Jeg kommer ikke afsted! – Hvad sker der med mine billetter?

Photo: Phil Hawksworth

I forbindelse med strejken i London denne uge, har vi valgt at fortælle om hvordan vi håndterer situationer som gør man ikke kan bruge sine billetter og man ikke selv er herre over. Et aflyst fly, snekaos i Heathrow, strejkende flypersonale, togaflysninger eller en askesky som bare få eksempler.

Kan jeg få mine penge tilbage hvis jeg misser forestillingen?

Eftersom vi på Ticmate køber vores billetter fra mange forskellige agenter, arrangører og fodboldklubber, har vi også flere forskellige aftaler at rette os efter alt efter hvilken type billet det gælder. Vi har altså derfor ikke ens regler og retningslinjer for alle typer billetter, men må følge hvad teatrene eller fodboldklubberne (altså selve arrangørerne) vælger at gøre i den givne situation, skulle forestillingen eller turen være aflyst pga. ovennævnte uforudsete situationer

Det der er gældende er at så længe musicalen spiller som sædvanlig eller fodboldkampen ikke aflyses så tilbagebetales der ingen penge eller gives refundering pga. publikum ikke kommer frem selvom de ikke er selvforskyldt i forsinkelsen eller aldrig kommer frem.

Hvis du kontakter os i god tid, kan vi dog forsøge at gensælge dine billetter til andre kunder. Det lykkes ofte, men det er vigtigt at understrege at der ingen garanti er for dette altid fungerer. Hvis du først kontakter os efter planlagt forestilling eller fodboldkamp kan vi desværre ingenting gøre.

Når det gælder attraktionsbilletter som vi sælger via vores LondonBilletter.dk t. ex. Madame Tussauds, London Eye eller London Dungeon kan vi oftest forlænge datoen, så billetten kan bruges helt frem til 31. marts 2012 og visse attraktioner accepterer at tage billetter retur, hvis man ikke når at komme til London indenfor den udvidede gyldige periode. Der bliver pålagt et administrativ gebyr for tilbagebetalingen.

Reglerne er lidt komplekse, men vi følger altid de retningslinjer vi får fra vores arrangører og vi prøver altid at hjælpe de kunder som ikke kan komme frem.

Hvis du har nogen spørgsmål om hvad der gælder lige præcis dine billetter kan du altid ringe til vores kundeservice på telefon +45 70 14 53 77 eller maile os på kontakt@londonfodbold.dk , kontakt@londonmusicals.dk eller kontakt@londonbilletter.dk

Rigtig god rejse!

London Meddelelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *