Sightseeing

Sightseeing og guidede ture er ofte den bedste måde til hurtigt at danne sig et overblik over en by på. Uanset om du kun er der for en kort periode, eller om du ønsker at lære byen bedre at kende er sightseeingture eller en guidet tur til fods, på cykel, bus, båd eller på en Segway en fantastisk måde at komme til at kende din by på. Køb billetter til vores udvalgte sightseeingture, før du rejser hjemmefra og spar tid så du kan bruge den på at udforske den by, du rejser til.

Billetter til Sightseeing

Eiffeltårnet m. spring-køen-over & cruise

Eiffeltårnet m. spring-køen-over & cruise

Spring køen over til Eiffeltårnet og nyd herefter en 1 times cruise ned af Seinen. Hvorfor bruge 2-4 timer i køen til Eiffeltårnet, når du kan ha' billetten med hjemmefra, og samtidig opleve en smuk og oplysende cruise ned af Seinen.

Fra 449 kr
New York CityPASS

New York CityPASS

Udforsk nogle af New York allerbedste attraktioner og seværdigheder med et New York CityPASS! Kortet er gyldigt i 9 dage og inkluderer Empire State Building Experience, et sightseeingcruise, 9/11 Memorial og Museum og meget mere. Bestil dit New York CityPASS online!

Fra 718 kr
Dublin-kortet

Dublin-kortet

Opdag skønne Dublin med et Dublin Pass! Få gratis transport fra lufthavnen og ind til Dublin, rabatter til restauranter, ture og underholdning og nyd gratis indgang til 33 seværdigheder og attraktioner. Køb dit Dublin Pass online og spar tid og penge!

Fra 314 kr
Harry Potter filmlokationer

Harry Potter filmlokationer

4.0
(1)

Udforsk filmlokationerne i de kendte Harry Potter-film på denne tur til fods i London! Det er et must for enhver Harry Potter-fan! Bestil online!

Fra 233 kr
Windsor Ekspress-tur + indgang til Windsor

Windsor Ekspress-tur + indgang til Windsor

Hop ombord på hurtig bussen fra centrum af London til Windsor. Udforsk Windsor Castle i dit eget tempo med en gratis audioguide, din indgangsbilletter er inkluderet i prisen. Bestil din Windsor Ekspress-tur her!

Fra 437 kr
Blenheim-slottet, Downton Abbey landsbyen & Cotswolds

Blenheim-slottet, Downton Abbey landsbyen & Cotswolds

Kom med os på en heldagstur til Blenheim Palace og Cotswolds fortryllende landsbyer, inklusiv landsbyen Bampton, hvor adskillige scener fra tv-serien 'Downton Abbey' er filmet, og Bourton-on-the-Water, kendt som Cotswolds 'Lille Venedig'. Gå ikke glip af denne smukke tur, bestil hjemmefra!

Fra 456 kr
Indercirkel adgang Stonehenge med Oxford & Windsor Castle

Indercirkel adgang Stonehenge med Oxford & Windsor Castle

Bestil din plads på vores utrolig populære tur til Stonehenge, Oxford & Windsor Castle! Få eksklusiv adgang til indercirklen i Stonehenge, tag en rundtur i Oxford og udforsk Windsor Castle og statsværelserne. Gå ikke glip af denne fantastiske tur, bestil hjemmefra!

Fra 1162 kr
Audiens hos Paven

Audiens hos Paven

Oplev en eneste guidede tur til audiens med Paven! Tusindvis af pilgrimme af hele verden samles hver onsdag for at se Pave Frans og nu har du også muligheden! Der er strengt begrænsede pladser, så sørg for at bestille dine billetter god tid i forvejen!

Fra 281 kr
Kulinarisk dag i Paris

Kulinarisk dag i Paris

Køb billetter til Kulinarisk dag i Paris og nyd det franske køkken når det er bedst. Kom til frokost og lær nogle fantastiske franske opskrifter. Køb billetter til Kulinarisk dag i Paris her!

Fra 1414 kr
Paris Skjulte Skatte

Paris Skjulte Skatte

Køb billetter til Paris Skjulte Skatte og udforsk skønne Paris når det er bedst. En guidet tur rundt i de bedste og mest skjulte steder i Paris. Se Buren Kolonner, Vivienne butiksarkaden og Garnier Opera. Køb billetter til Paris Skjulte Skatte her!

Fra 279 kr
Bernabeu Stadion

Bernabeu Stadion

4.4
(19)

Real Madrids stadion “Estadio Santiago Bernabéu” er utrolig imponerende med plads til mere end 80.000 fans. Bestil dine billetter til rundturen på Estadio Santiago Bernabéu her!

Fra 207 kr
Firenze til fods med David

Firenze til fods med David

Oplev renæssancens fødeby på turen Firenze sightseeing til fods. Kom på en spændende rejse gennem en af Italiens mest interessante byers fascinerende historie. Bestil din Firenze sightseeing til fods her!

Fra 734 kr
Firenze sightseeing med tegnelektion

Firenze sightseeing med tegnelektion

Det her er den perfekte tur på enhver, der er interesseret i en renæssancekunstners liv i Firenze. Kombiner en sightseeingtur til fods rundt i byen med en tegnelektion, hvor du kan teste dine evner som den næste Michelangelo. Book din tur her!

Fra 734 kr
3 timers cykeltur

3 timers cykeltur

Kom med os på en sjov og informativ cykeltur gennem Amsterdams gader og oplev byen som de lokale gør. Turen inkluderer mange af Amsterdams større seværdigheder og attraktioner. Book din plads på denne tre timers sightseeingtur på cykel her!

Fra 227 kr
Domkirken i Milano

Domkirken i Milano

Domkirken Duomo di Milano er en af de mest kendte katedraler i verden og et must-see når du besøger Milano. Vores tur inkluderer spring-køen-over indgang, så du kan gå direkte ind i domkirken, hvor din turguide vil fortælle dig om dens fascinerende historie. Bestil din tur her!

Fra 537 kr
Milano segway-aftentur

Milano segway-aftentur

Kom med os på en segwaytur rundt i Milano om aftenen og oplev en køretur du sent vil glemme gennem den smukke by fyldt med lys. Det er en sjov og lærerig måde at opleve Milano på. Bestil din tur her!

Fra 619 kr
Madmarkedet i Firenze

Madmarkedet i Firenze

Kom med en tur til Sant'Ambrogio markedet og udforsk boderne og Firenzes madtraditioner sammen med en lokale turguide og en lille turgruppe. Denne 3 timers tur er et must for enhver madelsker! Sikre dig din plads på turen her!

Fra 734 kr
Heldagstur til Firenze

Heldagstur til Firenze

Prøv vores populære heldagstur til smukke Firenze! Turen inkluderer returtransport fra Rom. Oplev Firenzes mest fantastiske seværdigheder, såsom Accademia-galleriet, Michelangelos David og den berømte domkirke Duomo. Sikre dig dine billetter hjemmefra!

Fra 1312 kr
Big Bus-ture Rom

Big Bus-ture Rom

5.0
(1)

Opdag Roms mest berømte seværdigheder og steder med Big Bus-turene! Der findes næppe et bedre sted at nyde synet af Rom end fra toppen af en åben dobbeltdækkerbus. Vælg mellem 24 eller 48-timers billetter og få fire gratis sightseeingture til fods inkluderet. Bestil din Hop-af Hop-på bustur her!

Fra 153 kr
Tur til Trastevere m. eksklusiv privat middag

Tur til Trastevere m. eksklusiv privat middag

Sikre dig din plads på denne yderst begrænsede, eksklusive tur rundt i det charmerende Trastevere-kvarter og nyd en lækker autentisk 4-retters italiensk middag. Oplev Rom når den er allerbedst, bestil din tur i dag!

Fra 776 kr
Romerske vingårde og vinsmagning

Romerske vingårde og vinsmagning

Italien er synonym med kvalitetsvine, særligt Toscana-regionen. Tag med os på en halvdags-vinsmagningsoplevelse i de skønne omgivelser på Pallavicini-vingården. Nyd det smukke landskab, udforsk den gamle vingård og smag fire af gårdens prisvindende vine. Bestil din tur i dag!

Fra 487 kr
Sightseeing Hop-af Hop-på 2 dage

Sightseeing Hop-af Hop-på 2 dage

4.0
(1)

Forudbestil din 48-timers Hop-af Hop-på busbillet og tag på sightsseing rundt i New York lige så meget du vil! Benyt samtlige busruter ubegrænset i 48 timer. Det er en sjov og fleksible måde at opleve Manhattan på!

Fra 453 kr
Sightseeing Hop-af Hop-på 3 dage

Sightseeing Hop-af Hop-på 3 dage

4.0
(2)

Prøv en af vores bedst sælgende ture med masser af sjov for hele familien! Din billet giver dig et Hop-af Hop-på buspas til samtlige ruter, så du kan se det bedste New York har at tilbyde! Ubegrænset sightseeing i 72 timer med Hop-af Hop-på busserne!

Fra 524 kr
Hop-af Hop-på Sightseeing Amsterdam

Hop-af Hop-på Sightseeing Amsterdam

Oplev Amsterdam i dit eget tempo fra toppen af en dobbeltdækkerbus med vores Amsterdam Hop-af Hop-på sightseeing ture. Du hopper simpelthen bare ombord på en af de mange røde busser, og så er du afsted for at opleve hele Amsterdam. Du kan hoppe af når du har lyst, hvis du ønsker mere tid ved de forskellige seværdigheder og bare hoppe ...

Fra 170 kr
Sightseeing og MoMA

Sightseeing og MoMA

Book billetter til sightseeing i New York og MoMA. Hop on hop off bus til alle attraktioner og MoMA. Book billetter her!

Fra 630 kr
Heldagstur på Manhattan

Heldagstur på Manhattan

4.3
(10)

Kom med os på denne populære heldagstur rundt på Manhattan! Se hele øen og alle de største seværdigheder, nyd en times havnecruise med flot udsigt til Frihedsgudinden og spring køen over til Rockfeller Centers Top of The Rock observationsdæk.

Fra 743 kr
New York by Night

New York by Night

4.4
(5)

Tag en tur rundt i New York efter solen er gået ned! Se Little Italy, tag en tur med en vandtaxa og vink til Frihedsgudinden. Turen inkluderer indgangsbilletter til Top of The Rock. Bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 673 kr
Woodbury Outlet Shopping

Woodbury Outlet Shopping

4.0
(23)

Shop amok i det berømte Woodbury Outlet i New York! Spar mellem 25-65% på designermærker! Du kan shoppe alle de bedste designere og mærker på ét sted. Busturen tager kun omkring en time fra Manhattan.

Fra 276 kr
Big Bus-ture Paris

Big Bus-ture Paris

Udforsk Paris' mest populære seværdigheder i dit eget tempo med Big Bus Tours! Nyd en sightseeingtur i Paris og opdag Eiffeltårnets svimlende højder, historiske Louvre, den imponerende Triumfbue og meget mere. Vælg mellem 24 eller 48 timers billet og med eller uden en times sightseeingcruise. Bestil din Big Bus tur online!

Fra 128 kr
Firenzes højdepunkter

Firenzes højdepunkter

Denne tur er den perfekte introduktion til en af Europas smukkeste byer, kendt for sin renæssance og barok kunst og arkitektur. Dine sjove og informative guide vil tage dig på en gåtur rundt i hjertet af Firenze og introducere dig til Firenzes højdepunkter. Book din tur allerede i dag!

Fra 240 kr
Rundvising på Accademia-galleriet

Rundvising på Accademia-galleriet

Accademia-galleriet indeholder adskillige af Firenzes enestående kunstskatte, såsom Michelangelos mesterværk David. Dette anerkendte kunstmuseum skal opleves, når du finder dig selv i renæssancens fødested. Med vores spring-køen-over indgang kommer du indenfor og igang med at udforske museet sammen med din guide i løbet af ingen tid. Book din tur her!

Fra 372 kr
Firenze segwaytur

Firenze segwaytur

Oplev Firenze på en ny og sjov måde! På denne Firenze segwaytur vil vores erfarne guide tage dig på en tur gennem Firenze, mens han fortæller om byens historie og kultur hjulpet af video- og lydssystemet på din segway. Det er alletiders oplevelse og klart den sjoveste måde at opleve en ny by på. Bestil i dag!

Fra 619 kr
Segway aftentur i Firenze

Segway aftentur i Firenze

Oplev renæssancens fødested om aftenen, når Firenzes kendte seværdigheder er badet i et smukt lys og er allermest fortryllende at se på. Vores 2,5 times segway-aftentur er en uforglemmelig måde at se Firenze på. Bestil online og sikre dig en plads på denne sjove og informative segwaytur!

Fra 537 kr
Firenze på cykel

Firenze på cykel

En cykeltur er en sjov og aktiv måde at tage på sightseeing i Firenze. Firenze er en relativt sikker by at cykel i, and vores rute er nøje tilrettelagt til at gøre det en sjov og sikker tur for hele familien. Bestil din tur allerede i dag!

Fra 289 kr
Firenze på cykel ved solnedgang

Firenze på cykel ved solnedgang

Firenze er nok allersmukkest ved solnedgang og der findes næppe en bedre måde at opleve byen end på cykel, så hvorfor ikke kombinere de to? Det har vi gjort! Oplev alle de store seværdigheder, bedst som byen er oplyst af solens sidste stråler.

Fra 289 kr
Firenze food tour på cykel

Firenze food tour på cykel

Smag på Firenze på en cykeltur gennem den smukke by! Kombiner en sjov og informativ cykeltur af renæssancens fødeby med en food tour, der inkluderer tre af Firenzes bedste kulinariske oplevelser. Gå ikke glip af denne sjove og anderledes sightseeing og food tour, bestil dine billetter her!

Fra 330 kr
Firenze vinsmagning

Firenze vinsmagning

Vores vinsmagningstur i Firenze er den perfekte måde at smage og opdage Toscana! Smag skønne italienske vine i traditionelle italienske vinbarer og oplev Firenze som en lokal. Alle vinsmagninger foregår i små grupper og tager dig til vinbutikker og vinbarer af høj kvalitet med ekspert service. Oplev Firenze på den sjovest mulige måde, køb dine billetter her.

Fra 289 kr
Dubais top fem

Dubais top fem

Oplev Dubais top fem seværdigheder på denne fantastiske sightseeing tur. Besøg Saga World Dubai, udforsk Dubai Marina med båd, besøg den menneskeskabte ø Palm Jumeirah og Souk Al Bahar. Kom op i Burj Khalifas 'At The Top' og nyd en fusionsbuffet på Armani hotel. Bestil din tur hjemmefra!

Fra 1147 kr
Middag i ørknen

Middag i ørknen

Prøv en middag og show i ørknen! Nyd en magisk aften på Al Hadheerah i Bab Al Sham, regionens første traditionelle udendørs arabiske ørkenrestaurant. Du blive spise og blive underholdt som en konge. Mavedansere, live bands og et ridetur på en kamel er blot en del af din arabiske nat i ørknen!

Fra 1430 kr
Morgentur til ørkenen

Morgentur til ørkenen

Kom med og oplev hvor sjovt der kan være i ørkenen! Lad vores erfarne safarichauffør tage dig ud på en spændende rejse. Mærk suset, som du kører gennem sandklitterne, besøg en kamelfarm og prøv en ny og sjov sport - sandboarding! Sikre dig din plads på denne sjove tur, bestil hjemmefra!

Fra 439 kr
Privat shoppetur i Dubai

Privat shoppetur i Dubai

Shop amok i Dubai! Din lokale guide vil at vise dig alle de rigtige steder. Du vil besøge et traditionelt arabisk marked, Dubai Gold Souk og den berømte Karama Souk. Turen inkluderer også Dubai Mall, verdens største shoppingcenter. Få en plads på denne sjove tur, bestil hjemmefra!

Fra 1189 kr
Toscana på en dag

Toscana på en dag

På denne fantastiske heldagstur til Toscana besøger vi hele tre byer og ser alle højdepunkterne! Oplev det allerbedste af Toscana og området smukke natur. Turen inkluderer en toscansk frokost med traditionelle retter og lokale vine for en god ordensskyld! Book din plads på turen nu!

Fra 784 kr
Halvdagstur til Chianti distriktet

Halvdagstur til Chianti distriktet

Denne 5 timers tur til Chianti-vinruten er den perfekte møde at opleve Toscana på. Turen inkluderer adskillige vinsmagninger samt olivenolie, skinker, oste og forskellige slags toscansk brød på en typisk toscansk gård. Du kommer også til at besøge de billedskønne fæstningsbyer Monteriggioni og Castellina i Chianti. Bestil din tur her!

Fra 454 kr
Heldagstur til Val D'Orcia - Montalcino, Montepulciano & Pienza

Heldagstur til Val D'Orcia - Montalcino, Montepulciano & Pienza

Denne heldagstur til Val D'Orcia er fyldt til randen med kunst, kultur, skøn mad og gode vine, så du er (næsten) garanteret en god tur. Kom med os på denne udflugt, som har det bedste af landsbyerne, landet, historien, arkæologien, maden og vinen i Toscana. Reserver en plads på turen i dag!

Fra 537 kr
Det svæve tårn i Pisa og Mirakelpladsen

Det svæve tårn i Pisa og Mirakelpladsen

Pisa skal opleves, når man besøger Toscana-området! Byen er verdenskendt for sin enestående arkitektur: Mirakelpladsen er uden sammenligning det smukkeste monumentale plads i Italien og det svæve tårn er en af de mest genkendte bygninger i verden. Så hvorfor vente? Planlæg dit besøg til Pisa i dag!

Fra 734 kr
Vatikanet om eftermiddagen

Vatikanet om eftermiddagen

4.2
(49)

På vores tur til Vatikanet om eftermiddagen vil du få en guidet rundvisning i Vatikanets museers imponerende kunstsamlinger, muligheden for at beundre Det Sixtinske Kapel og udforske Peterskirken. Bestil dine billetter hjemmefra og spring kæmpemæssige køer over til Vatikanet!

Fra 405 kr
Vatikan-museet, katakomberne og Peterskirken

Vatikan-museet, katakomberne og Peterskirken

4.4
(198)

Du kan ikke besøge Rom uden også at besøge Vatikanets museer, Vatikanets katakomber og Peterskirken. Hvis du bestiller dine billetter hjemmefra, kan du undgå de lange køer og komme direkte til den sjove del!

Fra 487 kr
Asterix Park®

Asterix Park®

Besøg Asterix Park ved Paris på denne guidede endagstur fra Paris til Asterix Park Paris. Bestil billetter til Asterix Park Paris her!

Fra 608 kr
Outlet Shopping Paris

Outlet Shopping Paris

Besøg La Vallée Village outlet shopping udenfor Paris på denne bustur fra Paris og spar mange penge. Bestil dine billetter online her!

Fra 178 kr
Champagnesmagning i Reims

Champagnesmagning i Reims

Prøv en informativ og sjov heldagstur i champagnens navn! Besøg Reims midt i champagneregionen og få en guidet tur af byen, besøg Mumms vinkælder og smag den berømte 'Red Ribbon' champagne og meget mere! Sikre dig dine billetter til denne populære tur!

Fra 1241 kr
Madrid Hop-af Hop-på

Madrid Hop-af Hop-på

4.6
(5)

Hop-af Hop-på sightseeing i Madrid er en nem og passende måde at se og nyde hele Madrid på i dit eget tempo. Bestil dine billetter til Hop-af Hop-på sightseeing i Madrid her!

Fra 174 kr
Madrid Sightseeing

Madrid Sightseeing

Madrids Panoramiske Sightseeing tur er en af de bedste måder at nyde hele Madrid på. Madrid Sightseeing Tur foregår til fods og med bus og du kan bestille dine billetter lige her!

Fra 231 kr
Madrid Sightseeing og Palacio Real

Madrid Sightseeing og Palacio Real

Kom med på denne Madrid Sightseeing Tur inkl. Et besøg på Palacio Real i Madrid. Dette er en god måde at se og nyde det meste af Madrid på kun 4 timer.

Fra 363 kr
NYC TV & film steder

NYC TV & film steder

Se alle de bedste TV og film steder i New York! Dine absolutte favoritsteder samlet i én tur i New York. Køb dine billetter her!

Fra 305 kr
Sex and the City Hotspots

Sex and the City Hotspots

4.5
(8)

Sex and the City fans kig her! Her er din chance for at følge i Carries fodspor. Tag på en Sex And The City rundtur i New York og se alle de berømte steder fra den populære TV-serie. Bestil VIP-billetter og få en plads forrest i bussen!

Fra 333 kr
Central Park filmsteder

Central Park filmsteder

Forudbestil dine billetter til vores popular Central Park tur! Besøg den verdensberømte park i midten af Manhattan og se, hvor mange ikoniske filmscener er blevet til! Turen inkluderer over 40 stop og er ideel for enhver filmentusiast!

Fra 177 kr
Gossip Girl Hotspots

Gossip Girl Hotspots

4.0
(2)

Kig her alle Gossip Girl-fans! Her er din chance for at få en plads på den populære Gossip Girl Hotspots-tur i New York! Denne 3,5-times rundtur vil tage dig rundt i New York City og vise dig over 40 steder fra hit-serien og indvie dig i alle hemmelighederne. Køb dine billetter hjemmefra!

Fra 347 kr
Sopranos Tur

Sopranos Tur

Se alle de bedste Sopranos steder i New York. Tag på Sopranos tur i New York og tilslut dig mafiaen for en dag. Køb billetter her!

Fra 368 kr
Guidet tur i Amsterdam

Guidet tur i Amsterdam

Kom med på en guidet tur rundt i smukke Amsterdam og se alle byens mange højdepunkter! Turen inkluderer et fotostop ved en ikonisk vindmølle ved Amstel-floden og et besøg på en diamantfabrik. Gå ikke glip af denne tur, reserver din plads i dag!

Fra 207 kr
Segwaytur i Rom

Segwaytur i Rom

5.0
(1)

Udforsk Rom på en skæg og anderledes måde! En segway sighseeingtur er ideel for både familier med teenagere og par der gerne vil se Rom og lære mere om byens fascinerende historie. Bestil dine segwaytur hjemmefra and sikre dig en plads på den sjove tur!

Fra 619 kr
Guidet tur i Amsterdam m. cruise

Guidet tur i Amsterdam m. cruise

5.0
(1)

Kombiner en interessant guidet bustur rundt i Amsterdam med en scenisk kanaltur og oplev det bedste af byen. Bestil din rundtur i Amsterdam med kanaltur her!

Fra 314 kr
Giverny og Monét

Giverny og Monét

Fuld guidet tur fra Paris til Giverny for at besøge Monets berømte haver og huse. Billetter til Giverny og Monets hus her!

Fra 772 kr
Det Habsburgske Madrid og Palacio Real

Det Habsburgske Madrid og Palacio Real

Oplev Madrid dengang den Habsburgske familie styrede Spanien, og se det flotte Palacio Real i Madrid. Billetter til Det Habsburgske Madrid og Palacio Real kan købes her!

Fra 429 kr
Tur til Girona og Figueras inkl. Dali Museet

Tur til Girona og Figueras inkl. Dali Museet

4.0
(1)

Forlad Barcelona og opdag Girona og Figueras inkl. Dali Museet. Billetter til busturen; Barcelona til Girona og Figueras kan købes her!

Fra 644 kr
Halvdagstur til Girona

Halvdagstur til Girona

Besøg den historiske middelalderby Girona udenfor Barcelona! Byen er interessant af flere årsager: Den har et af Europas bedst bevarede jødiske kvarter, smuk middelalderarkitektur og en vigtig kunstarv. Sikre dig din plads på denne tur, bestil dine billetter online!

Fra 454 kr
Montserrat & Barcelona

Montserrat & Barcelona

Nyd en heldagtur til smukke Montserrat som første del af turen. Den anden del er en fascinerende rundtur i Barcelona, hvor du vil opleve Gaudis Sagrada Familia, Park Güell and Passeig de Gràcia. Sikre dig din plads på denne tur, bestil dine billetter online!

Fra 809 kr
Gotisk tur til fods

Gotisk tur til fods

Barcelonas gotiske kvarter er et af byens mest charmernede områder. Opdag gadernes, pladsernes, de skjulte hjørner og de hundrede år gamle bygningers charme sammen med din dygtige guide, som vil tage dig på en rejse gennem Barcelonas historie.

Fra 132 kr
Shoppingtur til La Roca Village

Shoppingtur til La Roca Village

Spar op til 60% på designervarer og kendte mærker i det populære shoppingoutlet La Roca Village udenfor Barcelona! Vælg den afgang der passer dig og få et eksklusivt rabatkort med yderligere 10% rabat. Reserver din plads i bussen i dag!

Fra 165 kr
Heldagstur til Brugge

Heldagstur til Brugge

Tag på en tur til historiske Bruges, en af Europas mest charmerende byer, også kendt som Nordens Venedig. Det bliver en tur tilbage i tiden!

Fra 784 kr
Lækkerier- og chokoladetur til fods

Lækkerier- og chokoladetur til fods

Har du en sød tand? Så er vores lækkerier- og chokoladetur helt sikkert turen for dig! Din guide vil tage dig med til udvalgte chokoladeforretninger, bagerier og caféer i Barcelona, hvor du får lov at tilfredsstille din lækkersult. Sørg for at bestille dine billetter hjemmefra!

Fra 405 kr
Vinsmagning

Vinsmagning

Smag og lær om forskellige spanske kvalitetsvine! Din afslappede og sjove vinsmagning foregår i en unik vinbutik i centrum af Barcelona. Få et plads på denne populære tur, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 322 kr
Tur til Red Light District

Tur til Red Light District

5.0
(1)

Du kan ikke besøge Amsterdam uden også at opleve byens berygtede Red Light District. På denne guidede tur rundt i Amsterdams Red Light District vil din guide dele historien om, hvorfor det vidt udbredte erhverv blev så populært i regionen. Bestil din tur her!

Fra 207 kr
Volendam, Marken og vindmøller

Volendam, Marken og vindmøller

Du kan ikke besøge Amsterdam og Holland uden også at opleve det smukke hollandske landdistrikt. På denne tur vil du se den billedeskønne vindmøllelandsby Zaanse Schans, den tidligere ø Marken og fiskerlandsbyen Volendam. Bestil her!

Fra 454 kr
Charmerende Holland

Charmerende Holland

Oplev charmerende Holland. På denne tur til Hollands mest autentiske landsbyer kommer du til at opleve et scenisk landskab med søde vindmøller, små charmerende landsbyer, billedskønne kanaler og smag lækre hollandske specialiteter samt meget mere. Bestil din tur her!

Fra 899 kr
Tapas-aftentur til fods

Tapas-aftentur til fods

Tag en tur rundt til Barcelonas kendte tapasbarer og smag på Barcelona! Det er en fantastisk måde at kick-starte dit besøg i Barcelona. Du får et godt overblik over byen, lærer hvordan du bestiller tapas som en lokal og opdage nogle af de bedste barer og caféer i Barcelona. Sikre dig dine billetter, bestil i dag!

Fra 495 kr
Hollandske mestre og vidundre

Hollandske mestre og vidundre

Oplev to af verdens bedste kunstmuseer: Van Gogh museet og Rijksmuseet. Nyd enestående mesterværker af hollandske kunstnere, såsom Van Gogh, Rembrandt, Frans Hals og Johannes Vermeer med denne guidede tur. Bestil din hollandske mestre og mesterværker her!

Fra 817 kr
Madrid Segway Tur

Madrid Segway Tur

Madrid fra en Segway må være den morsomste måde at være på sightseeing i Madrid på. Men det er ikke kun morsomt, du vil også lære en masse om Madrid, og se meget af byen. Bestil dine Madrid Segway billetter her!

Fra 289 kr
Amsterdam til fods

Amsterdam til fods

Kom med os på en tur gennem de mest kendte områder af Amsterdam! Oplev det populære område 'de Jordaan', Dam-pladsen, 'Begijnhof' og naturligvis Red Light District. Bestil dine billetter her!

Fra 165 kr
Prag-kort

Prag-kort

Udforsk Prag med det ultimative sightseeingkort - Prag-kortet! Besøg Prags slot, det verdens berømte jødiske museum, topseværdigheder som det gamle rådhus og Petřín-tårnet, nyd en gratis 2-timers bustur og få ubegrænset rejse med offentlig transport. Køb dit Prag-kort online!

Fra 479 kr
Heldagstur til Antwerpen og Bruxelles

Heldagstur til Antwerpen og Bruxelles

Kom med os på en tur til Bruxelles - Europas uoffcielle hovedstad - og oplev byens charme på førstehånd. Turen inkluderer også et stop i Antwerpen, verdens diamantmekka.

Fra 652 kr
Guidet tur til Sagrada Familia med tårne

Guidet tur til Sagrada Familia med tårne

Spring køen over til det fantastiske Gaudi-mesterværk Sagrada Familia sammen sammen med din guide! Hør om historien bag den smukke katedral, beundre det smukke interiør og gå op i tårnene og nyd den enestående panoramiske udsigt over Barcelona. Spild ikke din tid med at stå i kø, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 421 kr
Guidet tur til Sagrada Familia & Park Güell

Guidet tur til Sagrada Familia & Park Güell

5.0
(2)

Nyd en guidet tur til to af Gaudis mest berømte kunstværker: Park Güell og Sagrada Familia. Undgå de lange køer og bliv transporteret mellem de to lokationer. Bestil din tur i dag!

Fra 396 kr
Guidet tur til Sagrada Familia m. tårnene & Park Güell

Guidet tur til Sagrada Familia m. tårnene & Park Güell

Denne tur har det hele for dig der skal til Barcelona! Start med en rundtur i smukke Park Güell, herefter får du en rundvisning i Sagrada Familia og slut af med at komme op i tårnene og nyd den enestående udsigt. Gå ikke glip af alt det sjove, bestil din tur nu!

Fra 635 kr
Guidet tur til det kongelige palads

Guidet tur til det kongelige palads

Det kongelige palads i er et must, når du besøger Madrid. Det smukke slot er et af de mest velbevarede slotte i Europa og klart værd at udforske nærmere. Nyd en 1,5 times rundvisning med din dygtige guide, bestil her!

Fra 289 kr
Berlin Food Tour

Berlin Food Tour

På denne kulinariske gåtur gennem Berlin-Mitte og Prenzlauer Berg-området vil du lære, at der er mere til tysk mad end bare kartofler! Nyd smagsprøver på de mest berømte tyske retter og opdag, hvad Berlins multikulturelle madscene også har at byde på. Gå ikke glip af alt det sjove, bestil din tur i dag!

Fra 330 kr
Barcelonas kunst og arkitektur

Barcelonas kunst og arkitektur

Se de store værker af Gaudi i Barcelona. Billetter til Barcelonas Kunst og Arkitektur kan købes her!

Fra 314 kr
 2 timers cykeltur

2 timers cykeltur

Tag på en scenisk cykeltur gennem Amsterdams gader og oplev byen som en lokal. Kom med os på en to timers cykeltur og oplev alle byens højdepunkter! Book din sightseeingtur på cykel her!

Fra 194 kr
Eksklusiv Disney på Broadway-tur

Eksklusiv Disney på Broadway-tur

Kom med vores Broadway-insidere på en guidet tur til fods, så en særlig rundvisning på The New Amsterdam Theatre, besøg Disneys rekvisit-studio og oplev originale rekvisitter og kostumer der bringer Disneys teaterhistorie til livs. Dette er en tur, der skal opleves, hvis du er Disney- eller Broadway-fan! Bestil denne fantastiske tur hjemmefra!

Fra 510 kr
Autentisk italiensk Greenwich Village Food Tour

Autentisk italiensk Greenwich Village Food Tour

Kom med på en kulinarisk tur til Greenwich Village og dyk dybt ind i historien og kulturen i et af New York Citys mest legendariske områder og den mad, der har defineret området i generationer. Slender rundt i det ikoniske Village-område, stop ved nogle af de bedste madsteder (fra siddende til over-skranken serveringer) og hør om, hvad der adskiller dette ...

Fra 453 kr
Guidet 9/11 Memorial-tur

Guidet 9/11 Memorial-tur

Kom med på en smuk tur til de kendte, og mindre kendte, mindemærker for angrebet mod World Trade Center i New York i 2001. Besøg Ground Zero for at få en dybere forståelse af d. 11. september, påvirkingen på byen (og verden) og den lange, seje kamp for New York City at rejse sig igen. Sikre dig en plads på ...

Fra 489 kr
New York på en dag

New York på en dag

Nyd en unik rundtur til alle NYCs mest ikoniske landemærker til fods! Udforsk Financial District og 9/11 Memorial, sejl forbi Frihedsgudinden og Brooklyn Bridge, slendre rundt i Greenwich Village, besøg Chelsea Market og the High Line, og sidst men ikke mindst spring køen over til Empire State Building. Bestil din tur online!

Fra 1055 kr
Historier fra den mørke side med en NYPD-guide

Historier fra den mørke side med en NYPD-guide

Tilbring 2,5 time sammen med en pensioneret NYPD-politibetjent eller efterforsker, hør de chokerende sandheder om New Yorks organiserede kriminalitet og moderne skandaler. Du vil besøge Lower East Side, Wall Street og Little Italy, hvor alle mulige typer af kriminelle, fra Captain Kidd og Boss Tweed til John Gotti, Leona Helmsley og de rigtige Wolves of Wall Street, har begået sig. ...

Fra 418 kr
VIP Manhattan natteliv & limotur

VIP Manhattan natteliv & limotur

Hvad hvis du kunne få den ultimative nat i byen i New York City uden at skulle stå for det praktiske, betale for entré eller garderobe eller håndtere snobbede dørmænd? Nu kan du, og vi smider en limousine oven i for at være det ekstra VIP. Sørg for at reserver din plads hjemmefra, bestil online!

Fra 1126 kr
Blomstermarker & Keukenhof

Blomstermarker & Keukenhof

4.0
(2)

Kom med os og fejr foråret på en tur til de verdenskendte Keukenhof-haver. Hvert forår nærmest eksploderer Hollands landskab i de skønneste farver, som millioner af tulipaner og andre blomster maler landet i en regnbue af farver. Sikre dig din plads på denne populære tur allerede i dag!

Fra 207 kr
Pubcrawl

Pubcrawl

Findes der en bedre måde at opleve Amsterdams famøse Red Light District end på den ultimative pubcrawl?! Besøg 5 barer og en klub, få et gratis shot jäger, vodka, sambuca eller apple sour ved hvert sted, få gratis indgang til en klub, ubegrænset vodkashots mellem kl. 20-20.30 og en gratis souvenir t-shirt til damerne! Bestil din pubcrawl i Amsterdam her!

Fra 149 kr
Gaudi-turen

Gaudi-turen

4.4
(9)

Oplev det bedste af Gaudis Barcelona! Gaudis verdensbeørmte bygninger er blevet ikoniske symboler på Barcelona by! Denne tur inkluderer et besøg til to af hans bedste værker: Casa Batlló og Sagrada Familia. Sikre din plads på denne populære tur, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 586 kr
Heldagstur til Komosøen

Heldagstur til Komosøen

Glem alt om Milanos storbyræs for en dag og tag ud en tur på landet. De smukke alper, søer og enestående villaer og den schweiziske grænse venter på dig kun en times kørsel fra Milano. På denne tur kommer du til at opleve det bedste af den schweiziske by Lugano, Komosøen og Bellagio. Bestil din tur her!

Fra 833 kr
Flamenco Show Torres Bermejas

Flamenco Show Torres Bermejas

3.0
(1)

Flamenco Show på Torres Bermejas i Madrid er et ægte traditionelt Flamenco show i “Alhambra, Granada” dekoreret stil. Kun show eller show og middag kan købes her!

Fra 363 kr
San Franciscos gader cykeltur

San Franciscos gader cykeltur

'San Franciscos gader'-cykelturen er en flad og nem 24 km cykeltur gennem San Franciscos charmerende kvarterer. Fra Little Italys gyder til Transamerica Pyramid til Fisherman's Wharf. Bestil allerede i dag!

Fra 531 kr
Vin & appetizers ved de gamle kanaler

Vin & appetizers ved de gamle kanaler

Kom med os på aftentur i Milano og prøvesmag områdets bedste delikatesser og vin. Oplev den eneste tur i Milano, som kombinerer kultur, mad og sjov som vi drikker og spiser os gennem det fascinerende kanalkvarteret navigli. Bestil din tur nu og begynd at samle appetit!

Fra 487 kr
Golden Gate Bridge til Sausalito cykeltur

Golden Gate Bridge til Sausalito cykeltur

4.0
(1)

Denne 'Golden Gate Bridge til Sausalito'-cykeltur tager dig på dit livs cykeltur! Turen starter ved Fisherman's Wharf, her fra tager turguiden dig på en rejse langs kysten, hvor du kan opleve søløver, delfiner, militærfort, bølge- og vindinstrumenter og nogle af San Franciscos flotteste kvarterer. Bestil din tur her!

Fra 390 kr
Fisherman's Wharf til fods

Fisherman's Wharf til fods

Højdepunkterne på denne San Francisco Fisherman's Wharf tur inkluderer et besøg til de verdenskendte sporvogne og verdens mest snoede gade, Lombart Street, hvor alle svingene får gaden til at ligne en slange mere end en vej. Bestil dine billetter her!

Fra 404 kr
Det bedste af Venedig + kanalvandtaxa

Det bedste af Venedig + kanalvandtaxa

Oplev alle Venedigs topseværdigheder på denne ekslusive tur med max. 10 deltagere. Turen inkluderer en times tur med vandtaxa på Den Store Kanal, Basillica di San Marco, Marco Polos hus, Campo SS Giovanni Paolo og den kendte Sukkernes Bro. Bestil din tur here og oplev det bedste af Venedig - til vands, til lands og i luften.

Fra 635 kr
Det bedste af Venedig m. gondoltur

Det bedste af Venedig m. gondoltur

Vores 'Bedste af Venedig'-tur er perfekt til folk der kun har begrænset tid i Venedig, men gerne vil opleve så meget som muligt. På bare få timer tager vi dig til de mest kendte steder i Venedig, inklusiv Markuskirken, Rialto-broen og en traditionel gondoltur. Bestil din tur her!

Fra 487 kr
Hop-af Hop-på tur + Alcatraz

Hop-af Hop-på tur + Alcatraz

4.0
(2)

Denne 4-i-een Hop-af Hop-på pakke er den ultimative sightseeing oplevelse i San Francisco. Den giver dig adgang til fem forskellige ture, så du får mulighed for at udforske bl.a. the Golden Gate Bridge & Sausalito og Golden Gate Park med ubegrænset hop-af hop-på brug i 72 timer. Denne 3-dags pakke inkluderer også et besøg til Alcatraz Island!

Fra 637 kr
Det bedste af Venedig + Dogepaladset

Det bedste af Venedig + Dogepaladset

Vores 'Bedste af Venedig med Dogepaladset'-tur er ideel for dem, der ikke har så lang tid at gøre godt med i Venedig, men gerne vil se alle byens største seværdigheder. Du kommer til at se alle de enestående seværdigheder, såsom Rialto-broen og få en rundvisningen inden i både Markuskirken og Dogepaladset. Bestil din tur her!

Fra 635 kr
Rundvisning på Dogepaladset

Rundvisning på Dogepaladset

Oplev Dogepaladset i Venedig og lær om det bedste og værste i Venedigs historie - fra de kæmpemæssige malerier af Tintoretto og Veronese til de fangehul lavet af træ, hvor anklagede for forræderi blev placeret af de berygtede hemmelige politi. Bestil din tur her!

Fra 471 kr
Opera Bastille Paris

Opera Bastille Paris

Opéra de la Bastille, eller mere kendt som Opéra Bastille, opfører for det meste operaforestillinger. Operahuset blev opført i 1989 og dets transparente facade gør det til et velkendt vartegn for byen. Her kan du bestille operabilletter til Opéra Bastille med eller uden middag.

Fra 2013 kr
Opera Garnier Paris

Opera Garnier Paris

Opéra Garnier, mere kendt som Palais Garnier eller bare det gamle operahus i Paris, opfører for det meste balletforestillinger. Opéra Garnier blev inviet i 1875. Her kan du finde billetter opera- og balletforestillinger i Opéra Garnier i Paris - med eller uden middag inkluderet!

Fra 982 kr
Aftentur med gondol

Aftentur med gondol

Hvis du kom til Venedig med billeder i hovedet af små smalle gader med huse side om side, hvor vasketøjet hænger over kanalerne, så er det her turen for dig. Vi har skruet helt op for romantikken og er klar til at vise dig en anden side af byen. Bestil din tur her!

Fra 553 kr
Hemmelige Venedig med gondoltur

Hemmelige Venedig med gondoltur

Kom med os på en guidet rundvisning rundt i den mindre turistede del af smukke Venedig, hør om nogle af de lokale legender og slut turen af med en romantisk gondoltur rundt i de mere stille kanaler i Venedig. Bestil din tur her!

Fra 553 kr
Venedig VIP-tur

Venedig VIP-tur

Se alle Venedigs top seværdigheder på den mest eksklusive måde med vores Venedig VIP-tur, som kombinerer vores to ture 'Rundvisning på Dogepaladset' og 'Bedste af Venedig' til en heldagstur rundt i Venedig. Turen inkluderer en tur med vandtaxa. Sikre dig din plads på denne populære tur, bestil i dag!

Fra 1073 kr
Vin og appetizers i den jødiske ghetto

Vin og appetizers i den jødiske ghetto

Spis og drik dig gennem det historiske jødiske kvarter i Venedig. Ingen anden oplevelse i Venedig tilbyder en mad- og vintur i så autentiske og lokale rammer som det jødiske kvarter i Cannaregio-området må siges at være. Bestil din tur online i dag!

Fra 405 kr
San Francisco Hop-af Hop-på

San Francisco Hop-af Hop-på

Denne 4-i-een Hop-af Hop-på pakke kombinerer fire meget forskellige ture i en fantastisk værdibillet! Med Hop-af Hop-på passet får du muligheden for at udforske Downtown San Francisco, Golden Gate Bridge & Sausalito og Golden Gate Park med ubegrænset hop af hop på brug i op til 48 timer.

Fra 368 kr
Halvdagstur til vindistriktet

Halvdagstur til vindistriktet

Denne halvdagstur til vindistriktet i Sonoma Valley i Californiens smukke vinregion er den ideelle kombination af vinsmagning på nogle af de bedste vingårde og det fantastiske syn af det skønne Sonoma County. Bestil dine billetter i dag og forbered dig på en tur du sent vil glemme!

Fra 595 kr
Heldagstur til vindistriktet

Heldagstur til vindistriktet

Denne heldagstur til vindistriktet tager dig til det bedste af Californiens velkendte vinregion, Napa Valley. Napa Valley ligger ca. 80 km nord for San Francisco og er kendt som Nordamerikas bedste vinområde. Turen inkluderer 3-5 besøg på forskellige typer vingårde i Napa Valley - fra masseproduktion til mindre butikker. Bestil dine billetter her.

Fra 694 kr
Skov- & vintur deluxe

Skov- & vintur deluxe

Vores 'Skov- og vintur deluxe' er en skøn måde at opleve to af San Franciscos mest populære seværdigheder. Om morgenen kan du udforske Redwood Sequoia træerne i Muir Woods, og om eftermiddagen kan du slappe af os smage nogle fantastiske vine, mens turguiden introducerer dig til den smukke vinregion.

Fra 885 kr
Yosemite heldagstur

Yosemite heldagstur

Vi starter turen tidligt, så du kan opleve både Yosemite National Park og gå en vandretur i mellem de kæmpemæssige rødtræer. En tur som efterlader dig med den ultimative Yosemite oplevelse.

Fra 1253 kr
Toledo Halvdagstur

Toledo Halvdagstur

Den smukke by Toledo kun 70km fra Madrid er én af Europas ældste byer. Billetter til Toledo Halvdagstur kan du købe her!

Fra 471 kr
Toledo Heldagstur

Toledo Heldagstur

Hvorfor ikke tage med på denne Toledo Heldagstur, én af de smukkeste byer i verden. Du vil se og opleve alt om Toledo på denne guidede tur!

Fra 446 kr
Storslåede Holland

Storslåede Holland

Denne heldagstur tilbyder dig en spændende dag fyldt med Hollands højdepunkter. Fra historie og politik, til arkitektur og landskab, denne tur har det hele! Bestil din tur allerede i dag!

Fra 701 kr
Toledo og Madrid Sightseeing

Toledo og Madrid Sightseeing

Hvorfor ikke opleve det hele på én dag? Det kan du nu med denne utrolige Toledo og Madrid Sightseeing tur. Så tag med og oplev det bedste af Toledo og Madrid Sightseeing!

Fra 619 kr
Theresienstadt

Theresienstadt

3.0
(1)

Køb dine billetter til vores fuldt guidede tur fra Prag til Theresienstadt her. Terezin (Theresienstadt) var en berygtede koncentrationslejr under Anden Verdenskrig, og ligger lidt udenfor Prag!

Fra 363 kr
Disneyland Paris - 1 dag / 2 parker (normal sæson)

Disneyland Paris - 1 dag / 2 parker (normal sæson)

Vil du have mest muligt ud af din tid i Paris? Besøg de to fantastiske forlystelsesparker på en dag! Se eventyr blive bragt til live i Disneyland Paris og udforsk seje filmset i Walt Disney Studios Park. Køb dine billetter online og spring køerne over til de populære parker!

Fra 870 kr
Disneyland Paris - 1 dag (lavsæson)

Disneyland Paris - 1 dag (lavsæson)

Nyd en hel dag fyldt med magisk sjov i Disneyland Paris! Mød alle de elskede Disney-karakterer, nyd de nervepirrende forlystelser, beundre de fantastiske parader og meget, meget mere. Bestil dine billetter inden du rejser hjemmefra og undgå de lange køer!

Fra 486 kr
Disneyland Paris - 1 dag (normal sæson)

Disneyland Paris - 1 dag (normal sæson)

Spring køen over til Europas mest populære forlystelsespark - Disneyland Paris! Tilbring en dag fyldt med sjov og magi og udforsk de fem fantastiske lande parken er opdelt i. Køb dine indgangsbilletter online!

Fra 714 kr
Det homoseksuelle Berlin

Det homoseksuelle Berlin

Kom på tur til Berlins mange interessante steder, som har spillet en central rolle i både kampen om homoseksuelles rettigheder og Berlins historie. Bestil dine billetter her.

Fra 99 kr
San Francisco Segway-ture

San Francisco Segway-ture

At se og opleve San Francisco fra en segway, er ikke bare virkelig sjovt, du vil også lære en masse! Bestil vores populære 'Wharf & Waterfront', ' San Francisco aftentur' eller 'Golden Gate Park' segwaytur!

Fra 531 kr
El Escorial Klosteret

El Escorial Klosteret

Det verdenskendte palads, museum og kloster El Escorial ligger kun 45 km fra Madrid og er absolut et besøg værd. Billetter kan bestilles her!

Fra 561 kr
Colosseum & Rom om aftenen

Colosseum & Rom om aftenen

Vores 2-i-1-tur begynder med et besøg i Colosseum, et kig ned i den sjældne sete kælder i Colosseum. Næste punkt er en rundvisning i Forum Romanum med tid til selv at udforske Palætinerhøjen bagefter. Afslut din dag med en guidet aftentur i hjertet af Rom!

Fra 652 kr
El Escorial og Madrid Sightseeing

El Escorial og Madrid Sightseeing

Hvorfor blot nyde El Escorial når vi også kan tilbyde den perfekte kombi – alt sammen på én dag. Billetter til El Escorial og Madrid Sightseeing kan du købe her!

Fra 652 kr
Milano segwaytur

Milano segwaytur

Milano Segway Tur er en genial, morsom og inspirerende måde at se og lære Milano at kende på. Mor dig mens du 'glider' ned af gaderne i Milano, Italiens mode by nr. 1. Bestil dine billetter til Milano Segway Tur her!

Fra 619 kr
Vinsmagning i Milano

Vinsmagning i Milano

Vinsmagning i Milano er en morsom og spændende måde at smage italienske vine og aperitiffer på. Nyd vinen og maden på en lokal vin bar i hjertet af Milano. Bestil billetter til Vinsmagning i Milano her!

Fra 289 kr
Food tour i Milano

Food tour i Milano

En food tour i Milano er en dejlig måde at lære lidt mere on det italiensk køkken. Dette er turen for dig der gerne vil smage gode italienske retter, samtidig med du lærer noget. Bestil dine billetter til Food tour i Milano lige her!

Fra 537 kr
Hop-af Hop-på Sightseeing Milano

Hop-af Hop-på Sightseeing Milano

Oplev Milano bekvemt og i dit eget tempo fra toppen af en dobbeltdækkerbus med vores Milano Hop-af Hop-på sightseeing ture. Du hopper simpelthen bare ombord på en af de mange røde busser, og så er du afsted for at opleve hele Milano. Du kan hoppe af når du har lyst, hvis du ønsker mere tid ved de forskellige seværdigheder og ...

Fra 182 kr
Paris Passet

Paris Passet

Få gratis adgang til mere end 60 top seværdigheder i Paris, gratis transport i zone 1-3, et cruise på Seinen og meget mere. Med Paris Passet sparer du både tid og penge. Få dit her.

Fra 1106 kr
Eat and Play Card

Eat and Play Card

Eat and Play-kortet er New Yorks eneste rabatkort for turister, der giver besparelser på praktisk talt alt fra restauranter til attraktioner og fra shopping til shows. Et enkelt kort er gyldigt for op til 4 personer 100 populære steder på Manhattan! Spar op til 50% - få fingrene i dit Eat and Play Card i dag!

Fra 170 kr
VIP-middag i Berlins TV-tårn

VIP-middag i Berlins TV-tårn

4.5
(51)

Middag på den roterende restaurant i toppen af TV-tårnet på Alexanderplatz i Berlin er en ægte VIP-oplevelse! Det er ikke hver dag man får chancen for at nyde en to-retters middag med sådan et udsigt. Du er garanteret en vinduesplads. Bestil din VIP-middag her og spring køen over til TV-tårnet!

Fra 700 kr
VIP-frokost i Berlins TV-tårn

VIP-frokost i Berlins TV-tårn

4.6
(37)

Bestil din frokost i restauranten 'Sphere' i toppen af Berlins berømte TV-tårn og få VIP-behandlingen! Spring køen over, få en vinduesplads og nyd en 2-retters frokost med to glas vin, vand og en varm drikkevarer inkluderet! Bordene bliver hurtigt reserverede, så bestil dit i god tid!

Fra 541 kr
The RIDE

The RIDE

The RIDE er en rigtig cool måde at opleve New York På. The RIDE er en kombination af sightseeing, show & underholdning. The RIDE er en fantastisk oplevelse i New York. Bestil billetter til The RIDE i New York her!

Fra 390 kr
Disneyland Paris - 1 dag / 2 parker (lavsæson)

Disneyland Paris - 1 dag / 2 parker (lavsæson)

Køb indgangsbilletter hjemmefra og spring køen over til både Disneyland Paris og Walt Disney Studios Park. Prøv alle de fantastiske forlystelser, se de imponerende parader og mød din yndlings Disney-figur. Det er garanteret sjov for hele familien!

Fra 641 kr
Madrid Sightseeing og Bernabeu Stadion Tur

Madrid Sightseeing og Bernabeu Stadion Tur

Real Madrids stadion; “Estadio Santiago Bernabéu” er virkelig imponerende med plads til over 80.000 tilskuere. Bestil dine billetter til Madrid Sightseeing og Bernabeu Stadion Tur her!

Fra 438 kr
Magic Bus tur

Magic Bus tur

Hop ombord den magiske bus og bliv transporteret tilbage til 1960'erne! Med bobler i luften og blomster i dit hår, mærk, hvordan du bliver ført tilbage til San Franciscos Summer of Love. Din hippieværtinde vil guide dig gennem tid og sted, mens hun fortæller historierne bag de historiske mindesmærker og San Franciscos hippiebevægelses hemmeligheder.

Fra 390 kr
Delft & Haag

Delft & Haag

Besøg byen Delft, hvor det velkendte hollandske porcelæn stammer fra og få en rundvisning af Haag, den hollandske regerings hovedsæde. Book din tur her!

Fra 405 kr
Tur til Vatikanets haver

Tur til Vatikanets haver

Nyd den naturlige skønhed og de arkitektoniske perler der gemmer sig i Vatikanets haver! Denne nye tur lader dig beundre verdens mindste stats skønhed, mange vigtige monumenter, kunstværker og naturlige vidundre fra en miljøvenlig åben bus, som vil køre dig rundt i haverne. Bestil din plads på turen i dag!

Fra 619 kr
Engle og Dæmoner-turen

Engle og Dæmoner-turen

Besøg stederne fra Dan Browns verdensberømte roman 'Engle og Dæmoner' på en 3-timers rundtur i Rom til fods. Opdag Illuminati-bevægelsens hemmeligheder blandt Berninis statuer og tekst af Galileo. Sikre dig din plads, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 207 kr
Roms pladser

Roms pladser

Besøg Roms mest spetakulære pladser på denne 3-timers rundtur med en lille, intim turgruppe. Turen starter ved en af Roms mest berømte pladser, Peterspladsen, og fortsætter til Piazza Navona, Pantheon-templet, Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe. Gå ikke glip af denne fantastiske tur, bestil din plads her!

Fra 537 kr
Roms springvand

Roms springvand

Kom med os på en guidet tur rundt i Rom og se byens mest fantastiske springvand. Besøg Piazza Navona, se Panthenon-templet, smid en mønt i Trevi-fontænen og beundre det smukke Triton-springvand. Sikre din plads på turen, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 124 kr
Aftentur i Rom

Aftentur i Rom

Nyd Roms magisk stemning om aftenen på denne 2,5-times rundtur til fods. Beundre de smukt oplyste pladser, springvand og renæssance- og barokarkitektur. Din lokale guide, som også er kunsthistoriker, vil fortælle dig om byens imponerende arkitektur og historie. Sikre dig din plads, bestil din tur hjemmefra!

Fra 454 kr
Borgias historisk tur til fods

Borgias historisk tur til fods

Tag med din lokale kunsthistoriker-guide på en fascinerende 2-timers tur rundt i Rom til fods. Lær om en af de mest magtfulde og kontroversielle romerske familier fra renæssancen og beundre nogle af de skatte den prominente Borgia-familie har efterladt. Bestil din tur hjemmefra!

Fra 619 kr
Spøgelsesjagt i Rom

Spøgelsesjagt i Rom

Tag på spøgelsesjagt i Rom på denne 2-timers aftentur til fods! Hør historierne om mystiske legender og spændende myter, som du går ned ad de historiske gader og led efter nogle af Roms genfærd. Turen inkluderer også nogle af Rom mest berømte seværdigheder oplyst i mørket.

Fra 619 kr
Cykelsightseeing i Paris

Cykelsightseeing i Paris

Kom susende forbi turgrupper til fods og turbusser på din blå cykel og kom helt tæt på nogle af de mest populære monumenter i Paris på en sjov og sikker måde! Med dig hjem vil du have nogle af de bedste minder og billeder fra din tur til Paris. Bestil din cykeltur her!

Fra 264 kr
Unikke Paris på cykel

Unikke Paris på cykel

5.0
(1)

Kom med os på en cykeltur til det unikke Paris og oplev en ny side af byen. Turen er for dem, der vil opleve Paris' skjulte charme og se, hvad det er der betager de lokale ved Paris. Bestil din cykeltur i dag!

Fra 289 kr
Cykelsightseeing i Versailles

Cykelsightseeing i Versailles

Cykelsightseeing i Versailles er den perfekt måde at udforske det over 8.000.000 m2 royale område. Du vil opleve Versailles højdepunkter fra en cykel, så du slipper for at vade dig selv helt udkørt i det kæmpemæssige område. Bestil din cykeltur rundt i Versailles her!

Fra 693 kr
Cykelsightseeing i Paris om aftenen

Cykelsightseeing i Paris om aftenen

Kom med på cykelsightseeing til de bedste oplyste monumenter som solen er ved at gå ned over Paris. På denne tur vil du blandt andet opleve Eiffeltårnet oplyst på nattehimlen, Champs-Elysées, Notre-Dame og Louvre. Det er en smuk og stemningsfuld sightseeingtur i Paris! Bestil din aftensightseeingtur på cykel her!

Fra 314 kr
Prado Museum

Prado Museum

4.0
(1)

Bestil billetter til det verdensberømte Prado Museum i Madrid her, og spring køen over. Adgangskøen til Prado Museet i Madrid er ofte meget lang, så spar tid, og køb dine billetter til Prado Museet i Madrid her!

Fra 330 kr
Eiffeltårnet m. spring-køen-over

Eiffeltårnet m. spring-køen-over

4.7
(36)

Spring den timelange kø over til Eiffeltårnet! Køb dine indgangsbilletter hjemmefra og undgå at spilde dyrbar tid i Paris! Tag den første elevator op i Eiffeltårnet og nyd den fantastiske udsigt over lysets by!

Fra 354 kr
Sisi-turen

Sisi-turen

Kom med os på en tur til verdens anden største barok palads, Dronning Elisabeths, bedre kendt som Sisi, tidligere sommerresidens i Gödöllő. Få et sjældent indblik ind i hemmelighederne bag det kongelige par og deres palads. Bestil din Sisi-tur her!

Fra 297 kr
All Around Town-pakken

All Around Town-pakken

All Around Town-pakken tilbyder de bedste seværdigheder i Manhattan med vores Hop-af Hop-på sightseeingbusser med over 30 stop og vores Hop-af Hop-på færger. Din billet inkluderer også indgang til New York Historical Society og et gratis Eat and Play-kort som giver dig masser af rabat! Bestil dine billetter her!

Fra 453 kr
Vatikanet om morgenen

Vatikanet om morgenen

4.4
(81)

Spring køen over til Vatikanet! Udforsk Vatikanets museer, oplev Det Sixtinske Kapel og besøg Peterskirken. Bestil dine billetter til Vatikanet online og sikre dig din plads på denne populære tur!

Fra 405 kr
Shop, Hop & Top-pakken 96 timer

Shop, Hop & Top-pakken 96 timer

4.0
(1)

Shop, Hop & Top-pakken giver dig mulighed for at opleve de bedste seværdigheder på Manhattan med vores Hop-af Hop-på busser og færger med over 30 stop. Din pakke inkluderer også en billet til Top of the Rock Observation Deck, en tur til Woodbury Common Premium Outlets og mere. Bestil her!

Fra 956 kr
Det bedste af Rom 3,5 time

Det bedste af Rom 3,5 time

4.6
(38)

Tag på en guidet tur rundt i Rom og oplev adskillige af byens højdepunkter! besøg Colosseum, Forum Romanum, Pantheon, Trevi-fontænen og Piazza Navona. Spring køen over til de populære seværdigheder og brug din tid på faktisk at udforske Rom!

Fra 487 kr
Rom på en dag

Rom på en dag

3.5
(4)

Oplev alle Roms største seværdigheder på denne heldagstur. Spring de timelange køer over til både Colosseum, Vatikanmuseet og Peterskirken sammen med din informative guide, som vil vise dig rundt i Rom for en dag.

Fra 949 kr
Heldagstur til Pompei

Heldagstur til Pompei

3.0
(7)

De gamle ruiner i Pompei udenfor Rom er noget du bare skal opleve! Turen inkluderer transport til/fra Rom, et stop i Napoli og en skøn frokost. Bestil dine billetter hjemmefra og sikre dig en plads på denne fascinerende tur!

Fra 1114 kr
Romersk mad- og vintur

Romersk mad- og vintur

5.0
(2)

Lær, hvordan de lokale spiser og drikker i Rom. Smag alt fra tørret kød, lokale oste, vin til andre lækkerier. Det er den perfekte tur ethvert madører, bestil din tur hjemmefra.

Fra 454 kr
Colosseum med spring-køen-over

Colosseum med spring-køen-over

5.0
(4)

Bestil dine billetter hjemmefra, og spring-køen-over til Colosseum! Vi sender din billet direkte til din indbakke, så du kan gå på opdagelse i Colosseum, Forum Romanum og Palatine Hill i dit eget tempo, når du vil!

Fra 244 kr
Rom om aftenen

Rom om aftenen

4.5
(4)

Tag med os på en 2-timers guidet tur i Rom ved solnedgang! Besøg adskillige af byens største seværdigheder, inklusiv Pantheon, Capitol-højen, Piazza Navona og meget mere. Bestil dine billetter hjemmefra og sikre dig din plads på denne populære tur!

Fra 322 kr
Det bedste af Rom 2 timer

Det bedste af Rom 2 timer

4.7
(51)

Spring de time lange indgangskøer til Colosseum og Forum Romanum! Nyd en rundvisning og lær om det antikke Rom. Sikre dig en plads på den bedst-sælgende tur, bestil hjemmefra!

Fra 405 kr
Budapest sightseeingtur med parlamentet

Budapest sightseeingtur med parlamentet

Tag på en sjov og informativ sightseeingtur rundt i Budapest og oplev den interessante bys mange højdepunkter. Turen inkluderer en guidet tur inden i parliamentet. Bestil din tur her!

Fra 330 kr
Budapest sightseeingtur

Budapest sightseeingtur

Tag på en sjov og informativ sightseeingtur rundt i Budapest og oplev den interessante bys mange højdepunkter. På denne tur vil du komme til at se slotsdistriktet, Matthæuskirken, Fiskernes Bastions, den store markedshal, Europas største termiske bad og meget meget mere. Bestil din sightseeingtur her!

Fra 207 kr
Sightseeingtur i Buda

Sightseeingtur i Buda

Oplev Buda, området på den vestlige side af Donaufloden i Budapest på denne to timers sightseeingtur. På denne tur vil du se alle områdets højdepunkter, såsom borgkvarteret, Matthæuskirken og Gellertbjerget. Bestil din sightseeingtur i Buda nu!

Fra 149 kr
Donau-turen

Donau-turen

Donau-turen er en spændende tur ind i ungarsk historie. Donauknækket har spillet en vigtig rolle i Ungarns historie og er desuden omgivet af naturskønne omgivelser. Kom med på en scenisk tur ned ad 'blå Donau' med stop i de historiske byer Visegrád, Esztergom og Szentendre. Bestil her!

Fra 462 kr
Cykeltur i Budapest

Cykeltur i Budapest

Kom med os på en sjov og anderledes sightseeingtur på cykel! Der findes næppe en bedre måde at se byens seværdigheder eller lære mere om Budapests historie. Tilbring en afslappende dag med at opleve begge sider af Donau med en lille turgruppe og lær byen bedre at kende. Bestil din cykeltur i dag!

Fra 149 kr
Aftentur i Budapest

Aftentur i Budapest

Besøg det oplyste 'Østens Paris' og spender en dejlig aften på en traditionel ungarsk restaurant med en skøn middag og vin og en flot og farverig folklore opvisning. Bestil din aftentur i Budapest her!

Fra 512 kr
Flamencoshow på Tablao Cordobes

Flamencoshow på Tablao Cordobes

4.5
(2)

Oplev et underholdende og fængende flamencoshow på Tablao Cordobes i Barcelona. Tablao Cordobes er et af de bedst kendte flamencosteder i hele Spanien. Et flamencoshow i Tablao Cordobes er én af de oplevelser du skal unde dig selv mindst en gang! Showet bliver hurtigt udsolgt, så sørg for at bestille dine billetter i forvejen!

Fra 363 kr
Barcelonas højdepunkter

Barcelonas højdepunkter

Kom med os på denne klassiske tur til Barcelonas højdepunkter og udforske de største seværdigheder i en af de smukkeste byer i Spanien. Kør med Montjuïc-svævebanen, se Gaudis huse Casa Batlló og La Pedrera og meget mere. Bestil din tur hjemmefra!

Fra 421 kr
Trabant bytur

Trabant bytur

Udforsk Budapest på denne trabant sightseeingtur! Når som helst og hvor som helst. Der findes næppe en bedre både at opleve Budapest på end fra en original Trabant 601. Bestil din Trabant sightseeingtur her!

Fra 990 kr
Barcelona Heldagstur

Barcelona Heldagstur

Brug en hel dag på at udforske Barcelona, inkl. Gaudis berømte bygninger i Barcelona. Bestil dine billetter til Barcelona Heldagstur her!

Fra 759 kr
Tur til Montserrat

Tur til Montserrat

3.0
(1)

Tur fra Barcelona til Montserrat, berømt for statuen af den Sorte Madonna. Bestil tur til Montserrat om Morgenen fra Barcelona her!

Fra 454 kr
Vin og Cava turen

Vin og Cava turen

4.5
(2)

Tag på Vin og Cava tur i Barcelona med besøg på 3 vingårde. Smag og lær om vin og cava! Bestil Vin og Cava Tur i Barcelona her!

Fra 603 kr
Paris Saint Germain

Paris Saint Germain

Buy tickets to Paris Saint-Germain at Parc de Prince in Paris. Zlatan Ibrahimovic has signed with Paris Saint-Germain before this season!

FC Barcelona og Camp Nou

FC Barcelona og Camp Nou

4.2
(23)

Besøg Camp Nou - FC Barcelonas hjemmebane. Bestil dine billetter hjemmefra, spring køen over til billetkontoret og få mere tid til at udforske stadionet og FC Barcelona-museet! Der er også mulighed for at leje en audioguide, hvis du vil lære mere om stadionet og holdet.

Fra 231 kr
La Scala Milano

La Scala Milano

Teatro alla Scala i Milano er et af de mest berømte og smukkeste operahuse i verden. Et besøg på La Scala for at opleve en opera eller ballet vil gøre dit Milano-besøg komplet. Bestil dine billetter til La Scala lige her!

Fra 949 kr
Dubai Hop-af Hop-på

Dubai Hop-af Hop-på

Nyd friheden og fleksibiliteten med sightseeing i dit eget tempo! Bestil dine Hop-af Hop-på billetter hjemmefra og så er du klar til at udforske Dubai og alle byens seværdigheder. Der er gratis audioguides og særlige guides til børn ombord!

Fra 460 kr
Brooklyn Bridge og DUMBO tur

Brooklyn Bridge og DUMBO tur

Tag på en smuk gåtur over den ikoniske Brooklyn Bridge, der forbinder Manhattan med Brooklyn og udforsk DUMBO, det eftertragtede Brooklyn-kvarter på den anden side af broen. Bestil din tur her!

Fra 248 kr
Renæssancetur til the Bronx

Renæssancetur til the Bronx

Kom med os på en tur til South Bronx' kulturelle korridor, som er kendt for sin kunst, kultur og spændende historie. Du har ikke oplevet New York førend du også har oplevet the Bronx. Bestil din tur til the Bronx her!

Fra 248 kr
Freedom Trail tur

Freedom Trail tur

Besøg the National Museum of American Indian og følg the Freedom Trail. Hør om de modige mænd og kvinder, der dannede netværk i New York, som blev til the Underground Railroad, og kæmpede for at ende slaveriet. Det er en fascinerende og interessant tur, som du ikke bør gå glip af! Bestil din Freedom Trail tur her!

Fra 199 kr
NYC gospeltur

NYC gospeltur

Kom med os på en rejse gennem gospelens historie på NYC gospelturen. På denne unikke NYC tur vil du komme til at høre NYC gospelkorets smukke, opfløftende sang, lære om historien bag amerikansk gospelmusik og se de enestående hjem og kirker i Brooklyn Heights. Bestil din gospeltur her!

Fra 255 kr
Tur til Bronx- Little Italy

Tur til Bronx- Little Italy

På the Bronx' Little Italy-turen vil du komme til at udforske det spændende område mellem Belmont og Arthur Avenue i the Bronx. Det er et område som er kendt for sin enestående madscene. Hør om områdets immigrant-historie og prøvesmag nogle kulinariske godbidder i the Bronx' Little Italy. Bestil her!

Fra 248 kr
Brygget i Brooklyn

Brygget i Brooklyn

Kom med på den fantastiske Brygget i Brooklyn-tur! Det er en tur der skal prøves, hvis du er en ægte øl-elsker! Skål dig gennem Brooklyns ølbryggerfortid og -nutid. Bestil din plads nu!

Fra 489 kr
Ølsmagning i Williamsburg

Ølsmagning i Williamsburg

Kom med os på til cool og trendy Willamsburg til en pub crawl med et formål. Vi vil tage dig til vores favorit ølbarer og ølbutikker, hvor du vil prøvesmage forskellige øl og lære mere om de lokale forretninger. Bestil din tur her!

Fra 524 kr
Food Tour in Brooklyn

Food Tour in Brooklyn

Besøg New York Citys bedste madområde - Brooklyn. På denne tur vil du besøge masser af interessante butikker og restauranter i et område ulig de fleste andre i USA. Bestil din plads på denne food tour til Brooklyn her! Kom sulten!

Fra 489 kr
Madrid Cykel Sightseeing

Madrid Cykel Sightseeing

4.2
(9)

Hvorfor ikke opleve Madrid fra en cykel? Kom med på vores Madrid Cykel Sightseeing Tur og opdag et unikt Madrid på en anderledes måde. Køb dine billetter til Madrid Cykel Sightseeing her!

Fra 207 kr
Cykeludlejning

Cykeludlejning

At cykle er en sjov og lidt anderledes måde at udforske en ny by på. Lej en cykel og se mere af Budapest på mindre tid. Du skal bare vælge om du vil leje din cykel for en halv eller hel dag og så kan du starte din rejse rundt i Budapest. Bestil din lejecykel her!

Fra 83 kr
Morgentur til Versailles

Morgentur til Versailles

Nyd en fascinerende guidet tur til det historiske Versailles-slot og lær om Solkongen, Louis XIV. Turen inkluderer transport frem og tilbage fra Paris. Efter din rundvisning rundt på slottet, kan du nyde tid på egen hånd til at udforske de smukke franske haver i dit eget tempo. Bestil din plads på denne populære tur hjemmefra!

Fra 800 kr
Tur til Montmartre

Tur til Montmartre

Tag på opdagelse i det charmerende Montmartre-kvarter i løbet af denne 2-timers rundtur! Montmartre er et ikonisk pariserkvarter med små, smalle gader og følelsen af de gamle Paris. Her vil du se både Sacré Coeur, Place de Tertre og meget mere! Bestil din plads på denne hyggelige tur online!

Fra 273 kr
Bustur til Mont-Saint-Michel

Bustur til Mont-Saint-Michel

Besøg et af Frankrig mest ikoniske steder, den UNESCO-fredet ø Mont-Saint-Michel og udforsk det enestående middelalderkloster på øens højeste punkt. Turen er uden guide, så du kan frit sammensætte din egen tur. Transport til/fra Paris og indgangsbillet til klosteret er inkluderet.

Fra 1213 kr
Tur til Versailles med springvandsshow

Tur til Versailles med springvandsshow

1.0
(1)

Nyd en af de bedste ture til Versailles-slottet, som inkluderer en rundvisning inde på slottet, en tur i de vidunderlige franske haver og et spetakulært springvandsshow med barokmusik og lys. Sørg for at bestille din plads på denne populære tur hjemmefra!

Fra 818 kr
Bustur til Versailles

Bustur til Versailles

Hop på Versailles Ekspressen og bliv transporteret til Versailles-slottet nemt og bekvemt. Forudbestil dine billetter hjemmefra og sikre dig din plads på Versailles Ekspressen!

Fra 273 kr
Tur til Somme-slagmarkerne

Tur til Somme-slagmarkerne

Tag på en guidet tur til slagmarkerne i Somme og hør om, hvad der skete i området under Første Verdenskrig. På denne historiske tur vil du besøge de mest centrale slagmarker, historiske landemærker i regionen og det første museum dedikeret til Første Verdenskrig. Det er et must for enhver historieinteresseret!

Fra 1270 kr
Da Harry mødte Seinfeld-turen

Da Harry mødte Seinfeld-turen

Er du fan af film og tv-serier? Så er vores Da Harry mødte Seinfeld-tur sikkert noget for dig! Din guide vil tage dig til nogle af de mest kendte film- og tv-lokationer over Times Square. Forudbestil din tur hjemmefra og få dine billetter tilsendt per e-mail.

Fra 276 kr
Julelys og filmlokationer-tur

Julelys og filmlokationer-tur

Oplev julestemningen i New York og genoplev filmøjeblikke fra dine favoritjulefilm på denne sjove og festlige tur. Denne hyggelige tur med julefilmstema vil tage dig rundt i New York City og besøge nogle af stederne fra dine yndlingsjulefilm, som Alene Hjemme 2, Elf, Miraklet på 34. gade og flere. Bestil din tur i dag!

Fra 227 kr
Évora & vinsmagning

Évora & vinsmagning

Tag på en heldagstur til den charmerende romerske by Évora og smag på lokale vine. Évora er en mosaik af kultur, historie og traditioner. Oplev det romerske tempel, den romersk-gotiske domkirke, São Francisco-kirken og det uhyggelige knoglekapel og universitet. Bestil din tur til Évora i dag!

Fra 611 kr
Madrids højdepunkter & Prado-museet

Madrids højdepunkter & Prado-museet

Denne populære sightseeingtur giver dig mulighed for at udforske Madrids mange højdepunkter og store attraktioner med din lokale guide. Denne tur inkluderer også en rundvisning på det berømte Padro Museum, som er et absolut must, når du besøger Madrid. Sikre dig din plads, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 471 kr
Segovia & middelalderbyen Pedraza

Segovia & middelalderbyen Pedraza

Tag med os på en fascinerende heldagstur til to middelalderbyer, Pedraza og Segovia! Kun en time udenfor Madrid ligger middelalderbyen Pedraza. Her kan du udforske en af Spainens mest fantastiske middelalderbyer. Næste stop er Segovia, som er velkendt for sin romerske vandledning, domkirke og middelalderslot. Bestil din tur online!

Fra 792 kr
Heldagstur til Avila & Segovia

Heldagstur til Avila & Segovia

Nyd en fascinerende heldagstur til Avila og Segovia sammen med din lokale guide. De to byer har en rig historie og er uden tvivl et besøg værd, når du er i Madrid. Udforsk den ældeste og intakte fortificerede område i Avila og Spaniens smukkeste slot i Segovia. Bestil din tur med eller uden frokost.

Fra 528 kr
Madrid tapas- og historietur

Madrid tapas- og historietur

4.0
(1)

Oplev det autentiske Madrid på vores tapastur til fods guidet af en indfødt madrilener. Smag over 10 forskellige slags tapas og lær om spansk kultur, historie og gastronomiske traditioner. Sørg for at bestil din plads på denne populære tur hjemmefra!

Fra 619 kr
Madrid madlavningskursus

Madrid madlavningskursus

Nyd et sjov og lærerigt madlavningskursus i den spanske kogekunsts navn i Madrid! Lær, hvordan du laver populære spanske retter som paelle, tortilla og sangria sammen med din lokale kok og lille gruppe. Gå ikke glip af denne sjove oplevelse, bestil dit madlavningskursus online!

Fra 578 kr
Madrid vin- og tapastur

Madrid vin- og tapastur

Er du interesseret i spansk madkultur og vil du gerne smage en masse forskellige klassiske tapas? Så kom med os på vores Vin- og Tapastur i Madrid! På denne sjove tur vil du lære om spanske vine og smage på verdens fineste skinke - sortfodsskinke. Bestil en af Madrids mest velsmagende tur her!

Fra 454 kr
Det habsburgske Madrid & Prado-museet

Det habsburgske Madrid & Prado-museet

Nyd en billedskøn 3,5-times guidet tur til fods rundt i det habsburgske Madrid og besøg det verdenskendte Padro Museum. Sammen med din lokale guide, vil du udforske Madrid under det habsburgske imperium, efterfulgt af en guidet tur til Padro-museet. Bestil dine billetter til denne poplære tur hjemmefra!

Fra 512 kr
Det kejserlige Toledo & vintur

Det kejserlige Toledo & vintur

Bestil en heldagstur til Toledo fra Madrid. Din lokale guide vil tage dig til Toledo og vise dig rundt i den historiske by. Toledo bliver kaldt 'Byen med de tre kulturer', her vil du besøge en moské, kirke og synagogoe. Turen ender med en vinsmagning i Bargas.

Fra 743 kr
Brooklyn Pizza Tur

Brooklyn Pizza Tur

Denne tur handler kun om pizza, nå ja...og Brooklyn! De to går hånd i hånd. Du vil komme til at smage den bedste pizza i New York City. Fra den prisvindende pizza a la Napoli hos Grimaldi under Brooklyn Bridge til den legendariske siciliansk pizza hos L&B Spumoni Gardens i Bensonhurst. Få dit stykke af Brooklyn - bestil nu!

Fra 581 kr
Tur til Brooklyn

Tur til Brooklyn

Besøg de kendte Brooklyn-kvarterer, landemærker og velkendte filmlokationer, som ikke er dækket af vores andre ture. Oplev Brooklyn Heights, The Promenade, Plymouth Church of the Pilgrims, Grand Army Plaza, Park Slope, Green-Wood Cemetery, Ebbett's Field, hvor Brooklyn Dodgers engang spillede og meget mere. Turen inkluderer også en lækker frokost! Bestil her!

Fra 581 kr
Julelys-turen

Julelys-turen

Glem alt om Rockerfeller Center! Hvis du vil se julelys, så kom til Brooklyn. Vores julelys-tur viser alle de festlige hjem i Dyker Heights, den italiensk-amerikanske del af Brooklyn, som blev kendt i dokumentaren 'Dyker Lights' og set på TLCs 'Crazy Christmas Lights' og meget mere! Bestil din tur her!

Fra 368 kr
Tur til slottene i Loiredalen

Tur til slottene i Loiredalen

Besøg tre af Loire Valleys mest berømte châteaux: Det sofistikerede Château d'Amboise, det charmerende Château de Chenonceau, bygget over floden Cher, og det majestætiske Château de Chambord. Se hvor den kongelige familie boede og Leonardo da Vinci ligger begravet. Hotelafhentning og frokost er inkluderet!

Fra 2579 kr
Tur til hiphoppens fødested

Tur til hiphoppens fødested

Kør gennem Harlem og rejs gennem 'Boogie Down' Bronx, hvor du vil se nogle af de vigtigste steder i hiphoppens historie. Oplev de hemmelige kampsteder, historiske klubber og scener fra nogle af de mest kendte musikvideoer og filmlokationer. Bestil din hiphop-tur her!

Fra 531 kr
Hiphop-tur til Brooklyn

Hiphop-tur til Brooklyn

Brooklyn har unægteligt spillet et vital rolle i hiphop-kulturen og på denne tur vil vi tage dig med til de områder af Brooklyn, som du aldrig har set før krydret med fakta og sindssyge fortællinger fra dine kendisværter. Bestil din tur her!

Fra 425 kr
Hiphop-tur til Harlem

Hiphop-tur til Harlem

Længe inden globetrottere og 'the shake' var der Harlem - et centralt sted i hiphoppens historie. Harlems bidrag til kunst og kultur er uden sammenligning. Det er et kvarter med en rig historie, enestående vartegn og en livsstil som er helt sin egen. Bestil din hiphop-tur til Harlem i dag!

Fra 248 kr
Hiphop dance tur

Hiphop dance tur

Kom med os på en sjov tur ulig nogen tur du har været på før! Det er en tur i dansens navn! Og ja, du kommer også til at danse! Lær om de dansegrupper der har været med til at forme hiphop-kulturen til hvad den er i dag. Bestil din tur her!

Fra 284 kr
NYC graffiti-tur

NYC graffiti-tur

New York er kendt for sin substansrige kunsthistorie, but hvad der er mindre kendt er, at det tidligere hiphop-samfund er ansvarlige for meget af den undergrundskunst der har overtaget New York Citys urbane landskab. Bestil i dag!

Fra 248 kr
VIP-champagne & morgenmad i Berlins TV-tårn

VIP-champagne & morgenmad i Berlins TV-tårn

3.8
(4)

Bestil en uforglemmelig morgenmad m. champagne i TV-tårnet og nyd det fantastiske udsigt over Berlin! Oppefra TV-tårnet på Alexanderplatz, kan du beundre den 360 graders panorama dsigt af Berlin, nyde din lækre morgenmad og sippe champagne. Bestil online og spring køen over til TV-tårnet!

Fra 461 kr
Shoppetur til Las Rozas Village

Shoppetur til Las Rozas Village

Shop amok i Ras Rozas Village Outlet kun 30 min. udenfor Madrid! Forudbestil dine billetter til ekspressbussen og shop masser af designervarer og populære mærker! Du kan spare op til 60% på kendte varemærker!

Fra 132 kr
Klassisk Dubai sightseeingtur

Klassisk Dubai sightseeingtur

4.0
(1)

Dubai er en by, som byder på en ny oplevelse efter hvert sving du tager i en interessant kombination af nyt og gammelt. Det er Mellemøstens største turistattraktion og på denne tur vil du se hvorfor.

Fra 276 kr
Casa Batlló - spring køen over

Casa Batlló - spring køen over

5.0
(2)

Spring køen over til et af Antoni Gaudis mest berømte mesterværker i Barcelona - Casa Batlló! Det er det sandt arkitektonisk mesterværk med en interessant historie. Din billet inkluderer en gratis audioguide. Bestil dine billetter hjemmefra og undgå de lange køer!

Fra 198 kr
Barcelona Akvarium

Barcelona Akvarium

3.5
(2)

Tilbring en sjov dag i Barcelona Akvarium og udforsk verdenen under havoverfladen. Akvariet har masser af aktivteter for store som små! Spring køen over med billetterne med hjemmefra!

Fra 165 kr
Barcelona Hop-af Hop-på

Barcelona Hop-af Hop-på

4.0
(14)

Med din Barcelona Hop-af Hop-på busbilletter med hjemmefra, er du helt klar til at udforske Barcelona. Hop-af Hop-på-busserne er en af det bedste og billigste måder at tage på sightseeing på en sjov og fleksible måde! Vælg mellem 24 eller 48 timers billetter, bestil online!

Fra 240 kr
Articket Barcelona - Skip the Line

Articket Barcelona - Skip the Line

5.0
(1)

Bestil din Articket Barcelona hjemmefra og du er klar til at udforske Barcelonas pulserende kunstscene! Din Articket Barcelona giver dig gratis adgang til Barcelonas seks bedste kunstmuseer, du får lov til at spring køerne over til at komme ind og du sparer 45% i forhold til prisen i døren.

Fra 248 kr
Palacio del Flamenco

Palacio del Flamenco

4.0
(1)

Palacio del Flamenco i Barcelona er et af byens bedste Flamenco show. Køb dine billetter til Palacio del Flamenco i Barcelona her!

Fra 372 kr
Flamencoshow i Tablao de Carmen

Flamencoshow i Tablao de Carmen

Oplev et klassisk flamencoshow i Tablao de Carmen i Barcelona! Det smukke show præsenterer mange af de vigtigste stilarter af flamenco og du er garanteret en aften fyldt med musik, dans og sang! Du kan vælge mellem middag og show eller drink og show.

Fra 322 kr
London med stil

London med stil

Udforsk London fra en vintage rød Londonbus! Besøg The Tower of London og se kronjuvelerne, få en rundvisning i Westminster Abbey og nyd en lækker afternoon tea i klosteret. Forudbestil dine billetter til denne populære tur og vær sikker på, at du får en plads!

Fra 1199 kr
Historiske pubs til fods

Historiske pubs til fods

Udforsk tre af Londons ældste pubs på denne fascinerende tur til fods gennem Londons historiske Bankside, hvor Shakespeares's Globe Theatre og The Golden Hind ligger. Din tur ender med en ølsmagning med tre britiske øl på The Old Thameside Inn. Bestil din plads på denne anderledes tur i London her!

Fra 233 kr
Den komplette Beatles-tur: Liverpool & London

Den komplette Beatles-tur: Liverpool & London

Nyd en unik og spændende turpakke der giver dig begge sider af The Beatles fantastiske historie. Besøg de mest central Beatles-steder i både Liverpool og London. Det er et must for enhver Beatles-fan! Bestil dine billetter her og sikre dig din plads på denne sjove 2-dagstur!

Fra 1934 kr
Poble Espanyol

Poble Espanyol

Poble Espanyol ved Montjuïc i Barcelona er absolut et besøg værd. Køb dine billetter til Poble Espanyol ved Montjuïc i Barcelona her!

Fra 99 kr
Big Bus-ture London

Big Bus-ture London

Kør med Bus Big dobbeltdækkerbusserne i en, to eller tre dage og udforsk London! Hop af og på ved de over 50 stop på tre forskellige ruter, som ligger bekvemmeligt tæt på landemærker og seværdigheder. Nyd tre gratis rundtur til fods og et cruise inkluderet i din billet. Bestil hjemmefra og spar penge på dine billetter!

Fra 154 kr
Californien solnedgang cykeltur

Californien solnedgang cykeltur

Kom med på 'Californien solnedgang'-cykelturen og udforsk San Francisco på en helt ny måde. Du komme til at opleve byen ved solnedgang, hvor den er allersmukkest, som turguiden tager dig over Golden Gate Bridge. Der vil være masser af oplagte billedmuligheder. Bestil din tur her!

Fra 390 kr
Det moderne Dubai med Burj Khalifa

Det moderne Dubai med Burj Khalifa

Dubai er unægteligt en af verdens mest interessante turistattraktioner, kom med os og se hvorfor! Det moderne Dubai har alt fra imporende, moderne skyscrapere til charmende, traditionelle souks. Spring køen over til verdens højeste bygning - Burj Khalifa og nyd den imponerende udsigt. Bestil dine billetter hjemmefra og begynd nedtællingen.

Fra 751 kr
Movie Stars' Homes tur

Movie Stars' Homes tur

Få en eksklusiv og indgående tur til stjernernes smukke hjem i Hollywood, Beverly Hills, Bel-Air og Los Angeles. Du vil også få en introduktion til Hollywoods ikoniske skilt og 1,6 kilometer lange Walk of Fame, West Hoilywoods glitrende Sunset Strip og glamourøse Rodeo Drive i Beverly Hills. Bestil nu.

Fra 319 kr
Deluxe Movie Stars' Homes & sporvogn tur

Deluxe Movie Stars' Homes & sporvogn tur

Har du nogensinde drømt om at opleve Hollywood og Beverly Hills? Så kom med os på vores Deluxe Movie Stars' Homes & sporvogn tur! Se, hvor de rige og berømte bor i glamourøse Beverly Hills og Bel Air. Derefter får du en tur i vores fine lille åbne sporvogn, hvorfra du vil komme helt tæt de fantastiske Hollywood landemærker.

Fra 354 kr
Den store Los Angeles tur

Den store Los Angeles tur

Den store Los Angeles tur er den sightseeing tur af byen, hvor du kommer til at opleve alt, hvad byen har at tilbyde! Vores erfarne guide vil tage dig med på en tur du sent vil glemme. Bestil dine billetter allerede i dag.

Fra 559 kr
Hollywood & Movie Stars Tur

Hollywood & Movie Stars Tur

5.0
(1)

Kom med os på Hollywood & Movie Stars-turen, hvor vi har ekstra meget tid til at udforske Hollywood, Beverly Hills og Century City. Det hele begynder ved det famøse Chinese Theatre med sin velkendte gårdhave fyldt med de kendtes fodspor og håndaftryk. Bestil din tur her!

Fra 559 kr
Los Angeles Hop-af Hop-på

Los Angeles Hop-af Hop-på

Dette er den eneste Hop-af Hop-på tur med elektronisk kommentering undervejs, som giver dig mulighed for at se hele Los Angeles fra Hollywood til Beverly Hills - fra Santa Monicas smukke landskab og strande til det summende Downtown LA. Køb dit Hop-af Hop-på pas her!

Fra 213 kr
Den ultimative Hollywood pakke

Den ultimative Hollywood pakke

Den ultimative Hollywood pakke giver dig mulighed for at udforske Hollywoods mest populære attraktioner og spare penge, uanset om du kun har en dag, en weekend eller en uge i Hollywood! Pakken inkluderer billetter til: Movie Stars Homes-turen, et 24--timers Hop-af Hop-på pas og adgang til Madame Tussauds Hollywood. Bestil dine billetter her.

Fra 602 kr
Filmstjerners hjem tur & Madame Tussauds

Filmstjerners hjem tur & Madame Tussauds

Kom med på en tur til Hollywoods filmstjerners million-dollar villaer og Madame Tussauds. Turen inkluderer over 40 kendis hjem, en tur ned ad Sunset Strip og Rodeo Drive og meget mere. Husk dit kamera, du ved aldrig hvem du ser. Slut turen af med et besøg på Madame Tussauds og se endnu flere stjerner.

Fra 496 kr
Paris fra en 2CV

Paris fra en 2CV

Oplev Paris' smukke seværdigheder, såsom Eiffeltårnet og Louvre, fra en af Frankrigs mest ikoniske biler - 2CV'en fra Citroën. Vælg mellem tre forskellige ture!

Fra 685 kr
Shrek's Adventure! London

Shrek's Adventure! London

5.0
(5)

Shrek's Adventure er en unik attraktion for hele familien, hvor du skal gå og køre i bus! Træd ind i kongeriget Langt Langt Borte og nyd det spritnye eventyr, hvor fantastiske DreamWorks animationer, spændende historiefortælling og en god dosis af Æslets frækhed venter på dig. Spar tid med billetterne købt hjemmefra!

Fra 163 kr
Tijuana Shopping Eventyr

Tijuana Shopping Eventyr

Tag på en tur ned langs den smukke californiske kyst og over grænsen til farverige og fascinerende Tijuana i Mexico til fantastisk shopping og mad! Brug mere end 4 timer på at udforske den anden største by på vestkysten og kom hjem med masser af souvenirs og minder. Bestil dine billetter her.

Fra 779 kr
Guidet tur på Louvre-museet

Guidet tur på Louvre-museet

4.0
(1)

På denne guidet tur på Louvre i Paris, vil du se mange berømte værker, og samtidig have tid på egen hånd. Billetter til Louvre i Paris købes her!

Fra 536 kr
Glaspuster og blondemager tur

Glaspuster og blondemager tur

Kom væk fra menneskemængderne i Venedig og få et indblik i hvordan byen plejede at være, nemlig en ø fyldt med handlende verdenskendte for deres håndværk, hvor traditionelle færdigheder er blevet givet videre fra generation til generation i århundrede. Kom med os på en halvdagstur til disse tidløse øer. Bestil her!

Fra 289 kr
Cocktailtur i New York

Cocktailtur i New York

Denne cocktailtur vil tage dig lige midt ind i øjet af New Yorks spirernede cocktailkultur, som du blive introduceret til de bedst cocktailbarer i byen. Gå ikke glip af en sjov aften i byen, bestil din tur i dag!

Fra 581 kr
Buckingham Palace & Afternoon Tea

Buckingham Palace & Afternoon Tea

4.0
(2)

Nyd en dejlig afternoon tea på Rubens efterfulgt af et besøg på Buckingham Palace. Det er den ultimative britiske tradition kombineret med et besøg i en af det mest ikoniske britiske institutioner. Sørg for at bestil din tur i god tid, denne populære tur bliver hurtigt udsolgt.

Fra 498 kr
Afternoon tea på The Rubens

Afternoon tea på The Rubens

4.0
(2)

Der findes ikke et bedre sted at nyde den traditionelle engelske afternoon tea end i slotsloungen med udsigt over de kongelige stalde i Buckingham Palace. Bestil din afternoon tea hjemmefra for at sikre dig, at du kan få bord i dette populære sted!

Fra 368 kr
Tur til Niagara Falls med fly

Tur til Niagara Falls med fly

Niagara Falls er en af de bedst besøgte attraktioner i USA, se hvorfor på vores tur til Niagara Falls. Turen inkluderer hotelafhentning, fly til det nordlige New York, frokost og dit valg mellem to forskellige enestående sightseeingmuligheder! Det er uden tvivl en unik oplevelse, som du og din familie vil elske. Sørg for at bestil hjemmefra!

Fra 3743 kr
Segway Amsterdam

Segway Amsterdam

Segway City Ture i Amsterdam er ikke bare rigtigt morsom, men også en interessant måde at opleve Amsterdam på. Vi tilbyder forskellige Segway sightseeing ture rundt i Amsterdam her. Billetter til Segway sightseeing i Amsterdam her!

Fra 537 kr
Aften food tour på cykel

Aften food tour på cykel

Vores aften food tour på cykel er en af vores favoritter! På denne tur kommer du til at se endnu mere af Berlin! Besøg det pulserende Prenzlauer Berg og prøv nogle af vores favorit steder. Alt mad er inkluderet! Bestil din tur hjemmefra og sikre dig din plads på denne populære tur!

Fra 405 kr
El-cykeltur i Berlin

El-cykeltur i Berlin

4.0
(1)

Se mere af Berlin på vores spændende el-cykeltur! Besøg mange af Berlins seværdigheder, såsom Brandenburger Tor, Reichstag, Checkpoint Charlie, mindesteder og mere! Bestil din el-cykeltur hjemmefra og vær sikker på, at du får en plads på denne sjove og underholdende tur!

Fra 405 kr
Segwaytur til Berlinmuren

Segwaytur til Berlinmuren

Udforsk Berlins fascinerende historie på denne populære segwaytur til Berlinmuren! Vores segwaytur til Berlinmuren udforsker ikke kun de fysiske rester af den tidligere mur, men den kaster nyt lys på de kræfter der resulterede i Berlinmurens opførelse, livet i Berlin under muren og dens fald i 1989. Bestil din tur hjemmefra og sikre dig din plads!

Fra 553 kr
Tur til Miami og South Beach

Tur til Miami og South Beach

Oplev Miamis storslåede kyst, inklusiv Miamis smukke skyline, Port of Miami, Fisher Island, Miami Beach samt 'Millionærrækken' med rige og berømtes hjem. Få masser af tid til at shoppe i Bayside Marketplace Mall og slappe af i South Beach! Transport fra Orlando er inkluderet.

Fra 1011 kr
Shoppetur i Orlando

Shoppetur i Orlando

Er du glad for at shoppe? Så er det her helt bestemt turen for dig! Denne tur inkluderer nemlig de tre bedste indkøbscentre og outlets i Orlando - Orlando Premium Outlets, Florida Mall og Mall at Millenia - og chancen for at få tilfredsstillet din shoppelyst! Turen inkluderer hotelafhentning og et rabathæfte!

Fra 367 kr
Rodeo og ranch-eventyr

Rodeo og ranch-eventyr

Tag på en tur ud i det ægte cowboyland i Southern Osceola County, hvor de oprindelige amerikanske cowboys kom fra! Oplev et gammeldags, traktortrukket høtur, en lækker, overdådig barbeque middag efterfulgt af en tur til rodeo! På i sadlen, vi skal til rodeo!

Fra 756 kr
Luftbåd- og Monster Truck-tur

Luftbåd- og Monster Truck-tur

Oplev Floridas Everglades på en 30-minutters luftbådstur efterfulgt af en tur ombord en monster truck gennem en citrusplantage. Det er en fantastisk måde at opdage det naturlige Florida! Mærk vindet i dit hår og duft citrusen i luften. Sørg for at bestille din tur i god tid!

Fra 756 kr
Miami på en dag

Miami på en dag

Oplev den pulserende og farverige by Miami på en dag! Beundre bådene eller shop i et stort center lige ved vandet, tag på et valgfrit sightseeingcruise og se kendishjem på Star Island og udforsk den skønne bydel South Beach. Det er en fantastisk tur til at se det bedste af Miami. Sikre dig din plads på turen, bestil i forvejen!

Fra 807 kr
Luftbådstur og Gatorland

Luftbådstur og Gatorland

Kom med os på den bedst fantastiske alligator-oplevelse! Denne tur kombinerer en sjov tur i luftbåd over sumpen for at se efter vildt dyreliv, inklusiv alligatorer. Bagefter vil du besøge Orlandos Gatorland - hjem til flere end 400 alligatorer! Gå ikke glip af denne tur, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 756 kr
Luftbåd- og shoppetur

Luftbåd- og shoppetur

Nyd en sjov og spændende luftbådstur og se det alsidige dyreliv i området, efterfulgt af den ultimative shoppetur i to af Orlandos berømte malls. Det er en fantastiske tur der på fineste vis kombinerer det bedst af Florida i en tur! Returtransport til/fra Orlando er inkluderet.

Fra 637 kr
Den ultimative luftbådstur

Den ultimative luftbådstur

Denne fantastiske tur er den ultimative måde at opleve vinden i håret på en sjov luftbådstur! Nyd en times luftbådstur, se en alligator-håndteringsdemonstration og besøg den fantastiske Wildlife-park og se, rør og foder dyrene. Turen inkluderer også transport til/fra Orlando.

Fra 586 kr
Prag Bryggeri Tur

Prag Bryggeri Tur

Prag Bryggeri tur er turen du må deltage i, hvis du vil smage Tjekkiets forskellige øl i Prag. Køb dine billetter til Prag Bryggeri tur i Prag, Tjekkiet her!

Fra 387 kr
Tur til Everglades og Miami

Tur til Everglades og Miami

Tag en tur til den vilde side som du suser gennem Everglades regionens tropiske vådområder på en luftbåd, oplev et alligator- og slangeshow, cruise ned langs kysten fordi imponerende millionærvillaer og nyd solen og seværdighederne i South Beach. Bestil din tur hjemmefra og start nedtællingen!

Fra 1147 kr
Rundtur i Orlando & gospelbrunch

Rundtur i Orlando & gospelbrunch

Tag en tur rundt i Orlando og kombiner turen med en dejlig gospelbrunch! Turen inkluderer en sightseeingtur rundt i Orlando, en bådtur, tid på egen hånd til at udforske Park Avenue, brunch og gospel i House of Blues og et besøg til Disneys City of Celebrations. Sørg for at du får en plads, bestil din tur hjemmefra!

Fra 841 kr
Rundtur i Orlando

Rundtur i Orlando

Nyd en halvdagstur og udforsk Orlando by sammen med din guide! Turen inkluderer en tur rundt om Lake Eola og Downtown Orlando, en sjov bådtur, tid på egen hånd til at udforske Park Avenue og et besøg til Disneys City of Celebrations.

Fra 586 kr
Dybhavsfiskeri i den Mexicanske Golf

Dybhavsfiskeri i den Mexicanske Golf

Tilbring en eftermiddag med dybhavsfiskeri i Den Mexicanske Golf. Du kan forvente at fange et bredt udvalgt af fisk og nyde det hvide sand på Clearwater Beach og en dejlig dag på havet. Gå ikke glip af en sjov udfulgt i Florida, bestil din plads hjemmefra!

Fra 1011 kr
Monster truck gennem appelsinplantage

Monster truck gennem appelsinplantage

Nyd en sjov og nerveprirrende tur med en monster truck! Bare læn dig tilbage og nyd turen gennem den smukke appelsinplantage. Det er sjov for børn såvel som voksne! Sikre dig din plads på dette eventyr på monster truck, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 467 kr
Miami Hop-af Hop-på

Miami Hop-af Hop-på

Udforsk den pulserende storby Miami! Efter en køretur fra Orlando, vil du stige på en Hop-af Hop-på-sightseeingbus og begynde din tur rundt i The Magic City! Kør fra Coconut Grove, Little Havana, The Miracle Mile, Coral Gables - over Biscayne Bay-broen og Ocean Drive og South Beach. Turen inkl. morgenmad. Bestil din tur her!

Fra 1147 kr
Monterey & Carmel heldagstur

Monterey & Carmel heldagstur

Tag en tur ned ad en af verdens smukkeste kyststrækninger. Vores tur tager dig til Highway no 1, gennem Santa Cruz, langs 17 Mile Drive og videre ind til Carmel-by-the-sea, hvor du finder masser af skønne restauranter og inspirerende gallerier. Vi kører tilbage gennem verdens tech-hovedstad, Silicon Valley og tilbage til San Francisco.

Fra 920 kr
To-dagstur til Normandiet, Saint Malo & Mont Saint Michel

To-dagstur til Normandiet, Saint Malo & Mont Saint Michel

Kom på en fascinerende to-dagstur fra Paris til Normandiet, Saint Malo og Mont Saint Michel. Turen inkluderer et ophold på et 3-stjernet hotel med morgenmadsbuffet og middag, billetter til de forskellige monumenter og museer, samt afhentning på dit hotel i Paris. Bestil din tur i dag!

Fra 3085 kr
To-dagstur til Loiredalens slotte

To-dagstur til Loiredalens slotte

Kom med os på en magisk to-dagstur til Loiredalens slotte. Turen inkluderer hoteltransport, alle indgangsbilletter og rundvisninger på seks slotte, samt overnatning på et 3-stjernet hotel og middag, morgenmad og frokost. Bestil din tur i dag!

Fra 3398 kr
To-dagstur til Mont Saint Michel & Loiredalens slotte

To-dagstur til Mont Saint Michel & Loiredalens slotte

Nyd en to-dagstur til Mont Saint Michel-klostreret og besøg flere af Loiredalens slotte. Du vil blive hentet på dit hotel i Paris og taget på en fascinerende tur. Turen inkluderer tre måltider og overnatning på et 3-stjernet hotel. Bestil din tur online og sikre dig din plads!

Fra 3357 kr
Tre-dagstur til Mont Saint Michel & Loiredalens slotte

Tre-dagstur til Mont Saint Michel & Loiredalens slotte

Nyd en tre-dagstur til Mont Saint Michels berømte kloster og besøg mange af Loiredalens smukke slotte. Turen inkluderer hoteltransport til/fra Paris, seks måltider og to overnatninger på et 3-stjernet hotel. Gå ikke glip af denne billedskønne tur, bestil hjemmefra!

Fra 5047 kr
Tre-dagstur til Normandiet, Mont Saint Michel & Loiredalen

Tre-dagstur til Normandiet, Mont Saint Michel & Loiredalen

Oplev Normandiet, Mont Saint Michael og Loiredalen på denne fantastiske tre-dagstur! Bliv hentet på dit hotel og nyd vores spændende turprogram! Overnatning på 3-stjernet hotel, morgenmad og middag samt hoteltransport tur/retur fra Paris er inkluderet. Bestil din tur her!

Fra 4528 kr
Fire-dagstur til Normandiet, Mont Saint Michel & Loiredalen

Fire-dagstur til Normandiet, Mont Saint Michel & Loiredalen

Kom med os på en fabelagtig fire-dagstur til Normandiet, Mont Saint Michel og Loiredalens slotte. Bliv hentet i dit hotel i Paris, sov på et 3-stjernet hotel og oplev mere af smukke Frankrig. Gå ikke glip af denne flotte tur, bestil din plads hjemmefra!

Fra 6144 kr
Det bedste af Rom og Vatikanet

Det bedste af Rom og Vatikanet

Denne tur er en udvidet 4,5 times rejse gennem det antikke Roms gader og oplev Vatikanet i alt i sin pragt. Spring de lange køer over til Colosseum og Vatikan-museet sammen med din guide og udforsk to af Roms mest fantastiske attraktioner. Bestil din tur nu og sikre dig din plads på den populære tur!

Fra 734 kr
Hop-On Hop-Off sightseeing i London

Hop-On Hop-Off sightseeing i London

4.2
(60)

På udkig efter den ultimative sightseeingtur i London? Med din Hop-af Hop-på billet kan du vælge alle de seværdigheder og attraktioner som du vil se, mens du bliver transporteret rundt i en ikonisk rød London-bus. Der er fire buslinjer og over 90 stop.

Fra 140 kr
D.C. om aftenen

D.C. om aftenen

Oplev Washington D.C.s storslåethed, som byen er badet i lys som aftenen! Beundre Capitol-bygningen, mindesmærkerne for 1. og 2. Verdenskrig, Lincoln Memorial og meget mere på denne smukke aftentur. Gå ikke glip af denne fantastiske tur, bestil i dag!

Fra 319 kr
D.C. på en dag

D.C. på en dag

Se alle de berømte steder i USAs hovedstad, Washington D.C., som det Hvide Hus, Capitol-bygningen, Washington Monument og World War II Memorial! denne 7-timers tur er et must, hvis du besøger DC for første gang! Bestil din tur i dag!

Fra 354 kr
Tur til Gettysburg

Tur til Gettysburg

Rejs tilbage i tiden som du lærer om den blodigste kamp i den amerikanske borgerkrig - Slaget ved Gettysburg. Udforsk Gettyburg-museet og få en rundtur på slagmarken. Denne tur kan godt blive hurtigt udsolgt, så bestil din plads i god tid!

Fra 814 kr
Tur til Mount Vernon & Arlington National Cemetery

Tur til Mount Vernon & Arlington National Cemetery

Besøg Mount Vernon og Arlington National Cemetery på én omfangsrig 8-timers tur. Se JFKs gravsted og Den ukendte soldats gravsted. Hvis du er interesseret i ikoniske steder i amerikansk historie, så er denne tur ideel til dig. Bestil din tur hjemmefra og sikre dig din plads på denne populære tur!

Fra 637 kr
Tur til Eiffeltårnet inkl. Summit & cruise

Tur til Eiffeltårnet inkl. Summit & cruise

Spring køen over til det ekstremt populære Eiffeltårn! Besøg både 1. og 2. sal sammen med din turguide og få herefter udleveret dine billetter til Eiffeltårnets 'Summit' (3. sal). Turen inkluderer også et fantastisk cruise på Seinen. Bestil din tur online!

Fra 483 kr
Tur til Mont-Saint-Michel klosteret

Tur til Mont-Saint-Michel klosteret

Tag en tur fra Paris til Mont Saint-Michel klostret! I løbet af denne heldagstur vil du besøge en normanisk landsby, komme op til toppen af Mont Saint-Michel og få en guidet rundvisning af klostret. Turen inkluderer også frokost med drikkevarer på Restaurant Relais St Michel.

Fra 1580 kr
Heldagstur til Versailles & Trianon

Heldagstur til Versailles & Trianon

Nyd en guidet tur til Versailles og slottets smukkeste værelser. Din tur vil du få tid til at spadsere rundt i haverne inden din frokost i en restaurant tæt på den store vandkanal. Anden del af turen inkluderer en rundvisning i både Petit og Grand Trianon. Bestil din tur her og spring køen over til Versailles og Trianon.

Fra 1401 kr
Athen om aftenen m. middag

Athen om aftenen m. middag

Udforsk Athen om aftenen! Nyd en panoramisk køretur gennem byen, beundre Akropolis oplyst i mørket, besøg den gamle bydel Plaka, nyd en traditionel græsk middag og et folklore-show. Kom med os til en sjov og festlig aften i Athen, bestil din tur hjemmefra!

Fra 545 kr
Athen Hop-af Hop-på

Athen Hop-af Hop-på

Opdag det bedste af Athen med de fantastisk Hop-af Hop-på busser! Hop af og på ved steder og seværdigheder som du har lyst ved de 23 stop i Athen og Piraeus. Din billet er gyldig i 24 timer + få en ekstra gratis dag inkluderet. Bestil nu!

Fra 149 kr
Heldagstur til Delfi

Heldagstur til Delfi

Tag på en heldagstur til Delfi og Apollons helligdom! Nyd noget af det smukkeste landskab i Grækenland og besøg Apollons tempel. Det er et sted enhver europæer bør opleve! Turen inkluderer afhentning fra dit hotel i Athen. Mulighed for at få frokost inkluderet. Turen til Delfi er meget popular, så bestil i god tid!

Fra 767 kr
Dagscruise til Hydra, Poros & Aegina

Dagscruise til Hydra, Poros & Aegina

Nyd en heldagstur med øhopperier til de tre græske øer Hydra, Aegina og Poros! Det er en fantastisk tur til tre meget forskellige og smukke græske øer. Turen inkluderer en lækker frokostbuffet og hoteltransport til/fra Athen. Gå ikke glip af alt det sjove, bestil din tur hjemmefra!

Fra 899 kr
Heldagstur til Mykenæ & Epidaurus

Heldagstur til Mykenæ & Epidaurus

Besøg Mykenæ, det af de arkæologisk set vigtigste steder på fastlandet og beundre det antikke Grækenlands mest kendte teater Epidaurus. Du kan tilføje frokost til din tur. Turen inkluderer returtransport fra dit hotel i Athen. Sikre dig en plads, bestil din tur hjemmefra!

Fra 466 kr
Tur til det antikke Korinth

Tur til det antikke Korinth

Bestil en halvdagstur til det arkæologiske sted, den antikke by Korinth! Her vil du få mulighed for at udforske den gamle markedsplads 'Agora', Apollontempel og meget mere. Turen inkluderer returtransport fra Athen. Bestil her, og få dine billetter sendt direkte til din e-mail.

Fra 495 kr
Kap Sounio & Poseidons tempel

Kap Sounio & Poseidons tempel

Nyd en køretur langs kysten til Kap Sounio til Poseidons tempel og sug den smukke udsigt af den Saroniske Golf til dig. Hør om det velbevarede tempels historie og bliv blæst bagover over omgivelserne. Se mere end bare Athen by, bestil din tur til Poseidons Tempel her.

Fra 396 kr
Sightseeingtur inkl. Akropolis-museet

Sightseeingtur inkl. Akropolis-museet

Kom med på en fascinerende sightseeingtur rundt i den græske hovedstad Athen og beundre alle den antikke bys enestående seværdigheder. Denne tur inkluderer også en guidet rundvisning på Akropolis-museet! Gå ikke glip af denne populære tur, bestil hjemmefra!

Fra 644 kr
Trabi Safari Berlin

Trabi Safari Berlin

5.0
(3)

Oplev Berlin fra en Trabant på en af vores Trabi Safari-ture! Vi tilbyder tre forskellige Berlin Trabi-ture: The Wall Ride, City West Berlin eller Wild East. Kør selv rundt i din Trabant og hør om de steder du passerer over dit audioguide-system i bilen. Børn under 15 år er gratis. Bestil din Trabant online i dag!

Fra 405 kr
Berlin segwaytur

Berlin segwaytur

5.0
(2)

Nyd Berlin fra en segway! Det er den sjoveste måde at udforske Berlin, mens du lærer om den tyske hovedstad som du kører gennem den historiske by. I løbet af 3 timer på vores Berlin segwaytur, vil du se og opleve de største seværdigheder Berlin har at byde på, stop og nyde dem, høre fascinerende anekdoter, tage billeder og diskutere ...

Fra 553 kr
Opdag Berlin til fods

Opdag Berlin til fods

4.3
(7)

Oplev alle de kendte seværdigheder i Berlin på denne tur til fods igennem den tyske hovedstad. Lær alt om Berlins historie, og se hvor smuk byen er den dag i dag. Billetter til Opdag Berlin til fods kan bestilles her!

Fra 99 kr
Berlin under krigen til fods

Berlin under krigen til fods

4.3
(4)

Vores tur 'Berlin under krigen' viser dig alle de vigtigste steder i Berlin, da byen var Nazitysklands hovedstad. Besøg Berlins jødiske kvarter, udforsk det tidligere SS & Gestapo-hovedkvarter, se ødelæggelserne forsaget af de Allierede bombninger under 2. Verdenskrig og meget mere! Det er et must for enhver historieinteresseret, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 99 kr
Opdag Potsdam til fods

Opdag Potsdam til fods

Vores Opdag Potsdam til fods tur er en god måde at opleve Potsdam på, når du besøger Berlin. Berlin uden Potsdam er som Paris uden Versailles. Bestil billetter til Opdag Potsdam til fods her!

Fra 116 kr
Berlinmuren - Berlin bag jerntæppet

Berlinmuren - Berlin bag jerntæppet

Nyd en rundvisning til fods rundt i Berlin og oplev byen som den var under den Kolde Krig. Gå ned ad 'Stalinallee', besøg mindesmærket for Berlinmuren og kirken Gethsemane i Prenzlauer Berg og lær om, hvordan livet var i det splittede Berlin. Gå ikke glip af denne fantastiske tur, bestil dine billetter online!

Fra 99 kr
Det Jødiske Berlin

Det Jødiske Berlin

På vores tur; Det Jødiske Berlin, besøger vi Berlins gamle jødiske kvarter. Bestil dine billetter til Det Jødiske Berlin her!

Fra 99 kr
Berlin Cykel Sightseeing

Berlin Cykel Sightseeing

4.5
(4)

Vores Berlin Cykel Sightseeing Tur er en god måde at lære fantastiske Berlin at kende på i denne alt-i-en tur! Få fuld overblik over Berlin fra fortid til nutid – bestil dine billetter til vores Berlin Cykel Sightseeing Tur her!

Fra 231 kr
Cykeltur i det rå Berlin

Cykeltur i det rå Berlin

5.0
(1)

Vores Cykeltur i det rå Berlin er den perfekte måde at se det rå og ægte Berlin på. Lige fra gadekunst til luksus byggeri, fra Tempelhof lufthavn til Ingenmandsland! Bestil dine billetter til Cykeltur i det rå Berling her!

Fra 231 kr
Berlinmuren og Kold Krigs Cykeltur

Berlinmuren og Kold Krigs Cykeltur

4.7
(3)

Vores Berlinmuren og Kold Krigs Cykeltur tager dig med til det historiske Berlins mere mørke sider. Denne 5 timer lange cykeltur igennem Berlin viser dig, hvordan Berlinmuren og den Kolde Krig, havde en kæmpe indflydelse på Berlin. Bestil dine billetter her!

Fra 231 kr
Berlin under krigen cykeltur

Berlin under krigen cykeltur

Tag på en cykeltur gennem det tidligere Tredje Rige og opdag Berlins historie på en ny måde! Besøg det tidligere jødiske kvarter, se hvor nazibunkerne lå, se beskyttelsesrum, krigshærgede bygningrer, 2. Verdenskrigsslagmarker, mindesmærker for Modstandsbevægelsen og mere. Sørg for at bestille din plads på denne populære tur hjemmefra!

Fra 231 kr
Potsdam Berlin Cykel Sightseeing

Potsdam Berlin Cykel Sightseeing

4.0
(2)

Potsdam er Berlins mest populære dagsturs-destination. Potsdam, et UNESCO world heritage site, er perfekt til en dag på cykel med dens smukke parker og stræder. Bestil billetter til vores Potsdam Berlin Cykel Sightseeing her!

Fra 396 kr
Berlin Hop-af Hop-på

Berlin Hop-af Hop-på

4.1
(16)

Opdag Berlin i dit eget tempo med Berlin CitySightseeing Hop-af Hop-på busserne! Vælg mellem tre ruter og to kombo-muligheder! Børn under 6 år rejser gratis. Bestil dine billetter hjemmefra og begynd din tur rundt i byen, så snart du kommer til Berlin!

Fra 151 kr
Sachsenhausen til fods

Sachsenhausen til fods

4.3
(15)

Kom med vores dygtige guide på en tur til Sachenhausen konsentrationslejr udenfor Berlin. Det er en tur du aldrig vil glemme! Hør om konsentrationlejren og dens fanger både under og efter 2. Verdenskrig. Gå ikke glip af denne fantastiske tur, sikre dig dine pladser hjemmefra!

Fra 116 kr
Ørkensafari med grillbuffet

Ørkensafari med grillbuffet

5.0
(1)

Du kan ikke besøge Dubai uden også at tage en tur ud i ørknen! Oplev suset med en rustjebanekøretur i sandklitterne midt ude i ørknen, besøg en autentisk Beduin-lejr, hvor du får serveret en dejlig grillmiddag under stjernerne!

Fra 475 kr
TCM Klassisk Film Tur

TCM Klassisk Film Tur

Se alle de bedste og mest berømte filmsteder i New York på denne TCM Klassisk Film Tur. Oplev lige de steder hvor dine yndlingsfilm er optaget. Køb billetter til TCM Klassisk Film Tur i New York her!

Fra 347 kr
Arsenal FC Stadion Tur

Arsenal FC Stadion Tur

4.5
(4)

Besøg Emirates Stadion - Arsenal FCs hjem på denne selvguidede tur med audioguide! Se omklædningsrummet og tag turen igennem tunnelen der fører ud til fodboldbanen og forestil dig de 60.000 fans brøle! Det er en tur der skal prøves af Arsenal-fans!

Fra 205 kr
Lissabon Hop-af Hop-på

Lissabon Hop-af Hop-på

Se Lissabons mest populære seværdigheder og attraktioner fra Hop-af Hop-på sightseeingbusserne! Lissabon, konstrasternes by, byder på opdagelser, overraskelser og tegn på byens tidlige historie. Oplev Lissabon, bestil dine billetter her!

Fra 157 kr
Det Historiske Paris

Det Historiske Paris

Historiske Paris er en guidet tur gennem den ældste del af Paris inkl. Ile de la Cité og Notre-Dame. Bestil dine billetter her!

Fra 599 kr
Versailles og Paris

Versailles og Paris

Oplev Paris og besøg Versailles slottet på denne guidet tur til Versailles og rundt i Paris. Bestil dine billetter til Versailles og Paris her!

Fra 933 kr
Disneyland® med bus

Disneyland® med bus

3.0
(1)

Få dine billetter til Disneyland® Paris hjemmefra og få tur/retur transport til og fra Paris til Disneyland! Et ekstra plus er at med dine forudbestilte billetter kan du springe de lange køer over til Disneyland® Park og Walt Disney Studios Park.

Fra 906 kr
Cruise i Lisbon

Cruise i Lisbon

Tag på et afslappende og idyllisk cruise rundt i den portugisiske hovedstad og beundre Lissabons monumenter og seværdigheder fra floden. Sejl forbi opdagelsesmonumenterne, den Golden Gate-lignende 25. april-bro og Nationernes park. Turen inkluderet hotelafhentning. Bestil dit cruise i dag!

Fra 256 kr
Lissabon om aftenen & Fado-show

Lissabon om aftenen & Fado-show

Nyd en guidet rundtur i Lissabon om aftenen til de oplyste opdagelsesmonumenter, efterfulgt af en middag med traditionel portugisisk Fado-show og folksloredans. Denne tur er et absolut must, når du besøger Lissabon, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 652 kr
Arrábida, Sesimbra & vinsmagning

Arrábida, Sesimbra & vinsmagning

Oplev Portugals skønhed på denne guidede tur udenfor Lissabon. Besøg landsbyen Sesimbra, beundre udsigten til Arrábida-bjergkæden og smag på vin i en af Portugals ældste vinkældre. Sikre dig din plads på turen, bestil hjemmefra!

Fra 479 kr
Aftentur til ørkenen

Aftentur til ørkenen

Tag på en uforglemmelig rejse ud i ørknen i en vintage Land Rover. Din erfarne guide køre dig rundt, så du kan spotte eksotisk dyreliv, besøge en Beduin-lejr, ride på en kamel, nyde en middag under stjernerne og meget mere. Bestil din plads på denne fantastiske tur hjemmefra!

Fra 1218 kr
Paris Hop-af Hop-på

Paris Hop-af Hop-på

4.1
(11)

Vil du gerne udforske Paris' mange seværdigheder? Få dit Paris Hop-af Hop-på buspas og bare hop på en af de mange busser! Hop af og på sightseeingbusserne som du vil! Bestil dit buspas hjemmefra og forbered dig på at udforske Paris!

Fra 273 kr
Sightseeingtur i Porto

Sightseeingtur i Porto

Oplev hovedstaden i det nordlige Portugal, Porto og byens antikke storslåethed. Udforsk byens smukke gamle bymidte, besøg domkirken, nyd en rundvisning og vinsmagning i en portvinskælder og meget mere! Denne 4-timers tur tager dig rundt til Portos højdepunkter. Bestil din tur med eller uden frokost!

Fra 289 kr
Sightseeingtur i Porto & 6 broer-cruise

Sightseeingtur i Porto & 6 broer-cruise

Kom med os på den ultimative halvdagstur i Porto! Nyd en guidet tur rundt i det fantastiske UNESCO-beskyttede historiske centrum, se byens største seværdigheder, besøg en portvinskælder, smag på lokale vine og tag på et panoramisk 'Seks broer'-cruise. Sikre dig din plads, bestil i dag!

Fra 372 kr
Porto om aftenen & Fado-show

Porto om aftenen & Fado-show

Tag på en guidet tur i Porto om aftenen! Nyd en dejlig portugisisk middag med lokale delikatesser sammen med et traditionelt folklore Fado-show. Det er en oplevelse du sent vil glemme! Bestil dine billetter til denne populære tur hjemmefra!

Fra 269 kr
Vintur til Douro-dalen

Vintur til Douro-dalen

Opdag Douro-dalens smukke landskab! Besøg tre forskellige vingårde og smag fire forskellige portugisiske vine fra Douro. Denne heldagstur er et must, når du besøger Porto. Bestil i dag!

Fra 784 kr
Porto Hop-af Hop-på

Porto Hop-af Hop-på

Udforsk Porto, Portugals anden største by, med Hop-af Hop-på sightseeingbusserne! Med 43 velplacerede stop rundt omkring i byen er sightseeing gjort nemt og sjovt. Vælg mellem 24 eller 48-timers billetter! GRATIS besøg i en vinkælder inkluderet! Bestil nu!

Fra 108 kr
Rom Hop-af Hop-på

Rom Hop-af Hop-på

5.0
(1)

At udforske Rom har aldrig været så ligetil eller spændende! Gå ombord den røde CitySightseeing Hop-af Hop-på bus og beundr den vidunderlige by fra den åbne top! Vælg mellem 24, 48 eller 72 timers billetter. Bestil dine billetter hjemmefra og start med at udforske Rom med det samme!

Fra 231 kr
Venedig Hop-af Hop-på båd

Venedig Hop-af Hop-på båd

Udforsk smukke Venedig med en rød Hop-af Hop-på båd! Det er uden tvivl den sjoveste og mest behagelige måde at tage på sightseeing i Venedig! Børn under 5 år rejser gratis. Bestil dine billetter til Hop-af Hop-på båden hjemmefra og gør dig klar til at opdage Venedig!

Fra 165 kr
Firenze Hop-af Hop-på

Firenze Hop-af Hop-på

Opdag fantastiske Firenze fra toppen af de røde Hop-af Hop-på sightseeingbusser! Sightseeing har aldrig været så nemt!Vælg mellem 24, 48 eller 72 timer billetter og få ubegrænset brug af de tre buslinjer. Børn under 5 år kører gratis! Køb dine billetter hjemmefra!

Fra 190 kr
Cykeltur i Monets have

Cykeltur i Monets have

Kom med os på en cykeltur til smukke Normandiet og landsbyen Vernon, hvor du vil udforske Monets private haver på cykel. Turen inkluderer også indgang til Monets hus, som du får lov at udforske på egen hånd. Det er en oplagt udfulgt for hele familien! Bestil din cykeltur her!

Fra 0 kr
Cykeltur til Loire-dalen

Cykeltur til Loire-dalen

Kom med os på en cykeltur rundt i Loire-dalen udenfor Paris! Det er den eneste cykeltur der inkluderer to chateaux'er, et skønt udendørsmarked og vinsmagning på kun en dag. Sørg for at sikre din plads på denne populære tur, bestil hjemmefra!

Fra 1609 kr
Segwaytur i Paris

Segwaytur i Paris

Tilbring et par timer på en segway rundt i Paris! Det er den perfekte tur for dig der besøger byen for første gang og for Paris-veteraner. Og vi er overbevidste om, at begge grupper vil være enige i at kørende på en segway er den bedste måde at opleve Lysets By. Bestil din segwaytur i Paris hjemmefra!

Fra 495 kr
Segwaytur i Paris om aftenen

Segwaytur i Paris om aftenen

Slut din dag af i Paris med at cruise ubesværet rundt i de magiske gader i Lysets By. Din lille turgruppe garanterer dig en personlig og intim oplevelse og minderne vil vare en livstid! Oplev Paris ved solnedgang, bestil din segwaytur i dag!

Fra 578 kr
Tur til Eiffeltårnets 'Summit' m. spring-køen-over

Tur til Eiffeltårnets 'Summit' m. spring-køen-over

Spring køen over til det ekstremt populære Eiffeltårn! Besøg både 1. og 2. sal sammen med din turguide og få billetter til Eiffeltårnets højeste punkt, Summit. Turen bliver hurtigt udsolgt, så bestil din tur i dag!

Fra 409 kr
Klassiske Paris til fods

Klassiske Paris til fods

Nyd en guidet tur til fods i Paris! Se alle de største seværdigheder i centrum. Det er den perfekte tur for dem med begrænset tid i Paris! Bestil her!

Fra 207 kr
Den Franske Revolution til fods

Den Franske Revolution til fods

Tag på en guidet tur i Paris til fods og udforsk de mange bygninger, statuer og symboler, der knytter sig til den franske revolution sammen med din dygtige guide! Lille turgruppe er garanteret! Bestil din tur hjemmefra og sikre dig din plads!

Fra 165 kr
Aftentur i latinerkvarteret til fods

Aftentur i latinerkvarteret til fods

4.0
(1)

Nyd en rundtur i hjertet af Paris om aftenen! Din turguide vil tage dig og din lille turgruppe (max. 16) rundt i det atmosfærefyldte latinerkvarter. Bestil din tur online!

Fra 165 kr
Montmartre til fods

Montmartre til fods

Udforsk det charmernede område Montmartre i Paris på denne gåtur! Slendr ned ad de brostensbelagte gader og se bl.a. Moulin Rouge og Sacre Coeur. Sikre dig din plads på denne hyggelige tur, bestil hjemmefra!

Fra 165 kr
Marais til fods

Marais til fods

Opdag et af Paris' mest trendy områder på denne tur til fods! Marais har det hele - de fedeste designerbutikker, et vildt natteliv, skønne offentlige parker og de bedste falafler i byen. Bestil din tur i Marais til fods online!

Fra 165 kr
Cykeltur i det royale London

Cykeltur i det royale London

Uanset om det er din allerførste gang i London eller du kan hele teksten til 'God Save The Queen', så er den guidede cykeltur noget for dig! Hør om konger, dronninger og prinsesser og se det bedste af det royale London på denne sjove og informative cykeltur!

Fra 224 kr
Cykeltur ved Themsen

Cykeltur ved Themsen

5.0
(1)

Tag med os på en anderledes slags sightseeingtur rundt i Londons gader! Udforsk 'flydende historie' og smukke urbane landskaber på din cykel på begge sider af Londons berømte flod, Themsen. Bestil din cykeltur ved Themsen hjemmefra og sikre dig din plads!

Fra 279 kr
Aftencykeltur ved Themsen

Aftencykeltur ved Themsen

Cykel gennem hjertet af London, mens du nyder synet af mange af de ikoniske steder og får en fornemmelse af Londons flodområdes mystik og romantik ved solnedgang. Du vil også nyde en pause på en 400 år gammel pub og få dig en drink. Gå ikke glip af alt det sjove, bestil online!

Fra 317 kr
Ølsmagning i West End

Ølsmagning i West End

Hvor får du den bedste øl i London? Kom med os på vores ølsmagning i West End og få svaret! Bliv introduceret til de bedste pubs i London og hør om, hvad der gør europæisk og britisk øl til det bedste i verden. Turen inkluderer 6 lækre smagsprøver på øl. Sørg for at bestil din plads online!

Fra 447 kr
Vagtskifte-tur

Vagtskifte-tur

Det daglige vagttskifte er en af de mest berømte ceremonier i verden og en must-see når du besøger London! Undgå turistmasserne og lad din guide tage dig til de bedste pladser i byen til at overvære den berømte ceremoni! Bestil din tur online!

Fra 186 kr
San Francisco aftentur

San Francisco aftentur

Denne live-kommenterede 90-minutter tur rundt i San Francisco inkluderer de mest interessant og levende områder, såsom Financial District, Chinatown, North Beach, Nob Hill, Alamo Square og Embarcadero. Turen dækker alle San Franciscos største seværdigheder med fantastisk udsigt fra toppen af en original dobbeltdækkerbus. Bestil her!

Fra 156 kr
Big Bus-ture New York

Big Bus-ture New York

Hop Af og På som du har lyst til, med Big Bus sightseeing busser, og oplev det bedste New York har at tilbyde, samt dyk ned i byens fascinerende historie. Hop Af/På sightseeing er en smart måde at rejse rundt i New York på, da du kan stå af når du har lyst, og bare stige på den næste bus ...

Fra 390 kr
Hop-af Hop-på Freestyle

Hop-af Hop-på Freestyle

Den ultimative San Francisco pakke inkluderer 48 timer Hop-af Hop-på med fire forskelligartede ture, samt dit valg mellem 3 eller 5 populære attraktioner og ture. Du kan vælge mellem et Bay Cruise eller besøge Walt Disney Family Museum og meget mere.

Fra 743 kr
Sightseeing Cruise Paris

Sightseeing Cruise Paris

3.0
(1)

Prøv vores sightseeingcruise og oplev det bedste af Paris fra Seinen. Fra båden kan du nyde udsigten til alle de historiske monumenter langs floden. Køb dine billetter hjemmefra for at sikre dig din plads!

Fra 118 kr
Hoover Dam ekspres halvdagstur

Hoover Dam ekspres halvdagstur

Når du besøger Las Vegas må du ikke snyde dig selv for et besøg til Hooverdammen. Den kæmpe betondam i ligger på grænsen mellem de to amerikanske delstater Arizona og Nevada. Hooverdammen bliver ofte kaldt et verdens syv menneskeskabte underværker. Bestil din tur her!

Fra 425 kr
Hoover Dam City deluxe tur

Hoover Dam City deluxe tur

Kom med på en tur til den enestående Hooverdam og Lake Mead, den største menneskeskabte sø på det vestlige halvkulge. Denne heldagstur inkluderer også en frokostbuffet og en tur på en chokoladefabrik. Bestil din tur her!

Fra 531 kr
Hoover Dam og Lake Mead cruise

Hoover Dam og Lake Mead cruise

Oplev Hooverdammen og Lake Mead på denne fantastiske tur, som inkluderer en rundvisning af dammen, både under og over overfladen, et cruise på Lake Mead, en let frokost og en tur på en chokoladefabrik. Bestil nu for en dag fyldt med sjov udenfor Las Vegas.

Fra 814 kr
Hoover Dam ekspres halvdagstur inkl. helikoptertur

Hoover Dam ekspres halvdagstur inkl. helikoptertur

Kom med på en tur og nyd det enestående syn af Hooverdammen og Lake Mead. Denne tur inkluderer en helikoptertur, som tager dig henover området omkring Hooverdammen og Lake Mead, hvorfra du har en fantastisk udsigt udover en af de største menneskeskabte søer og dammen. Bestil din tur her.

Fra 1097 kr
Grand Canyon South Rim tur

Grand Canyon South Rim tur

Oplev det geologiske vidunder bedre kendt som Grand Canyon. På denne tur vil du sige svajet væk fra Las Vegas' neonjungle og taget på en tur til et sted du aldrig glemmer. Billeder gør ikke stedet retfærdighed, dets storslåethed skal opleves med egne øjne. Bestil din tur allerede i dag!

Fra 779 kr
Grand Canyon West Rim tur

Grand Canyon West Rim tur

Besøg Grand Canyons vestlige kant, kig udover kløften fra Eagle Point, besøg Hualapai-indianerne, spis frokost med en enestående udsigt fra Skywalk caféen og meget mere. Bestil en tur til Grand Canyon, som du aldrig vil glemme"

Fra 1133 kr
Grand Canyon West Rim tur inkl. skywalk billetter

Grand Canyon West Rim tur inkl. skywalk billetter

Besøg Arizonas mest berømte landemærke og et sandt naturligt vidunder - Grand Canyon. Turen inkluderer en gåtur på the Grand Canyon Skywalk, et fotostop ved Hooverdammen, frokost på Skywalk caféen, stop ved Guano og Eagle Point og meget mere. Køb dine billetter allerede i dag og gør dig klar til en oplevelse som ingen andre.

Fra 1309 kr
Grand Canyon West Rim tur inkl. helikopter, båd & skywalk

Grand Canyon West Rim tur inkl. helikopter, båd & skywalk

Leder du efter den ultimative Grand Canyon oplevelse? Så behøver du ikke lede mere! Hvad med en heldagstur, der kombinerer en tur i Grand Canyons veslige kant med en helikoptertur, et bådcruise på Coloradofloden og en gåtur over den new Grand Canyon Skywalk? Bestil din tur her!

Fra 3326 kr
Red Rock Canyon med Rocky Gap Road oplevelsestur

Red Rock Canyon med Rocky Gap Road oplevelsestur

Red Rock Canyon med Rocky Gap Road adventuretur er et must for enhver eventyrlystensjæl. Den 5-timer lange tur ager dig langs den populære ca. 21 kilometer lang sceniske køretur med stop ved turistcenterets, Caiico Hills, adskillige udsigtsposter og Rocky Gap Road.

Fra 772 kr
Black Canyon River Rafting

Black Canyon River Rafting

Go river rafting and experience the beautiful waterfalls, hot springs, go for a cooling swim in the Colorado River, see Desert Big Horn sheep, ospreys, the Great Blue Heron and much more. Book your Black Canyon River Rafting Adventure Tour today!

Fra 998 kr
Death Valley heldagstur

Death Valley heldagstur

Rejs til et af de mest unikke landskaber på jorden, som vi rejser indtil hjertet af Death Valley National Park. Turen inkluderer fantastiske fotomuligheder ved Zabriskie Point, en overvældende smuk scenisk køretur gennem Artist's Pallet og Bad Water saltslette, som med sine 85 meter under havoverfladen er det laveste punkt på den vestlige halvkugle. Bestil nu!

Fra 1444 kr
Tur i varmluftsballon

Tur i varmluftsballon

Prøv en fantastisk tur i en varmluftsballon, som varer fra 45 minutter til 1,5 time i luften og bliver efterfulgt af en champagneskål. I løbet af din tur vil du få et spetakulært fugleperspektiv over de smukke Red Rock Mountains og den famøse Las Vegas Strip. Bestil din tur i varmluftsballon i dag!

Fra 1621 kr
Zip Line tur med FlightLinez Bootleg Canyon

Zip Line tur med FlightLinez Bootleg Canyon

Leder du efter en sjov og anderledes aktivitet udenfor Las Vegas? Så kom med på en nervepirrende zip line eventyr med Flightlinez Bootleg Canyon! Zip line over det sceniske ørkenlandskab og træk den friske bjergluft helt ned i lungerne. Køb dine billetter her!

Fra 1126 kr
Lake Mead middagscruise

Lake Mead middagscruise

Tag på et fantastisk middagscruise ombord the Desert Princess, oplev den enestående udsigt til Hooverdammen og søen, det unikke landskab, dyrelivet omkring Lake Mead og nyd en dejlig middag. Bestil din tur her.

Fra 920 kr
Las Vegas Night Strip tur m. champagne

Las Vegas Night Strip tur m. champagne

Kom med os på en tur til den famøse Las Vegas Strip! Stop ved det velkendte 'Welcome to Las Vegas'-skilt for fotomuligheder og nyde en skål i champagne, oplev verdens største chokoladespringvand og se et fantastisk springvandsshow. Bestil nu!

Fra 418 kr
Las Vegas Hop-af Hop-på

Las Vegas Hop-af Hop-på

Oplev den fantastiske udsigt udover Las Vegas Strip og downtown-området fra toppen af en London-stil dobbletdækkerbus og udforsk byen i dit eget tempo. Køb dine Hop-af Hop-på billetter her.

Fra 276 kr
Det bedste af Toscana med vinsmagning

Det bedste af Toscana med vinsmagning

Kom med os på en heldagstur til Toscana med afgang fra Rom. På bare en dag, vil du komme til at smage på toscanske vine og oste, nyd spektakulær arkitektur, smukke landskaber og en traditionel toscansk gourmet frokost. Gå ikke glip af denne skønne tur, bestil din plads hjemmefra!

Fra 1064 kr
Tur til Bracciano-slottet med frokost

Tur til Bracciano-slottet med frokost

Tag på et eventyr ud af Rom og ud i den frodige landskab. Besøg fortet fra 1500-tallet, Odescalchi-slottet, udforsk den charmerende landsby Bracciano og nyd en lækker 3-retters frokost med vin. Turen inkluderer transport til/fra Rom. Bestil din tur i dag!

Fra 899 kr
VIP-dagstur til Capri

VIP-dagstur til Capri

Kom med os på en eksklusiv VIP-heldagstur til Capri med afgang fra Rom. Besøg øen Capri, få en rundvisning på parfumefabrikken Carthusia, smag på limoncello og udforsk den berømte Blå Grotte (valgfrit). Bestil din tur i dag og sikre dig din plads.

Fra 2054 kr
Sightseeing og sejltur

Sightseeing og sejltur

3.8
(4)

Prøv en sjov og informativ 3-timers sightseeingtur rundt i Paris og oplev den smukke by! Denne tur er den perfekte introduktion til Paris, den inkluderer en sightseeingtur med luksusbus og et cruise på Seinen.

Fra 230 kr
Sightseeing Paris

Sightseeing Paris

3.5
(2)

Se højdepunkterne i Paris på under to timer! Det er den ideelle tur for enhver med begrænset tid i Paris! En dobbeltdækkerbus vil tage dig rundt i byen og vise dig de forskellige steder og seværdigheder.

Fra 165 kr
Eiffeltårnet m. spring-køen-over & sightseeingtur

Eiffeltårnet m. spring-køen-over & sightseeingtur

3.8
(24)

Få to-i-en: Spring køen over til Eiffeltårnet og få et godt overblik over Pairs med en sightseeingtur med bus. Det er en af vores bedstsælgende ture, nydt af gæster i alle aldre! Sørg for at bestil dine billetter hjemmefra og undgå at stå i kø!

Fra 452 kr
Sightseeing, cruise & Eiffeltårnet

Sightseeing, cruise & Eiffeltårnet

4.1
(24)

Vil du gerne opleve det bedste Paris har at tilbyde til en god pris, så behøver du ikke leder mere! Denne tredelte sightseeingtur til vands, til lands og i luften er en sjov måde at udforse Paris på. Den inkluderer endda spring køen over indgang til Eiffeltårnet! Bestil din pakke i dag!

Fra 499 kr
Det Essentielle Paris

Det Essentielle Paris

4.0
(2)

Sørg for at bestille dine billetter til denne populære tur hjemmefra og start din nedtælling til den sjov dag med sightseeing! !Denne tur består af tre dele: En bustur med audioguide, et scenisk cruise på Seinen og afslut din tur med en skøn 2-retters frokost i Eiffeltårnet.

Fra 932 kr
Det bedste af Paris

Det bedste af Paris

4.0
(3)

Nyd den fulde Paris-pakke! Denne fantastiske heldagstur inkluderer alle højdepunkterne i Paris! Du vil besøge Louvre museet og katedralen Notre-Dame, nyde et smukt cruise på Seinen og en dejlig frokost i Eiffeltårnet med enestående udsigt udover Paris!

Fra 1210 kr
Tur til Versailles

Tur til Versailles

3.4
(7)

Besøg Versailles Slottet! Køb dine billetter hjemmefra og nyd godt af transport til/fra Paris og Versailles, en gratis audioguide og indgang til slottet med spring-køen-over.

Fra 473 kr
Aften sightseeing

Aften sightseeing

Illuminations i Paris, er sightseeingturen der viser dig det meste af Paris by night! Billetter til denne bustur igennem Paris i aftenlyset kan købes her!

Fra 251 kr
Aftensightseeing og sejltur

Aftensightseeing og sejltur

Aften sightseeing og sejltur i Paris, er en sightseeing tur i Paris med bus og båd. Billetter til aften sightseeing og sejltur i Paris købes her!

Fra 288 kr
Aftensightseeing, sejltur og Eiffeltårnet

Aftensightseeing, sejltur og Eiffeltårnet

4.1
(19)

Denne tur har det hele: Et besøg op i Eiffeltårnet, hvor du får lov at springe køen over og tage elevatoren direkte op, en scenisk sejltur på Seinen og en sightseeingtur med bus rundt i Paris' gader. Oplev, hvor magisk Paris eroplyst om aftenen, bestil din tur hjemmefra!

Fra 563 kr
Det Royale London

Det Royale London

Få alle Londons højdepunkter serveret på vores populære tur Det Royale London. Vil du opleve de allerbedste af Londons seværdigheder? Se Big Ben, Westminster og meget mere, så køb billetter til Det Royale London her!

Fra 335 kr
Edinburgh Dungeon

Edinburgh Dungeon

Skrig og grin i Edinburgh Dungeon og nyd en unik gysende attraktion, der vil tage dig tilbage til fortidens mest uhyggelige dele. Se, hør, lugt og føl Edinburgs mørkeste historier, som du kommer til live foran dig. Køb dine billetter hjemmefra og spring køen over til billetkontoret!

Fra 108 kr
London Eftermiddagstur

London Eftermiddagstur

3.5
(2)

Oplev Londons mest berømte seværdigheder på én eftermiddag. Se St Pauls Cathedral og Tower of London. Alt dette kan du opleve på vores spændende eftermiddagstur, der viser dig det bedste af London. Køb billetter til London Eftermiddagstur her!

Fra 651 kr
Det Majestætiske London

Det Majestætiske London

4.5
(2)

Oplev det majestætiske London på denne heldagstur! Højdepunkter inkluderer Kensington Palace, Westminster Abbey, St Paul's Cathedral, Tower of London og meget mere.

Fra 902 kr
Jack the Ripper Tur

Jack the Ripper Tur

4.3
(9)

Kom med os på en nervepirrende 3-timers tur og følg Jack the Rippers fodspor! besøg alle de berømte steder i London hvor han myrdede sine ofre. Find ud af hvem Jack the Ripper måske var, og led din egen efterforskning. Husk at bestille dine billetter hjemmefra!

Fra 335 kr
Stonehenge Express

Stonehenge Express

4.0
(3)

Du bør virkelig opleve det UNESO-fredede Stonehenge mindst en gang! Tilbring en hel eftermiddag på at udforske Stonehenge i dit eget tempo og lær om det mysteriske sted med din audioguide. Transport til/fra London er inkluderet.

Fra 437 kr
Stonehenge og Bath

Stonehenge og Bath

4.0
(1)

Oplev Stonehenge og Bath på denne klassiske tur fra London, der giver dig masser af tid til at udforske Stonehenge og Bath på egen hånd. Oplev dette fantastiske sted og den smukke by i et roligt tempo. Køb billetter til Stonehenge og Bath her!

Fra 651 kr
Katakomberne i Paris – Spring køen over

Katakomberne i Paris – Spring køen over

Spring køen over til katakomberne i Paris! Besøg katakomberne og opdag Paris' mørke side på denne guidede tur. Tag dybt ned under Paris' gader og gå gennem tunnelerne lavet af knogler!

Fra 520 kr
Salisbury, Stonehenge og Romerske Bath

Salisbury, Stonehenge og Romerske Bath

4.0
(1)

Oplev Salisbury, Stonehenge og Romerske Bath på denne heldagstur udenfor London. Turen inkluderer en panoramisk tur ved Bath, Salisbury Katedral og det mystiske Stonehenge. Køb billetter til Salisbury, Stonehenge og Romerske Bath når du er i London her!

Fra 921 kr
Windsor Slot, Stonehenge og Romerske Bath

Windsor Slot, Stonehenge og Romerske Bath

4.0
(4)

Besøg Windsor Slot, Stonehenge og Romerske Bath lidt udenfor London. Nyd denne heldagstur, og udforsk disse 3 fantastiske steder. Køb billetter til Windsor Slot, Stonehenge og Romerske Bath her!

Fra 949 kr
Windsor Slot, Stonehenge og Oxford

Windsor Slot, Stonehenge og Oxford

4.0
(2)

Tag med os på en heldagstur til tre enestående seværdigheder! Første stop er Windsor Slot, det ældset og største beboede slot i verden. Næste stop er det mystiske Stonehenge og derefter et besøg i den verdensberømte univeristetsby Oxford. Sikre dig din plads, bestil billetter hjemmefra!

Fra 456 kr
Oxford og Cambridge Universiteter

Oxford og Cambridge Universiteter

Besøg de berømte byer Oxford og Cambridge, og se deres legendariske universiteter på denne heldagstur. Se alle de interessante steder på denne gåtur omkring Oxford og Cambridge, Englands berømte universitetsbyer. Køb billetter til Oxford og Cambridge Universiteter her!

Fra 744 kr
Harry Potter og Warner Bros. Studio Tur

Harry Potter & Warner Bros. Studio Tur - London

4.6
(87)

Harry Potter og Warner Bros. Studio-turen er et must for alle Harry Potter-fans! kom om bag kulisserne, kør med Hogwarts Ekspressen og besøg Platform 9 ¾. Transport er inkluderet. Bestil dine billetter til Harry Potter og Warner Bros. Studio turen her!

Fra 670 kr
Hampton Court Palace

Hampton Court Palace

4.5
(2)

Hampton Court Palace udenfor London er meget mere end bare Henry VIII, og absolut et besøg værd. Se den smukke have, labyrinten og Henry's Krone. Indgangsbilletter til Hampton Court Palace kan købes her!

Fra 168 kr
Kensington Palace

Kensington Palace

Udforsk det historiske Kensington Palace i hjertet af London! Kensington Palace har været hjem til adskillige kongelige helt tilbage fra Dronning Mary for 300 år siden til Prinsesse Diana. Paladset byder på masser af aktiviteter for hele familien! Bestil billetterne hjemmefra og spar tid ved indgangen!

Fra 159 kr
Afternoon Tea på Milestone Hotel

Afternoon Tea på Milestone Hotel

4.8
(4)

Afternoon tea er en skøn engelsk tradition, som bliver opretholdt på fineste vis her på The Milestone Hotel i centrum af London. Børn er velkomne og en lille prins og prinsesse menu er tilgængelig. Bestil din afternoon tea hjemmefra!

Fra 372 kr
The Medieval Banquet

The Medieval Banquet

4.5
(2)

Bestil dine billetter til The Medieval Banquet i London hjemmefra og gør dig klar en aften fyldt med underholdning, mad, øl, vin, musik og dans! Det bliver en middelalderfest som du aldrig har prøvet det før!

Fra 465 kr
Roms krypter og katakomber

Roms krypter og katakomber

Tag på en fascinerende rejse tilbage i tiden gennem lange snoede katakomber og deres krypter. Du gætter aldrig, hvad der gemmer sig derinde til du ser det med egne øjne! Besøg den uhyggelige Capuchin-krypt, udsmykket med knogler, og udforsk kirken Basilica San Clemente. Bestil din tur hjemmefra og sikre dig din plads!

Fra 570 kr
Roms krypter, katakomber og mørke hjerte

Roms krypter, katakomber og mørke hjerte

Udforsk Roms mørke fortid på denne uhyggelige tur til Roms krypter og katakomber! Besøg den antikke del af byen og gravsteder under de moderne gader. Udforsk de romerske katakomber, besøg Basilica San Clemente og Capuchin-krypten, også kendt som 'Knogle-kapellet'. Max. 20 per turgruppe! Bestil denne spændende tur her!

Fra 693 kr
Aftentur til Vatikanet med middag

Aftentur til Vatikanet med middag

Nyd en eksklusiv rundvisning på Vatikanmuseet efter de normale åbningstider! Beundr de verdensberømte kunstværker i et langsommere tempo og med færre mennesker. Turen inkluderer en dejlig aftenbuffet. Sørg for at få en plads på denne eksklusive tur, bestil din tur hjemmefra!

Fra 858 kr
Prag Sightseeing Tur

Prag Sightseeing Tur

4.5
(2)

Vores Prag Sightseeing Tur er den bedste, nemmeste og mest bekvemme måde at se Prag på. Køb dine billetter til Prag Sightseeing Tur her, og oplev Prag på under 3 timer!

Fra 231 kr
Frokostcruise i Prag

Frokostcruise i Prag

4.0
(2)

Denne 2 timers frokostcruise i Prag er den bedste måde at opleve smukke Prag fra vandet, mens du nyder en frokost ombord på båden. Køb dine billetter til frokostcruise i Prag her!

Fra 162 kr
Prag Sightseeing Tur Plus

Prag Sightseeing Tur Plus

4.5
(2)

Opdag hele Prag til fods, i bus og til vands! Denne sightseeing tur er vores mest uddybende tur rundt i Prag, og absolut værd et besøg. Bestil billetter til Prag Sightseeing Tur Plus her!

Fra 297 kr
Prag Middagscruise

Prag Middagscruise

2.0
(1)

Nyd et dejligt middagscruise i Prag, mens du ser Prags mange seværdigheder oplyst om aftenen, mens du sejler ned af floden Moldau (Vltava). Køb billetter til Prag middagscruise her!

Fra 215 kr
Aften Tur i Prag

Aften Tur i Prag

Nyd alle seværdighederne på denne Aften Tur rundt i Prag og opdag Krizik’s musik-springvand. Køb dine billetter til Aften Tur i Prag incl. Krizik’s springvand her!

Fra 215 kr
Karlstein Borgen

Karlstein Borgen

Et besøg til den berømte Karlstein Borg udenfor Prag er et besøg værd for alle der kommer til Prag. Køb billetter til vores fuld guidede tur til Karlstein Borgen her!

Fra 314 kr
Prag Sightseeing Cruise

Prag Sightseeing Cruise

Prag Sightseeing Cruise i en time er en god og behagelig måde at opleve Prag fra vandet. Køb dine billetter til dette Prag Sightseeing Cruise her, og få en masse facts om Prag på en informativ og morsom måde!

Fra 60 kr
Prags lokale mad

Prags lokale mad

Nyd en lækker og traditionel tjekkisk middag med drikkevarer på det gamle Rådhus i hjertet af Prag. Køb din billet til denne middag i Prag her!

Fra 222 kr
Prag Segway Tur

Prag Segway Tur

Prag Segway Tur er den sjoveste måde at nyde og se hele Prag på. Du vil have det så morsomt, mens du lærer en masse om det smukke Prag. Køb dine billetter her!

Fra 594 kr
Prag Cykel Sightseeing

Prag Cykel Sightseeing

Prag Cykel Sightseeing er ikke kun en sjov måde at bevæge sig rundt i byen på, det er også en meget interessant måde at nyde Prags mange seværdigheder. Billetter til Prag Cykel Sightseeing her!

Fra 190 kr
Traditionel Tjekkisk Aften

Traditionel Tjekkisk Aften

Denne Traditionelle Tjekkiske Aften med middag, drinks og dans glemmer du sent. Køb dine billetter til denne Traditionelle Tjekkiske Aften her, og deltag i en traditionel Tjekkisk fest!

Fra 297 kr
Black Light Theatre Srnec

Black Light Theatre Srnec

3.9
(12)

Black Light Theatre er et ægte traditionelt tjekkisk og Prag teater. Køb dine billetter til Black Light Theatre i Prag her, og nyd dette meget specielle arrangement af lyd, lys og farver!

Fra 165 kr
Prag Pub Crawl

Prag Pub Crawl

På Prag Pub Crawl besøger du 2-3 pubber, og afslutter aftenen på Europas største pub / klub. Prag Pub Crawl inkluderer gratis drinks og øl. Køb dine fest billetter til Prag Pub Crawl her!

Fra 174 kr
Don Giovanni Dukketeater

Don Giovanni Dukketeater

3.8
(8)

Don Giovanni – Dukketeater i Prag er en ægte Prag specialitet. Køb dine billetter til Don Giovanni som marionetteater opført i Prag her!

Fra 162 kr
I W.A. Mozarts Fodspor

I W.A. Mozarts Fodspor

At gå i W.A. Mozarts fodspor, da den store komponist boede i Prag, er en fantastisk tur. Køb dine billetter til den specielle tur; I W.A. Mozarts Fodspor her!

Fra 223 kr
Det Jødiske Prag

Det Jødiske Prag

Det Jødiske Prag er en guidet tur gennem det interessante og autentiske jødiske kvarter i Prag, inkl. den gamle jødiske kirkegård i Prag. Køb dine billetter her!

Fra 281 kr
Prags Kommunistiske Historie

Prags Kommunistiske Historie

På vores tur Prags Kommunistiske Historie Tur lærer du om Prag i løbet af de kommunistiske år, og besøger de kendte landemærker der stadig eksisterer. Køb dine billetter her!

Fra 235 kr
National Theatre Prag

National Theatre Prag

National Theatre Prag er et besøg værd, hvis du ønsker at opleve en opera eller ballet i Prag. Selve bygningen er også helt fantastisk og virkelig smuk. Du kan finde dine billetter til National Theatre Prag her!

Fra 512 kr
Warwick Castle, Stratford, Oxford og Cotswolds

Warwick Castle, Stratford, Oxford og Cotswolds

5.0
(1)

Ta' med denne tur fra London til det smukke Cotswolds, middelalderlige Warwick Castle, Shakespeare’s fødeby Stratford upon Avon samt Oxford. Bestil dine billetter her!

Fra 456 kr
London, Windsor Castle og Hampton Court

London, Windsor Castle og Hampton Court

Heldags sightseeing i London inkl. et besøg på Windsor Castle og Henrik d. VIII's Tudor palads; Hampton Court. Bestil dine billetter her!

Fra 725 kr
Hop-af Hop-på sightseeingcruise

Hop-af Hop-på sightseeingcruise

4.3
(6)

Udforsk Paris på en ny og sjov måde med et Hop-af og Hop-på sightseeingcruise. Du kan udforske byen og alle de store seværdigheder og attraktioner med 9 centrale stop. Vælg mellem en 24-timers eller 48-timers billet.

Fra 132 kr
The Real Housewives of New York City tur

The Real Housewives of New York City tur

Følg i The Real Housewives of NYCs fodspor! Tag på en køretur på den officielle The Real Housewives of New York City-turbus og få den ultimative, eksklusive 'Real Housewives'-oplevelse. Sørg for at bestille dine billetter hjemmefra!

Fra 333 kr
Loch Ness og det skotske højland

Loch Ness og det skotske højland

Nyd den ultimative Skotland-tur og se selv om Loch Ness-uhyret lurer under vandet! Oplev de vidunderlige udsigter og landskaber på denne heldagstur! Se Glen Cloe, Loch Ness, Fort William og meget mere. Hotelafhentning er inkluderet!

Fra 409 kr
Loch Lomond, højlandet & Stirling Castle

Loch Lomond, højlandet & Stirling Castle

Denne tur har det hele - fra storbyer til små byer og vidunderlig udsigt. Du får lov at opleve det bedste af begge verdener, to pulserende byer og det skotske højlands fredfyldte skønhed. Få en kort rundtur i Glasgow, udforsk Lich Lomond, besøg Sterling og slottet og meget mere! Sørg for at bestille din tur i god tid!

Fra 297 kr
Doune Castle, Loch Lomond & højlandet

Doune Castle, Loch Lomond & højlandet

På denne heldagstur tur til det vestlige højland, kan du nyde det smukke landskab, søer og bjerge og se nogle af Skotlands mest berømte slotte. Se Doune Castle, kendt fra Game of Thrones, Inverary Castle & Kilchurn Castle. Bestil din tur online!

Fra 335 kr
Whiskyoplevelse i højlandet

Whiskyoplevelse i højlandet

Oplev det skottiske kulturikon der er mest værdsat i hele verdenen - whisky! Besøg Skotlands ældste distilleri, Glenturret-distilleriet - hjem til 'the famous grouse'. Nyd et fotostop ved Forth Road og Rail Bridges og se smukke vandfald og skove ved The Hermitage. Bestil din tur hjemmefra!

Fra 317 kr
St Andrews, Fife & Dunfermline Abbey

St Andrews, Fife & Dunfermline Abbey

Kom med os på en smuk tur og oplev enestående broer, landsbyer og Skotlands golfhistorie. Besøg det smukke kloster Dunfermline Abbey, udforsk den historiske by St. Andrews, se Fife-kysten, prøv den bedste fish and chips i Skotland og meget mere! Sørg for at bestille din tur hjemmefra!

Fra 317 kr
Grænselandet & Alnwick Castle

Grænselandet & Alnwick Castle

Kom med os på en rejse syd på over den skotske grænse ind i England. Oplev grænselandets fantastiske landskab, besøg The Holy Island og udforsk Alnwick Castle (indgang ikke inkluderet), som er brugt som Hogwarts i Harry Potter-filmene. Gå ikke glip af denne skønne tur, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 317 kr
Edinburgh hop-af hop-på

Edinburgh hop-af hop-på

Læn dig tilbage og beundre højdepunkterne af Edinburghs must-see steder og seværdigheder. Bare hop på bussen og hop af igen, så mange gange du vil i 24 timer! Besøg Holyroodhouse-paladset, Arthur's Seat og meget meget mere. Sightseeing har aldrig været så nemt! Bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 140 kr
Normandiet og D-dag

Normandiet og D-dag

Er du interesseret i Anden Verdenskrig? Så vil du nok synes om en guidet heldagstur fra Paris til D-Dagens Normandiet! På denne tur vil du komme til at besøge Pointe du Hoc, Omaha strand, Arromanches og mere! Sikre din plads på denne bedst sælgende tur, bestil dine billetter i god tid!

Fra 1646 kr
London Rock'n'Roll tur

London Rock'n'Roll tur

4.0
(2)

Denne Rock'n'Roll tour er et must for enhver rock-elsker, der gerne vil opleve en side af London. Kom med os på en tur i rockens navn, bestil dine billetter allerede i dag!

Fra 326 kr
Klassisk rock & Beatles tur

Klassisk rock & Beatles tur

4.0
(1)

På denne Klassisk Rock & Beatles tur vil du opleve historierne bag nogle af vores tids store rock legender. Book dine billetter her!

Fra 326 kr
Beatles London Tur - London Rocks

Beatles London Tur - London Rocks

Londons mest omfattende tur til Beatles fans, som dækker mere end 50 års Beatles-historie helt tilbage fra 1961. På denne London Rock tur vil du blandt andet komme forbi Abbey Road, hjem og studier, koncertsteder, filmlokationer, diskoteker og barer. Bestil dine billetter her.

Fra 279 kr
Ultimative London Rock'n'Roll tur

Ultimative London Rock'n'Roll tur

Kom med os på den ultimative rock'n'roll tur og oplev London på en hel ny måde. Denne heldagstur tager dig til steder forbundet med stjerner som Beatles, U2, Queen, Oasis, Madness, Pink Floyd, Elton Jones, Ozzy, the Stones og meget flere. Bestil dine billetter her.

Fra 651 kr
Berlins julemarkeder

Berlins julemarkeder

Oplev tre af Berlins hyggeligste og traditionsrige julemarkeder på denne guidede tur gennem Berlin i December. Vi vil næsten garantere dig, at du vil komme i julestemning. Bestil dine billetter her.

Fra 99 kr
Vatikanet og Rom-kortet

Vatikanet og Rom-kortet

4.4
(7)

Køb dit Vatikanet og Rom-kort hjemmefra og få gratis adgang til det bedste af Rom! Kortet giver dig indgang til Vatikanstaten, museerne og haverne, billetter til to valgfrie seværdigheder, gratis transport i Rom og rabat på flere end 30 seværdigheder.

Fra 932 kr
London by Night

London by Night

4.4
(7)

Tag med os på vores fantastiske London By Night-tur og oplev det allerbedste af Londons kendte landemærker, smukt oplyst om natten. Det er en flot tur! Turen foregår i en klassisk åben London dobbeltdækkerbus, så du har et godt udsyn udover byen!

Fra 168 kr
Athen til fods m. Akropolis

Athen til fods m. Akropolis

Oplev Athen til fods på denne 3-timers sightseeingtur! Gå blandt Athens mest storslåede seværdigheder og steder, såsom Akropolis, templet for den olympiske Zeus, Parthenon-templet og meget mere! Denne tur dækker de fleste af de populære seværdigheder i Athen, bestil din plads i god tid!

Fra 314 kr
Klassiske Istanbul

Klassiske Istanbul

Tag med os på en uforglemmelig rejse til hjertet af Istanbul, hvor de Byzantiniske og Ottomanske riger tidligere regerede. Hvis du gerne vil opleve klassiske Istanbul, så bestil dine billetter i dag!

Fra 273 kr
Det Ottomaniske Istanbul

Det Ottomaniske Istanbul

Dyk ned i den muslimske verdens fascinerende historie på en tur til Topkapı-paladset og sultanens gravsted. Tag med os på en rejse til det Ottomaniske Istanbul. Book dine billetter her.

Fra 273 kr
Istanbul heldagstur

Istanbul heldagstur

Oplev Istanbuls fascinerende historie helt tæt på, som vi tager dig gennem de Byzantinske og Ottomaniske Rigers landemærker. Book dine billetter her!

Fra 537 kr
Gaudi og Sagrada Familia-tur

Gaudi og Sagrada Familia-tur

4.0
(2)

Udforsk Gaudis kendte værker i Barcelona! Spring køen over til den enestående Sagrada Familia, gå rundt i den smukke Park Güell og se Gaudis lejlighedsbygninger på Passeig de Gràcia sammen med din dygtige guide. Sikre dig din plads på denne populære tur, bestil dine billetter i dag!

Fra 635 kr
Dolmabahce-paladset & to kontinenter

Dolmabahce-paladset & to kontinenter

På denne tur til Dolmabahçe-paladset og to kontinenter vil du få mulighed for at opleve et af verdens mest glamourøse paladser og få chancen for at gå fra et kontinent til et andet på bare få minutter. Book dine billetter her!

Fra 306 kr
Guidet tur til Sagrada Familia

Guidet tur til Sagrada Familia

4.4
(30)

Besøg Sagrada Familia på denne 2-timers guidede tur! Sagrada Familia er Gaudis ufærdige mesterværk og en af de mest besøgte bygninger i verden! Spring de timelange køer over med din guide og bruger i stedet din tid på at opdage denne arkitektoniske skat.

Fra 322 kr
Tur til Byzans

Tur til Byzans

Lad os tage dig med tilbage til oldtidens Byzans, den gamle græske by, der senere blev til Konstantinopel og det moderne Istanbul. Find dine billetter her.

Fra 248 kr
Det Gyldne Horn Tur

Det Gyldne Horn Tur

Kom med på det Gyldne Horn turen og oplev Eyüp Sultan moskéen, Miniatürk og kør i tovbane op ad bakken til Pierre Loti Coffee House og nyd udsigten udover det Gyldne Horn. Book dine billetter her.

Fra 248 kr
Den Grønne Moské og Bursa

Den Grønne Moské og Bursa

Kom med os på en heldagstur til grønne Bursa, som den tyrkiske by bliver kaldt på grund af dens omringende skove. På denne tur vil du komme til at besøge Ulucami moskéen, den Grønne Moské og det Grønne Mansuleum og opleve silkemarkedet i den store bazar. Du kan booke dine billetter her.

Fra 701 kr
München Hop-af Hop-på Sightseeing

München Hop-af Hop-på Sightseeing

Opdag München med en af vores blå Hop-af Hop-på sightseeing busser. Vælg mellem EXPRESS CIRCLE eller GRAND CIRCLE turen og udforsk byen på 24 eller 48 timer. Køb dine billetter her.

Fra 141 kr
München under 2. verdenskrig

München under 2. verdenskrig

Kom med os på en kombineret bus- og gåtur til de historisk betydningsfulde steder, som var vigtige for starten til nationalsocialismen, såvel som den tyske modstandsbevægelse. Book din tur online i dag!

Fra 174 kr
Münchens berømte øl

Münchens berømte øl

Kom med på en bag-om-scenen udflugt til et bryggeri i München. Erfarne bryggere vil dele fascinerende informationer om øllet. Efter den guidede tur vil du blive inviteret til at prøvesmage øllet og nyde en lille snack. Bestil din tur i dag!

Fra 215 kr
München aftentur

München aftentur

Nyd en dejlig aftentur gennem Münchens gader. Du vil komme til at opleve en rigtig bavarisk aften med musik og middag i det famøse Hofbräuhaus, efterfulgt af en tur op i det olympiske tårn. Heroppe vil du have en fantastisk udsyn udover byens lys og slut af med en drink. Bestil her!

Fra 537 kr
Dagstur til Nürnberg

Dagstur til Nürnberg

Du kan ikke besøge München uden en tur til den kendte by Nürnberg, som kan dateres helt tilbage til middelalderen. Kom med os på en interessant heldagstur til en by fyldt med fascinerende historie! Book din tur til Nürnberg her!

Fra 421 kr
Dachau koncentrationslejr

Dachau koncentrationslejr

Besøg landsbyen Dachau, den tidligere koncentrationslejr og museet på mindestedet. I dag er stedet omdannet til en mindesplads og en trist minde om 2. verdenskrig. Bestil din tur til Dachau i dag!

Fra 124 kr
Dagstur til Salzburg

Dagstur til Salzburg

Tag på en tur til Salzburg og følg i Wolfgang Amadeus Mozarts fodspor! Som vi kører mod syd fra München mod Østrig kommer vi forbi Bavarias største sø, Chiemsee. I Salzburg vil der være masser af tid til at shoppe og gå på sightseeing på egen hånd i den billedskønne gamle by. Bagefter kører vi til sødistriktet og tager på ...

Fra 421 kr
Dagstur til Berchtesgaden & Ørnereden

Dagstur til Berchtesgaden & Ørnereden

Kom med på en scenisk køretur langs den tyske alpevej gennem imponerende dale til Berchtesgaden. Når vi når op på Obersalzberg-bjerget har du muligheden for at besøge NS-dokumentationscentret og tage en særlig bus og elevator op til Eagle's Nest. Bestil din tur fra München til Berchtesgaden nu!

Fra 421 kr
NYC It All-pakken

NYC It All-pakken

3.0
(1)

Vil du gerne se det hele? Så er NYC It All den ideelle pakke til dig! Med billetter med hjemmefra får du adgang til Empire State Building og Metropolitan Museum of Art, samt billetter til Hop-af Hop-på sightseeing og et cruise med god udsigt til Frihedsgudinden!

Fra 701 kr
Hamborg Hop-af Hop-på cruise

Hamborg Hop-af Hop-på cruise

Opdag Hamborg med det sjove Hop-af Hop-på cruise. Oplev Hamborg fra vandet og hop af, når du gerne vil udforske noget nærmere på land. Du kan tage to børn under 6 år med på Hop-af Hop-på bådene GRATIS. Køb dine billetter online!

Måneskinscruise

Måneskinscruise

Nyd en stemningsfyldt 90-minutters måneskinscruise og beundre Hamborgs havneområdes lys! Oplev Hamborg fra vandet. Børn under 7 år kommet gratis med! Bestil dine billetter til dit måneskinscruise i dag!

Fra 66 kr
Den store Washington D.C. to-dagstur

Den store Washington D.C. to-dagstur

Lær alt, hvad der er at vide om den amerikanske hovedstad på denne fantastiske to-dagstur! Dag 1 tager dig bl.a. til det Hvide Hus, Capital-bygningen og byens mange memorials. Dag 2 går til Mount Vernon og Arlington National Cemetery, hvor JFK hviler. Hør farverige fortællinger fra fortiden og mindre kendte fakta om alle monumenterne, bygningerne og lokationerne i og omkring ...

Fra 885 kr
Tur til Wicklow Mountains

Tur til Wicklow Mountains

Oplev Wicklow Mountains på en dagstur fra Dublin! Turen inkluderer det billedskønne kloster Glendalough, frokost på Fitzgerald's Pub (valgfrit) og meget mere! Denne tur til Wicklow er garanteret at blive et højdepunkt på dit besøg i Irland. Bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 231 kr
Dublin Hop-af Hop-på

Dublin Hop-af Hop-på

Udforsk Dublin i dit eget tempo med Hop-af Hop-på busserne! Vælg mellem 24 eller 48 timers Dublin sighseeing billetter! Se Dublins seværdigheder! Bestil billetter online!

Fra 84 kr
Tur til Newgrange & Hill of Tara

Tur til Newgrange & Hill of Tara

Besøg det enestående Newgrange gravsted, som er på UNESCOs verdensarvsliste og få en sjældent rundvisning inden i gravstedet! Se Hill of Tara, højeste kongens sæde og nyd den fantastiske udsigt fra Howth Summit. Gå ikke glip af denne unikke oplevelse, bestil din tur i dag!

Fra 297 kr
Kysttur til Malahide Castle

Kysttur til Malahide Castle

Nyd en halvdagstur fra Dublin til Malahide Castle og få en guidet tur i det smukke slot. Udforsk fiskerlandsbyen Howth og nyd den sceniske køretur langs Dublins spetakulære nordlige kyst. Det er den perfekte måde at få lidt frisk luft på, kun en times kørsel fra Dublin! Sikre dig din plads, bestil online!

Fra 207 kr
Aftentur i Dublin

Aftentur i Dublin

Denne festlige aftentur rundt i hjertet af Dublin, bragt til dig af din underholdende lokale guide med musik og 'craic' ombord, er den ultimative måde at lære om Dublin, dets folk, nattelivet og attraktioner. Sørg for at bestille din tur hjemmefra!

Fra 83 kr
Tur til Cliffs of Moher

Tur til Cliffs of Moher

Nyd returtransport direkte til Irlands mest imponerende naturlige seværdighed, Cliffs of Moher. Besøg Cliffs of Moher turistcenter og udforsk klipperne i dit eget tempo! Bussen stopper også i den smukke landsby Doolin. Bestil din tur til Moher-klipperne her!

Fra 322 kr
Tur til Giant’s Causeway

Tur til Giant’s Causeway

Nyd smukke steder på Irlands UNESCOs verdenarvsliste, se den spetakulære udsigt over den nordlige Antrim-kyst og kryds den skræmmende Carrick-A-Rede Rope Bridge. Turen inkluderer også to enestående fotostop inspireret af tv-serien 'Game of Thrones': Dark Hedges & Dunluce Castle! Gå ikke glip af denne fantastiske tur, bestil i forvejen!

Fra 405 kr
Tur til Powerscourt & Glendalough

Tur til Powerscourt & Glendalough

Hop på bussen til Wicklow og oplev Irlands smukke have med vores Glendalough & Powerscourt bustur. Bussen afgår fra centrum af Dublin. Det er nemt og bekvemt og lader dig udforsk Wicklow i dit eget tempo. Bestil dine billetter i dag og sikre dig din plads på bussen!

Fra 182 kr
ChocoVersum

ChocoVersum

At ChocoVersum you discover the secret of the world's finest chocolates with all your senses. Experts take you on a 90-minutes long gourmet trip from bitter cocoa beans to sweet gold. You even get to create your own chocolate from various ingredients. Book your tour here!

Fra 116 kr
The Winter Warmer Trip

The Winter Warmer Trip

Treat yourself to a cruise on Alster lake in charming Hamburg. Enjoy a warm winter trip on one of our Alster steamships. Get your tickets for your winter cruise here!

Fra 116 kr
Advent cruises in Düsseldorf

Advent cruises in Düsseldorf

Enjoy advent cruise in Düsseldorf! You can choose between a 1-hour panorama cruise, an 2-hour Christmas cruise or the 3-hour romantic evening cruise with a delicious buffet and various drinks included.

Fra 79 kr
Weihnachtszauber Schloss Bückeburg

Weihnachtszauber Schloss Bückeburg

The “Weihnachtszauber” - the magic of Christmas - takes place in the historic scenery of the magnificent palace of Bückeburg for the 13th time from November 28 to December 7. The theme for this year's “Weihnachtszauber” is: THE GOOD OLD TIME! Book your tickets here!

Fra 141 kr
Vatikanet & haverne m. morgenmad

Vatikanet & haverne m. morgenmad

Kom med os på en eksklusiv halvdagstur til Vatikanstaten! Undgå turistmasserne, kom ind tidligt, nyd en dejlig morgenmadsbuffet, afslap af på din åbne bustur rundt i haverne og nyd en 3 timers rundtur i Vatikan-museet og Peterskirken. Denne fantastiske tur bliver hurtigt udsolgt, så sørg for at bestille din tur i god tid!

Fra 1147 kr
Udvidet tur til Vatikanet

Udvidet tur til Vatikanet

Nyd denne udvidede tur til Vatikanet, som inkluderer Bramante-trappen, det Sixtinske Kapel, Pinacoteca og Peterskirken. Garaneteret lille turgruppe. Denne tur er et must for enhver der er på udkig efter en dybdegående tur i Vatikan-museet. Bestil dine billetter hjemmefra og spring køen over til Vatikan-museet!

Fra 734 kr
Aftentur til Vatikan-museet

Aftentur til Vatikan-museet

Udforsk Vatikan-museet og det Sixtinske Kapel om aftenen og nyd alle mesterværkerne uden menneskemængderne. Hvert år åbner Vatikan-museet op om aftenen efter lukketid for et yderst begrænset antal datoer om året. Hvis det lykkes dig at få en plads på denne eftertragtede aftentur kan du godt glæde dig!

Fra 594 kr
Downtown Experience-pakken

Downtown Experience-pakken

Prøv vores fantastiske Downtown Experience-pakke og se alle højdepunkterne på det sydlige Manhattan! Du får 24-timers adgang til Hop-af Hop-på Downtown-turen og færgen, samt indgang til One World Observatory og 9/11 Tribute Center. Bestil din pakke hjemmefra og spar!

Fra 772 kr
Brooklyn chokoladetur

Brooklyn chokoladetur

Dette er den ultimative tur for enhver chokoladeelsker! Prøvesmag nogle af de lækreste traditionelle og håndlavede chokolader i verdenen, men endnu bedre fordi de er lavet og/eller stammer fra Brooklyn! Gå ikke glip af denne chokoladelækre tur, bestil din plads hjemmefra!

Fra 368 kr
Dansk