Hedwig and the Angry Inch

Hedwig and the Angry Inch

Belasco Theatre

Pris fra 864 kr

Hedwig and the Angry Inch the Musical er en ægte rockmusical om den østtyske forsanger Hedwig og sit fiktionelle rockband. 

Højdepunkter:
- Sikre dig billetter til denne fantastiske musical 
- Få de bedste tilgængelige pladser i din valgte kategori
- Nyd vinderen af Bedste Genopsætning 2014 

Hvad handler Hedwig and The Angry Inch om?
Hedwig and the Angry Inch er en rock musical om et fiktionelt rockband med den østtyske panseksuelle forsanger ved navn Hedwig i spidsen. Hedwig, som engang hed Hansel, påtager en kvindelig persona efter en kønsskifteoperation, som blev udført for at hun kunne gifte sig med en amerikansk mand og flygte ud af Østtyskland. 

Fantastisk innovativ og larmende underholdende, på den hæse måde, Hedwig har inspireret en hel generation. Musicalen er blevet kaldt: “The Best Rock Musical Ever” af Rolling Stone Magazine og “The most exciting rock score written for the theatre since, oh, ever” af Time Magazine. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret.

Hvem egner forestilling sig til?
Hedwig and the Angry Inch er anbefalet for børn fra 13 år og op efter, da den indeholder anstødeligt sprogbrug og voksnetemaer. Børn under 4 år er ikke tilladte i teateret. 

Hvor længe varer musicalen? 
Hedwig and the Angry Inch varer ca. 1 timer og 35 min., uden pause. 

Vigtig information:
- Når du bestiller billetter til en musical i New York vil du altid få tildelt de bedste pladser der er ledige i bestillingsøjeblikket. Vi har ingen indflydelse på, hvilken række eller plads du får tildelt, da det kun er teatret der tildeler pladser til vores kunder. Omkring 36 timer efter du har modtaget din første bestillingsbekræftelse, vil du modtage en ny, der viser, hvilke pladser du har fået tildelt. Disse pladser kan ikke ændres, da du har fået de bedste pladser der var ledige da du bestilte.  

Info


Belasco Theatre
111 West 44th Street
New York
NY
US

Forestillingens længde:
95 minutes no intermission

Vejviser

Vejviser

Directions
Benyt subway'en til Times Square - 42nd St. Station

Kort

Dansk