Søg efter billetter

Seneste Covid-19 tiltag: Hold dig opdateret inden du tager afsted. Læs mere

Om Ticmate

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Pena-paladset og parken i Sintra

Lignende kategorier

Pena-paladset og parken i Sintra

Gem
Gem ikke

Gå rundt i parken og gør dig klar til at træde ind i et rigtigt eventyrlignende sted: Pena-paladset i Sintra! Her er omgivelserne lige så smukke som paladset i sig selv - fyldt med så mange farver, at det næsten virker magisk. Herfra kan du endda se Lissabon!

Højdepunkter

- Få adgang til Pena-paladset
- Tag en gåtur rundt i parken
- Opdag Grevinden af Edlas villa
- Lær om Kong Ferdinand II
- Nyd den smukke udsigt

Hvad kan jeg forvente?

Gå langs de snørklede veje, der leder til Pena-paladset i Sintra. Her er murene malet gule og røde, og følelsen du får ved bare at kigge på paladset er så eventyrlignende, at det måske endda vil minde dig om Disneyland. Hvorfor er det sådan, spørger du måske? Fordi skaberen af paladset ikke kunne beslutte sig for én arkitektonisk stil - derfor er paladset en blanding af Romantisk, Renæssance, Emanuelstil og Maurisk stil.

Bjerget var oprindeligt beregnet til et kloster, indtil det blev lavet om til et privat palads af Kong Ferdinand II. Kig dig omkring i parken, mens du er her, og så vil du måske forstå, hvorfor han valgte dette specifikke sted. Parken, der omringer Pena-paladset, er et godt sted for de nysgerrige at gå på opdagelse, da parken indeholder eksotisk planteliv og andre hemmelige skatte.

Haverne, der omringer paladset, er lige så smukke - de indeholder over 500 forskellige slags træer. Husk at stoppe op og lade dig opsluge af den beundringsværdige udsigt ud over Sintra området, den vestlige kystlinje og selvfølgelig Lissabon nedenfor bjerget.

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med dig - eller vis billetten på din telefon.

Vigtig information

- Der er en gratis hop-af hop-på transportservice tilgængelig mellem paladset og Grevinden af Edlas villa. Bare vis din indgangsbillet og hop på!
- Der er en transportservice tilgængelig, der kører fra parkens indgang til paladset. Det koster et lille gebyr at komme med. Denne service kører hver 15. minut og kan også tage gæster i kørestole med.

Billetkategorier

Voksen (6+)
Barn (0-6): Gratis

Åbningstider

Parken: 9:30-20:00.
Paladset: 9:30-19:00.

Hvad er ikke med i prisen?

- Adgang til Moorish Castle.

Bestil
Fra 132 kr

man, 29 nov 2021

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Hvad er med i prisen?

- Adgang til Pena-paladset, parken og til Grevinden af Edlas villa.
- Gratis transport fra paladset til Grevinden af Edlas villa.

Åbningstider

Vejviser

Pena-paladset og parken i Sintra

Adresse
Estrada da Pena 2710-609 Sintra

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.