Disney on Ice presents Silver Anniversary: Wembley

Disney on Ice presents Silver Anniversary: Wembley

Wembley Arena

Pris fra 365 kr

Disney On Ice på Wembley i London er altid fantastisk, enestående og et besøg værd hvis du er i London i løbet af foråret 2016. Billetter til Disney On Ice i London kan købes her!

Gør fantasi til din destination! Disney On Ice præsenterer Passport to Adventure der tager publikum på en sjov tur til fire spændende destinationer fyldt med dine yndlings Disney-venner.

Tag med Mickey Mouse og Minnie Mouse på en rejse ind i Disneys magiske verdener, Den lille Havfrue, Løvernes Konge, Peter Pan og Lilo & Stitch .

Oplev Ariel og Sebastians fortryllende undersøiske rige, besøg Pride Lands med Simba og Nala , svæv igennem den stjerneklare himmel med Peter Pan og hans frække fe veninde Tinker Bell , og sige 'Aloha' til sjov med Lilo og Stitch . Du vil uden tvivl blive betaget af musikken, skønheden og latteren i en rejse så magisk at du ville ønske det aldrig sluttede.

Fantastisk 5.0

5.0 1 kundekommentarer
fantastisk show

Skøjteløb og pardans i verdensklasse og drys så Disneysklassiker som Simba, den lillehavfrue, lillo og stich og Peterpan oven i så fåes det ikke flottere. Et fantastisk show. Kan ses af alle børn og barnlige sjæle med hang til Disney.

Jan, Nærum
MAN, 07 JAN 2013
5.0

Info

Wembley Arena
Arena Square, Engineers Way
London
HA9 OAA

Aftenforestillinger
6.30pm, 7pm

Eftermiddagsforestillinger
11am, 2.45pm, 3pm

Varighed:

Vejviser

Vejviser

Directions
Nærmeste undergrundsstation er Wembley Park (i zone 4). Metropolitan & Jubilee Line kører til Wembley Park.

Kort

Dansk