Søg efter billetter

Om Ticmate

Førende billetagent i Europa

Velkommen til Ticmate.dk. Ticmate er en svenskejet virksomhed, der tilbyder et stort udvalg af billetter til rundt omkring i verden, såsom sightseeingture, turistattraktioner, musicals, middage, shows, fodbold og meget mere!
Ticmate er aktiv i 40 lande på seks kontinenter, og sælger billetter til forskellige events i byer rundt omkring i verden, fra Dubai i øst til Las Vegas i vest. Hvor skal du hen næste gang? Find dine billetter til skønne oplevelser hos Ticmate!

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Arenainfo.

Majestic Theatre

Majestic Theatre

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Billetter til: The Phantom of the Opera

The Phantom of the Opera

4.8 (252)
Fra 218 kr
Phantom of the Opera er den musical der har spillet længst tid på Broadway! Bestil dine billetter til musicalernes musical i New York hjemmefra og glæd dig til en musicaloplevelse du aldrig vil glemme! 

Højdepunkter:
- Sikre dig billetter til denne publikumsfavorit
- Få de bedste tilgængelige pladser i din valgte kategori
- Oplev den prisvidende musicalklassiker
- Nyd den enestående scenekunst og special effects

Hvad handler Phantom of the Opera om? 
The Phantom of the Opera er baseret på en klassisk fransk gyser om en deform komponist, der plager operahuset i Paris. 

Det ensomme og romantiske spøgelse hjælper og komponerer operaer for Christine, en smuk ung kommende sopranstjerne. Som Christine får mere og mere succes og en smuk beundrer fra hendes fortid kommer ind i billedet, vokser Fantomets vrede og begynder at terroritisere operahuset. Alligevel bliver Christine draget af den mystiske mand. 

Vidste du det om Phantom of the Opera? 
The Phantom of the Opera er et musicalfænomen med nogle af de mest pompøse kulisser, kostumer og specialeffekter, der nogensinde er skabt til scenebrug. På verdensplan har The Phantom of the Opera været vist i over 90 byer og vundet mere end 50 teaterpriser, inklusiv syv Tony Awards i 1988, herunder Bedste Musical. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret.

Hvem egner musicalen sig til?
Phantom of the Opera er for de fleste, både det faste muscialbesøgende og første gangspublikum. Muscialen er ikke passende for børn, da den indeholder flere uhyggelige scener, den hedder trods alt også Phantom of the Opera. Den er anbefalet for børn fra 10 år. Børn under 5 år bliver er ikke tilladte i teateret. 

Hvor længe varer musicalen? 
The Phantom of the Opera varer ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause. 

Hvem er holdet bag?
Den verdensbeørmte engelske komponist Andrew Lloyd Webber står bag denne musicalproduktion. Harold Prince instruerer og Cameron Mackintosh producerer. 

Vigtig information:
- Når du bestiller billetter til en musical i New York vil du altid få tildelt de bedste pladser der er ledige i bestillingsøjeblikket. Vi har ingen indflydelse på, hvilken række eller plads du får tildelt, da det kun er teatret der tildeler pladser til vores kunder. Omkring 36 timer efter du har modtaget din første bestillingsbekræftelse, vil du modtage en ny, der viser, hvilke pladser du har fået tildelt. Disse pladser kan ikke ændres, da du har fået de bedste pladser der var ledige da du bestilte. 

Åbningstider

Mandag og onsdag til lørdag kl. 20:00 - tirsdag kl. 19:00 Onsdag og lørdag kl. 14:00

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingsinfo.

Vejviser

Majestic Theatre

Adresse
245 West 44th Street New York NY US

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.