Disneys musicals du skal se i London

Hvem elsker ikke Disneys ikoniske film? For mange er de fyldt med søde barndomsminder og er elskede oplevelser vi gerne vil dele med vores børn.

Hvis du sidder og små nikker i enighed, bør du overveje at dele en endnu mere særlig Disney-oplevelse med dine børn, niecer, nevøer, børnebørn eller andre voksne i din familie. Venner er også oplagte.

Mens filmene er skønne, er sceneversionerne af Disneys film som musicals simplethen enestående. Det er vitterligt umuligt ikke at blive rørt af de dygtige skuespillere, den storslåede scenografi, de smukke kostumer, lyseffekterne og den velkendte musik.

Disneys Lion King har længe været en publikumfavorit i både London og New York. Du kender allerede historien om Simba, men du må ikke snyde dig selv for at se den live på scenen i Londons West End.

En anden Disney-klassisker er historien om den unge gadedreng Aladdin, som forelsker sig i den smukke Prinsesse Jasmin. Disneys Aladdin the Musical er den velkendte fortælling, men i en ny storslået opsætning på Prince Edward Theatre i London.

Selv hvis du normalt ikke er til musicals, så er Disneys musicals næsten umulige ikke at elske.

Lion King the Musical spiller torsdag til søndag kl. 19.30 + onsdag, lørdag & søndag kl. 14.30 på Lyceum Theatre. The Lion King er anbefalet fra 6 år og op.

Aladdin the Musical spiller mandag til lørdag kl. 19.30 + torsdag & lørdag kl. 14.30. Aladdin er anbefalet fra 6 år og op.

London

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *