Søg efter billetter

Om Ticmate

Førende billetagent i Europa

Velkommen til Ticmate.dk. Ticmate er en svenskejet virksomhed, der tilbyder et stort udvalg af billetter til rundt omkring i verden, såsom sightseeingture, turistattraktioner, musicals, middage, shows, fodbold og meget mere!
Ticmate er aktiv i 40 lande på seks kontinenter, og sælger billetter til forskellige events i byer rundt omkring i verden, fra Dubai i øst til Las Vegas i vest. Hvor skal du hen næste gang? Find dine billetter til skønne oplevelser hos Ticmate!

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Arenainfo.

Minskoff Theatre

Minskoff Theatre

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Billetter til: Disney's The Lion King - Broadway

Disney's The Lion King - Broadway

4.9 (390)
Fra 909 kr

Oplev den populære og prisbelønnede familiefilm Løvernes Konge som musical på Broadway. Med musik af Elton John, er The Lion King en af de flotteste og mest rørende musicals, der nogensinde er lavet. Det er et sikkert hit for hele familien!

Højdepunkter

- Sikre dig billetter det denne vanvittig populære musical 
- Få de bedste ledige pladser indenfor din valgte kategori
- Nyd musikken af Elton John
- Oplev en prisvindende musical, inkl. Bedste Musical
- Se en musical for hele familien

Hvad kan jeg forvente?

Hvad handler The Lion King om?
Da den unge løveprins Simba bliver født, bliver hans onde onkel Scar skubbet tilbage i tronfølgen. Scar planlægger derfor at myrde både Simba og hans far, King Mufasa, så han selv kan overtage tronen og blive konge. Simba overlever, men tror, at han er skyld i sin fars død og beslutter sig derfor for at flygte fra kongeriget. 

Simba starter et nyt liv sammen med sine meget usandsynlige venner Timon og Pumba. Men Simba må se sin fortid i øjnene, og påtage sig den frygtindgydende opgave at kæmpe mod hans onkel og opfylde sin skæbne som den mægtige Løvernes Konge! 

I The Lion King kommer savannen til live på Broadway i New York! Sangene i The Lion King indeholder bl.a. 'Circle of Life', 'Hakuna Matata' og 'Can You Fell the Love Tonight'.

Som avisen New York Times skriver: 'Der er bare ikke noget som den'. 

Vidste du det om The Lion King?
Musicalen havde verdenspremiere i London i oktober i 1999 og har siden da været opsat i mange storbyer rundt om i verden. Muscialen har vundet ikke mindre end 6 Tony Awards på Broadway i New York, modtaget en Evening Standard-udmærkelse for årets teaterevent og været nomineret til ikke mindre end 8 Olivier Awards. 

The Lion King varer 2 timer og 45 min., inkl. pause.

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teatret. 

Vigtig information

- Bemærk venligst: Der benyttes stroboskoplys adskillige gange under forestillingen. 
- Når du bestiller billetter til en musical i New York vil du altid få tildelt de bedste pladser der er ledige i bestillingsøjeblikket. Vi har ingen indflydelse på, hvilken række eller plads du får tildelt, da det kun er teatret der tildeler pladser til vores kunder. Ca. 36 timer efter du har modtaget din første bestillingsbekræftelse, vil du modtage en ny der viser, hvilke pladser du har fået tildelt. Disse pladser kan ikke ændres, da du har fået de bedste pladser der var ledige da du bestilte. 

Er dette noget for mig?

Musicalen The Lion King er for alle aldre, ung som gammel. Musicalen er særlig populær blandt børnefamilier. Den er anbefalet for børn fra 6 år og op. Du bedes være opmærksom på, at børn under 3 år ikke vil få adgang til teatret.

Åbningstider

Tirsdag kl. 19:00 - onsdag til lørdag kl. 20:00 Onsdag og lørdag kl. 14:00 - søndag kl. 15:00

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Varighed: 2 timer 45 minutter

Forestillingsinfo.

Vejviser

Minskoff Theatre

Adresse
200 W 45 Street New York NY US

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.