Top 5 aktiviteter til din weekend i Berlin

Alexanderplatz

Berlin er danskernes favorit storby, og det er ikke uden grund. Byen bugner med kulturelle tilbud og oplevelser for enhver smag. Her er vores bud på 5 sommeraktiviter du bør tilføje til din liste, når du besøger Berlin.

Top 5 sommeraktiviter i Berlin:
1. Berlin CitySightseeing Hop-af Hop-på busser
2. TV-tårnet på Alexanderplatz
3. Sachsenhausen
4. Madame Tussauds Berlin
5. Berlin DungeonAlexanderplatzSightseeing med Hop-af Hop-på busserne

En sightseeingtur med de røde ikoniske Hop-af Hop-på busser er en nem måde at både få et overblik over, hvad der er at se og opleve i Berlin, samtidig med at de giver dig frihed til at se de seværdigheder du vil i dit eget tempo. Hvis du ikke været i Berlin før, så det er en fantastisk nem måde at opleve byen på. Der er ture til både det gamle Østberlin og Vestberlin. 

Hop-af Hop-på busturerne er perfekte til børnefamilier. Udover fleksibiliteten til at springe af og på busserne, som det passer dig, giver Hop-af Hop-på busserne også et godt overblik over Berlin. Selv de små passagerer sidder højt med god udsigt over byen. Der er hovedtelefoner med en elektronisk guide på masser af forskellige sprog til dem, der ikke er fyldende i tysk! 

TV-tårnet på Alexanderplatz

Berlins TV-tårn stiger 207 meter over jorden, og panoramaudsigten deroppe fra er sensationel! Måske ikke for dem der lider af højdeskræk, men ellers en perfekt destination for dem, der er morgenmennesker. Indgangen til TV-tårnet åbner kl. 9.00 om morgenen og lukker allerede igen kl. 11.00, men der er håb for de morgentrætte, for om aftenen åbner TV-tårnet igen sammen med baren øverst oppe.

Berlin-TV-TowerSachsenhausen

For mange historieinteresserede er et besøg i Sachsenhausen øverst på listen over must-sees i Berlin. Sachsenhausen var ikke kun en koncentrationslejr, men fungerede også som hovedkvarter for SS og træningslejre for hele systemet af koncentrationslejre. Her blev tusinder af jøder sendt hen efter den såkaldte ‘Krystalnat’, og titusinder af sovjetiske fanger døde i lejren et par år senere.

Men det var ikke kun nazisterne, der brugte Sachsenhausen, også kommunisterne brugte lejren som en koncentrationslejr for politiske fjender i fem år efter nazisterne var blevet besejret og Sovjetunionen havde overtaget styret i Østberlin.SachsenhausenMadame Tussauds Berlin

Den populære voksmuseum findes ikke kun i London. Berlin har sit eget Madame Tussauds museum med mange af nutidens stjerner. Et besøg på Madame Tussauds er sjovt for både de store og små. På Madame Tussauds i Berlin kan du posere foran paparazzi sammen med berømtheder som Lady Gaga, George Clooney og Johnny Depp. Og for alle sande Beliebers er der mulighed for at få taget et billede med Justin Bieber!

Berlin Dungeon

Selv sommeren har sine regnvejrsdage. På de dage, og for dem, der ikke er sarte, er Berlin Dungeon det perfekte sted at søge ly for regnen. Med mere end 700 års rystende europæisk og tysk historie er Berlin Dungeon en virkelig spændende oplevelse. Børn skal være fyldt mindst 9 år at komme ind, men for familier med større børn er det en skræmmende, men samtidig sjov måde at lære om historie fra middelalderen til 1900-tallet. Berlin Dungeon har flere forskellige shows, en tømmerflådetur og meget meget mere. Det er ikke for sarte sjæle, men et absolut must for dem, der gerne elsker gys og historie!

Berlin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *