Middag og cabaret

Læs mere om vores kombi-ture, som omfatter en middag, cruise og et cabaret show i Paris! Vi har billetter til et middagscruise på Seinen, et besøg i Eiffeltårnet og et show på det berømte Moulin Rouge eller en anden type pakke, der inkluderer middag på Restaurant 58 i Eiffeltårnet, et sightseeing cruise langs Seinen og Show på Moulin Rouge eller Lido de Paris! Bienvenue!

Billetter til Middag og cabaret

Middagscruise, Eiffeltårnet og Moulin Rouge

Middagscruise, Eiffeltårnet og Moulin Rouge

4.3
(11)

Denne tur er den ultimative Pariser-oplevelse. Du starter med at nyde et dejligt middagscruise på Seinen. Næste stop er et besøg i Eiffeltårnet, hvor du får lov at springe køen over og tage elevatoren direkte op. Du vil slutte din aften af med en underholdende cabaret i Moulin Rouge. Det er en meget populær tur, så bestil dine billetter i ...

Fra 1991 kr
Middag i Eiffeltårnet, Cruise og Moulin Rouge

Middag i Eiffeltårnet, Cruise og Moulin Rouge

4.7
(6)

Nyd en romantisk aften i Paris! Denne tur inkluderer en lækker middag i Eiffeltårnet, et scenisk cruise på Seinen og en ikonisk cabaret i Moulin Rouge. Sørg for at bestil billetter hjemmefra og undgå de lange køer!

Fra 2301 kr
Middag i Eiffeltårnet, Cruise og Lido de Paris

Middag i Eiffeltårnet, Cruise og Lido de Paris

5.0
(1)

Oplev Paris' magi på denne fantastiske tur! Nyd en lækker middag i Eiffeltårnet, tag et aftencruise på Seinen og afslut din aften af med en festlig cabaret på Lido de Paris. Det er en utrolig populær tur, så bestil dine billetter i god tid!

Fra 1978 kr
Dansk