Barcelona

Her finder du billetter til attraktioner og sightseeing i Barcelona. Her kan du nemt og sikkert bestille billetter til sightseeing i Barcelona, uanset om du vil opleve Gaudis Barcelona samt Sagrada Familia, Park Güell og Casa Batló, nyde Pueblo Espanyol, et flot flamenco show eller få en rundvisning på FC Barcelonas berømte stadion Camp Nou.

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Guidet tur til Sagrada Familia

Guidet tur til Sagrada Familia

4.4
(30)

Besøg Sagrada Familia på denne 2-timers guidede tur! Sagrada Familia er Gaudis ufærdige mesterværk og en af de mest besøgte bygninger i verden! Spring de timelange køer over med din guide og bruger i stedet din tid på at opdage denne arkitektoniske skat.

Fra 281 kr
FC Barcelona og Camp Nou

FC Barcelona og Camp Nou

4.2
(23)

Besøg Camp Nou - FC Barcelonas hjemmebane. Bestil dine billetter hjemmefra, spring køen over til billetkontoret og få mere tid til at udforske stadionet og FC Barcelona-museet! Der er også mulighed for at leje en audioguide, hvis du vil lære mere om stadionet og holdet.

Fra 231 kr
Barcelona Hop-af Hop-på

Barcelona Hop-af Hop-på

4.0
(13)

Med din Barcelona Hop-af Hop-på busbilletter med hjemmefra, er du helt klar til at udforske Barcelona. Hop-af Hop-på-busserne er en af det bedste og billigste måder at tage på sightseeing på en sjov og fleksible måde! Vælg mellem 24 eller 48 timers billetter, bestil online!

Fra 240 kr
FC Barcelona

FC Barcelona vs. Sporting Lisbon Champions League

TIR, 05 DEC 2017, at Camp Nou

Fra 594 kr
Montjuic svævebane

Montjuic svævebane

2.0
(1)

Tag turen op til toppen af Montjuïc Hill, hvorfra du vil kunne nyde den vidunderlige udsigt udover havnen og Barcelona by. Køb dine billetter til Montjuïc svævebane her.

Barcelona Akvarium

Barcelona Akvarium

3.5
(2)

Tilbring en sjov dag i Barcelona Akvarium og udforsk verdenen under havoverfladen. Akvariet har masser af aktivteter for store som små! Spring køen over med billetterne med hjemmefra!

Fra 165 kr
FC Barcelona

FC Barcelona vs. Real Sociedad

LØR, 19 MAJ 2018 eller SØN, 20 MAJ 2018, at Camp Nou

Fra 1015 kr
Guidet tur til Sagrada Familia med tårne

Guidet tur til Sagrada Familia med tårne

Spring køen over til det fantastiske Gaudi-mesterværk Sagrada Familia sammen sammen med din guide! Hør om historien bag den smukke katedral, beundre det smukke interiør og gå op i tårnene og nyd den enestående panoramiske udsigt over Barcelona. Spild ikke din tid med at stå i kø, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 537 kr
FC Barcelona

FC Barcelona vs. Malaga

LØR, 21 OKT 2017, at Camp Nou

Fra 545 kr
FC Barcelona

FC Barcelona vs. Getafe

LØR, 10 FEB 2018 eller SØN, 11 FEB 2018, at Camp Nou

Fra 537 kr
Dansk