We Will Rock You

We Will Rock You

Dominion Theatre

Pris fra 469 kr

Gå ikke glip af chancen for at opleve We Will Rock You på Dominion Theatre i London. Efter at have spillet i 12 år på Dominion Theatre og brudt alle tidligere rekorder, lukker den fænomenale musical We Will Rock You d. 31. maj 2014.

Musicalen har allerede rocket mere end 6,5 millioner mennesker og når den lukker ned i maj har den været opført imponerende 4600 gange på Dominion Theatre. Se dette megahit før det er for sent!  

I We Will Rock You er globaliseringen i den grad over os, og den gennemsyrer hvert et hjørne af samfundet. Overalt ser de unge de samme film, går i det samme tøj og tænker de samme tanker. Det er en sikker og lykkelig Ga Ga-verden. Medmindre man er en rebel. Medmindre man vil rock'e.

Handlingen i We Will Rock You The Musical foregår på planeten Mall, hvor alle musikinstrumenter forbudt. Virksomhedens computere genererer musikken, og de unge downloader den. Det er en tidsalder med boy- og girlbands. Men modstanden vokser…

We Will Rock You indeholder ikke mindre end 31 af Queens største sange, inkl. 'Killer Queen', 'Crazy Little Thing Called Love', 'We Are The Champions', 'Bohemian Rhapsody', 'Radio Ga Ga' og selvfølgelig 'We Will Rock You'.

Brenda Edwards er i en begrænset periode med i We Will Rock You opsætningen! Brenda Edwards deltog bl.a. i Englands X-Factor og har været med i musicalen Chicago.

Du er sikker på at få en skøn aften i selskab med We Will Rock You, og vi kan næsten garantere at du vil se frem til at se den igen og igen og...

One Dream - One Vision - One Smash Hit!

Læs mere om QUEEN - Læs mere om Freddie Mercury

Andre "feel good" musicals som varmt kan anbefales:
Mamma Mia og Billy Elliot.

Andre musicals i London, hvor musikken er leveret af verdenskendte solister eller grupper:
Mamma Mia - The Lion King - Thriller & Jersey Boys.

Fantastisk 4.7

4.7 145 kundekommentarer
Queen

Super stemmer til super music

Helle beck, Gistrup
MAN, 19 MAJ 2014
4.7
We will rock you!....

Og det gjorde de domino theater.... Det er en fænomenal musical, som desvære snart ikke er der mere, skynd jer at nyd den!...

Gitte, Odense s
MAN, 19 MAJ 2014
4.7
Skynd dig at se denne musical inden det er for sent.

Fantastisk musical, fremragende Queen musik. Godt at se den igen,igen,igen,igen....

Helle, Horsens
LØR, 17 MAJ 2014
4.7
Skøn stemning!

Havde store forventninger til oplevelsen og alle blev indfriet, hos både mig og mine to voksne børn. Utrolig god lyd og fantastiske stemmer de medvirkende præsterede. Kan varmt anbefales og synd forestillingen slutter i maj 2014.

Annette roose, Odense s
FRE, 16 MAJ 2014
4.7
En fantastisk oplevelse

Vi fik at vide, hvis man besøger London, skal man også ind og se en musical. Det var nemt at bestille billetter hjemmefra og ingen problemer i London. Musical We Will Rock You var ikke bare god, den fantastisk, rigtige dygtige sangene og flotte scener. Vi kan varmt anbefale denne Musical.

Vibeke, Kolding
FRE, 09 MAJ 2014
4.7
Så fedt!

Humor, FED musik, romantik, alvor, gang i den og endnu mere humor og hamrende god musik. We Will Rock You har det hele og er en fantastisk oplevelse. Min datter på 14 og jeg var helt oppe at flyve efter dennne aften. Vi havde følelsen af at være en del af showet sammen med de fantastiske skuespillere og musikere og være med til at hylde Freddie og Queen. Og så var det ikke kun fed musik og flotte kostumer - der var også et klart budskab, som vi tog med os hjem :-)

Lisbeth, Middelfart
TOR, 08 MAJ 2014
4.7
We Will Rock You......og det gjorde de så!!!!

We Will Rock You var en fantastisk oplevelse. Hvis ikke det var fordi, at den bliver taget af plakaten her i maj, så er det en forestilling, som sagtens kunne ses igen.

Kim, Ballerup
TIR, 06 MAJ 2014
4.7
Fantastisk oplevelse

Dygtigere sangere og skuespiller samt god handling lavet over mere end 30 Queen-sange.

Sofie, Aarhus c
TIR, 29 APR 2014
4.7
Stinkende godt show!!!

Forsangeren er ik mindre end fantastisk. Ku simpelthen lytte til ham i døgndrift. Så smuk en stemme. Virkelig alle pengene værd....

Vicky, Horsens
FRE, 25 APR 2014
4.7
Storslået

Flot Flot Flot - Fantastiske scener - Gode skuespillere - God historie - Gode sange - Godt sunget - Underholdende - Sjov - Ja bare fantastisk hele vejen igennem

Shila, Greve
MAN, 21 APR 2014
4.7
Brug dit liv på oplevelser.

En fantastisk oplevelse, en sød historie med vor elskede Queen musik, den blev leveret at dygtige sangere/skuespillere og et super dygtigt orkester. Vi var høje, da vi gik derfra.

Annie, Fredericia
LØR, 19 APR 2014
4.7
En fantastisk oplevelse

Kan man lide Queens musik er denne musical et must, hvis man er i London. Der er en rigtig god stemning under hele forestillingen. Musicalen er sjov, godt iscenesat og så synger de fantastisk.

Torben, Hjallerup
FRE, 18 APR 2014
4.7
helt fantatisk

Unik oplevelse man føler virkelig man får noget for pengene ,det er absolut ikke sidste gang !!!

Inge, Aabenraa
LØR, 12 APR 2014
4.7
En helt igennem fantastisk oplevelse

Vi havde købt billetter igennem LondonMusicals.dk. Fik rigtig gode pladser, og alt fungerede fint. Musicalen var en helt igennem fantastisk oplevelse, med superdygtige skuespillere, dansere og ikke mindst sangere. Hele salen gyngede med til de kendte numre fra Queen. Denne Musical kan varmt anbefales, men skynd dig for den spiller kun til udgangen af maj 2014, hvor den tages af plakaten efter 10 spilleår

Dorte, Charlottenlund
FRE, 11 APR 2014
4.7
Det skal prøves!

Intet mindre end en god oplevelse - fantastiske sangere med et meget dygtigt og velspillende band i ryggen - god handling. Stemningen i det gamle teater var høj - publikummet leverede også varen med stående ovationer. Kan helt klart anbefales også hvis man ikke lige er til Queen. Tak for en god aften.

Tonny richardt, Ishøj landsby
ONS, 09 APR 2014
4.7
Så fed en forestilling skal bare opleves

Tænk at komme i teater og høre we Will rock you, helt fantastisk lyd og fantastiske sangere, godt vi nåede det, inden den slutter om kort tid.

Hanne, København
LØR, 05 APR 2014
4.7
SUPER MUSICAL

Hej
Jeg kan kun anbefale We Will Rock YOU Har set den 6 gange i London og 1 gang i Danmark. London er at fortrække . Lyden er perfekt. Skynd Jer forstillingen slutter d 31 /5 2014 efter 12 år samme sted. Trist.

Torben, Horsens
SØN, 30 MAR 2014
4.7
Fed oplevelse

Fedt musik og rigtige dygtige skuespiller/sanger, kan varmt anbefales. Billetbestillingen fungerede perfekt

Lene, Hinnerup
SØN, 23 MAR 2014
4.7
Rockende livsbekræftelse

Sikke en fart og sikke et humør dansere og sangere udviste til den fantasisk engagerende forestilling. En super oplevelse.

Andreas, Børkop
SØN, 16 MAR 2014
4.7
Fantastisk opsætning

We will Rock You er en fantastik opsat forestilling med en god handling, hvor de fleste at Queens "store" sange og melodier bliver præsenteret på fornem vis. Fremragende solister, musikere og dansere gør sammen med scenografi og forløb forestillingen til en helheldsoplevelse. Se og hør den hvis du har muligheder for det.

Per aaskov, Allinge
TIR, 11 MAR 2014
4.7
Fantastisk!!

Se den!!

Winnie, Nørresundby
MAN, 10 MAR 2014
4.7
for vildt

kan klart anbefale at se denne musical hvis
man er til Queen musik
super oplevelse

Michael, Odense
MAN, 10 MAR 2014
4.7
Overrasket

Jeg har aldrig før set en musikal, men det er ikke sidste gang jeg gør det efter denne oplevelse. Jeg ver super underholdt fra start til slut.

Brian, Varde
MAN, 03 MAR 2014
4.7
Britisk humor når det er bedst

Skuespillerne formåede at få en tynd historie til at virke sammenhængende og fuldkommen i tråd med teksterne i musikken. At opleve teatret og hvordan briter er sådan et sted er jo en oplevelse i sig selv. Kæmpe oplevelse og rejsens højdepunkt.

Susanne britt, Tommerup
TOR, 27 FEB 2014
4.7
God oplevelse

Musicalen var som helhed en rigtig god oplevelse med gode sangere, der på fortrinligvis vis fortolkede Freddie Mercury uden at forsøge at efterligne ham. Et enkelt minus var lyden, der til tider ikke var optimal, og det derfor kunne være vanskeligt at høre/forstå, hvad skuespillerne sagde.

Claus, Frederikshavn
TOR, 27 FEB 2014
4.7
Bedste musical ever

Jeg havde givet mig selv og mine kære billetter til We Will Rock You. En dyr fødselsdagsgave at give sig selv, når det også kræver flybilletter, men det var alle pengene værd. Havde jeg haft tid og råd, så kunne jeg se musicallen igen dagen efter.

Pia, Ebberup
TIR, 25 FEB 2014
4.7
Fantastisk oplevelse

Vi har lige haft en fantastisk oplevelse i London, som vi varmt kan anbefale hvis i skal på storbyferie i et par dage. Vi fik en super oplevelse med maser af dejlig musik og underholdning, leveret af meget dygtige sangere/skuespillere. At se We Will Rock You var højdepunktet og det vi vil huske som højdepunktet, på en 4 dage kanon god storbyferie

Ella, Løgstør
MAN, 24 FEB 2014
4.7
God oplevelse

Bookede billetterne et par dage inden vi skulle af sted til London. Modtog beviset for billetterne med det samme, som skulle medbringes til billetkontoret i teatret. Gode pladser i "Stalls" og et rigtigt godt show.

Isabella, Haderslev
MAN, 17 FEB 2014
4.7
Supersjov oplevelse med teenager

God musik, fantastisk dygtig ensemple, medlevende publikum. En rigtig god oplevelse for familier med teenager og dem, som kan synge med på Queens hit's.

Birgitta, Risskov
SØN, 16 FEB 2014
4.7
Queen lever, Rock'en lever

Flot show med live musik og godt skuespil. Sjovt sat sammen til de kendte numre af Queen. Vi fik en rigtig god oplevelse : )

Lars, Nakskov
LØR, 15 FEB 2014
4.7
Skal opleves....

Fantastik oplevelse og super nemt at bestille billetterne hjemmefra. Det fungerer bare.

Karina, Holstebro
TIR, 11 FEB 2014
4.7
Super oplevelse

En fantastisk musical. Eminent dygtige sangere.

Kurt, Fredericia
LØR, 08 FEB 2014
4.7
Fantastisk musikalsk oplevelse

Helt igennem flotte teaterkulisser, god historiefortælling, dygtige sangerinder og masser af feststemning. Kan varmt anbefales og levede bestemt op til prisen.

Lene, Frederiksberg c
TIR, 04 FEB 2014
4.7
Prøv den!!!

En fantastisk oplevelse med fed musik og lyd. Super dygtige skuespiller med lyst til deres job.
Ingen forudsætning til Queen. Se det!!! Og du vil ikke fortryde

Ursula, Vallensbæk
TIR, 04 FEB 2014
4.7
Superfedt

Første gang jeg har oplevet en London-musical
Det er ikke den sidste.
Underholdt fra først til sidst, og musikken var lige i skabet

Tina, Langeskov
TIR, 28 JAN 2014
4.7
En hel fantastisk oplevelse

We Will Rock You er et helt fantastisk stykke.. Jeg glæder mig allerede til næste gang jeg skal til London, skal helt sikker derhen igen.. vi var en gruppe på 5 og vi havde den mest fantastiske aften.. det hele var så godt.. det kan slet ikke forklares .. DET SKAL BARE OPLEVES ..

Lilly, Kolding
MAN, 27 JAN 2014
4.7
en oplevelse

En rigtig god oplevelse, rigtig dygtige sangere og opsætningen er bare perfekt, hvis man er Queen fan, skal den bare opleves.

Jette markmøller, Skive
FRE, 24 JAN 2014
4.7
Must see!

Det er fantastisk hvordan de har fået bygget handlingen op omkring Queen-sangene! Desuden har de mange aktuelle jokes med, som rammer lige i øjet på publikum. En meget underholdende, gennemført og bestemt anbefalelsesværdig musical!

Charlotte, Sunds
FRE, 03 JAN 2014
4.7
så hårene rejste sig!!

Helt fantastisk oplevelse. Det var en rigtig god måde at opleve Queens musik på
Selvom vi sad tilbage i salen var udsynet rigtig godt. Kan klart anbefales!

Sofie, Risskov
TOR, 02 JAN 2014
4.7
Queen når de er bedst!

Anmeld denne musical

Lars bo, Kalundborg
TIR, 31 DEC 2013
4.7
En rigtig god london oplevelse

Vi havde en fantastisk oplevelse ved at se denne musical. Vi har meget imponerede at skuespillernes/sangernes talent for at synge de gode gamle Queen sange. Vi har måske lidt overraskede over, at der var forholdsvis meget tale i forestillingen, og havde svært ved at forstå alt havd der blev sagt, men det gik i grunden ikke ud over den samlede oplevelse vi havde.
Billetbestillingen gennem Jer skal have et klart 5 tal - alt klappede hele vejen igennem, så næste gang vi skal til London vil vi også købe billetter gennem Jer!
Erling

Erling, Glumsø
SØN, 29 DEC 2013
4.7
Storslået oplevelse.

En storslået oplevelse med ca. 30 af Queen's største hits udført at så fine kunstnere, at man dårligt fornemmede, at det ikke var Queen selv, der udførte numrene. Der var den helt rigtige lyd. Kan varmt anbefales.

Peter, Stenløse
ONS, 25 DEC 2013
4.7
god forestilling

god musik og Oliver Tompsett sang godt, en rigtig god oplevelse

Merete, Odense s
FRE, 13 DEC 2013
4.7
Intet mindre end fantastisk ...

Super performance, flot scenesætning, god lyd og de fantastiske Queen numre med lidt nyt hist og her.

Kirsten, Karup
MAN, 09 DEC 2013
4.7
Dominion theater

Hvis du er til Queen musik. Så se den. Fantastisk oplevelse i et skønt teater hvor alle kan se og høre. Næsten 3 timers totaloplevelse.

Ole, Nibe
SØN, 08 DEC 2013
4.7
Tilgængelig for alle.

Vi er meget glade for at ha været til denne musical.
Fantastisk musik, humoristiske og dygtige skuespillere.
Atmosfæren er typisk engelsk - høflig og hjælpsom.
Se denne musical...

Britta, Dybvad
FRE, 06 DEC 2013
4.7
Fantastisk!!!

Jeg har ikke kunne lide Queen og Freddie Mercury, men efter denne forestilling må jeg ærligt indrømme at jeg er blevet Queen-fan for alvor! Det var så godt, sangerne/skuespillerne gjorde så godt, man skulle tro at Freddie stod der på scenen igen og spillede for os. Der kan kun gives top point her fra, jeg vil anbefale den til alle voksne, både gamle og unge, fans og ikke-fans. Det er en fantastisk oplevelse og er man rockelsker, som jeg, vil du elske det! Tak for en fantastisk forestilling, jeg kan ikke få armene ned!

Stine, Thisted
MAN, 02 DEC 2013
4.7
Et show der skal opleves !

Helt fantastisk musical! Dygtige skuespillere, god stemning og alt i alt et fantastisk show!

Josefine rode, København s
MAN, 02 DEC 2013
4.7
For Rock Elskere

Smittende glad rock musik hvor benene ikke er i ro.
Befriende at ingen prøvede at lyde som Freddy men gav den fuld gas med egne vokaler.

Absolut anbefalelsesværdig.

Jan, Svendborg
FRE, 29 NOV 2013
4.7
Fed oplevelse

Det var hele turen værd, pragtfulgt stemning, den skal bestemt ses igen

Pia, Rønne
TIR, 26 NOV 2013
4.7
Super!

Meget dygtige og super energiske skuespillere, og selvfølgelig fantastisk musik, som vi kender den.

Annette, Sakskøbing
MAN, 18 NOV 2013
4.7
Bogholder

Dejlig oplevelse. Fantastisk gode sangere, og dansere. Musikken, helt perfekt...

Elin, Odense sv
TIR, 29 OKT 2013
4.7
Flot forestilling

God musikalsk oplevelse med gode solister og super musik.

Niels christian, Sindal
LØR, 26 OKT 2013
4.7
Uffe Leisner, Aabenraa Ungdomsskole

Fed musical for en gruppe danske skoleelever i alderen 14-18 år. Fremragende musik, let forståeligt, utrolig dygtige skuespillere/sangere, meget dygtige musikere og fantastiske rammer i teatret. Atmosfæren omkring musical i England er helt i top. Det skal prøves igen!

Uffe, Aabenraa
MAN, 21 OKT 2013
4.7
We Will rock you

En fantastisk musical som skal opleves. Musikken var helt i top og skuespillerne fik puplilum med. En oplevelse man ikke må gå glip af når man besøger London

Anne-marie, Herning
SØN, 20 OKT 2013
4.7
Fantastisk

En oplevelse man bare må have med!!! Helt fantastisk musical - kanondygtige sangere og performere! Det er SÅ professionelt - SUPER!!!

Annette, Odense s
FRE, 18 OKT 2013
4.7
Økonomichef

2. gang vi ser den og den bliver ikke mindre fantastisk, vores unger på 12 & 14 var ligeså begejstret.

Michael, Middelfart
TIR, 15 OKT 2013
4.7
Suveræn performance

Vi (dvs 4 voksne + 2 børn) så We Will Rock You d. 12/10-2013.
Super forestilling. Meget dygtige sangere og bandet er helt i top !!
Lydniveauet er som til en sædvanlig rock koncert - så hvis ørerne er lidt udsatte så medbring propper ;-)
Handlingen er lidt tynd, men da musikken fylder mest gør det ikke det store.
Flot scenografi.
Vi havde pladser på række O i Stalls området og fra den placering kan man tydeligt se skuespillernes mimik

Lars, Esbjerg v
TIR, 15 OKT 2013
4.7
Fantastiskt!

Det er anden gang jeg ser det. Fantastisk show

Sawsan, Rødovre
LØR, 12 OKT 2013
4.7
Fed forestilling

Super fed musical med et fantastisk cast.
Handlingen virker lidt skør men de får gjort den sjov og man lever sig meget ind i musikken.

Er værd at se.

Rikke, Galten
TIR, 01 OKT 2013
4.7
We will rock you

5 stjerner til musicalen. Et show der skal opleves . Et show med humor og en god fortælling , gode sangere . En oplevelse vi vil huske længe .
Et godt teater , godt overblik og service

Kan anbefales at bestille billetterne hos London musicals , god service og rådgivning .
Hilsen Pia Nexø Dahl

Pia, Fjenneslev
MAN, 30 SEP 2013
4.7
Fantastiske sangere og autentisk musik

Det er absolut et must for alle Queen fans, det er 2. gang jeg ser den, og sikkert ikke sidste.

Helle, Risskov
MAN, 23 SEP 2013
4.7
We Will Rock You!

Har netop set We Will Rock You for anden gang - Første gang var i april 2012 - Fantastisk - skal opleves!!!!

Karen margrethe struve, Næstved
TOR, 12 SEP 2013
4.7
Fed aften i London

Gåsehud fra start til slut! Især figuren Killer Queen er hele turen værd :D

Eva, Kolding
SØN, 08 SEP 2013
4.7
fantastisk !

Skal opleves.

Lena, Esbjerg
SØN, 08 SEP 2013
4.7
A wonderful show

We really enjoyed the show. Nice theater, magnificient players and a fantastic band. It was only a pity that the sound quality lacks behind.

Ole, Hillerød
LØR, 07 SEP 2013
4.7
Slagteriarbejder

Helt igennem fantastisk oplevelse, der var en humoristisk og sjov handling, samt god musik... Ville gerne se den igen...kunne godt have ønsket mig en bedre oversigt over nummerne på sæderne. Ellers var det nemt at købe billetterne her hos jer.

Mona, Storvorde
FRE, 06 SEP 2013
4.7
Fantastisk musical

Rigtig god oplevelse. Fantastisk show. Dygtige sangere og skuespillere. Fantastisk sød og lækker øjenguf i hovedrollen. Sikke en mimik og timing..... Skøn oplevelse.

Lene, Kolding
TIR, 03 SEP 2013
4.7
Fantastiske sangere

Helt fantastisk forestilling, kan kun anbefales.

Henning, Rødovre
MAN, 26 AUG 2013
4.7
Fed oplevelse

Dejlig musik og dejlig oplevelse og teater ligger jo lige ved new oxford street og Tottenham Court Rd så det er nemt at komme til. der var dejlige stemmer på scenen og dejlige kostumer. Det kan dog anbefales at betale lidt ekstra og få en plads på en af de første 10 rækker da man ellers ikke kan se så godt.

Janni, Lyngby
FRE, 23 AUG 2013
4.7
Rigtig rigtig god oplevelse

Glad for at have oplevet We Will Rock You. Rigtig god stemning. Dog er lyden lidt forvrænget og alt alt for høj, man misser nogle af ordene. Vi sad oppe, det var rigtig godt.

Jessie, Dragør
TOR, 22 AUG 2013
4.7
We Will Rock You

FANTASTISK forestilling, som finder sted i en fremtid, hvor folk kun har cybervenner, og musik er noget der kommer ud af en computer. Ingen fremstiller længere musik selv, musik instrumenter eksisterer ikke. Og dog... myten siger, at der er gemt ét musik instrument i en klippe (rock) ét eller andet sted i verden, og det må udryddes af 'herskerne', hvilket ikke lykkes. Samtidig eksisterer der en 'undergrundsgruppe': The Bohemians, som ikke ligger under for 'herskerne' og 'normen', men som ønsker at være frie, danse, spille og klæ' sig som de har lyst, og... lykkes det for dem... ??
Skuespillerne var fantastiske, musikken superb, Queens musik passer på én eller anden måde perfekt til fremtiden også. Der var tekstændringer, men ikke noget der ødelægger noget. Samtidigt var stykket også humoristisk, så alt i alt en fantastisk forestilling, som anbefales varmt... :)

Anita, Odense nv
MAN, 12 AUG 2013
4.7
We Will Rock Yp

5

Anita, Odense nv
MAN, 12 AUG 2013
4.7
Super forestilling

God oplevelse - dygtige kunstnere og musik.

Tommy, Vejby
SØN, 11 AUG 2013
4.7
Fantastisk

Det var en helt utrolig oplevelse, og noget af det bedste vi oplevede på vores ferie i London.
Sangerne, skuespillerne og danserne var utrolig dygtige, og historien var rigtig godt lavet. Sjov og rørende. Ægte koncertstemning!

Mette jensen, Odense c
FRE, 09 AUG 2013
4.7
Oplevelse for livet

Hele familien fik en oplevelse for livet

Kurt, Vejen
FRE, 26 JUL 2013
4.7
forventning/facts

Vores ventninger til We Will Rock You blev ikke indfriet. Måske vores fejl. Vi forventede det var en historie som Queens, Freddie Mercury, deres karriere og sange. Vi havde forventet mere koncertteater (som i 'Let It Be') Det var det ikke. Det var en science fiktion. Skuespillet og scenekunsten fejlede bestemt ikke noget. Meget flot. Gode sangere.
Hvis man ikke er SÅ fantastisk til engelsk, kan det være svært at følge med i/høre al den tale og alle de sjove små bemærkninger mellem skuespillerne/sangerne i stykket (de må have været sjove for mange grinede). Vi manglede 'gang i salen'. Kun to gange sang publikum med og ingen stod op og 'rockede' med, så der var ikke meget rock i det :-)

Anette, Stenløse
SØN, 14 JUL 2013
4.7
Fantastisk!

Jeg så musicalen, da den havde spillet 14 dage og da var den fantastisk! Idag i en updateret version er den stadig fantastisk og med en skøn Killer Queen.....

Kirsten, Rødovre
TIR, 09 JUL 2013
4.7
Fantastisk

Skøn forestilling også for et barn, der ikke forstår engelsk, men kender Queens sange. Der var ingen problemer overhovedet med at handle gennem London billetter eller bytte voucheren til billetter i billetkontoret.

Connie, Holstebro
TIR, 09 JUL 2013
4.7
We Will rock you - super fantastisk

Det var en super god musical..:).. Jeg fik den anbefalet af både min bror og søster..- skuespillerne spillede og sang helt fantastisk..jeg har aldrig oplevet et sceneshow og scene skifte som dette, der var lys, gulv der kunne hæves, webcamera, osv.. En meget levende fortælling..pengene er rigtig godt givet ud!!..:)

Camilla, Bramming
MAN, 08 JUL 2013
4.7
London med teenager

Så fik jeg set showet for anden gang på 4 år, denne gang med sønnen på 17 som kunne cirka 4 sange inden showet. Jeg kan kun sige, at han var lige så begejstret som sin mor. Tak for en god oplevelse og nemt med billetbestilling-og afhentning.

Hanne, Hillerød
FRE, 05 JUL 2013
4.7
Musiker

Fantastisk oplevelse! De medvirkende kommer virkelig ud over scenekanten. Stykket er sat rigtig godt sammen af Queens mange hits og der er skabt en fin handling. Selvom forestillingen kører på 12. år er teksten flere steder blevet opdateret undervejs, så de mange små sjove bemærkninger er fuldt up to date. Man føler sig undervejs ligeså meget til koncert som til musical, da det er et meget velspillende band, der spiller live. Antallet af optrædende på scenen passer også med de stemmer man hører hvilket fremmer totaloplevelsen.
Fremragende!

Karsten dal, Viborg
TOR, 04 JUL 2013
4.7
Fantastisk

Det var den absolutte største oplevelse til en musical jeg har prøvet til dato. Hele salen holdt en kæmpe fest, en fest af den slags man ikke vil hjem fra ;-). At se en musical i London er stort, at se We will rock you i London er størst.

Ulla, Hvisovre
MAN, 01 JUL 2013
4.7
Proces og kvalitetsassistent ved Stofa A/S

Det var nogle fantastiske sangere og hele set-up var en stor oplevelse

Hanne, Stouby
TIR, 25 JUN 2013
4.7
Fantastisk oplevelse

Det var en storslået, og fantastisk oplevelse, som vi fik fra 1. række. Dog var scenen ret høj, så vi havde faktisk ønsket, at vi havde haft pladser nogle rækker bagud.

Mona, Kolding
SØN, 23 JUN 2013
4.7
Feriegæst

Dejlig musik vi alle kan synge med på. Det var godt sat op og de havde fået en god handling ind som blev fortalt med musikken.

Tine, Hvidovre
LØR, 22 JUN 2013
4.7
Fantastisk oplevelse

Stor, stor oplevelse og rigtig gode sangere. Historien er dog lidt tynd, men musikken opvejer handlingen.

Lotte, Fredericia
TOR, 20 JUN 2013
4.7
Superoplevelse

Gå ind og se den. Helt fantastisk stemning, super performance. Alle pengene værd.

Thomas, Albertslund
FRE, 14 JUN 2013
4.7
We Will Rock You

Fantastisk Musical

Dorte, Kastrup
TIR, 04 JUN 2013
4.7
Kanon

Flot opsætning. Gode sangstemmer. Gang i den. En helt igennem skøn oplevelse.

John, Odense s
LØR, 01 JUN 2013
4.7
Super show

Go underholdning hele vejen igennem :-)

Sussi, Hvidovre
SØN, 26 MAJ 2013
4.7
Fantastisk!

Super fed musical, de er virkelig dygtige og man bliver helt revet med! Vil helt klart anbefale den og kunne også overveje at se den selv igen. Vi sad på det der hedder Circle (1. balkon) på række B og det var rigtig gode pladser.

Katrine, København sv
SØN, 26 MAJ 2013
4.7
Super

En fantastisk oplevelse (igen). Gode skuespillere som lever sig ind i deres roller. Flot scene opsætning. Lys og lyd er helt perfekt. Og selvfølgelig er musikken i høj høj klasse. En musical alle bør opleve mindst en gang.

Benny, Helsingør
LØR, 25 MAJ 2013
4.7
EN DEJLIG MUSICAL

Hjemmefra havde vi glædet os meget til at komme over til London og se We Will Rock You. Det var en super musical. Både de unge og de ældre, som mig selv, rockede med på sangene. Skulle jeg komme til London igen, så kunne jeg godt tænke mig at se den en gang til.

Birte, Glostrup
LØR, 25 MAJ 2013
4.7
Fantastisk oplevelse

Jeg synes det var en fantastisk oplevelse at være inde og se We Will Rock You. Fantastiske skuespillere med fantastiske stemmer, som kunne få tårrene frem i øjenkrogene ikke mindre end tre gange. Super flot sceneopsætning og kostumer. MEN grunden til at den ikke fik 5 af 5 stjerner er at jeg synes historien i sig selv var for vag. Den var svær at huske i rækkefølge efterfølgende, som jeg ellers har let ved. Dette skal dog ikke være med til ikke at se musicallen, for den er absolut værd at se!! Om ikke andet så for alle de sjove referencer til sange og fede replikker :D

Anne, Odense
TIR, 21 MAJ 2013
4.7
Super oplevelse

Det var helt igennem en skøn oplevelse. Det var i fredags jeg så forestillingen og jeg har stadig det store smil på. Hvis muligheden byder sig vil jeg tage mine børn med næste gang!

Pia, Hundested
MAN, 20 MAJ 2013
4.7
Værd at se

Bestemt en musical, der er værd at se. En skam, man ikke kan stå og danse samtidig

Dorthe bak, Nordborg
MAN, 20 MAJ 2013
4.7
Fantastisk oplevelse!

11 års fødselsdag d. 14. Maj. 2013. Så længe har denne fantastiske forestilling kørt i London. Vi har set den 5 gange i London i de 11 år, og 1 gang i Forum København. Den er lige god hver gang! Hvis man er til Queen og gang i den, er den alletiders. Glæder mig allerede til næste tur til London så skal vi se den igen!!

Tina may, Ålsgårde
FRE, 17 MAJ 2013
4.7
Ren Freddie Mercury nostalgi

Selvfølgelig egner Queens' musik sig fantastisk til Muscial, og den bliver behandlet respektfuld. Historien er god og musikken fletter sig fint ind i historien. Først og fremmest går man hjem og sætter Queens musik på igen og genoplever nogle gode musiskalske stunder. Absolut anbefalelsesværdig. Og det fungere perfekt med billetterne over nettet. Tak.

Pernille, Aarhus
MAN, 13 MAJ 2013
4.7
Oplevelse som varer ved...

Fantastisk musical. Kan varmt anbefales. Sangerne synger vidunderligt og hele historien som musicalen er bygget om omkring minder lidt om den grimme ælling, om at blive accepteret for den man ér.
Skal have købt alle greatest hits med QUEEN, sangene varer ved....

Lene, Gråsten
LØR, 11 MAJ 2013
4.7

We Will Rock You ReviewsWe Will Rock You Reviews

"There was wild applause at the climax of the show. and it only got louder"
The Daily Telegraph


We Will Rock You PressemeddelelseWe Will Rock You Pressemeddelelse

WE WILL ROCK YOU TO CLOSE AT LONDON’S DOMINION THEATRE AFTER A VICTORIOUS 12 YEAR REIGN Storming into its tenth year as one of the West End’s most successful shows, Queen & Ben Elton’s We ...
Læs mere

Pressemeddelelse We Will Rock You

WE WILL ROCK YOU TO CLOSE AT LONDON’S DOMINION THEATRE AFTER A VICTORIOUS 12 YEAR REIGN
Storming into its tenth year as one of the West End’s most successful shows, Queen & Ben Elton’s We Will Rock You has announced that one of the UK’s most loved and best recognised actors, Kevin Kennedy will join the new cast starting on September 6th. Kevin, best known for his role of Curly Watts in TV’s Coronation Street, which he held for twenty years between 1983 – 2003 appearing in 334 episodes, will take on the part of Pop, the ‘hippie’ who alone knows the secrets of the ‘hidden rock’ and will take any measures to keep them concealed.

Having rocked over 6.5 million people in a record-breaking 12 years at the London's Dominion Theatre, the smash hit Queen & Ben Elton musical We Will Rock You is due finally to close on 31 May 2014. Now the longest running show ever at the Dominion by a margin of nine years, the show takes its rightful place in West End history, sitting proudly in the Top 10 longest running musicals of all time

The show has now been performed in 28 countries around the globe, and has been seen by a more than 16 million people.

From its opening night at the Dominion on 14 May 2002, We Will Rock You quickly became the overwhelming people’s choice of musical in the UK and overseas. In its second year at the Dominion it won top honours in five categories in the Theatregoers Choice awards presented by whatsonstage.com, including Best New Musical. In 2011, nine years after the curtain first went up, the show won the prestigious Olivier Audience Award, the only category voted for entirely by the public. The show went on to win a number of international awards for productions around the globe.

When the show closes on 31 May 2014, it will have been performed at the Dominion an astonishing 4600 times. Co-creators Brian May, Roger Taylor and Ben Elton had this to say: "We want to thank every one of the many hundreds of incredible musical theatre artists, musicians and crew with whom we've had the privilege of working at the Dominion since 2002. And of course the incredible audiences who have rewarded them with over four and a half thousand standing ovations!”

London’s West End will suddenly be a lot quieter, come the 1st of June.

 

Info

Dominion Theatre
268-269 Tottenham Court Road
London
W1T 7AQ

Aftenforestillinger
Monday to Saturday 7:30pm

Eftermiddagsforestillinger
Wednesday and Saturday 2:30pm

Varighed:
Ca. 2 timer og 45 min.

Vejviser

Vejviser

Directions
Benyt Central eller Northern Line til Tottenham Court Road Station, exit mod Tottenham Court Road. Teatret ligger lige ved siden af stationen.

Kort

Dansk