Søg efter billetter

Om Ticmate

Førende billetagent i Europa

Velkommen til Ticmate.dk. Ticmate er en svenskejet virksomhed, der tilbyder et stort udvalg af billetter til rundt omkring i verden, såsom sightseeingture, turistattraktioner, musicals, middage, shows, fodbold og meget mere!
Ticmate er aktiv i 40 lande på seks kontinenter, og sælger billetter til forskellige events i byer rundt omkring i verden, fra Dubai i øst til Las Vegas i vest. Hvor skal du hen næste gang? Find dine billetter til skønne oplevelser hos Ticmate!

 • Over 3,5 millioner solgte billetter

  4000+ oplevelser i 30 byer

 • 100% sikkert betalingssystem

  Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

 • Betal i DKK

  Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Arenainfo.

Camp Nou

Camp Nou

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

FC Barcelona vs Real Madrid

lør, 26 okt 2019, Camp Nou.

Fra 4.343 kr
 • Info
 • Kategori
* Den endelige kampdato og tidspunkt bekræftes 5-10 dage før. Hvis du er i tvivl, så kan du altid tjekke klubbens officielle hjemmeside.
* Weekendkampe spilles altid lørdag eller søndag, og i sjældne tilfælde fredag aften.
* Kampe på ugedage spilles altid, tirsdag, onsdag eller torsdag.
* Ændringer af kampdato og tidspunkt indenfor ovennævnte tidsrum, er uden for vores kontrol, og vi beder dig derfor planlægge din rejse i henhold til ovennævnte!
* Du vil ALDRIG få tildelt single pladser. Du vil altid få pladser ved siden af dine venner eller lige foran og bagved hinanden. Det er vores garanti til dig!
* Du vil altid få pladser blandt hjemmeholdets tilskuere eller i neutral zone.
* Når du har gennemført og betalt din bestilling, vil du umiddelbart herefter modtage en e-mail med din bekræftelse samt dine e-billetter, vedhæftet som et PDF dokument.
* Information om hvor og hvordan du skal hente dine billetter, vil være beskrevet klart og tydeligt på din e-billet.
* Når du henter din originale fodboldbillet skal du medbringe et gyldig billede-ID(f.eks. pas) samt det kreditkort du benyttede da du bestilte og betalte for dine billetter.
* Vi anbefaler at du nøje gennemlæser vores bestillingsregler før du gennemfører din bestilling!

VIP BALCONY SHORT SIDE + LONG SIDE:  
Køber du VIP billetter får du adgang til Berlin loungen på Camp Nou, hvor der serveres drikkevarer og canapéser før og efter kampen. Venligst bemærk at det ikke er tilladt at have shorts eller sandaler på i Berlin loungen, samt fodboldtrøjer(inkl. FC Barcelona) og fodboldtørklæder heller ikke er tilladt i Berlin loungen.

VIP Players Zone:
Køber du VIP billetter, får du adgang til VIP loungen kaldet Avantllotja d’Honor på Camp Nou, hvor der serveres drikkevarer og canapéser 1½ time før kampen. Bemærk venligst, at det ikke er tilladt at have shorts eller sandaler, samt fodboldtrøjer (inkl. FC Barcelona) og fodboldtørklæder på i Avantllotja d’Honor loungen.

CATEGORY 1 PREMIUM:  
"Tribune", 1., 2. og 3. niveau & "Lateral", 1. og 2. niveau
CATEGORY 1:
"Tribune", 1., 2. og 3. niveau i siderne 
"Lateral", 1. og 2. niveau i siderne
CATEGORY 2:
"Lateral", 3. og 4. niveau
CATEGORY 3:
Bag målet, 1. og 2. niveau
CATEGORY 4*:
Bag målet, 3. niveau(nedre)
CATEGORY 5*:
Bag målet, 3. niveau(oppe)

*For Category 4 og 5 gælder, at nogle af pladserne kan være med begrænset udsyn til banen, samt at nogle af pladser er placeret højt oppe på Camp Nou

SIGHTSEEING Camp Nou and Museum Tour:
Category Camp Nou og Museum tour er en separat entré billet til den meget populære rundtur på Camp Nou. Turen foregår på egen hånd med guide via head set på engelsk, og du vil bl.a. opleve udeholdets omklædningsrum, spillergangen, presserummet, tribunerne og komme helt tæt på græsset og bænkene, så du næste kan røre dem. Der er masser af gode foto muligheder på denne tour. Turen afsluttes i Barcelona museet hvor I bl.a. kan se alle de trofæer, som klubben har vundet gennem årene. Herefter kan I gå direkte over i FC Barcelonas officielle Megastore, med mulighed for at købe ALLE mulige souvenirs, tørklæder og trøjer med dit eget navn påtrykt eller din ynglings spillers!
Billetten gælder for valgfri dag og tidspunkt, og hentes samtidig med din fodboldbillet. Dermed springer du den ofte lange kø til billetkontoret over, og går direkte i gang med rundturen når du kommer til Camp Nou. NB: Rundturen er ikke inkluderet i fodboldbilletten
Tider for rundturen:
Mandag til lørdag kl. 10.00 - 17.30
Søndag, helligdage og kampdage kl. 10.00 - 13.00
Lukket 25/12, 1/1 og 6/1.

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Arena info.

Vejviser

Camp Nou

Adresse
Camp Nou, Avinguda Aristides Maillol, Barcelona

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.