Søg efter billetter

Om Ticmate

Førende billetagent i Europa

Velkommen til Ticmate.dk. Ticmate er en svenskejet virksomhed, der tilbyder et stort udvalg af billetter til rundt omkring i verden, såsom sightseeingture, turistattraktioner, musicals, middage, shows, fodbold og meget mere!
Ticmate er aktiv i 40 lande på seks kontinenter, og sælger billetter til forskellige events i byer rundt omkring i verden, fra Dubai i øst til Las Vegas i vest. Hvor skal du hen næste gang? Find dine billetter til skønne oplevelser hos Ticmate!

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Schönbrunn Slot: Aftenpakker

4.3 (31)
Fra 593 kr

En aften på Schönbrunn Slot i Wien er en uforglemmelig oplevelse. Vælg mellem tre forskellige kombopakker - middag og koncert, rundtur på slottet og koncert eller rundtur, middag og koncert. Schönbrunn Slot er blevet valgt som 'Travellers' Choice 2018', oplev selv hvorfor. 

Højdepunkter

- Oplev en smuk koncert på Schönbrunn Slot
- Kombiner en koncert med en middag og/eller koncert
- Sørg for at sikre dine billetter inden de bliver udsolgt
- Nyd en dejlig middag på Café-Restaurant Residenz
- Nyd en rundtur på det fantastiske Schönbrunn Slot

Hvad kan jeg forvente?

Kombopakke 1: Middag og koncert:
Klokken 18.30 bliver middagen serveret i Café-Restaurant Residenz lokaliseret i det tidligere Schönbrunn slotskøkken. Denne bygning, lokaliseret i den såkaldte Ehrenhof, ligger lige ved slottets hovedindgang. Her venter dig en elegant tre-retters middag (drikkevarer er ikke inkluderet i prisen). I løbet af sommeren bliver middagen serveret i det hyggelige udendørs område. 

Klokken 20.30 (dørene åbner kl. 20): Koncerten finder sted i det storslåede og restorerede Schönbrunn orangeri, som har spillet en vigtig rolle igennem Mozarts karriere. Koncerten er spillet af det anerkendte Schönbruun slotsorkester akkompagneret af vokalister og balletdansere. Programmet er af J. Strauss og W.A. Mozart. 

Kombopakke 2: Rundtur på slottet og koncert:
Kejserinde Maria Theresa værdsatte Schönbrunn Slots unikke atmosfære og gjorde det til hendes sommerresidens. Kejser Franz Joseph I havde eftersigende en helt speciel forkærlighed for det skulpturelle slot og dens park. Denne tur tager dig med tilbage i tiden. Hver gæst vil få en audioguide med på deres tur rundt i de private kamre og ceremoninelle værelser på Schönbrunn Slot. (I løbet af vintermånederne anbefaler vi, at individuelle gæster ikke starter deres audio guide tur rundt på slottet senere end kl. 15.30. I løbet af sommeren bør du starte din tur senest kl. 16). 

Klokken 20.30 (dørene åbner kl. 20): Koncerten finder sted i det storslåede og restorerede Schönbrunn Slot Orangeri, som har spillet en vigtig rolle igennem Mozarts karriere. Koncerten er spillet af det anerkendte Schönbruun slotsorkester akkompagneret af vokalister og balletdansere. Programmet er af J. Strauss  og W.A. Mozart. 

Komboakke 3: Rundtur på slottet, middag og koncert:
Kejserinde Maria Theresa elskede Schönbrunn Slots unikke atmosfære og gjorde det til hendes sommerresidens. Kejser Franz Joseph I havde eftersigende en helt speciel forkærlighed for det skulpturelle slot og dens park. Denne tur tager dig med tilbage i tiden. Hver gæst vil få en audioguide med på deres tur rundt i de private kamre og ceremoninelle værelser på Schönbrunn Slot. (I løbet af vintermånederne anbefaler vi, at individuelle gæster ikke starter deres audioguide-tur rundt på slottet senere end kl. 15.30. I løbet af sommeren bør du starte din tur senest kl. 16). 

Klokken 18.30 bliver middagen serveret i Café-Restaurant Residenz lokaliseret i det tidligere Schönbrunn slotskøkken. Denne bygning, lokaliseret i den såkaldte Ehrenhof, ligger lige ved slottets hovedindgang. Her venter dig en elegant tre-retters middag (drikkevarer er ikke inkluderet i prisen). I løbet af sommeren bliver middagen serveret i det hyggelige udendørs område. 

Klokken 20.30 (dørene åbner kl. 20): Koncerten finder sted i det storslåede og restorerede Schönbrunn orangeri, som har spillet en vigtig rolle igennem Mozarts karriere. Koncerten er spillet af det anerkendte Schönbruun slotsorkester akkompagneret af vokalister og balletdansere. Programmet er af J. Strauss og W.A. Mozart.

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført, vil du modtage din e-billet per e-mail. Venligst print din billet ud og medbring den til orangeriet, hvor du kan ombytte til din billet. Du kan ombytte dine e-billetter fra kl. 9, men kun på samme dag som din bookede tur. 

Hvilken billettype skal jeg vælge?
Oversigten over pladserne i Schönbrunns orangeri finder du her. Du kan vælge imellem fire billetkategorier: VIP, A, B og C, som refererer til foran, midten og bagerst i auditoriet respektivt. 

Hvor lang tid varer koncerten?
Koncerten varer 1½ til 2 timer, inklusiv pause, og slutter omkring kl. 22.15.  

Vigtig information

- På udvalgte dage kan koncerten finde sted i det 'Great Gallery' eller det 'White Gold Room' lokaliseret inde i Schönbrunn slottet eller i andre koncertesale i Wien. Du vil naturligvis blive adviseret, hvis der skulle forekomme en ændring i lokation.
- Efter koncerten er der taxier lige udenfor Schönbruuns orangeri. Metroen kører indtil midnat 5-8 minutters intervaller. 

Åbningstider

Anbefalet starttidspunkt afhænger af hvilken pakke du vælger.

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Hvad er med i prisen?

- Koncertbilletter til Schönbruun slotsorkester
- Valget mellem en rundtur på slottet og/eller en 3-retters middag
- Gæster med VIP- og kategori A-billetter vil få et gratis glas mousserende vin i baren
- Audioguide til rundturen på slotte

Åbningstider

Vejviser

Schönbrunn Slot: Aftenpakker

Adresse
Orangerie Schönbrunn, Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.