Billetter til

Indgangsbilletter til Rodin-museet

Indgangsbilletter til Rodin-museet

Udforsk det smukke Rodin Museum i Hôtel Biron i dit eget tempo og nyd mesterværkerne af blandt andet Rodin, Monet, Van Gogh og Renoir. Bestil dine billetter hjemmefra og spring køen over til det populære museum!

Fra 138 kr
Paris museumskort - 4 dage

Paris museumskort - 4 dage

Få fire dages ubegrænset adgang til over 60 af Paris' mest besøgte museer, monumenter og mere med Paris museumskortet! Kortet giver dig adgang til Versailles-slottet, Orsay-museet og meget mere! Kortet er gyldigt i fire sammenhængende dage. Køb dit Paris museumskort her!

Fra 668 kr
Rundvisning på Musée d'Orsay

Rundvisning på Musée d'Orsay

Nyd en rundvisning på Musée d'Orsay i Paris! Musée d'Orsay, eller Orsay-museet, er kendt for den største samling af impressionistiske og post-impressionistiske malerier i verden og museet er et must-see for enhver kunstelsker der besøger Paris! Sikre dig din plads på denne fascinerende rundvisning, bestil hjemmefra!

Fra 461 kr
Paris museumskort - 2 dage

Paris museumskort - 2 dage

Få ubegrænset adgang til flere end 60 af Paris' mest populære museer og monumenter med Paris museumskortet! Kortet er gyldigt i to sammenhængende dage og tillader dig at spring køen over til nogle af de mest fantastiske seværdigheder og museums i og udenfor Paris. Kortet inkluderer Versailles-slottet, Orsay-museet og meget mere!

Fra 499 kr
Louvre på egen hånd

Louvre på egen hånd

Louvre museet i Paris er et af verdens mest berømte konsumuseer! Udforsk Louvrei dit eget tempo med en informativ audioguide. Med forudbestilte billetter springer du den lange kø over til billetkontoret og får mere ud af dit besøg!

Fra 313 kr
Montmartre og Louvre

Montmartre og Louvre

Besøg to must-sees i Paris! Nyd en guidet rundvisning af Montmartre til fods og udforsk den ikonske Sacré Cœur på toppen af den berømte bakke. Næste stop er et besøg på Louvre museet, hvor du får lov til at springe køen over med dine forudbestilte billetter!

Fra 632 kr
Indgangsbilletter til Les Invalides

Indgangsbilletter til Les Invalides

Besøg det fantastiske Invalides Museum i Paris, som består af adskillige lokationer: Musée de l'Armée, Musée de l'Ordre de la Libération, Musée Plans-Reliefs, Saint-Louis-katedralen og Église du Dôme. Du får adgang til dem alle! Køb din billet her og spring køen over til Invalides-museet!

Fra 156 kr
Orsay-museet med audioguide

Orsay-museet med audioguide

Nyd et besøg på Musée d'Orsay i Paris! Det verdensberømte museum er særligt kendt for sin kæmpemæssige samling af impressionistiske og post-impressionistiske malerier. Din audioguide og kort vil føre dig til alle de største kunstværker! Bestil dine billetter hjemmefra og spring køen over til billetkontoret!

Fra 348 kr
Indgangsbilletter til Pompidou-centeret

Indgangsbilletter til Pompidou-centeret

Udforsk det fantastiske Pompidou Center! Museet er et af verdens førende centre inden for moderne kunst. Det dækker over en bred vifte: plastikkunst, fotografi, arkitektur og design. Det er et besøg værd for enhver kunstelsker! Bestil dine billetter hjemmefra og spring køen over til museet!

Fra 156 kr
Indgangsbilletter til Montparnasse-tårnet

Indgangsbilletter til Montparnasse-tårnet

Montparnasse-tårnet giver dig en exceptionel panoramisk udsigt over Paris. Beliggende 200 meter over havoverfladen på 56. etage, kan du se så langt som 40 kilometer ud i horisonten på en klar dag. Dag eller nat, nyd en spektakulær udsigt over Lysenes By. Bestil dine billetter hjemmefra og spring køen over til Montparnasse-tårnet!

Fra 138 kr
Indgangsbilletter til Cité des Sciences-museet

Indgangsbilletter til Cité des Sciences-museet

Opdag en verden af videnskab og teknologi i Paris' videnskabsmuseum - Cité des Sciences et de l'Industrie. Udforsk udstillinger, workshops og interaktive oplæg for børn. Denne billet giver dig adgang til de permanente og midlertidige udstillinger, samt alle andre aktiviteter. Køb dine billetter online og spring køen over!

Fra 129 kr
Indgangsbilletter til Triumfbuen

Indgangsbilletter til Triumfbuen

Besøg Triumfbuen når det passer dig med denne billet! Beundre den 360° panoramiske udsigt over Paris fra det verdensberømte monument på toppen af Champs-Élysées. Spring køen over til Paris' tredje mest besøgte monument, bestil dine billetter her!

Fra 138 kr
Indgangsbilletter til Sainte Chapelle

Indgangsbilletter til Sainte Chapelle

Besøg det historiske monument i Paris, Sainte Chapelle, et arkitektoniske skattekammer fra den gotiske periode. Sainte Chapelle var oprindeligt bygget for at huse levn fra kristus som blev samlet af monarken i gennem det 13. århundrede. Disse inkluderer et stykke af korset Jesus blev korsfæstet på og den hellige krone, som næsten forsvandt i begyndelsen af det 19. århundrede. Spring ...

Fra 129 kr
Indgangsbilletter til Louvre-museet

Indgangsbilletter til Louvre-museet

Spring køen over med dine billetter med hjemmefra og kom hurtigt ind på det verdensberømte Louvre Museum, beliggende i hjertet af Paris. Beundre de enestående mesterværker, såsom Mona Lisa og Venus di Milo. Sørg for at købe dine billetter online og undgå i lange køer!

Fra 184 kr
Indgangsbilletter til Versailles m. audioguide

Indgangsbilletter til Versailles m. audioguide

Gå på opdagelse på Versailles i dit eget tempo med en audioguide til at berige dit besøg med fakta. Slottet er et symbol på Solkongens absolutte magt og er et arkitektonisk mesterværk, der vil fortrylle dig med sin skønhed og historie. Køb dine indgangsbilletter her og spring de lange køer over til slottet!

Fra 174 kr
Versailles-pas m. audioguide

Versailles-pas m. audioguide

Nyd et endagspas til hele Versailles-grunden! Udforsk Versailles-slottet med sin audioguide og lær om de mest berømte steder: Spejlsalen, Kongen og Dronnings værelser m.m. Bagefter kan du gå en tur i haverne og besøge Trianon-ejendommene og Marie-Antoinettes hus. Få dine billetter hjemmefra og vær smartere end de andre turister.

Fra 211 kr
Versailles-pas m. audioguide & haverne

Versailles-pas m. audioguide & haverne

Udforsk hele Versailles-grunden i dit eget tempo med denne all-inclusive endagspas: Versailles-slottet med audioguide, Trianonerne, Marie-Antoinettes hus og havernes inklusiv adgang til det skønne musiske springvandsshow. Spring køen over med forkøbte billetter!

Fra 266 kr
Indgangsbilletter til Grevin-museet

Indgangsbilletter til Grevin-museet

Udforsk Grévin-museet i Paris! Skabt i 1881, voksmuseet har flere end 300 voksfigurer til udstilling fra Albert Einstein til Mahatma Gandhi, Michael Jackson og Dronning Elizabeth II. Køb din billet online og gør dig klar til et sjovt besøg for hele familien!

Fra 206 kr
Indgangsbilletter til Orsay-museet

Indgangsbilletter til Orsay-museet

Spring køen over Musée d'Orsay med forhåndsbestilte billetter! Museet er verdensberømt for sin kæmpemæssige samling af impressionistiske og post-impressionistiske malerier og andre enestående kunstværker. Børn under 18 år kommer gratis ind.

Fra 156 kr
Indgangsbilletter til Picasso-museet

Indgangsbilletter til Picasso-museet

Besøg Picasso-museet når du har lyst med denne billet. Det fantastiske museum indeholder flere end 5000 værker af den berømte spanske maler Pablo Picasso. Det er den eneste samling i verden der inkluderer værker i samtligt medier Picasso arbejdede med: malerier, skulpturer, print og tegninger. Bestil online og spring køen over til museet!

Fra 184 kr
Dansk