Once

Once

Jacobs Theatre

Pris fra 840 kr

Once the Musical på Broadway i New York er en ny og længe ventet musical. Billetter til Once the Musical på Broadway i New York kan købes her!

Once er den anmelderroste nye musical baseret på den populære uafhængige film af samme navn. Once er autentisk, sjov og forfriskende unik, der fortæller historien om en irsk musiker og en tjekkisk immigrant der finder hinanden igennem deres kærlighed til musik.

I løbet af bare en skæbnesvanger uge udvikler deres uventede venskab og samarbejde sig til en kraftfuld, men kompliceret romance, forstærket af de rå og ærlige følelser deres sange skaber.

Opsætningen har en fantastisk og talentfuld skuespiller/musiker liste og skaberne af Once er det samme hold der stod bag teater sensationen Black Watch.

Once er helt klart en musical hyldest til livet og kærligheden: spændende i dens originalitet, udfordrende i dens ærlighed... og uforglemmelig på alle måder.

Fantastisk 4.5

4.5 2 kundekommentarer
Meget rørende og tro mod historien!

Dejlig rørende musical med en masse irsk musik, man kun kan blive glad af at lytte til! Så den gerne igen og anbefaler den til alle! Husk en trøje eller en frakke - der er køligt i de store amerikanske teatre!

Jette ravn, Egaa
SØN, 28 SEP 2014
4.5
Inderligt og smukt

En fantastisk dejlig forestilling, hvor man føler sig helt med og kan mærke de følelser som kommer til udtryk på scenen. Meget forståeligt at albumet er præmieret som årets bedste. Især Falling Slowly gør bare noget ved en. Meget dygtige musikere

Søren pape, Bjerringbro
LØR, 27 JUL 2013
4.5

Info


Jacobs Theatre
242 WEST 45th Street
New York
NY
US

Forestillingens længde:
2 hours, 30 minutes

Vejviser

Vejviser

Directions
Benyt subway'en til Times Square - 42nd St. Station

Kort

Dansk