Cruise

Bestil dine cruises og guidede bådture i alle de store europæiske byer og New York online! Alt fra 1-times bådture til romantiske middagskrydstogter! Vi har noget for enhver smag! Hvad med en kanalrundfart ned af Amsterdams charmerende kanaler, en sejltur langs Seinen eller Donau i Wien? Velkommen om bord!

Billetter til Cruise

Bosporus Middagscruise

Bosporus Middagscruise

Tag på et cruise ned ad Bosporus-strædet, mens du nyder en lækker middag og bliver underholdt af fantastiske mavedansere og et traditionelt tyrkisk folklore stykke, alt imens solen går ned. Køb dine billetter her.

Fra 460 kr
NY Water Taxi

NY Water Taxi

New York Water Taxi, nyd turen - med en guide! Bestil dine billetter til New York Water Taxi her, den eneste Hop-af Hop-på New York havnecruise!

Fra 207 kr
100 Highlights Cruise

100 Highlights Cruise

5.0
(1)

Køb dine billetter til 100 Highlights Cruise i Amsterdam, og oplev det smukke Amsterdam fra byens mange kanaler. Få alt det bedste af Amsterdam i én og samme tur. Bestil billetter til 100 Highlights Cruise her!

Fra 132 kr
Cruise i Stearinlysets Skær

Cruise i Stearinlysets Skær

5.0
(1)

Køb dine billetter til Cruise i Stearinlysets Skær i Amsterdam og se Amsterdam fra dens mest romantiske side. Læn dig tilbage og nyd dette hyggeligt cruise. Bestil billetter til Cruise i Stearinlysets Skær her!

Fra 181 kr
Cocktail Cruise

Cocktail Cruise

4.0
(1)

Køb billetter til Cocktail Cruise i Amsterdam og start din aften i Amsterdam her. Nyd de smukke og oplyste kanaler, mens du nyder din cocktail. Bestil billetter til Cocktail Cruise i Amsterdam her!

Fra 308 kr
Amsterdam Middagscruise

Amsterdam Middagscruise

5.0
(1)

Køb billetter til Amsterdam Middagscruise, og nyd en gourmet middag ombord, mens du sejler ned af Amsterdams smukke oplyste kanaler. Bestil billetter til Amsterdam Middagscruise her!

Fra 640 kr
Pizza Cruise Amsterdam

Pizza Cruise Amsterdam

3.0
(1)

Køb billetter til vores Pizza Cruise og nyd Amsterdams berømte seværdigheder når I sejler ned af kanalerne. Nyd din pizza og is ombord på dette morsomme cruise. Bestil billetter til Pizza Cruise Amsterdam her!

Fra 279 kr
#1 Kanal Cruise Amsterdam

#1 Kanal Cruise Amsterdam

Køb billetter til #1 Kanal Cruise Amsterdam og nyd turen gennem Amsterdams smukke kanaler, mens du lytter til din egen personlig audio guide. Bestil billetter til #1 Kanal Cruise Amsterdam her!

Fra 132 kr
Sightseeing- og frokostcruise

Sightseeing- og frokostcruise

Forudbestil din plads på vores sceniske sightseeing- og frokostcruise og nyd en af de mest unikke måder at se Manhattan på! Nyd en eftermiddag med lækker mad, dans og fantastisk udsigt, som du sejler ned ad Hudson River og passerer de verdensberømte New York City vartegn.

Fra 247 kr
Las Golondrina de Barcelona

Las Golondrina de Barcelona

Tag på en bådtur rundt i Barcelonas havn og langs kystlinjen med Las Golondrina de Barcelona. Vælg mellem to forskellige sceniske ture og gør dig klar til at opleve Barcelona fra vandet. Køb dine billetter her!

Fra 132 kr
Middagscruise

Middagscruise

Tilbring en aften på et romantisk middagscruise i Dubai. Nyd en lækker gourmetmiddag med drikkevarer, mens du nyder den live underholdning og den spetakulære udsigt. Bestil dit cruise hjemmefra og overrask din bedre halvdel med en romantisk aften i Dubai.

Fra 1215 kr
Hop-af Hop-på kanalbus + Transport Pas

Hop-af Hop-på kanalbus + Transport Pas

4.0
(1)

Køb dine billetter til Hop-af Hop-på Kanalbus i Amsterdam og tag på hop-af hop-på sightseeingcruise i Amsterdams kanaler og se alle de smukke seværdigheder. Bestil billetter til Hop-af Hop-på Kanalbus her!

Fra 259 kr
Hop-af Hop-på kanalbus + Van Gogh-museet

Hop-af Hop-på kanalbus + Van Gogh-museet

4.0
(1)

Køb dine billetter til Hop-af Hop-på Kanalbus i Amsterdam og tag på hop-af hop-på sightseeing cruise i Amsterdams kanaler og se alle de smukke seværdigheder. Bestil billetter til Hop-af Hop-på Kanalbus & Van Gogh Museum med spring-køen over her!

Fra 337 kr
Hop-af Hop-på kanalbus + Rijksmuseum

Hop-af Hop-på kanalbus + Rijksmuseum

Køb dine billetter til Hop-af Hop-på Kanalbus i Amsterdam og tag på hop-af hop-på sightseeing cruise i Amsterdams kanaler og se alle de smukke seværdigheder. Bestil billetter til Hop-af Hop-på Kanalbus & Rijksmuseum med spring-køen over her!

Fra 341 kr
Hop-af Hop-på kanalbus + Heineken

Hop-af Hop-på kanalbus + Heineken

5.0
(1)

Køb dine billetter til Hop-af Hop-på Kanalbus i Amsterdam og tag på hop-af hop-på sightseeing cruise i Amsterdams kanaler og se alle de smukke seværdigheder. Bestil billetter til Hop-af Hop-på Kanalbus & The Heineken Experience med spring-køen over her!

Fra 345 kr
Hop-af Hop-på kanalbus + Hermitage Amsterdam

Hop-af Hop-på kanalbus + Hermitage Amsterdam

Køb dine billetter til Hop-af Hop-på Kanalbus i Amsterdam og tag på hop-af hop-på sightseeing cruise i Amsterdams kanaler og se alle de smukke seværdigheder. Bestil billetter til Hop-af Hop-på Kanalbus & Hermitage Amsterdam med spring-køen-over her!

Fra 341 kr
Best of NYC Cruise

Best of NYC Cruise

3.0
(2)

Prøv en af vores mest populære ture i New York! Nyd et 2½-timers scenisk cruise og se New Yorks berømte skyline. Det er en sjov og forfriskende måde at opleve New York på og chancen for at se adskillige af New Yorks mest berømte seværdigheder og bygninger, såsom Empire State Building og Frihedsgudinden.

Fra 287 kr
Landmark Cruise

Landmark Cruise

4.0
(1)

Bestil billetter til Manhattan cruise på 1½ time, Det bedste af New York fra en båd med Manhattan cruise. Det meste af Manhattan på kort tid. Bestil billetter her!

Fra 207 kr
New York aftencruise

New York aftencruise

4.0
(1)

Beundre New Yorks skyline om aftenen på et 2 timers scenisk cruise. Din guide vil fortælle om de forskellige seværdigheder og bygninger du sejler forbi, mens du blot kan læne dig tilbage og nyde udsigten. Med dine billetter i hånden, kan du bare tælle ned til adgang.

Fra 267 kr
Bæstet speedbåd

Bæstet speedbåd

Bestil billetter til Bæstet i New York. Flyv hen over vandet gennem Manhattans skyskrabere på dit livs tur. Det er virkelig sjovt og du vil sent glemme det. Bestil billetter til Bæstet her!

Fra 201 kr
Frihedsgudinden Cruise

Frihedsgudinden Cruise

5.0
(1)

Bestil billetter til Frihedsgudinden Cruise i New York. Manhattans utrolige skyline i New York. Hop om bord på et fantastisk og inspirerende Frihedsgudinde cruise. Bestil billetter her!

Fra 174 kr
Spirit NYC Frokostcruise

Spirit NYC Frokostcruise

Bestil billetter til Spirit New York frokost cruise i New York. Nyd din frokost på dette fantastiske cruisened af Hudson River i New York. Køb billetter her!

Fra 301 kr
Bateaux NYC Middagscruise

Bateaux NYC Middagscruise

Prøv vores populære middagscruise! Beundre New Yorks fantastiske skyline fra vandet og nyd en dejlig 4-retters middag og live band. Overrask en du holder af med et romantisk cruise i New York!

Fra 1242 kr
Spirit NYC Middagscruise

Spirit NYC Middagscruise

Bestil billetter til Spirit middagscruise i New York. Med Spirit middagscruise kan du nyde en middag mens du sejle rundt om Manhattan. Gratis vinduespladser, værdi op til $35,-. Bestil billetter her!

Fra 881 kr
Hop-af Hop-på kanalbus

Hop-af Hop-på kanalbus

Køb dine billetter til Hop-af Hop-på kanalbus i Amsterdam og tag på hop-af hop-på sightseeing cruise i Amsterdams kanaler og se alle de smukke seværdigheder. Bestil billetter til Hop-af Hop-på kanalbus her!

Fra 197 kr
Bosporus Halvdags Cruise

Bosporus Halvdags Cruise

Kom med på en uforglemmelig tur til Bosporus-strædet og oplev det gamle Istanbul på dette Bosporus Halvdags Cruise. Køb dine billetter her!

Fra 288 kr
Dansk