Formel 1 – en ny spændende nische for Ticmate

Wroooooooom! Nu kan du købe Formel 1-billetter af os på Ticmate. Vores første F1 site er på dansk nemlig formel1billetter.dk og om en måned følger den næste F1 site på svensk hvor du kan købe F1-billetter til hele verden.

Formel 1 er altså et helt nyt område for Ticmate. Et område hvor vi prøver kræfter med først et dansk site, derefter et svensk og endelig F1 sites på alle vores 17 sprog.

Det første store F1-løb vi sælger er til Spaniens Grand Prix i Barcelona. Derefter følger Monacos Grand Prix i Monte Carlo, så Ungarn… ja alle de store Europæiske F1-løb.

Men det slutter ikke her! De nye Formel 1 sites kommer nemlig også til at indeholde de fleste af de rigtig store F1 løb i Asien, Australien, USA og Sydamerika. Ja faktisk i hele 5 verdensdele!

Vi startede med musicals og teater i London, gik videre til at sælge billetter til fodboldkampe rundt om i Europa og særligt i Barcelona og igen videre til at sælge billetter til museer og guidede ture i London, New York, Paris, Barcelona og Rom og nu er vi klar med benzin i blodet til at omfavne Formel 1-verdens hotteste begivenheder.

Formel1billetter.dk er vores 139. site. Vil du se en komplet liste over alle vores sites, så finder du den i menuen i venstre side på www.ticmate.dk.

 

Formel 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *