Viva Forever! – Spice Girls Musicalen

I går forenedes gruppen Spice Girls for første gang siden de splittede i 2000 lige med undtagelse af deres turné i 2007. Årsagen til denne genforening er at billetterne til musicalen Viva Forever! blev frigivet. Skrevet af (Helt Hysteriskt) Jennifer Saunders og instrueret af Judy Cramer der blandt andet har skabt successen Mamma Mia!

Viva Forever! Handler om pigen Viva, der igennem et TV reality show for chancen for at følge sine drømme og må føle på sin egen krop hvad det vil sige at blive berømt over natten med alt hvad det indebærer og hun ser hvad berømmelsen gør ved hendes familie og venner.

Fra London til resten af Europa og tilbage igen, mens hele verden kigger med og dømmer ud fra hvad de læser og hører om dig. Det er nu det virkelig gælder om at vide hvem man er, hvem man gerne vil være og hvad det kommer til at koste én.

Talentjagten gået ind for at finde musicalverdens svar på Posh Spice (Victoria)Scary Spice (Melanie B)Sporty Spice (Melanie C)Baby Spice (Emma) og Ginger Spice (Geri). Det er måske dig? Hvis ikke, så gør som jeg og se Viva Forever på Piccadilly Theatre i stedet og syng med på sange som ”Wannabe”, ”Say you’ll be there”, ”Mama”, ”Stop” og selvfølgelig ”Viva Forever”.

Se også The Telegraph        Foto: Beto_Sousa Flickr

London Musicals

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *