Bosporus Halvdags Cruise

Bosporus Halvdags Cruise

Pris fra 289 kr

Kom med på en uforglemmelig tur til Bosporus-strædet og oplev det gamle Istanbul på dette Bosporus Halvdags Cruise. 

Turen begynder med en køretur til havnen, hvor du undervejs kommer til at se Det Gyldne Horn, en arm af Bosporus, strædet som adskiller den europæiske og asiatiske del af Tyrkiet.

Vi kører også forbi de Byzantiske jøder, italienske handlere og ikke-muslimske minoriteters beboelsesområder og langs de Byzantiske bymurer, den stærkeste fæstningsværk fra Middelalderen, og meget meget mere. 

På morgencruiset kommer du også til at opleve de mange forskellige spændende dufte i krydderibazaren (også kaldet den egyptiske bazar). 

Efterfølgende fortsætter turen til vands. Gennem vandvejen der seperarer de to kontinenter, Europa og Asien, vil der være rig mulighed for at tage billeder af marmorpaladser, gamle Ottomaniske villaer der ligger side om side med moderne luksusriøse lejligheder. 

Fra båden får du et flot udsigt til Rumeli Hisarı fortet (1452), et historisk bevæbning bygget for at beskytte og kontrollere Bosporus-strædet. 

På eftermiddagscruiset ender din tur med en tur i tovbane op til Pierre Loti Coffee House, hvor du kan nyde udsigten udover det smukke Bosporus-stræde. 

Varighed: To afgange per dag: Et morgencruise kl. 9.00-13-00 og et eftermiddagscruise fra kl. 14.00-17.30. 

Der er inkluderet følgende højdepunkter på turen:
-
Krydderibazaren / Pierre Loti Coffee House
- Rumeli Hisarı fortet (set fra båden)
- Dolmabahçe-paladset (set fra båden)

Vigtig information:
- Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Venligst print din billet ud og medbring den på din tur. 
- Der er gratis afhentning til/fra centralt beliggende hoteller nær Taksim-pladsen, Sultanahmet og Akasray. Inden du færdiggør din bestilling, vil du blive bedt om at oplyse navnet på dit hotel, så vi kan arrangere din transport. Hvis du bor på hoteller i nærheden af lufthavnen eller på den asiatiske side af Istanbul, så bliver der muligvis tilføjet et afhentningsgebyr, eller du vil blive bedt om at møde op på turens startadresse i det centrale Istanbul.  
- Turen starter kl. 9 og kl. 14, men eftersom du bliver hentet fra dit hotel, beder vi dig om at ringe til vores tur-operatør ca. 24 timer før, så du kan få dit nøjagtige afhentningstidspunkt og undgå ventetid i hotellets lobby. Telefonnummeret vil klart fremgå af den voucher/e-billet vi sender til dig. 
- Børnebilletter er tilgængelige fra 3-7 år. Børn mellem 0-2 år er gratis i følge med en betalende voksen. 
Bemærk venligst: Morgencruiset ender ved Taksim-pladsen. Den nærmeste metrostation er Taksim. 
- Afgangstidpunktet kan ændres.
- Bosporus Halvdags Cruise kan foregå på en almindelig båd, hvis der ikke er nok deltagere til en privat båd.  

Info

Bosporus Halvdags Cruise
Der er inkluderet gratis afhentning på centralt beliggende hoteller i Istanbul. Gæster på eftermiddagscruiset får transport begge veje.

Bosporus Halvdags Cruise
Åbningstider
Morgencruise fra kl. 9.00-13.00. Eftermiddagscruise fra kl. 14.00-17.30.

Vejviser

Vejviser
Morgencruiset ender ved Taksim-pladsen. Den nærmeste metrostation er Taksim.

Kort

Dansk