Paris Attraktioner

Bienvenue à Paris! Stedet for alle der ønsker billetter til Cabaret, attraktioner og sightseeing i Paris. Her kan du hurtigt, nemt og sikkert at købe billetter til Moulin Rouge eller Lido de Paris, eller hvad med en middag i Eiffeltårnet, en rundvisning på Louvre, en middagscruise ned Seinen eller et besøg på Versailles Slottet?

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Eiffeltårnet m. spring-køen-over

Eiffeltårnet m. spring-køen-over

4.7
(36)

Spring den timelange kø over til Eiffeltårnet! Køb dine indgangsbilletter hjemmefra og undgå at spilde dyrbar tid i Paris! Tag den første elevator op i Eiffeltårnet og nyd den fantastiske udsigt over lysets by!

Fra 354 kr
Frokost i Restaurant 58 Eiffeltårnet

Frokost i Restaurant 58 Eiffeltårnet

3.5
(17)

Vil du gerne prøve noget ekstra særligt på din tur til Paris? Bestil en dejlig frokost i Restaurant 58 Tour Eiffel på første sal i Eiffeltårnet og kombiner en af verdens mest populære turistattraktioner med en frokost!

Fra 157 kr
Indgangsbilletter til Louvre-museet

Indgangsbilletter til Louvre-museet

Spring køen over med dine billetter med hjemmefra og kom hurtigt ind på det verdensberømte Louvre Museum, beliggende i hjertet af Paris. Beundre de enestående mesterværker, såsom Mona Lisa og Venus di Milo. Sørg for at købe dine billetter online og undgå i lange køer!

Fra 184 kr
Eiffeltårnet m. spring-køen-over & sightseeingtur

Eiffeltårnet m. spring-køen-over & sightseeingtur

3.8
(24)

Få to-i-en: Spring køen over til Eiffeltårnet og få et godt overblik over Pairs med en sightseeingtur med bus. Det er en af vores bedstsælgende ture, nydt af gæster i alle aldre! Sørg for at bestil dine billetter hjemmefra og undgå at stå i kø!

Fra 452 kr
Moulin Rouge

Moulin Rouge

4.1
(37)

Du er simpelthen nødt til at opleve en cabaret i Moulin Rouge, når du er i Paris. Sørg for at bestille dine billetter hjemmefra, det fantastiske show bliver hurtigt udsolgt!

Fra 784 kr
Paris Visite-kort

Paris Visite-kort

4.4
(25)

Ubegræsnet brug af Paris' metro i zone 1-5 i 3 eller 5 dage. Kortet gælder både til og fra Charles de Gaulle og Orly lufthavnene, Disneyland Paris og Versailles. Bestil dit Paris Visite-kort online her!

Fra 549 kr
Paris Hop-af Hop-på

Paris Hop-af Hop-på

4.1
(11)

Vil du gerne udforske Paris' mange seværdigheder? Få dit Paris Hop-af Hop-på buspas og bare hop på en af de mange busser! Hop af og på sightseeingbusserne som du vil! Bestil dit buspas hjemmefra og forbered dig på at udforske Paris!

Fra 273 kr
Hop-af Hop-på sightseeingcruise

Hop-af Hop-på sightseeingcruise

4.3
(6)

Udforsk Paris på en ny og sjov måde med et Hop-af og Hop-på sightseeingcruise. Du kan udforske byen og alle de store seværdigheder og attraktioner med 9 centrale stop. Vælg mellem en 24-timers eller 48-timers billet.

Fra 132 kr
Tur til Versailles

Tur til Versailles

3.4
(7)

Besøg Versailles Slottet! Køb dine billetter hjemmefra og nyd godt af transport til/fra Paris og Versailles, en gratis audioguide og indgang til slottet med spring-køen-over.

Fra 473 kr
Versailles-pas m. audioguide & haverne

Versailles-pas m. audioguide & haverne

Udforsk hele Versailles-grunden i dit eget tempo med denne all-inclusive endagspas: Versailles-slottet med audioguide, Trianonerne, Marie-Antoinettes hus og havernes inklusiv adgang til det skønne musiske springvandsshow. Spring køen over med forkøbte billetter!

Fra 266 kr
Dansk