Singin’ in the Rain åbner i London i 2012

Singin’ in the Rain åbner i West End Palace Theatre, medvirkende er Adam Cooper og Scarlett Strallen i februar 2012.

Singin' in the Rain i London

Singin’ in the Rain er en af de klassiske musicals, fra filmmusicals gyldne tid, én som næsten alle kan synge (og fløjte) temasangen fra. Og hvis ikke, er der her en lille opfrisker af den klassiske scene med Gene Kelly’s berømte paraply dans.

[youtube]D1ZYhVpdXbQ[/youtube]

– Har London brug for mere regn?
– Jamen selvfølgelig!

Singin’ in the Rain foregår i en tid i forandring i Hollywoods filmverden. Vi følger stumfilmstjernen Dan Lockwood der jhar alt, hvad han nogensinde kunne ønske sig, berømmelse, beundring og endda en meget offentlig romance med medskuespillerinde Lina Lamont. Men der går rygter om en ny slags film, der kunne ændre alting, en slags film hvor skuespillerne taler… og synger… og danser….!

Singin’ in the Rain er historien om den første Hollywood musical, det øjeblik hvor det hvide lærred fandt dens stemme og aldrig så sig tilbage. Det er en spektakulær musical med alt det glitter der hører til den gyldne tid. Listen af sange er imponerende og alle klassikerne er selvfølgelig også med som Make ’em Laugh, Good Morning, Moses Supposes og, selvfølgelig temasangen vi alle kender Singin’ in the Rain!

Køb dine billetter til Singin’ in the Rain i London, fra LondonMusicals.dk.

London Musicals

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *