Miss Saigon

Miss Saigon

Broadway Theatre

Pris fra 547 kr

Direkte efter sin succesfulde spilleperiode i London lander Cameron Mackintosh smukke nye opsætning af Boublil og Schonbergs legendariske musical Miss Saigon på Broadway!

Højdepunkter:
- Oplev den klassiske musical Miss Saigon
- Få de bedste ledige pladser
- Nyd den spetakulære musik

Nyd den klassiske musical Miss Saigon
Miss Saigon foregår i den sidste tid af den amerikanske besættelse af Saigon, og er en episk kærlighedshistorie om forholdet mellem en amerikansk soldat og en ung vietnamesisk kvinde. 

Som forældreløs som følge af krigen, er 17-årige Kim tvunget til at arbejde som barpige i en snusket Saigon-natklub, ejet af den notoriske hustler kendt som 'Ingeniøren'. John, en amerikansk soldat, køber sin ven Chris Kims services for en nat - en nat der vil ændre deres liv forevigt. 

Gå ikke glip af denne 'dragende og spetakulære' (avisen The Times of London) musical, når den kommer til Broadway denne forår i en begrænset spilleperiode. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teatret. 

Fantastisk 5.0

5.0 1 kundekommentarer
Stærk, vedkommende og musikalsk

Miss Saigon er en musikalsk og vekommende musical. Historien er stærk, musikken medrivende og skuespillerne fremragende. Især den kvindelige hovedrolle som blev spillet af Eva gik lige i hjertet.

Irene, Vejle
ONS, 27 SEP 2017
5.0

Info


Broadway Theatre
1681 Broadway (at 53rd Street)
New York
NY
US

Forestillingens længde:
2 hours 40 minutes

Vejviser

Vejviser

Directions
Benyt subway'en til 50th. St. station.

Kort

Dansk