Chelsea Flower Show

blomma

I begyndelsen var Chelsea flower show startskuddet for sommeren og alle dens forlystelser. Det fine samfund flokkedes til Chelsea i en uge og spiste jordbær og drak champagne. “Hattene” tog derefter til kapløbsfest på Ascot og siden samledes de til Henleyregatten og den årlige cricketkamp mellem Eton og Harrow.

I dag er det måske ikke sommerforlystelserne der trækker mest, men alle de smukke og fantastiske blomster. Hele Chelsea pyntes med blomster og lugten af smog på Sloan Square og hele vejen ned til Themsen forsvinder for bare en uge og erstattes af den skønneste blomsterduft. Dette er seks vilde tidlige sommerdage og hvis du er heldig besøger Dronning Elisabeth udstillingen samtidig med dig.

Ca. 500 udstillere, avlere og havedesignere kæmper om medaljerne. Næsten alle får en med hjem, men det er kun guld der tæller. At tage en guldmedalje med hjem fra Chelsea kan betyde meget for éns forretning.

Et par sponsorerede millioner koster de 3 ugers sved og kræfter det tager at sætte Chelsea haven op og som bare foregår i 6 dage. En uge senere nedrives det hele igen og området bliver atter til en helt normal London park, men først skal tusindvis af planter bytte hænder under dette show som er verdens mest spektakulære plantesalg. Kun i den allersidste time er det tilladt at købe blomster på Chelsea flower show.

Generelt London

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *