Dusty

Dusty

Charing Cross Theatre

Pris fra 154 kr

Dusty er en ny, multimedie-fusionsmusical. Musicalen fejrer Dusty Springfields karriere, en sand innovator. Den kombinerer let og elegant 3D-teknologi med det mere genkendelige musicalteater-format med skuespillere, musik og dans til en stor oplevelse. 

Højdepunkter:
- Oplev en multimedie-musical med 3D-teknologi
- Nyd historien bag sangerinden Dusty Springfield 
- Vælg dine egne sæder
- Nyd hits som 'Son of a Preacher Man'

Hør historien om Dusty
Historien bliver fortalt gennem Nancy Jones, en barndomsven og nøgleperson i Dustys rejse. Dusty Springfield var den førende kvindelige britiske popsangerinde i 60'erne og hun fortsætter med at være en inspirationskilde til mange kvindelige britiske artister. Hendes popularitet fortsætter som hendes musik stadig bliver spillet i radioen, tv'et og i film den dag i dag.

Forestillingen vil kortlægge en meget succesfuld sangerindes karriere, fra de dage, hvor hun optrådte under sit rigtige navn Mary O'Brien gennem sin fantastiske succes med sange som 'Son of a Preacher Man', 'Only Want To Be With You' og 'Wishin’ And Hopin’ frem til sin død i 1999. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teateret.
 

Info

Charing Cross Theatre
The Arches, Villiers Street
London
WC2N 6NL

Varighed:
135 minutes

Vejviser

Vejviser

Directions
(1 min) The theatre is under Charing Cross station; it can be accessed at Cravens Passage just off Villiers Street

Kort

Dansk