PSG Håndbold

PSG Håndbold

Pierre de Coubertin / Halle Carpentier. Kampprogram 2017-18

Nedenfor kan du se Paris Saint-Germain(PSG) HÅNDBOLD kampplan for denne sæson på Stade Pierre de Coubertin eller Halle Carpentier med Mikkel Hansen som den største stjerne på holdet.

***VENLIGST LÆS OG ACCEPTER FØLGENDE REGLER FOR BESTILLING AF BILLETTER TIL PSG HÅNDBOLD*** 

* Vi er officiel billetdistributør for PSG Håndbold og alle reservationer bliver håndteret af TRAVEL CONNECTION LEISURE. 

* Dine håndboldbilletter levers til dit hotel i Paris(i alle områder hvor dit postnummeret starter med 75XXX). Vi leverer ikke udenfor Paris! Billetterne leveres senest kl. 14:00 på kampdagen. Vi, eller vores agent i Paris tjekker IKKE de hoteloplysninger du sender til os senere i bestillingsprocessen, så det er vigtigt at de er 100% korrekte. Levering af billetter sker udelukkende på baggrund af de oplysninger du har oplyst!

* Inkl. i billetprisen er fransk moms, er 1 x kampbillet, hotellevering. Bestiller du VIP billetter serveres der en let anretning  en time før kampstart, under pausen og efter kampen, hvor der måske også er mulighed for at tage et billede af en eller flere af PSG's håndbold stjerner!

* Pris pr. billet er INKL. bestillingsgebyr til PSG, vores lokale agent Travel Connection Leisure og os. Det betyder at prisen pr. billet er dyrer her, end hvis du bestiller direkte hos PSG!
  
Klik HER for at se en arena plan over Stade Pierre de Couberti og Halle Carpentier 

Sæsonen er slut. Billetsalg til næste sæson i Juni/Juli.

Arena info.

Pierre de Coubertin / Halle Carpentier Arenaoversigt Pierre de Coubertin / Halle Carpentier Arenaoversigt

Kapacitet

Adresse
Pierre de Coubertin,
82, Avenue Georges Lafont,
75016 Paris. /
Halle CARPENTIER
81 Boulevard Masséna
75013 - Paris

Vejviser

Vejviser

Metro
Porte de Saint-Cloud Station for Stade Pierre de Coubertin. Porte d'Ivry station for Halle CARPENTIER.

Kort

Dansk