Hvilken tur passer til dit stjernetegn?

Zodiac signDit stjernetegn siger en del om din personlighed. En Løve har tendens til at være passioneret, dynamisk og temperamentsfuld, en Jomfru er ofte konservativ, perfektionistisk og foretrækker ting pæne og ordentlige, en Tvilling elsker kommunikation og relationer til andre mennesker.

Det kommer sikkert ikke som nogen overraskelse, at dit stjernetegn siger en del om, hvilke former for underholdning, der passer bedst til dig, når du tager på ferie.

Vi har listet vores allerbedste forslag til underholdning og oplevelsesmuligheder til dig efter dit stjernetegn.

Bestil den tur eller billetter til den seværdighed eller musical, som der passer med dit stjernestegn og få 5% i rabat! Brug koden: gNKxM4ia

Vædder – d. 21. marts – d. 19. april

Vædderen er vovet og dynamisk af natur, som et ægte ildtegn vil Væddere sikkert nyde et imponerende show som Cirque de Soleil fyldt med passion, gå-på-mod og ambition.

Tyren – d. 20. april – d. 20. maj

Tyren er glad for alt der er fint og smukt, så en Tyr vil sikkert værdsætte en tur Museum of Modern Art (MoMA) i New York eller til Van Gogh Museum i Amsterdam.

Tvilling – d. 21. maj – d. 21. juni

For et social sommerfugl som en Tvilling, vil vi anbefale en sightseeing- eller madtur med et socialt aspect, som eksempelvis en Pizzatur i Rom eller en VIP-middag i Berlins TV-tårn.

Krebs – d. 21. juni – d. 22. juli

En Krebs har tendens til at være meget sentimental og have en blød side, så de vil sikkert nyde en hjertevarm musical som Wicked eller Phantom of the Opera.

Løve – d. 23. juli – d. 22. august

Et sikkert hit for en Løve er naturligvis den verdens berømte musical The Lion King. Den er hjertevarm, passioneret og dramatisk, præcis som en Løve.

Jomfru – d. 23. august – d. 22. september

For Jomfruer med en udpræget konservativ side vil vi anbefale et show i enten Moulin Rouge eller Crazy Horse for at løsne tingene lidt op. Tag ikke livet for seriøst!

Vægt – d. 23. september – d. 22. oktober

Vægten er associateret med balance og harmoni, så hvad vil være mere perfekt end at nyde smukke harmonier på Schönbrunn Slot?

Skorpion – d. 23. oktober – d. 21. november

Den mørke og intense Skorpion, som elsker spænding, vil sikkert nyde den nervepirrende Jack the Ripper-tur eller gribende historiefortælling i London Dungeon.

Skytte – d. 22. november – d. 21. december

For Skytter, som elsker præcision og er utrolig målorienterede, anbefaler vi en tur til skydebanen i Las Vegas.

Stenbuk – d. 22. december – d. 19. januar

Det jordbundne jordtegn Stenbuk er et af de mest fornuftige, når det kommer til økonomi. Gode besparelsestilbud som Berlin WelcomeCard eller London guldpakken er gode bud til en Stenbuk.

Vandmand – d. 20. januar – d. 18. februar

Vandmænd bliver anset for at være uafhængige, eventyrlystne og uforudsigelige. De higer efter spænding og frihed. For folk født ind i dette lufttegn, vil vi anbefale en tur op i Freedom Tower i New York eller en dagstur til Niagara Falls for en ultimative følelse af frihed og forundring.

Fisk – d. 19. februar – d. 20. marts

En tur til et af de populære akvarier i enten London eller Barcelona er et åbenlyst valg for Fisken. En svømmetur med delfiner i Orlando er også et godt bud!

 

 

 

 

 

 

APRILSNAR 🙂

 

Rabatkoden er ikke joke! 😉 Brug koden gNKxM4ia og få 5% i rabat på dit stjernetegnskøb! Koden er gyldig til d. 14. april 2016.

Uncategorized @da

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *