede ture, restauranter og wellness. Køb dit Berlin WelcomeCard her!

Fra 156 kr
Van Gogh Museum

Van Gogh Museum

4.3
(13)

Van Gogh-museet udstiller den største samling af malerier af Vincent van Gogh i verdenen, og er virkelig en unik oplevelse. Det verdensberømte museum et absolut 'must see', når du besøger Amsterdam. Sørg for at bestille dine billetter hjemmefra og spring køen over til det populære museum!

Fra 141 kr
Museum of Modern Art (MoMA)

Museum of Modern Art (MoMA)

Forudbestil dine billetter til Museum of Modern Art (MoMA) og spring køen over til billetkontoret! Beundr mesterværkerne af Van Gogh, Matisse, Picasso, Pollock og mange andre. Bestil dine billetter online og spar tid!

Fra 174 kr
The Metropolitan Museum of Art

The Metropolitan Museum of Art

The Metropolitan Museum of Art er et af verdens største og fineste kunstmuseer. Museets samling inkluderer mere end to millioner kunstværker og er et absolut must-see, når du besøger New York. Vælg mellem en 1- eller 3-dagsbillet! Køb dine billetter her!

Fra 177 kr
Buckingham Palace

Buckingham Palace

4.7
(13)

Besøg et af verdens eneste kongelige paladser i brug, Buckingham Palace i London. Buckingham Palace fungerer både som Dronning Elizabeths kontor og hjem i London. Den populære turistattraktion er ofte udsolgt længe i forvejen, så husk at bestille dine billetter hjemmefra!

Fra 221 kr
Udsigt fra the Shard

Udsigt fra the Shard

5.0
(4)

Oplev den enestående udsigt fra Vesteuropas højeste skyskraper - The Shard! Fra 244 meters højde over London kan du beundre de fleste af Londons store seværdigheder, såsom The Tower of London og London Eye. Bestil dine billetter hjemmefra og spring køen over til billetkontoret!

Fra 288 kr
Chelsea Flower Show

Chelsea Flower Show

5.0
(1)

Chelsea Flower Show i London afholdes hvert år i maj. Chelsea Flower Show er det verdensberømte have- og blomsterudstilling. Køb dine heldagsbilletter her og bliv så længe du har lyst.

Fra 744 kr
Ripley’s Believe It or Not! Times Square

Ripley’s Believe It or Not! Times Square

Køb billetter til Ripley’s Believe It or Not! Times Square i New York og oplev en skør verden. Måske tror du på det du ser, måske gør du ikke. Køb dine billetter til Ripley’s Believe It or Not! Times Square i New York her!

Fra 213 kr
Madame Tussauds New York

Madame Tussauds New York

4.0
(1)

Sikre dig dine billetter til Madame Tussauds i New York hjemmefra og spring køen over til billetkontoret! Oplev en 4D-film i Marvel SuperHeroes 4D-biografen, se de over 200 voksfigurer og meget mere!

Fra 220 kr
Borghese-galleriet m. spring-køen-over

Borghese-galleriet m. spring-køen-over

Nyd en guidet tur til en af Roms rigeste og mest interessante villaer, Borghese-galleriet. Galleriet huser en stor samling skulpturer og malerier af kunstnere som Bernini, Canova, Caravaggio og Titian. Se mere af Villa Borghese og haverne end alle andre, og til samme pris, som de ture, der indeholder mindre. Bestil din tur her!

Fra 487 kr
Vatikanet og Colosseum m. spring-køen-over

Vatikanet og Colosseum m. spring-køen-over

4.0
(1)

Spring køen over til to af de mest populære seværdigheder i Rom - Vatikanet og Colosseum! Hvis du bestiller dine billetter til Vatikanet og Colosseum m. spring-køen-over samlet sparer du 5% sammenlignet med hver for sig. Gør som andre smarte rejsende, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 487 kr
Tur til Kennedy Space Center

Tur til Kennedy Space Center

Nyd en heldagstur til Kennedy Space Center! Kennedy Space Center er et af det centrale Floridas mest populære turistattraktioner, kom og se hvorfor. Denne tur er ude af denne verden - helt bogstavligt! Gå ikke glip af chancen for at føle dig som en rigtig astronaut, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 884 kr
Gatorland med hotelafhentning

Gatorland med hotelafhentning

Tag på tur til Gatorland og besøg Floridas nr. 1 beboer - alligatoren! Gatorland er hjem til over 4000 alligatorere, såvel som andre eksotiske dyr. Oplev et alligator-wrestlingshow eller se en alligator springe op til 1,5 meter op ad vandet efter mad. Hotelafhentning til/fra Gatorland er inkluderet i turen. Bestil din tur online!

Fra 451 kr
Dubai sne- og skipark

Dubai sne- og skipark

Besøg verdens største snepark - Ski Dubai. Mød pinvignerne, stå på ski eller snowboard, kælk ned af bakkerne, tag en skilektion eller kast dig ud i en sneboldskamp med din familie. Der er masser at lave for alle aldre og niveauer. Bestil dine billetter hjemmefra og spring køen over til parken.

Fra 475 kr
Madame Tussauds London

Madame Tussauds London

4.2
(359)

Køb dine billetter hjemmefra, så sparer du ikke kun penge, men du får også lov til at springe køen over til billetkontoret. Dette er et eksklusivt tilbud for Ticmate-kunder!

Fra 210 kr
Kennedy Space Center & luftbådstur

Kennedy Space Center & luftbådstur

Nyd en heldagstur til Kennedy Space Center efterfulgt af en 30-minutters luftbådstur! Kennedy Space Center er et af det centrale Floridas mest populære turistattraktioner, kom og se hvorfor! Kombiner en rejse ud i rummet med Floridas sumpe. Gå ikke glip af alt det sjove, bestil din tur i forvejen!

Fra 1096 kr
Kennedy Space Center

Kennedy Space Center

Besøg det verdensberømte Kennedy Space Center! Kennedy Space Center er et af det centrale Floridas mest populære turistattraktioner, her kan du møde en astronaut, prøve en opstigningssimulator, se rumfærgen Atlantis helt tæt på og meget meget mere! Køb din indgangsbillet online!

Fra 455 kr
Fun Spot America forlystelsesparker

Fun Spot America forlystelsesparker

Besøg Fun Spot America sammen med hele familien! Der er noget for alle aldre; nervepirrende forlystelser, rutsjebaner, spillehal, gokarts og et område specialdesignet til de allermindste. Vælg den lokation der passer dig bedst - Orlando eller Kissimmee.

Fra 399 kr
LEGOLAND Florida

LEGOLAND Florida

Tilbring en dag i LEGOLAND Florida og nyd de flere end 50 forlystelser, shows, attraktioner og et vandland! Du kan vælge mellem 1-dags eller 14-dagsbilletter til LEGOLAND eller kombobilletter til LEGOLAND og Florida Water Park. Køb dine billetter hjemmefra og gør dig klar til en sjov dag for hele familien!

Fra 775 kr
Machine Gun America

Machine Gun America

Mærk suset i den ultimative skydeoplevelse i Machine Gun America, Orlandos første og eneste automatiske adrenalin attraktion. Du kan skyde mod skytter fra Det Vilde Vest, beskytte din by mod skurke eller forsvare dig selv mod kødædende zombier. Bestil din skydeoplevelse hjemmefra!

Fra 333 kr
Legoland Windsor

Legoland Windsor

Køb dine billetter til Legoland Windsor Resort nær London lige her. Legoland Windsor er for hele familien med over 55 forlystelser og attraktioner!

Fra 382 kr
Gatorland og sjov med zip-line

Gatorland og sjov med zip-line

Kom med på en spændende eftermiddagstur til Gatorland i Orlando, hvor du vil lære om Floridas nr. 1 beboer - alligatoren. I Gatorland vil du også må mulighed for at zip-line på en spændende eventyr svævende henover parken og dens beboere med den nye Screamin' Gator Zip-Line. Sikre dig din plads, bestil din tur hjemmefra!

Fra 806 kr
Churchills krigsværelser

Churchills krigsværelser

Slendr rundt i Westminster, besøg Churchills krigværelser og oplev den originale bunker præcis som den blev forladt i 1945 og udforsk Churchills krigsmuseum. Det er et must for enhver historienørd! Bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 400 kr
Buckingham Palace & vagtskifte

Buckingham Palace & vagtskifte

Benyt denne sjældne mulighed for at udforske statsværelserne i Buckingham Palace og overvær vagtskiftet. Paladset har kun åbnet to måneder om året, og pladserne til denne tur er få og meget populære, så sørg for at bestille hjemmefra!

Fra 530 kr
Madame Tussauds Amsterdam

Madame Tussauds Amsterdam

Besøg de berømte på Madame Tussauds Amsterdam og kom helt tæt på dine favoritstjerner som f.eks Adele, Barack Obama, James Bond, Lady GaGa, Justin Bieber og mange andre. Bestil billetter til Madame Tussauds Amsterdam her!

Fra 194 kr
Amsterdam Dungeon

Amsterdam Dungeon

Velkommen til Amsterdam Dungeon, Amsterdams mere end 500 års uhyggelige historie. Er du ikke bange endnu, så bestil dine billetter til Amsterdam Dungeon her og få adgang til 11 shows, 7 skuespillere og 500 års historie i én helt unik oplevelse!

Fra 190 kr
London Dungeon

London Dungeon

4.2
(49)

Med billetterne med hjemmefra kan du springe køen over til billetkontoret og få mere tid til at udforske London Dungeon. Bestil dine billetter til London Dungeon her og spar 40%!

Fra 163 kr
Wien-passet

Wien-passet

Spar penge og spring køen over med et Wien-kort! Wien-kortet er et sightseeingskort, som giver dig gratis indgang til over 60 topattraktioner, museer og monumenter i Wien. Vælg mellem 1, 2, 3 eller 6-dagskort. Tilføj et travelcard og få ubegrænset offentlig transport. Køb dit Wien-kort her!

Fra 326 kr
Rundvising i domkirken

Rundvising i domkirken

Kom på en fascinerende tur i domkirkens historie og de italienske renæssancekunstnere Brunelleschi og Giotto. Domkirken Duomo di Firenze er den mest travle og mest populære seværdigheder i Firenze. Denne tur starter med at springe de lange køer over til domkirken med en særlig indgangsbillet. Bestil din tur allerede i dag!

Fra 322 kr
Rundvisning på Uffizi-galleriet

Rundvisning på Uffizi-galleriet

5.0
(1)

Uffizi-galleriet er unægteligt den største attraktion i Firenze! Det enestående kunstmuseum er kendt for at huse smukke malerier fra verdens bedste renæssance- og barokkunstnere. På denne tur vil du komme til at se de bedste kunstværker nogensinde kreeret i en af verdens smukkeste byer. Sørg for at bestille din tur i god tid!

Fra 372 kr
London Bronzepakken

London Bronzepakken

4.3
(3)

Få billetter til to af de mest populære attraktioner i London: London Eye og Shrek's Adventure med vores super London Bronzepakke! Med denne pakke får du mulighed for at opleve to af Londons største seværdigheder, springe køen over til attraktionerne og spare 40% på dine billetter.

Fra 317 kr
Brunelleschis kupel - Spring-køen-over

Brunelleschis kupel - Spring-køen-over

Gå direkte fordi den notoriske lange kø og ind i Brunelleschi-kuplen med det samme! Din turguide vil føre dig til toppen af den højeste bygning i Firenze, hvor du kan nyde en enestående udsigt udover byen og Toscana. Book din tur op i Firenzes domkirkens famøse kupel nu.

Fra 619 kr
Burj Khalifa - Spring køen over

Burj Khalifa - Spring køen over

Spring køen over til Dubais mest ikoniske bygning - Burj Khalifa! Burj Khalifa er den højeste bygning i verden og et must at besøge når du besøger Dubai! Du kan vælge mellem billetter til At The Top på 124. etage eller At The Top Sky Experience på 125. og 148. etage.

Fra 257 kr
Barcelona Zoo

Barcelona Zoo

Besøg Barcelona Zoo i den charmerende del af gamle Barcelona and oplev over 4000 dyr fra over 400 dyrearter, inklusiv efterkommere fra albino gorillaen Snowflake, delfiner, tropiske fugle, reptiler og mange flere. Køb dine billetter online i dag og få din billetter sendt til din e-mail.

Fra 165 kr
Ferrari World med transfer

Ferrari World med transfer

Nyd en dag fyldt med sjov og hurtige biler i den fantastiske Ferrari World i Adu Dhabi! Prøv verdens hurtigste rutchebane, Formula Rossa, og mange andre nervepirrende forlystelser! Turen inkluderer afhentning på dit hotel i Dubai til Ferrari World i Abu Dhabi.

Fra 949 kr
La Pedrera de Dia (Casa Milà)

La Pedrera de Dia (Casa Milà)

4.5
(2)

La Pedrera de Dia er et af de fineste eksempler på arkitekten Antoni Gaudis værker og et ikonisk Barcelona landemærke. La Pedrera er anset som en af de mest enestående bygninger fra det 19. århundrede pga. dens fantastiske facade og unikke tagterrasse. Bestil dine billetter online og spring køen over the La Pedrera!

Fra 186 kr
Madame Tussauds San Francisco

Madame Tussauds San Francisco

Spring køen over til det verdenskendte voksmuseum Madame Tussauds i Fisherman's Wharf i San Francisco! Tag hele din familie med til masser af sjov for alle aldre. Børn under 4 år har kommer gratis ind!

Fra 184 kr
Madame Tussauds Las Vegas

Madame Tussauds Las Vegas

Spring køen over til det verdenskendte voksmuseum Madame Tussauds Las Vegas med forudbestilte billetter! Tag hele din familie med til masser af sjov for alle aldre. Hæng ud med alle stjernerne! Børn under 4 år kommer gratis ind!

Fra 206 kr
FC Bayern München tur

FC Bayern München tur

FC Bayern München turen inkluderer, udover adskillige seværdigheder i München, et besøg til Europas mest moderne fodboldstadion, the Allianz Arena og FC Bayern München's træningssted. Bestil din tur til stadionet, hvor Tysklands mest succesfulde fodboldhold træner og spiller.

Fra 215 kr
London Sølvpakken

London Sølvpakken

3.8
(6)

Besøg tre af de mest populære attraktioner i London - Madame Tussauds, London Dungeon og Shrek's Adventure med vores London Sølvpakke og spar 40% på dine billetter! Bestil hjemmefra og spar penge!

Fra 502 kr
London Guldpakken

London Guldpakken

4.7
(10)

Spar 15% på billetter til Madame Tussauds, London Dungeon, Shrek's Adventure & Tower of London med vores fantastiske London Guldpakke! Med billetterne med hjemmefra kan du opleve fire af Londons største attraktioner og spare både tid og penge.

Fra 698 kr
Montjuic svævebane

Montjuic svævebane

2.0
(1)

Tag turen op til toppen af Montjuïc Hill, hvorfra du vil kunne nyde den vidunderlige udsigt udover havnen og Barcelona by. Køb dine billetter til Montjuïc svævebane her.

Fra 99 kr
Chelsea stadion og museumstur

Chelsea stadion og museumstur

5.0
(7)

Tag på en fascinerende rundvisning på Stamford Bridge, hjem til Chelsea FC. Kom bag kulisserne på et af verdens bedste fodboldhold og få dig adgang til områder, der normalt er forbeholdt spillerne. En indgangsbillet til Chelsea FC Museum er inkluderet i prisen.

Fra 205 kr
London Eye & cruise

London Eye & cruise

4.0
(2)

Spar 15% med dette kombo-tilbud med London Eye og et London Eye River Cruise! Nyd den spektakulære udsigt fra det ikoniske Coca-Cola London Eye efterfulgt af en skønt London Eye-flodcruise på Themsen! Bestil i dag og spar 15% på dine billetter!

Fra 251 kr
London Eye med champagne

London Eye med champagne

Spar 10% når du bestiller dine billetter til London Eye med champagne her! Spring køen over til London Eye og nyd et glas champagne på din tur! Beundre den enestående udsigt over London, mens du sipper champagne, der findes næppe en bedre måde at opleve London Eye!

Fra 339 kr
New York-kortet

New York-kortet

New York-kortet giver dig mulighed for at spare tid og penge på sightseeing i New York. Med New York-kortet får du gratis indgang til over 80 attraktioner og lov til at springe køen over til adskillige af de mest travle og populære steder i New York. Køb dit New York-kort hjemmefra og start med at planlægge din tur!

Fra 772 kr
London Eye med spring køen over

London Eye med spring køen over

1.0
(1)

Hvorfor stå i kø, når du kan købte forudbestilte billetter, springe køen over og endda spare 15% på dine billetter? Bestil dine Fast Track-billetter til det populære pariserhjul online og spar 15% på sammenlignet med prisen i døren.

Fra 262 kr
Top of the Rock Observationsdæk

Top of the Rock Observationsdæk

4.5
(4)

Bestil din indgangsbillet og spring køen over til Top of the Rock observationsdæk i Rockefeller Center! Nyd den fantastiske udsigt over New York. Køb dine billetter hjemmefra og spring køen over til billetkontoret!

Fra 213 kr
Tower of London

Tower of London

4.2
(71)

Det historiske slot Tower of London skal opleves, når du besøger London. Bestil dine billetter til Tower of London hjemmefra og spring køen over til den populære seværdighed!

Fra 224 kr
2-i-1 London-pakken

2-i-1 London-pakken

Besøg to af Londons mest populære attraktioner - Madame Tussauds og London Eye! Hvis du køber din 2-i-1 London-pakke online sparer du 140 kr. på dine billetter sammenlignet med hvis du køber dem enkeltvis i døren. Bestil din kombopakke her og spar 40%.

Fra 363 kr
Empire State Building

Empire State Building

4.4
(5)

Spring køen over til Empire State Buildings observationsdæk og oplev den bedste udsigt over New York City. Magien sker helt oppe på 86. etage. Bestil dine billetter hjemmefra og spar tid!

Fra 255 kr
Heldagstur til PortAventura

Heldagstur til PortAventura

Besøg PortAventura Park, Spaniens største forlystelsespark udenfor Barcalona! Prøv vilde forlystelser, se fortryllende shows og udforsk de seks forskellige verdener i PortAventura. Køb dine billetter hjemmefra og spring køen over til parken!

Fra 570 kr
Little BIG City Berlin

Little BIG City Berlin

Besøg Berlins nyeste sjove attraktion for hele familien - Little BIG City Berlin! Little BIG City bringer Berlins rige historie til livs med smukke 3D-miniature kulisser genskabt på en ny og STØRRE skala. Lær om Berlins historie og tag selv del i begivenhederne! Bestil dine billetter online og spring køen over til billetkontoret!

Fra 132 kr
Freeport Outlet

Freeport Outlet

Er du træt af sightseeing eller bare i humør til en dag med shopping? Hop på vores shuttlebus til Freeport Outlet og shop til du falder om! Nyd over 140 butikker og massevis af kendte mærker. Bestil din shuttle her og få et VIP-kort med 10% rabat til udvalgte butikker og en kupon til en gratis kop kaffe eller vand.

Fra 83 kr
Rundvisning i Gaudis Park Güell

Rundvisning i Gaudis Park Güell

Spring køen over til Park Güell sammen med din dygtige guide! Nyd en rundvising i den enestående park, et af Antoni Gaudis fantastiske kunstværker i Barcelona. Det er et must-see, når du besøger Barcelona! Få fat i dine billetter i dag!

Fra 207 kr
Eat and Play Card
London Akvarium

London Akvarium

3.3
(3)

Besøg London Akvarium sammen med din familie! Oplev over 500 forskellige dyrearter og planter og over 40 forskellige slags hajer i en af Europas største samlinger af marineliv. Bestil billetterne hjemmefra og spring køen over til akvariet.

Fra 149 kr
Westminster Abbey

Westminster Abbey

4.7
(3)

Westminster Abbey er en af verdens flotteste kirker, med en historie der går over 1000 år tilbage, og kirken er en af de seværdigheder du bare skal se, når du besøger London. Bestil dine billetter hjemmefra til den verdenskendte kirke!

Fra 186 kr
6-i-1 London-pakken

6-i-1 London-pakken

Dette er et enestående pakketilbud til dig der vil prøve alt det sjove i London, men ikke vil betale fuldpris. Nu kan du købe tre seværdigheder og få tre ekstra seværdigheder med GRATIS! Dette pakketilbud inkluderer Madame Tussauds, London Eye, London Eye River Cruise, SEA LIFE London, Shrek's Adventure! London og London Dungeon. 6 fantastiske seværdigheder, 1 STORT eventyr i ...

Fra 679 kr
Heineken VIP tur

Heineken VIP tur

Bestil din Heineken VIP tur hjemmefra og spring køen over til det populære Heineken Experience i Amsterdam! Turen inkluderer en ølsmagning sammen med oste og andre snacks, så vel som din dygtige guide som vil fortælle dig alt om det tidligere bryggeri.

Fra 405 kr
4-i-1 London-pakken

4-i-1 London-pakken

4.2
(22)

Eksklusivt pakketilbud: Køb to attraktioner og få to ekstra attraktioner med GRATIS! Vores eksklusive London pakke inkluderer Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye, SEA LIFE London Akvarium plus valget mellem den spritnye attraktion Shrek's Adventure! London eller London Dungeon.

Fra 465 kr
London Eye

London Eye

4.3
(423)

Spring køen over til London Eye med forudbestilte billetter! Oplev en af Londons største attraktioner og nyd den fantastiske udsigt fra toppen af London Eye! Spar næsten 20% af prisen sammenlignet med i indgangen ved at bestille online!

Fra 188 kr
Amsterdam Icebar

Amsterdam Icebar

Besøg den cooleste attraktion i Amsterdam! Du vil blive budt velkommen med en frisklavet cocktail. Inde i isbaren vil du finde dig selv i et iskoldt eventyrland bestående af håndlavede isskulpturer og møbler. Billetterne inkluderer 3 drinks! Bestil dine billetter her!

Fra 157 kr
Body Worlds - The Happiness Project

Body Worlds - The Happiness Project

Besøg den fascinerende nye udstilling af Gunter von Hagens 'The Happiness Project' i Body Worlds. På verdensplan har Body Worlds-udstillingerne om den menneskelige krop tiltrukket mere end 40 milioner besøgende. Find dine billetter her!

Fra 149 kr
AquaDom & SEA LIFE® Berlin

AquaDom & SEA LIFE® Berlin

4.0
(1)

Velkommen til AquaDom & SEA LIFE® Berlin, det er tid til at udforske havets skabninger. Bestil dine billetter til AquaDom & SEA LIFE® Berlin og træd ind i en verden af vand!

Fra 145 kr
LEGOLAND® Discovery Centre Berlin

LEGOLAND® Discovery Centre Berlin

Nyd LEGOLAND ® Discovery Centre Berlins mange attraktioner som 4D biografen, Drageslottet, LEGO® Fabrikken og meget meget mere. Bestil dine billetter til LEGOLAND ® Discovery Centre Berlin her!

Fra 149 kr
Madame Tussauds Berlin

Madame Tussauds Berlin

3.8
(4)

Spring køen over til det verdenskendte voksmuseum Madame Tussauds Berlin og kom helt tæt på din favoritstjerner såsom Johnny Depp, Angelina Jolie, George Clooney, Lady Gaga, Justin Bieber og mange andre. Køb dine billetter til Madame Tussauds Berlin her!

Fra 190 kr
Berlin Dungeon

Berlin Dungeon

Oplev mere end 700 års uhyggelig europæisk og tysk historie i Berlin Dungeon. Hvis du tør, så bestil dine billetter til Berlin Dungeon her og få adgang til ni skræmmende og sjove forestillinger, dygtige skuespillere, en tømmerflådeforlystelse og meget meget mere!

Fra 174 kr
Berlin TV-tårn Alexanderplatz

Berlin TV-tårn Alexanderplatz

4.3
(79)

Spring de lange køer over til det altid populære TV-tårn i Berlin! Nyd den 360 graders panoramaudsigt over Berlin fra 207 meters højde. Det er et must, når du besøger Berlin! Vælg mellem Early Bird, Late Night eller Premium Panorama-billetter. Spild ikke tiden med at stå i kø, bestil dine billetter i dag!

Fra 103 kr
DDR Museum Berlin

DDR Museum Berlin

4.0
(1)

DDR Museum Berlin er ikke et kæmpe museum, men et af Berlins mest populærere museer. Lær en masse om DDR's historie og se en masse genstande fra DDR tiden. Køb dine billetter til DDR Museum i Berlin her!

Fra 79 kr
Kongelige slotspas

Kongelige slotspas

Elsker du også kongelige paladser? Så er vores Kongelige Slotspas nok lige noget for dig! Vælg en af vores tre eksklusive online Kongelige Slotpas og gå på opdagelse! Passene inkluderer: Tower of London, Hampton Court Palace og haver, Kensington Palace & Banqueting House. De Kongelige Slotpas er kun tilgængelige online, køb dit hjemmefra!

Fra 449 kr
Gatorland

Gatorland

Besøg Gatorland og lær om Floridas nr. 1 beboer - alligatoren! Gatorland er hjem til over 4000 alligatorere, såvel som andre eksotiske dyr. Oplev et alligator-wrestlingshow eller se en alligator springe op til 1,5 meter op ad vandet efter mad. Køb din indgangsbillet hjemmefra og spring køen over til billetkontoret!

Fra 239 kr
9/11 Memorial Museum

9/11 Memorial Museum

9/11 Memorial Museum er en af de mest populære attraktioner i New York City. Med billetterne med hjemmefra får du et præcist tidspunkt, hvor du kan komme ind på museet, så du kan undgå de timelange køer!

Fra 170 kr
TV-tårnet i Berlin by night

TV-tårnet i Berlin by night

3.5
(4)

Besøg TV-tårnet i Berlin ved solnedgang og spring køen over med forhåndsbestilte billetter! Når du når toppen kan du nyde den fantastiske udsigt sammen med et glas mousserende vin i Bar 203 - Berlins højeste bar! Bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 189 kr
Buckingham Palace & engelsk te

Buckingham Palace & engelsk te

Oplev to ægte London-institutioner: Vagtskiftet ved Buckingham Palace og eftermiddagste med britisk manér. Udnyt den sjældne mulighed for at udforske Buckingham Palace, der er kun åbent to måneder årligt. Billetterne er begrænsede og efterspørgelsen er høj, så bestil dine billetter i god tid!

Fra 828 kr
London Eye-cruise

London Eye-cruise

Nyd dette unikke prisvindende sightseeingcruise på Themsen! Se mange af Londons fantastiske seværdigheder og attraktioner. Bådene afgår lige ved foden af London Eye og er dermed den perfekte tilføjelse til en tur i det ikoniske pariserhjul.

Fra 119 kr
Dansk