Barcelona

Her finder du billetter til attraktioner og sightseeing i Barcelona. Her kan du nemt og sikkert bestille billetter til sightseeing i Barcelona, uanset om du vil opleve Gaudis Barcelona samt Sagrada Familia, Park Güell og Casa Batló, nyde Pueblo Espanyol, et flot flamenco show eller få en rundvisning på FC Barcelonas berømte stadion Camp Nou.

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Sagrada Familia m. spring-køen-over

Sagrada Familia m. spring-køen-over

5.0
(1)

Spring køen over til Sagrada Familia og spar dig selv for den 2-timer lange ventetid under den varme spanske sol. Den smukke kirken, La Sagrada Familia, er et must-see, når du besøger Barcelona! Bestil dine billetter hjemmefra og få fast track-indgang til Gaudis verdensberømte mesterværk.

Fra 111 kr
FC Barcelona og Camp Nou

FC Barcelona og Camp Nou

4.2
(23)

Besøg Camp Nou - FC Barcelonas hjemmebane. Bestil dine billetter hjemmefra, spring køen over til billetkontoret og få mere tid til at udforske stadionet og FC Barcelona-museet! Der er også mulighed for at leje en audioguide, hvis du vil lære mere om stadionet og holdet.

Fra 230 kr
Guidet tur til Sagrada Familia

Guidet tur til Sagrada Familia

4.5
(29)

Besøg Sagrada Familia på denne 2-timers guidede tur! Sagrada Familia er Gaudis ufærdige mesterværk og en af de mest besøgte bygninger i verden! Spring de timelange køer over med din guide og bruger i stedet din tid på at opdage denne arkitektoniske skat.

Fra 288 kr
FC Barcelona

FC Barcelona vs. Valencia

LØR, 14 APR 2018 eller SØN, 15 APR 2018, at Camp Nou

Fra 1280 kr
FC Barcelona

FC Barcelona vs. Leganes

LØR, 07 APR 2018, at Camp Nou

Fra 591 kr
Casa Batlló - spring køen over

Casa Batlló - spring køen over

5.0
(2)

Spring køen over til et af Antoni Gaudis mest berømte mesterværker i Barcelona - Casa Batlló! Det er det sandt arkitektonisk mesterværk med en interessant historie. Din billet inkluderer en gratis audioguide. Bestil dine billetter hjemmefra og undgå de lange køer!

Fra 201 kr
Gaudi-turen

Gaudi-turen

4.4
(9)

Oplev det bedste af Gaudis Barcelona! Gaudis verdensbeørmte bygninger er blevet ikoniske symboler på Barcelona by! Denne tur inkluderer et besøg til to af hans bedste værker: Casa Batlló og Sagrada Familia. Sikre din plads på denne populære tur, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 583 kr
Flamencoshow på Tablao Cordobes

Flamencoshow på Tablao Cordobes

4.5
(2)

Oplev et underholdende og fængende flamencoshow på Tablao Cordobes i Barcelona. Tablao Cordobes er et af de bedst kendte flamencosteder i hele Spanien. Et flamencoshow i Tablao Cordobes er én af de oplevelser du skal unde dig selv mindst en gang! Showet bliver hurtigt udsolgt, så sørg for at bestille dine billetter i forvejen!

Fra 361 kr
La Pedrera de Dia (Casa Milà)

La Pedrera de Dia (Casa Milà)

4.5
(2)

La Pedrera de Dia er et af de fineste eksempler på arkitekten Antoni Gaudis værker og et ikonisk Barcelona landemærke. La Pedrera er anset som en af de mest enestående bygninger fra det 19. århundrede pga. dens fantastiske facade og unikke tagterrasse. Bestil dine billetter online og spring køen over the La Pedrera!

Fra 185 kr
FC Barcelona

FC Barcelona vs. Ath. Bilbao

SØN, 18 MAR 2018, at Camp Nou

Fra 772 kr
Dansk