Søg efter billetter

Om Ticmate

Førende billetagent i Europa

Velkommen til Ticmate.dk. Ticmate er en svenskejet virksomhed, der tilbyder et stort udvalg af billetter til rundt omkring i verden, såsom sightseeingture, turistattraktioner, musicals, middage, shows, fodbold og meget mere!
Ticmate er aktiv i 40 lande på seks kontinenter, og sælger billetter til forskellige events i byer rundt omkring i verden, fra Dubai i øst til Las Vegas i vest. Hvor skal du hen næste gang? Find dine billetter til skønne oplevelser hos Ticmate!

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Arenainfo.

DDR-museet Berlin: Spring køen over

DDR-museet Berlin: Spring køen over

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

DDR-museet Berlin: Spring køen over

4.5 (17)
Fra kr 79

DDR Museum Berlin er ikke et kæmpe museum, men et af Berlins mest populærere museer. Lær en masse om DDR's historie og se en masse genstande fra DDR tiden. Køb dine billetter til DDR Museum i Berlin her!

Hvad kan jeg forvente?

Oplev historien på en levende, interaktiv og legende måde: DDR Museet tilbyder dig en nærværende oplevelse af hvordan hverdagen var i en stat for længe siden, livet i socialismens tegn. Besøgende opfordres til at udvide deres viden og kendskab i forskellige temaer og til at genoverveje de eksisterende klichéer og herved få en god erfaring af historien. Alle udstillingerne er til at røre og bruge - meget få genstande er låst væk i glasskabe. Alt venter på at blive rørt og opdaget: Åbn skuffer og skabe, rod alt igennem og gå på opdagelse! 

Der er masser af skatte at udforske på DDR Museet: Tag plads i en Trabi og gi' motoren gas, se TV i den autentiske DDR stue, rod gennem skuffer i Karatvæggen. Der vises dokumentarfilm for de besøgende i de originale DDR filmstole og det er muligt at spille en fodboldkamp mellem DDR og FRG" eller danse Lipsi'en. Alt dette er mikset sammen med de vigtigste oplysninger om emnerne. 

Under Marx, Engels og Lenins vagtsomme øjne, finder du Tysklands socialistiske Enhedsparti som det centrale fokus i udstillingen, som er grupperet i en række temaer såsom staten, økonomi, NPA, ideologi, oppositionen og Stasi.

Udstillingen er på tysk og engelsk samt udvalgte andre sprog.

Vigtig information

- DDR Museum er åben man. - søn. 10:00 til 20:00 og lørdag:. 10:00 til 22:00. 
- DDR Museet ligger på Karl-Liebknecht Strass 1, 10178 Berlin.

Billetkategorier

- Børnepriser er for børn mellem 6 og 15 år gamle. Børn under 5 år er gratis.
- Du kan vælge mellem tre typer billetter: voksen, børn og spring køen over.  
- Spring køen over-billetter er gyldige i 12 måneder fra købsdatoen. Almindelige indgangsbilletter er kun gyldige den dato du har valgt.

Åbningstider

Man. til søn.: 10:00 - 20:00. Lør: 10:00 - 22:00.

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Spring køen over

Åbningstider

Vejviser

DDR-museet Berlin: Spring køen over

Adresse
DDR Museum, Karl-Liebknecht-Str. 1, 10178 Berlin, Germany.

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.