Forbidden Broadway: West End

Forbidden Broadway: West End

Vaudeville Theatre

Pris fra 252 kr

Forbidden Broadway kommer til Londons West End. Kun i 11 uger spiller det sjoveste show i London på Vaudeville Theatre og forbedrer sig på at dele ud af sin ondskabsfulde humor på alt og alle shows i nærheden. 

Det multiprisvindende show har været ustoppeligt i New Yorks teaterscene siden 1982. Det er nådesløst, hysterisk morsomt og forstår at lave sjov med musicalverdens største hits. 

Denne updaterede London produktionen af showet af dets Broadway instruktør Phillip George indeholder nogle af de bedste produktioner fra både Broadway og West End, inklusiv The Book Of Mormon, Once, Matilda, Charlie and The Chocolate Factory og Miss Saigon.  

Fantastisk 4.5

4.5 2 kundekommentarer
Meget underholdende!

En aften med god underholdning, som foregik i intime og hyggelige omgivelser på dette lille teater. Alle de store Broadway musicals stod for skud, samt instruktører og skuespillere. Selvom vi ikke kendte alle, blev vi alligevel rigeligt underholdt. Kan varmt anbefales, hvis man vil underholdes og få rørt grinemusklerne!

Elisabeth vind, Vamdrup
ONS, 01 OKT 2014
4.5
Fantastiske skuespillere

Helt utroligt dygtige skuespillere...som dansker kan det det være svært at følge med i de mere indforståede jokes...men man kan absolut nyde den dygtighed alting bliver udført med.

Bente, Brønshøj
TIR, 30 SEP 2014
4.5

Info

Vaudeville Theatre
404 Strand
London
WC2R 0NH

Forestillingens længde:

Vejviser

Vejviser

Directions
Benyt Northern eller Bakerloo Line til Charing Cross Station. Herfra er der ca. 10 min. gang til teatret.

Kort

Dansk