Seværdigheder i London

Her finder du et stort og varieret udbud af billetter i London! Alt fra guidede sightseeingture og attraktioner som Madame Tussauds, London Eye og Harry Potter Warner Bros Studio Tur til farverige musicals i West End og billetter til fodbold! E-billetter direkte til din indbakke!

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Madame Tussauds London

Madame Tussauds London

4.2
(359)

Køb dine billetter hjemmefra, så sparer du ikke kun penge, men du får også lov til at springe køen over til billetkontoret. Dette er et eksklusivt tilbud for Ticmate-kunder!

Fra 210 kr
Disneys The Lion King

Disney's The Lion King - London

4.8
(339)

Sørg for at bestille billetter til den ekstremt populære musical The Lion King hjemmefra! Historien om Simba bliver fortalt med en kombination af betagende scenografi, innovative kostumer, masker og hånddukker i en fantastisk musical. Det er et medrivende show for hele familien!

Fra 344 kr
Phantom of the Opera

Phantom of the Opera - London

4.7
(182)

Andrew Lloyd Webbers mesterværk Phantom of the Opera har spillet i London i over 20 år og fortsætter underholde publikum i Her Majesty's Theatre i London. Sørg for at du får gode pladser, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 263 kr
London Eye

London Eye

4.3
(423)

Spring køen over til London Eye med forudbestilte billetter! Oplev en af Londons største attraktioner og nyd den fantastiske udsigt fra toppen af London Eye! Spar næsten 20% af prisen sammenlignet med i indgangen ved at bestille online!

Fra 188 kr
Mamma Mia - London

Mamma Mia - London

4.7
(235)

Musicalen Mamma Mia skal opleves i London. Med ABBA bag musiken, kan du godt gøre dig klar til en musical fyldt med hits! Bestil dine billetter online!

Fra 188 kr
Gatwick Express

Gatwick Express

4.3
(435)

Tag Gatwick-ekspressen fra Gatwick lufthavn ind til centrum af London! Bestil dine billetter hjemmefra og stig direkte på toget. Turen tager kun omkring 35 min.

Fra 173 kr
Thriller Live

Thriller Live

4.5
(299)

Oplev hitshowet Thriller Live i London! Showet er en festlig hyldest til Michael Jackson og the Jackson 5 fyldt med alle de største hits! Bestil dine billetter hjemmefra og gør dig klar til et moonwalkende show!

Fra 308 kr
Harry Potter og Warner Bros. Studio Tur

Harry Potter & Warner Bros. Studio Tur - London

4.6
(87)

Harry Potter og Warner Bros. Studio-turen er et must for alle Harry Potter-fans! kom om bag kulisserne, kør med Hogwarts Ekspressen og besøg Platform 9 ¾. Transport er inkluderet. Bestil dine billetter til Harry Potter og Warner Bros. Studio turen her!

Fra 670 kr
Les Miserables

Les Miserables - London

4.7
(35)

Oplev den prisvindende musical Les Misérables i Londons West End. Den klassiske musical er en episk fortælling om passion og ødelæggelse med en nation under revolution som baggrund. Sørg for at bestille dine billetter hjemmefra!

Fra 188 kr
Dansk