Middagscruise

Gå ikke glip af det pragtfulde middagscruise i Paris med "Bateaux Parisiens". Nyd den dejlige frokost eller middag; "Paris Irresistible" ombord på bådens restaurant, mens du sejler forbi Paris mange attraktioner langs Seinen!

Billetter til Middagscruise

Middag på Bistro Parisien & cruise

Middag på Bistro Parisien & cruise

Kombiner en middag med et sightseeingcruise og få det meste ud af din tid i Paris. Nyd en 2-retters middag i den smukke Bistro Parisien, som har en enestående udsigt til Eiffeltårnet og Seinen, efterfulgt af et sightseeingcruise. Forkæl dig selv, bestil din middag og cruise i dag!

Fra 149 kr
Bateaux London Middagscruise

Bateaux London Middagscruise

4.0
(3)

Nyd et fabelagtigt Bateaux London middagscruise og se London passere forbi. Forkæl dig selv med en dejlig middag og live underholdning på dette vidunderlige middagscruise gennem London. Bestil dine billetter hjemmefra og sikre dig din plads på dette populære cruise!

Fra 767 kr
London Showboat

London Showboat

Nyd et magisk aftencruise på en legendarisk London Showboat. Lyt til livebandet og nyd en lækker fire-retters middag inklusiv vin. Spis og dans natten væk! Bestil din plads i dag!

Fra 748 kr
Middagscruise kl. 18.15

Middagscruise kl. 18.15

3.8
(5)

Del en skøn traditionel fransk middag med en du holder af, mens solen går ned over Paris. Dette middagscruise er meget populært blandt vores gæster, så sørg for at bestiller dine billetter i god tid!

Fra 570 kr
Frokostcruise kl. 12.45

Frokostcruise kl. 12.45

4.5
(4)

Inviter en du holder af på en date til historiebøgerne! Nyd en skøn frokost på Seinen på dette frokostcruise, mens du nyder udsigten til Paris' smukke bygninger og arkitektur. Have dine billetter klar, bestil dit frokostcruise hjemmefra!

Fra 487 kr
VIP-middagscruise kl. 20.30

VIP-middagscruise kl. 20.30

4.2
(17)

Prøv en af vores bedstsælgende ture - en VIP-middagscruise på Seinen ved aftentid! Læn dig tilbage, slap af og nyd en aften fyldt med dejlig mad og en spektakulær udsigt over Paris.

Fra 817 kr
Frokost i Bistro Parisien & cruise

Frokost i Bistro Parisien & cruise

Nyd en dejlig frokost i den moderne, gennemsigtige bistro, som har en enestående udsigt til Eiffeltårnet og Seinen. Efter din frokost kan du nyde et sjovt sightseeingcruise på Seinen. Bestil din frokost og sightseeingcruise i dag!

Fra 116 kr
Dansk